به گزارش جام جم سرا ، هدایت حسینی به مردم توصیه کرد: هرگز از خوردن تکههای سوخته غذا لذت نبرید زیرا معمولاً غذاهای سوخته به دلیل موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.
رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: وقتی به مواد غذایی که دارای ترکیبات قندی و پروتئینی هستند، دمای بسیار بالا داده میشود، منجر به تغییرات مخاطره آمیزی در این مواد میشود؛ در واقع ترکیبات پروتئینی و قندی در اثر واکنشهایی مانند واکنش های میلارد یا پیرولیز در دمای بالا مانند سرخ کردنهای بسیار شدید، عوامل خطرناکی مانند آکریل آمیدها ایجاد میکنند که میتواند سرطانزا باشد.
وی به تهدیگ غذا که ما ایرانیها به آن بسیار علاقهمند هستیم اشاره کرد و گفت: دیده میشود هر چه تهدیگ غذا سرخ شده تر باشد برایمان لذیذتر است درحالیکه تهدیگ میتواند سرطانزا باشد؛ البته نباید فراموش کرد که نان برشته با سوخته متفاوت است و باید تکههای سوخته را جدا کرد.
حسینی، ادامه داد: به طور کلی توصیه میشود تا جایی که امکان دارد از روشهای پخت کُند و آرام مانند آب پز کردن و یا بُخارپز کردن استفاده کرد تا ترکیبات سمی در حین پخت و فرآوری در آن آزاد نشود.
منبع :فارس
لینک منبع :
تهدیگهای سرطانزاتهدیگ سرطانزا است - FarsNews Agency - افغانستان - خبرگزاری فارس
af.farsnews.com/social/news/13941127000308Cachedتهدیگ سرطانزا است. تاریخ:۱۰:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷ کدخبر: ۱۳۹۴۱۱۲۷۰۰۰۳۰۸. fna.ir/
TVB2PZ. رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران گفت: سرخ کردن مواد
غذایی در ...
سرطان زا | سرطان زا بودن ته دیگها ! - نمناک
namnak.com/ته-دیگهایی-که-سرطان-زا-هستند.p27041Cachedسرطان زا و مواد غذایی سرطان زا و مضرات خوردن غذای سوخته و سرطان زا بودن غذاهای ... غذا
سرخ شده تر باشد برایمان لذیذتر است درحالی که ته دیگ می تواند سرطان زا باشد؛ ...
رابطه تهدیگ با سرطان مری و معده - سایت خبری تحلیلی تابناک|اخبار ...
https://www.tabnak.ir/fa/news/.../رابطه-تهدیگ-با-سرطان-مری-و-معدهCached9 آوریل 2011 ... البته همه گروههای غذایی بعد از حرارت دیدن مملو از مواد سرطانزا نمیشوند. مطالعاتی که
روی ذرت و برنج هم انجام شده حاکی از آن است که این گروههای غذایی در ...
برخی تهدیگها سرطانزا هستند - خبرگزاری دانشجو
snn.ir/fa/news/488238/برخی-تهدیگها-سرطانزا-هستندCached15 فوریه 2016 ... برخی تهدیگها سرطانزا هستند. رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
گفت: سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا موجب آزاد شدن عوامل خطرناکی ...
تهدیگ و نان سوخته سرطانزاست | | روزنامه پزشکی ایران
www.iran.pezeshk.us/archives/36851Cachedیک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه توصیه کرد تا مردم از خوردن تکههای غذاهای سوخته از
جمله ته دیگ، نان و سیب زمینی سوخته امتناع کنند چون این گونه غذاها سرطان زا هستند.
رابطه تهدیگ با سرطان مری و معده - تبیان
article.tebyan.net/161559/رابطه-ته-دیگ-با-سرطان-مری-و-معدهCached13 آوریل 2011 ... در میهمانی ها وقتی برنج را می کشند همه در انتظار دیس ته دیگ هستند. گاهی تا این دیس
... آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطان زا می شوند؟
با خوردن تهدیگ چه سرطانی میگیریم؟ - مشرق نیوز
www.mashreghnews.ir/news/345975/Cached17 سپتامبر 2014 ... اما در برخی از موارد این تهدیگهای جذاب سوختهاند ولی باز هم مشتری دارند در حالی که همه به
... آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطانزا میشوند؟
آنا | تهدیگ و نان برشته ممنوع!/ غذاها را سرطان زا نکنید
www.ana.ir/news/167025Cached11 دسامبر 2016 ... کارشناس کنترل کیفی آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان
کرد: به افراد توصیه میشود از مصرف نان برشته، ته دیگ، غلات ...
معرفی خوراکی های سرطان زا - سلامتی
salamati.ir/2017/05/15/معرفی-خوراکی-های-سرطان-زا/Cached15 مه 2017 ... خوراکی های سرطان زا. ترکیب های شیمیایی که در قسمتهای سوخته خوراکیهای کبابی
یا سرخشده مانند تهدیگ، بلال، جوجه کباب، سیبزمینی سرخشده و…
بهمن ۱۳۹۴ - MS Irani - بلاگفا
msirani.blogfa.com/1394/11Cachedتهدیگهای سرطانزا. تهدیگهای سرطانزا. موضوعات مرتبط: دانستنیها · ادامه مطلب. تاریخ :
جمعه سی ام بهمن ۱۳۹۴ | 19:16 | نویسنده : ستوده | آرشیو نظرات ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 08:13