مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چند روش برای تهیه چند نوع فالوده

جام جم سرا:

روش اول

مواد لازم: نشاسته ۲۵۰ گرم|آب ۲ لیوان|گلاب یک سوم لیوان

طرز تهیه: آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می‌زنیم تا مایه فالوده بجوشد. سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می‌زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت صرف کنیم). در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می‌ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می‌دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می‌ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می‌دهیم که رشته‌های فالوده داخل آن بریزد. مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می‌کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند). پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می‌کنیم. در موقع سِرو می‌توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده آنرا تزیین نماییم.

نکته: می‌توان به جای استفاده از چرخ گوشت از آبکش استیل استفاده کرد.

روش دوم

مواد لازم (برای کسانی که به نشاسته دسترسی ندارند): آب نیم لیتر|شکر یک و نیم پیمانه|گلاب یک چهارم پیمانه|رشته برنجی چینی (این رشته‌ها در تمام سوپر مارکت‌ها یافت می‌شه).

طرز تهیه: آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملا حل شود و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا کند و کمی کشدار شود. اگر دوست داشته باشید می‌توانید ظرف را در فریزر بگذارید (بهتر است از ظرفی فلزی برای این کار استفاده کنید تا زود‌تر نتیجه بگیرید. همچنین می‌توان با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد). رشته‌های چینی را در آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می‌پزیم. وقتی رشته‌ها کاملا نرم و کمی هم لعابدار شد، آن‌ها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد رویش می‌ریزیم تا خنک شود و خود را بگیرد. انگاه رشته‌ها را کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در آورده، مواد را با قاشق به هم می‌زنیم و رشته‌های چینی را داخلش ریخته و خیلی آرام طوری که رشته‌ها از هم نپاشد هم می‌زنیم. فالوده حاضر است.

نکته: اگر رشته‌ها را زود از روی شعله بردارید ممکن است در آخر کار که رشته‌ها را درون یخ می‌ریزید حالت سفتی‌ای که برای فالوده لازم است را نداشته باشد؛ پس حتما بگذارید خوب بپزد.

روش سوم

فالوده شیرازی، رشته رشته است، و نهایتا شکر را در خودش دارد، اما فالوده کرمانی، تکه تکه است و شکر در خودش ندارد بلکه مقداری شربت می‌ریزند و رویش رشته و آب؛ قبل از خوردن هم باید آن را هم زد و خورد وگرنه مزه آب می‌دهد! از سوی دیگر، نشاسته را در فالوده شیرازی چرخ می‌کنند اما در فالوده کرمانی، با فشار از درون صافی رد می‌کنند تا از سوی دیگر صافی تکه تکه خارج شود.

مواد لازم: نشاسنه سفید ۱لیوان|اب ۴لیوان|گلاب ۱استکان|شیره قند مقداری.

طرز تهیه: نشاسته را دریک لیوان آب سرد حل می‌کنیم. مقدار دیگری آب را جوش آورده، درحالی که می‌جوشد نشاسته اب شده را در آن ریخته، تندتند به هم می‌زنیم. سپس مدت ۱۰ دقیقه آن را روی شعله گاز می‌پزیم. بعد اب سرد را اماده کرده، کم کم از نشاسته‌های پخته شده برداشته و داخل صافی می‌ریزیم. آنگاه با قاشق چوبی مخصوص درحالی که اب یخ را زیر صافی قرار داده‌ایم، نشاسته‌ها را مجددا بیرون می‌اوریم. به مدت ۱۰ دقیقه مقداری یخ داخل ان‌ها می‌ریزیم و به فالوده دست نمی‌زنیم. بعدا به وسیلهٔ صافی مخصوص از اب بیرون کشیده با مقداری شیر قند و یخ و گلاب مخلوط می‌کنیم.

روش چهارم

مواد لازم برای تهیه شربت فالوده: شکر ۴۰۰گرم|گلاب نصف لیوان|بید مشک مقداری|تخم بالنگ یا تخم شربتی ۲۰ گرم|

مواد لازم برای تهیه مواد نشاسته‌ای فالوده: نشاسته گل اعلا ۴۰۰ گرم|آب تقریبا ۲۵۰۰ گرم.

طرز تهیه شربت فالوده: ۴۰۰ گرم شکر را با مقداری آب بگذارید بجوشد تا تقریبا به شکل شیره نبات یا مربا درآید. آن را کنار بگذارید تا برای مصرف سرد شود.

طرز تهیه نشاسته: ابتدا نشاسته را در آب سرد حل نموده و خوب هم زده، سپس روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید (مواد را به طور دائم هم بزنید). پس از اینکه پخت و غلیظ شد، آن را در یک سینی ریخته، به طوری که قطر پالوده یک سانتی‌متر شود. سپس بگذارید سرد شود. بعد آن را با چاقو به شکلی باریک به عرض ۱ سانتی‌متر بریده، و مجدداً از طول برش بزنید (مثل صفحه شطرنج ببرید تا به مکعب‌هایی به ابعاد یک سانتی‌متر ایجاد شود). پس از آن این مکعب‌ها را در یک تشت آب خنک ریخته و در موقع مصرف ابتداا مقداری از مکعب‌ها را در ظرف ریخته، روی آن مقداری که گمان می‌کنید به فالوده‌تان شیرینی دلچسبی می‌بخشد از شربت و کمی تخم بالنگ (تخم شربتی) مخلوط شده بریزید. شربت و تخم بالنگ را باید از قبل در لیوانی خیس کرده و کمی گلاب و بید مشک هم در آن ریخته باشید. فالوده حاضر است. آن را سر میز ببرید و نوش جان کنید. (ایرمتا)
اگر شما هم طریقه دیگری از تهیه فالوده یا رشته آن را می‌داند، می‌توانید در بخش نظر‌ها روش تهیه آن را به اطلاع دیگران برسانید.



لینک منبع :چند روش برای تهیه چند نوع فالوده

چند روش برای تهیه چند نوع فالوده - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../چند-روش-برای-تهیه-چند-نوع-فالوده‎Cached Similar15 مه 2014 ... فالوده یکی از آن دسرهایی است که طرفداران زیادی در کشور ما دارد و البته در مناطق مختلف به روشهایی‌گاه مشابه و‌گاه با مقداری تفاوت تهیه و سرو می‌شود. چند روش برای تهیه چند نوع فالوده - نت شهر www.netshahr.com/32623/چند-روش-برای-تهیه-چند-نوع-فالوده‎Cachedفالوده یکی از آن دسرهایی است که طرفداران زیادی در کشور ما دارد و البته در مناطق مختلف به روشهایی‌گاه مشابه و‌گاه با مقداری تفاوت تهیه و سرو می‌شود. طرز تهیه چند نوع فالوده خوشمزه برای فصل تابستان - پارس ناز www.parsnaz.com/طرز-تهیه-چند-نوع-فالوده-خوشمزه-فصل.html‎Cachedطرز تهیه چند نوع فالوده خوشمزه برای فصل تابستان فصب تابستان فرارسیده است و بازار فالوده و بستنی در شهر رونق داردبا ما باشید تا طرز تهیه چند نوع. طرز تهیه فالوده، طرز تهیه فالوده شیرازی - انواع دسر - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/deser-sos/16713.html‎Cached Similarطرز تهیه فالوده,دستور تهیه فالوده,طرز تهیه فالوده با رشته آماده,طرز تهیه فالوده شیرازی ... گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر ... فالوده - طرز تهیه فالوده شیرازی سنتی | ایران کوک https://irancook.ir/06/13/falode-shirazi/1596/‎Cachedبرای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل ... طرز تهیه چند نوع فالوده خوشمزه - پورتال رنگی https://www.portal-rangi.com/طرز-تهیه-چند-نوع-فالوده-خوشمزه/‎Cached3 جولای 2016 ... مواد لازم برای تهیه فالوده میوه ای,طرز تهیه فالوده میوه های تابستانی,دستور تهیه چند نوع فالوده,فالوده,فالوده شیرازی,فالوده میوه ای,روش درست کردن ... طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته | ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-فالوده-شیرازی-خانگی-با-نشاسته‎Cached13 نوامبر 2016 ... پالوده شیراز، کرمان و یزد معروف‌ترین نوع فالوده هستند که نوع شیرازی آن را ... در اینجا قصد داریم طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به روش سنتی را به شما آموزش دهیم پس با ادامه مطلب همراه باشید. ... طرز تهیه شربت آلبالو خانگی به چند روش ... آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه - پاتوق من mepatogh.ir/13899/faloodeh/‎Cached12 مه 2017 ... ... و مجلسی در خانه. فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده. آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل ... آموزش طرز تهیه ژله میوه ای ساده و چند رنگ مجلسی و قالبی · آموزش طرز تهیه ..... آرد برنج 7 مرداد 1396. آموزش تصویری و گام به گام کشیدن خط چشم برای انواع چشم 96 و 2017 5 مرداد 1396. تغذیه طرز تهیه انواع فالوده - نسخه‌ی قابل چاپ - انجمن علمی عمومی ناجی najiforum.ir/printthread.php?tid=23275‎Cached Similarطرز تهیه انواع فالوده - محسن قادری - ۲۳-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ عصر. طرز تهیه ... گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود. فالوده | کدبانوی ایرانی kadbanoo.net/فالوده/‎Cached Similarفالوده - برای تهیه فالوده، ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید. مخلوط را ... بعد به شربت مقدار کمی گلاب اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. اجازه دهید ...