مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟

[ad_1]
گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟

خبرگزاری آریا-عدم مصرف گوشت باعث کم‌خونی و مشکلات و ناراحتی‌های عصبی می شود.

به گزارش خبرگزاری آریا،انواع گوشت به غیر از فرآورده‌های گوشتی (سوسیس، کالباس، ناگت و...) در هرم غذایی جایگاه ویژه‌ای دارند و هیچ‌گاه نمی‌توان این گروه را جایگزین گروه‌های غذایی دیگر کرد.

ویتامین ‌B12، روی، آهن قابل جذب و اسیدآمینه‌های ضروری از جمله مواد مغذی هستند که در سبزیجات، میوه‌ها، شیرینی‌ها، چربی‌ها و غلات وجود نداشته یا میزان آن به قدری اندک و غیرقابل جذب است که اگر رژیم غذایی از نوع گیاهخواری مطلق باشد بدون شک فرد دچار عوارض حاد یا مزمن ناشی از کمبود این مواد همچون اختلال در رشد قدی، ضعف قوای جنسی، سقط و نارسی جنین، ناباروری، کم‌خونی و مشکلات و ناراحتی‌های عصبی شده که معمولا این عوارض دیررس و در عین حال به سختی قابل جبران و درمان هستند. در نتیجه مصرف متعادل و توصیه شده انواع گوشت لازم و ضروری است.

 

ابتدا لازم است بدانید گوشت متشکل از مجموعه بافت‌های عضلانی (ماهیچه‌ای) ـ اسکلتی لاشه همراه بافت‌های چربی است. ضمن این‌که به احشای داخلی دام همچون دل، جگر، قلوه، زبان و... اعضای گوشتی گفته می‌شود که هر دوی اینها پروتئینی بوده، اما از نظر مرغوبیت و ارزش، گوشت قرمز لاشه دام اولویت مصرف دارد.

 

گوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بوفالو (گاومیش)، بره، شتر و گوشت حیوانات شکاری از این جمله‌اند. اما سوال اینجاست گوشت حیوانات اهلی در مقایسه با یکدیگر چه خصوصیات تغذیه‌ای متمایزی دارند‌؟

 

ناراحتی‌های عصبی,کلسترول خون

گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند کلسترول پایین‌تری دارد.

 

گوشت گوساله بهتر است یا گوسفند؟
بسیاری از خانواده‌ها بر این باورند که گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله ارزش تغذیه‌ای بیشتری دارد و چون بافت نرم و لطیفی داشته و طعم و بوی دلچسبی به انواع خوراک و خورش‌های سنتی می‌دهد، فقط گوشت گوسفند را می‌پسندند و هیچ نوع گوشت دیگری به مذاق‌شان خوش نمی‌آید. درست است که گوشت گوسفند موافق‌ترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن بیشتر از گوشت گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه‌ای با یکدیگر برابری می‌کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است با این تفاوت که گوشت گوسفند بسیار چرب و افزاینده کلسترول و تری‌گلیسیرید خون است، اما گوشت گوساله علاوه بر آن‌که کم‌چرب‌تر است در مقایسه با گوشت گوسفند کلسترول پایین‌تری دارد. پس افرادی که دچار چربی خون بالا، ناراحتی‌های قلبی و دیابت هستند بهتر است گوشت گوسفند را از برنامه غذایی‌شان حذف کنند.

 

تحقیقات نشان می‌دهد گوشت گوساله برای بدنسازان مناسب بوده و به افزایش سطح تستسترون کمک می‌کند که البته اگر دام در طبیعت رشد یافته و تغذیه طبیعی‌تری داشته باشد در مقایسه با گوساله‌های پرورشی ضمن این‌که ارزش غذایی بالاتری دارد، طعمی مشابه گوشت گوسفند داشته و به دلیل آن‌که حجم بافت پروتئینی آن نسبت به بافت چربی در مقایسه با گوشت گوسفند بیشتر است به افزایش قدرت و حجم عضلانی بدنسازان کمک می‌کند. البته افراط در مصرف گوشت گوساله می‌تواند سبب تجمع چربی در ناحیه شکم و پهلو و افزایش چربی خون شود.
این را هم بدانید گوشت گاو در مقایسه با گوساله چاق‌کننده و دیرهضم‌تر است.

 

ناراحتی‌های عصبی, سوءتغذیه

گوشت بره بیشترین میزان ویتامین‌های گروه B را داراست.

 

ارزش غذایی گوشت بره
با وجودی که گوشت بره، بافت ماهیچه‌ای متراکم و پر حجمی ندارد، اما اغلب مردم به دلیل آن‌که رنگ صورتی مطلوبی دارد و حداکثر مقدار گوشت و حداقل مقدار چربی را داراست آن را به گوشت گوسفند ترجیح می‌دهند. اما گوشت بره چه ویژگی متمایزی دارد و آیا مصرف آن توصیه می‌شود؟ گوشت بره از نظر تردی و خوشمزگی در میان دیگر گوشت حیوانات حرف اول را می‌زند و قابلیت هضم بالایی دارد.

 

این گوشت حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است و می‌تواند در ساختن بافت‌های جدید مفید باشد. گوشت بره مقدار قابل ملاحظه‌ای فسفر همراه با کلسیم و آهن دارد و از نظر ویتامین‌های گروه B بخصوص B12 غنی است. این گوشت به دلیل بهترین طعم و کمترین میزان چربی گزینه مناسبی است.

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

خواص گوشت پرندگان …خواص گوشت پرندگان مختلفبلدرچینشترمرغبوقلمون خواص گوشت پرندگان مختلفبلدرچین کاروفناوری کَلالهبه وبلاگ کاروفناوری کلاله خوش آمدید دوستان لطف نمایید در نظر سنجی کاروفناوری که در عید قربان و احکام آن روایات و حکایات منتخب مطالب …قال رسول الله صلی الله علیه و سلم من کان له سعة و لم یضحّ فلا یقربن مصلانا رواه احمد چه مقدار گوشت قرمز مصرف کنیم ؟ سایت پزشکان …گوشت قرمز بطور متوسط کلسترول بیشترى نسبت به گوشت مرغ یا ماهى ندارد و منبع مهمى نیز تغذیه گاو شیریدارچین بخش مورد استفاده، پوست خشک شده ی ساقه ی درخت دارچین می باشد مواد تشکیل دهنده ی روش های افزایش شیر مادران شیردهبا سلام سال گذشته با انزیو گرافی مشخص شد که دو رگ در حد و درصد گرفتگی عروق دارم لیست مواد غذایی به تفکیک طبع سایت شخصی …با سلام استاد علایمی که من در خودم دارم بینابین است و نتوانستم طبع خود را تشخیص دهم،سوسیس گوشت ~ کارگاه آشپزسازیسوسیس ها رو تو خونه به دو شیوه درست میکنن با کیس طبیعی که همون روده گوسفند یا گوساله طب بوعلی سینا افتاب بدون سقف ودوری از سقف بین انسان و آسمان بیکران که هم نزدیک و هم خیلى دور است باعث دامپزشکان امیران بیماریهای گوسفندانتشار آلودگی در گاو از طریق دستگاه گوارش صورت می گیرد بیماری شاربن نام های کاروفناوری کَلاله کاران ارجمند، سلام و عرض ادب خداوند را شاکریم که براساس سند تحوّل بنیادین آموزش و پرورش و خواص گوشت پرندگان مختلفبلدرچینشترمرغبوقلمون مجتمع صنعتی خواص گوشت پرندگان مختلفبلدرچینشترمرغبوقلمون خواص گوشت پرندگان مختلفبلدرچینشترمرغ عید قربان و احکام آن روایات و حکایات منتخب مطالب سایت قال رسول الله صلی الله علیه و سلم «من کان له سعة و لم یضحّ فلا یقربن مصلانا» رواه احمد، و ابن تغذیه گاو شیری دارچین بخش مورد استفاده، پوست خشک شده ی ساقه ی درخت دارچین می باشد مواد تشکیل دهنده ی اسانس چه مقدار گوشت قرمز مصرف کنیم ؟ سایت پزشکان بدون مرز گوشت قرمز بطور متوسط کلسترول بیشترى نسبت به گوشت مرغ یا ماهى ندارد و منبع مهمى نیز براى آهن طب بوعلی سینا صادرات گیاهان دارویی خوراکیهاى مجاز آب غلات بدون چربى و نمک افزوده ، جوشانده هاى گیاهى و دامپزشکان امیران بیماریهای گوسفند انتشار آلودگی در گاو از طریق دستگاه گوارش صورت می گیرد بیماری شاربن نام های دیگر روش های افزایش شیر مادران شیرده با سلام سال گذشته با انزیو گرافی مشخص شد که دو رگ در حد و درصد گرفتگی عروق دارم قرار بود برای این که خوردن غذای کمکی برای کودک راحت‌تر باشد بهتر است غذا را با پشت قاشق، چنگال و یا لیست مواد غذایی به تفکیک طبع سایت شخصی محمدباقر فیروزی با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی میگردد منظر اول سردی و گرمی بدن است



لینک منبع :گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟

گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟ - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/.../گوشت-گاو-بهتر-است-یا-گوسفند‎Cached Similarاما سوال اینجاست گوشت حیوانات اهلی در مقایسه با یکدیگر چه خصوصیات تغذیه‌ای متمایزی دارند‌؟ گوشت گوساله بهتر است یا گوسفند؟ بسیاری از خانواده‌ها بر این ... خوردن گوشت گوساله بهتر است یا گوشت گوسفند؟ - تاپ ناز www.topnaz.com/خوردن-گوشت-گوساله-بهتر-است-گوشت-گوسفند/‎Cachedخاصیت و مضرات مصرف گوشت گوسفند چیست؟ گوشت گوسفندی استفاده کنیم یا گوشت گوساله بهتر است؟ مصرف گوشت گوساله، گوسفند یا شتر کدامیک بهتر است ... گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟ | | روزنامه پزشکی ایران www.iran.pezeshk.us/archives/69307‎Cachedعدم مصرف گوشت باعث کم‌خونی و مشکلات و ناراحتی‌های عصبی می شود. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، انواع گوشت به ... مصرف گوشت گوساله بهتر است یا گوسفند؟ - ایران ناز www.irannaz.com/it-is-better-to-eat-beef-or-lamb.html‎Cached Similarگوشت گوسفند و گوساله هر دو گوشت قرمز هستند و از نظر ارزش پروتئینی، تفاوت ‌چندانی با هم ندارند. معمولا رنگ گوشت گوسفند، قرمز روشن و رنگ گوشت گوساله و گاو ... کدام گوشت؛ گوسفند یا گوساله؟ - تبیان article.tebyan.net/249173/کدام-گوشت-گوسفند-یا-گوساله-‎Cached30 ژوئن 2013 ... معمولاً رنگ گوشت گوسفند، قرمز روشن و رنگ گوشت گوساله و گاو قرمز ... آن افزوده شود بهتر است تکه‌های گوشت را با استخوان که ترکیباتی مانند ... کدام گوشت بهتر است؛ گوسفند، گاو یا شتر؟ - فردا نیوز - شهرخبر www.shahrekhabar.com/analysis/148415358002235‎Cached11 ژانویه 2017 ... درست است که گوشت گوسفند موافق‌ترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن بیشتر از گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت ... معایب و مزایای گوشت گاو و گوساله به نسبت گوسفند - جواب یاب https://javabyab.com/.../معایب-و-مزایای-گوشت-گاو-و-گوساله-به-نسبت-گوسفند‎Cachedاستفاده از گوشت گاو یا گوساله به نسبت گوسفند چه معایب و مزایایی دارد و در کل کدام مفیدتر است؟ ... درکل میتوان گفت گوشت گوسفند بهتراست. جواب 3 سال قبل ... Images for گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟ سایت خبری و تحلیلی جنوب ایران:گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟ www.jonoubiran.com/telex-17456.html‎Cached Similar11 مه 2015 ... گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟ ابتدا لازم است بدانید گوشت متشکل از مجموعه بافت‌های عضلانی (ماهیچه‌ای) اسکلتی لاشه همراه بافت‌های چربی است. گوشت گاو، گوساله، شتر یا بره؟ کدام را انتخاب نماییم - لادین ladin.ir/other/گوشت-گاو،-گوساله،-شتر-یا-بره؟-کدام-را-ان/‎Cachedگوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، ... چربی خون بالا، ناراحتی‌های قلبی و دیابت هستند بهتر است گوشت گوسفند را از