مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها

[ad_1]

آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها

آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها 

قورمه سبزی غذای معروف ایرانی است و مردم آذری زبان سبک خودشان را برای پختن این غذای خوشمزه دارند که در زیر می بینید. قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، ” قورماق” (ghormagh) نوعی سرخ کردن است که در آن از روغن استفاده نمی شود،

 

” قورمه” به گوشتی گفته می شود که بدون روغن و با چربی خود گوشت سرخ می شود، قدیم از این نوع گوشت خیلی در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است.چون این روش سرخ کردن گوشت کمی وقت گیر و مشکل است به مرور روش طبخ گوشت قورمه سبزی فرق کرده

 

و شده آن چیزی که امروزه باهاش قورمه سبزی پخته می شود، قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران با تغییراتی پخته می شود و روش های طبخ آن هم متفاوت است سبزیجات و چاشنی هایی که استفاده می شود و حتی نوع گوشت آن هم فرق می کند.

 

مواد لازم برای قورمه سبزی آذری :

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (ترجیحا لوبیا چیتی)  یک پیمانه 
 سبزی خرد شده شامل دو سهم تره و یک سهم جعفری: تقریبا ۵۰۰ گرم 
پودر شنبلیله   دو قاشق غذاخوری
 گوشت ران گوسفند یا راسته گوساله  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن ، نمک و زعفران  مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی :

لوبیا را از یک ساعت قبل خیس کنید.سبزی را شسته و خشک کنید بعد بدون روغن آن را تفت بدهید و آن را مداوم هم بزنید، هرچقدر بیشتر سبزی را تفت بدهید رنگ خورش شما تیره تر می شود و به همان اندازه هم ویتامین های آن کمتر می شود!

 

پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدهید تا طلائی شود بعد گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید تا جائی که رنگ گوشت تغییرکند ( بستگی به سلیقه خودتان دارد که گوشت را چقدر تفت بدهید من معمولا زیاد تفت می دهم تا کمی سرخ شود ) آب لوبیا را خالی کنید و به همراه سبزی سرخ شده به گوشت اضافه کنید،

 

لیمو عمانی ها را هم بشوئید و روی آن ها چند تا سوراخ ایجاد کنید و بیندازید در قابلمه خورش، حدود ۴ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و اجازه بدهید غذا بپزد، در حین پخت اگر آب آن کم بود آب جوش اضافه کنید، وقتی لوبیا و گوشت هر دو پخته شدند، سپس شنبلیه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید جابیفتد.

 

هرچقدر خورش بیشتر جابیفتد به همان میزان بیشتر روغن پس می دهد و در عین حال خواص تغذیه ای آن کمتر می شود!

 

نکته ۱: در پخت خورش قورمه سبزی انتخاب با شماست که غذای سالمی بپزید یا سلامت غذا را فدای زیبائی ظاهری خورش بکنید!

 

نکته ۲: نگران زمان پخت همزمان گوشت و لوبیا نباشید، هرکدام که زودتر پخت وا نمی رود این مساله به خاطر وجود لیمو عمانی است بعلاوه اگر گوشت گوساله استفاده کنید زمان پخت آن ها تقریبا” برابر است.

 

نکته ۳: زعفران قابل حذف است ولی توصیه می کنم آن را حذف نکنید چون خورش را خوشمزه می کند.

 

نکته ۴: شما می توانید به جای پودر شنبلیله از خود شنبلیله استفاده کنید به این صورت که داخل ۵۰۰ گرم سبزی این خورش حدود ۱۰۰۰ گرم شنبلیله استفاده کرده و به همراه سایر سبزیجات سرخ کنید اما به نظر من استفاده از پودر شنبلیه عطر خورش را بهتر می کند، بعضی ها مخصوصا” آذری ها عطر شنبلیه را دوست ندارند در این صورت می شود این سبزی را حذف کرد.

 

نکته ۵: نمک را به هیچ وجه اول به خورش اضافه نکنید چون گوشت را دیر پز می کند.

 

نکته ۶: در تبریز سبزی این خورش فقط جعفری و تره هست اما در سایر مناطق گشنیز و اسفناج هم اضافه می کنند.

 

نکته ۷: تبریزی ها سبزی را ساطوری نمی کنند بلکه ریز خرد می کنیم.

 

نکته ۸: می توانید از لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان …آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت انواع کوکو، آموزش پخت کوکو،، کوکوی آموزش آشپزی …آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالاد غذاهای آذربایجانی آشپزی سئویلغذاهایآذربایجانیسئویل در زبان ترکی یعنی دوست داشتنی و در فعل به معنی دوست داشته شو است و یک اسم دخترانه آذری‌های ایرانی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد…آذری‌های ایرانی به ترکی آذربایجانی ایران آذربایجانلیلاری، ایران آذریلَری، جمعیت آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان سایت آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت © انواع کوکو، آموزش پخت کوکو،، کوکوی آموزش آشپزی آکا و طرز آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت © آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالادسالاد آذری‌های ایرانی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد آذری‌های ایرانی به ترکی آذربایجانی ایران آذربایجانلیلاری، ایران آذریلَری، جمعیت آذری غذاهای آذربایجانی آشپزی سئویل غذاهای تجربه لحظه های خوشمزه سلام خوب مرد وقولش با حلوای زعرح در خدمت شما هستم چون به چند تا از



لینک منبع :آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها

طرز تهیه قورمه سبزی آذری - ایران ناز www.irannaz.com/طرز-تهیه-قورمه-سبزی-آذری.html‏ - ذخیره شده مجموعه : آموزش هنر آشپزی. طرز تهیه قورمه سبزی آذری. در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه قورمه سبزی به شیوه آذری های عزیز را آموزش میدهیم. ... قدیم از این نوع گوشت خیلی در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است. تصاویر برای آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها آموزش طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و خوشمزه + تصاویر تزیین mepatogh.ir/133/ghormeh-sabzi/‏ - ذخیره شده 23 آوریل 2017 ... آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ... لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند. .... در بعضی از مناطق آذری زبان از لوبیا چشم بلبلی و مقداری رب گوجه فرنگی برای تهیه ... طرز تهیه قورمه سبزی به سبک تبریزی ها | مدلو | مدل لباس زنانه,مدل لباس ... modelo.ir/طرز-تهیه-قورمه-سبزی-به-سبک-تبریزی-ها/‏ - ذخیره شده خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه قورمه سبزی به سبک تبریزی ها ... قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، ” قورماق” (ghormagh) نوعی ... طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن آن namakstan.net/49741-ghormeh-sabzi.html‏ - ذخیره شده 27 فوریه 2017 ... خانه » آشپزی » طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه و 10 ترفند ... سوسک و ملخ خوردن یک معلم + عکس ها ... نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی را آماده ... آذربایجان گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر به ترکیب سبزی قورمه ... این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که برای معده سبک است و ... طرز تهیه قورمه سبزی به سبک آذری ها | بامداد khabarpu.com/k.php?u...2KjYp9mF2K/Yp9iv‏ 6 ژانویه 2017 ... بامداد – طرز تهیه قورمه سبزی به سبک آذری ها. طرز تهیه قورمه سبزی به شیوه آذری های عزیز را آموزش میدهیم. در واقع اصل قورمه سبزی آذری است و بدون ... دستور پخت و تهیه قرمه سبزی ایرانی اصل - ایران وی www.iranve.com/.../دستور-پخت-و-تهیه-قرمه-سبزی-ایرانی-اصل.html‏ - ذخیره شده - مشابه دستور تهیه قرمه سبزی ایرانی اصل, آموزش پخت خورش قرمه سبزی اصل با سبزی خشک و قرمه سبزی ... ۵) لیمو عمانی ها رو دو سه تا سوراخ ایجاد می کنیم و به خورش اضافه می کنیم . .... ۳ ـدر بعضی از شهرهای استان آذربایجان از لوبیا چیتی استفاده می شود. ... این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که برای معده سبک است و بعد از خوردن آن ... طرز تهیه قورمه سبزی سامان گلریز - خانه ashpaz123.ir/search/?q=طرز+تهیه+قورمه+سبزی+سامان+گلریز‏ - ذخیره شده طرز پخت قورمه سبزی آذری قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، ... در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است. چون این روش سرخ کردن گوشت کمی وقت گیر و مشکل است به مرور روش طبخ گوشت قورمه سبزی .... خورشت کرفس به سبک بهترین‌ها + آموزش تصویری. قورمه سبزی - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../sabzi-food-ghormeh.html‏ - ذخیره شده - مشابه قرمه سبزی با مرغ,قرمه سبزی طرز پخت,قرمه سبزی خوشمزه قرمه سبزی خشک,قرمه سبزی طرز تهیه. ... 7 در شهرهای آذربایجان گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر به ترکیب سبزی قورمه ... 10 سرخ کردن زیاد سبزی قورمه سبزی(که در تهران و در میان بعضی از خانواده ها ... این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که برای معده سبک است و بعد از ... رازهای پخت قرمه سبزی - خانومی www.khanoumi.ir/رازهای-پخت-قرمه-سبزی/خانومانه/‏ - ذخیره شده 9 ژانویه 2016 ... روغن: به مقدار لازم نمک، زردچوبه و ادویه خورشی به مقدار لازم. طرز تهیه قرمه سبزی: پیازهای خلال شده رو تفت میدیم تا کاملن سبک بشن بعد گوشت های ...