مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت

[ad_1]
مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت

خبرگزاری آریا-ذرت سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاسته‌ای تشکیل می‌دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا،همچنین ذرت دارای مواد آنتی‌اکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت، بیماری‌های قلبی - عروقی و بیماری‌های گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب است.

 

ذرت مکزیکی چند سالی است که در سبد غذایی مردم جای خود را باز کرده و مشتریان زیادی نیز دارد و بیشتر به‌عنوان یک میان‌وعده غذایی از آن استفاده می‌‌کنند. ذرت مکزیکی به دلیل حجم زیاد و وزن کمی‌ که دارد مورد استقبال خانواده‌‌هاست.

 

ذرت مکزیکی حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمی‌شود
نوعی از ذرت رواج یافته، ذرت مکزیکی است که به‌عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود. ذرت‌مکزیکی با اضافه‌کردن کره، نمک، سس‌های پرچرب و در مواردی افزودن کالباس و برخی افزودنی‌های دیگر که به دلیل بهترکردن طعم و مزه ذرت‌مکزیکی است، سبب افزایش کالری آن می‌شود. این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند شده و مصرف آن برای بیماران قلبی - عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه‌وزن بسیار مضر و خطرناک است.

 

اگر ذرت مکزیکی بدون نمک تهیه شده و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع افزوده شود و از سس‌های چرب نیز استفاده نشود یک میان‌وعده مناسب است که اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می‌‌تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. البته مصرف زیاد آن نیز می‌‌تواند مضر باشد، ولی مصرف کافی و بهداشتی می‌تواند این ماده غذایی را به یک میان‌وعده خوب تبدیل کند.

 

ذرت به اشکال متنوعی مثل کنسروی، بخار پز، کبابی و بو داده مورد استفاده قرار می‌گیرد که بهترین نوع آن بخارپز کردن دانه‌های ذرت در خانه است و تا چند‌سال پیش ذرت به صورت ذرت کبابی یا همان بلال تهیه و مصرف می‌شد که نوع کم نمک آن به‌عنوان یک میان وعده غذایی مفید توصیه می‌شود، ولی باید توجه داشت که بلال‌ها هنگام کباب شدن نسوزند؛ چرا که با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن افزایش می‌یابد. نوع دیگری از ذرت به صورت بو داده تهیه می‌شود و اگر به صورت خانگی، کم نمک و بدون روغن تهیه شود یک میان‌وعده بسیار مناسب بوده و می‌تواند جانشین خوبی به جای چیپس و پفک در کودکان باشد.

 

ذرت مکزیکی باعث اختلال در رشد کودکان
کودکان، زنان باردار و شیرده و ورزشکاران در معرض کمبود نیاسین قرار دارند و کمبود این ویتامین در کودکان منجر به اختلال در رشد می‌شود.
نیاسین یکی از ویتامین‌های گروه B است که ویتامین B٣ نامیده می‌شود. این ویتامین نقش مهمی در متابولیسم انرژی و پروتیین بدن دارد که باید در برنامه غذایی روزانه با دریافت مواد غذایی حاوی این ویتامین وجود داشته باشد تا درنهایت بدن کار طبیعی خود را انجام دهد.

 

طبق مطالعاتی که صورت گرفته است بیش از نیمی از مردم با کمبود ویتامین B مواجه هستند که البته این کمبود در نقاط مختلف کشور متفاوت است.
این ویتامین می‌تواند در بدن باعث تولید اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان شود. تریپتوفان اسیدآمینه‌ای ضروری است که خود این اسیدآمینه از طریق دریافت پروتیین تولید می‌شود بنابراین کسانی‌که کمبود پروتیین داشته باشند از این موضوع نیز محروم می‌شوند.

 

کمبود نیاسین در غلاتی مثل ذرت وجود دارد. بنابراین جوامعی که ذرت را به‌عنوان غذای عمده استفاده می‌کنند با کمبود این ویتامین مواجه هستند.
مصرف ذرت مکزیکی نیز بین افراد بسیار رایج شده است که این موضوع باعث می‌شود افراد بیشتر در معرض کمبود نیاسین قرار بگیرند. ویتامین B در سبوس غلات وجود دارد ولی در بین غلات، ذرت از این موضوع مستثنی است.

 

کودکان، زنان باردار و شیرده در معرض کمبود این ویتامین قرار دارند بنابراین باید نسبت به دریافت این ویتامین توجه ویژه‌ای داشته باشند. همچنین از آنجایی که این ویتامین در متابولیسم انرژی و پروتیین نقش دارد گروه‌های دیگری که ممکن است در معرض کمبود این ویتامین باشند ورزشکاران هستند. بهتر است افراد از منابع غذایی شامل غلات سبوس‌دار استفاده کنند همچنین پروتیین شامل انواع گوشت، تخم‌مرغ، لبنیات، شیر و حبوبات می‌تواند در تأمین نیاسین بدن تاثیرگذار باشد.

 

بیماری‌های قلبی عروقی, ذرت مکزیکی

 

روش صحیح استفاده از ذرت
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن را افزایش می‌دهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست می‌دهد. رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین و زیازانتین است.

 

متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل این‌که غنی از ریزمغذی‌هاست می‌تواند یک میان‌وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.

 

- ذرت یک منبع غنی از ویتامین B١ است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود.

- سرشار از ویتامین B٥ است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند.

- حاوی فولیت است که در تولید سلول‌های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

- حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری‌ها مفید است.

- به دلیل این مزایای تغذیه‌ای، متخصصان تأکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.

- ذرت علاوه‌بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات ‌هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.خبرگزاری آریا-


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت



لینک منبع :مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت

روش صحیح استفاده از ذرت و فواید آن - دانشنامه رشد daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-view_forum_threads2.php?...‎Cached21 دسامبر 2014 ... روش صحیح استفاده از ذرت و فواید آن ... ذرت مکزیکی که به‌عنوان میان‌ وعده مصرف می‌شود، با اضافه‌کردن کره، نمک، سس‌های پرچرب و در مواردی افزودن برخی ... روش صحیح استفاده از ذرت و مضرات ذرت مکزیکی - تالاب www.talab.org/.../the-correct-method-using-corn-corn-harms-mkzy.html‎Cachedذرت سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاسته‌ای تشکیل می‌دهدهمچنین ذرت دارای. خبرگزاری آریا - مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت www.aryanews.com/.../مضرات-ذرت-مکزیکی-و-روش-صحیح-استفاده-از-ذرت 12 دسامبر 2016 ... ظ. مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت. خبرگزاری آریا-ذرت سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن ... از مضرات ذرت مکزیکی و ذرت چه می دانید؟ - سایت سرگرمی و سبک ... www.javaniha.com/از-مضرات-ذرت-مکزیکی-و-ذرت-چه-می-دانید؟/‎Cachedروش صحیح استفاده از ذرت ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار ... خواص ذرت ، فواید ذرت ، مضرات ذرت - فان فار fanfar.ir/properties-corn/‎Cachedخواص ذرت ، فواید ذرت ، مضرات ذرت ، روش صحیح استفاده از ذرت، خواص ذرت : دم کرده کاکل ... نوعی از ذرت رواج یافته؛ ذرت مکزیکی اســت کــه به‌عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود . مضرات - رزبلاگ saeedmarketing.rozblog.com/tag/مضرات خواص و مضرات بسیار خطرناک ذرت مکزیکی - نمناک Rating: 4.7 - 222 reviewsخواص و مضرات ذرت ... مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت - بیتوته خواص و مضرات ذرت به همراه روش های کاشت تا برداشت - ملی کالا www.melikala.com/food/82-گیاهان-دارویی/283-ذرت‎Cachedخواص و مضرات ذرت به همراه روش های کاشت تا برداشت ... کبابی یا همان ذرت بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر میباشد و ... اشکال بسیاری از ذرت به عنوان غذا استفاده شده و گاهی اوقات دسته‌بندی‌های مختلف نسبت به مقدار نشاسته را انجام میدهد: .... استفاده نشود یک میان وعده مناسب برای افراد است و چنانچه به شکل صحیح تهیه و ... آشنایی با روش تهیه ذرت مکزیکی - تبیان article.tebyan.net/243998/آشنایی-با-روش-تهیه-ذرت-مکزیکی‎Cachedدو کاسه ماست خوری کنسرو ذرت را کاملاً داغ کرده، نمک، فلفل، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره، دو قاشق پنیر پیتزا و یک قاشق سس مایونز را با هم مخلوط ... آشنایی با خواص و مضرات ذرت - هفت گنج 7ganj.ir/آشنایی-با-خواص-و-مضرات-ذرت/‎Cached Similarذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر است. ... ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود، ... میزغذا » ذرت مکزیکی www.mizeghaza.com/1387/03/21/ذرت-مکزیکی/‎Cached Similarذرت همون بلال خودمونه که عصرهای تابستون کبابش می کردیم و توی آب نمک می غلطوندیم و گاز می زدیم. حالا این ورژن جدید ... اگر خواستید همونجا استفاده کنید وگرنه می تونید توی فریزر بگذارید. هر وقت هم ... ولی می شه با روش سنتی (!) اونو بخارپز کرد.