[ad_1]
طرز تهیه سوپ برش از آسیای شرقی
در مناطق مختلف جهان انواع سوپ ها و خوراکی ها طبخ می شوند که بسیار پرطرفدار هستند و مورد علاقه می باشند. سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ میشود.
برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را معمولاً با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو میکنند. این سوپ جدید و خوشمزه دستور پختی بسیار ساده دارد و بدلیل ترکیباتش یک سوپ رژیمی و مقوی برای فصل پاییز و زمستان محسوب می شود.
مواد لازم
چغندر (لبو) 3 عدد متوسط
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
کنسرو لوبیا 400 گرم
برگ بو 2 عدد
آب 10 فنجان
آب مرغ 6 فنجان
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
هویج 2 عدد
کلم پیچ یک نصفه
طرز تهیه
1.چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت بپزند. طوریکه کاملا پخته و نرم شوند و چاقو به راحتی داخل آن فرو برود. لبوها را از آب خارج کنید و کنار بگذارید. آب لبو را نگه دارید.
2. سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آنها را مانند شکل خرد کنید و داخل آب لبو بریزید. حدود 15 تا 20 دقیقه سیب زمینی ها را بپزید تا نرم شوند.
3. هویج را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را رنده کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه 4 قاشق روغن بریزید و پیاز و هویج را داخل آن بریزید و به مدت 7 الی 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در انتها کچاپ را اضافه کنید و مجددا چند دقیقه تفت دهید.
4. نصف کلم را ریز خرد کنید و به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید.
5. لبوهای پخته شده را با رنده درشت رنده کنید. می توانید آن ها را بصورت خلالی نیز خرد کنید. سپس لبوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. 6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا( به همراه سس کنسرو) را به سوپ برش اضافه کنید و هم بزنید.
6. هویج و پیاز تفت داده شده را همراه با شوید خرد شده را داخل سوپ برش بریزید. اجازه دهید سوپ به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا جا بیفتد و کلم ها کاملا نرم شوند.
7. سوپ برش روسی خوشرنگ و خوش طعم را داخل ظرف بریزید. با خامه ترش یا مایونز و کمی شوید تازه آن را تزیین کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
نکته: بهتر است این سوپ را همراه با خامه ترش سرو کنید. می توانید خامه ترش را خودتان در منزل درست کنید.
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع باقلوا، طرز تهیه باقلوا، طرز تهیه باقلوا تصویریباقلواطرز تهیه باقلواطرز تهیه باقلوا قزوینیطرز تهیه باقلوا رشته ایطرز تهیه باقلوا آموزش آشپزی آموزش آشپزیطرز تهیه غذامرغطبخجوجه کبابپختنته چین مرغپخت کیکسالادانواع دسر مرداد نی نی به بهیکی از مواردی که خیلی برای من سوال میشه اینه که خوب امروز صبحانه چی درست کنم که با جهان پزشکی پزشکان ایران آیا واقعا در حال زندگی کردن هستید؟ از زندگی لذت می برید یا تنها روزها را سپری می کنید ؟گیاه …گیاه درمانیزیرهزعفرانزرشکالوگوجهسیرپیازسبزیکلمکدوغلاتلوبیاشلغمعناب مرکز پژوهشها واژه های مصوب فرهنگستان زبان و …مجلس شورای اسلامی از نخستین دوره، برای کارشناسی طرحها و لوایح، از مشورت موردی باقلوا، طرز تهیه باقلوا، طرز تهیه باقلوا تصویری باقلواطرز تهیه باقلواطرز تهیه باقلوا قزوینیطرز تهیه باقلوا رشته ایطرز تهیه باقلوا با آموزش آشپزی آموزش آشپزیطرز تهیه غذامرغطبخجوجه کبابپختنته چین مرغپخت کیکسالادانواع دسرقهوهکباب مرداد نی نی به به با سلام غذای زیاد جدیدی رو در حال حاضر نمی شناسم یکی از چیز هایی که برای کسری درست می کنم و جهان پزشکی پزشکان ایران سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت یکی از مواد غذایی با ارزش که موجب تقویت حافظه می گیاه درمانیزیرهزعفرانزرشکالوگوجهسیرپیازسبزیکلمکدو گیاه درمانیزیرهزعفرانزرشکالوگوجهسیرپیازسبزیکلمکدوغلاتلوبیاشلغمعنابرازیانه مرکز پژوهشها واژه های مصوب فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی مجلس شورای اسلامی از نخستین دوره، برای کارشناسی طرحها و لوایح، از مشورت موردی کارشناسان طرز تهیه سوپ برش روسی
لینک منبع :طرز تهیه سوپ برش از آسیای شرقی
سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - برترین ها
www.bartarinha.ir/.../سوپ-بُرش-سوپ-قرمز-رنگِ-مردم-روسیه-و-آسیای-شرقی - ذخیره شده
13 نوامبر 2016 ... سوپ بُرش روسی. طرز تهیه. 1.چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی
بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت ...
تصاویر برای طرز تهیه سوپ برش از آسیای شرقی
طرز تهیه سوپ برش از آسیای شرقی - پارس ناز
www.parsnaz.com/طرز-تهیه-سوپ-برش-آسیای-شرقی.html - ذخیره شده
طرز تهیه سوپ برش از آسیای شرقی ،بهترین سوپ های جهان،پرطرفدارترین سوپ های
دنیا،سوپ آسیای شرقی و مردم روسیه،خوشمزه ترین سوپ های دنیا،سوپ برش آموزش تهیه.
برش؛ سوپ روسی ایرانیپسند - ارک توریسم : ارک توریسم
arktourism.ir/1394/10/برش؛-سوپ-روسی-ایرانیپسند.html - ذخیره شده
در این مطلب طرز تهیه سوپ برش را برای شما عزیزان ارائه می کنیم تا با پختن و نوش
جان کردن ... جمله اوکراین، بلاروس، لیتوانی و لهستان مشهور شود و جایگاه ویژه ای در
بین غذاهای شرقی به خود اختصاص دهد. ... دسته بندی ها : آسیا, جهانگردی, سوریه, غرب
آسیا.
سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - مفیدستان
mofidestan.ir/سوپ-بُرش؛-سوپ-قرمز-رنگِ-مردم-روسیه-و-آسی/
سوپ بُرش روسی. طرز تهیه. ۱٫چغندرها (لبوها) را با ۱۰ فنجان آب در قابلمه بزرگی
بریزید ... شرقی قرمز ها و سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ انسان ها روسیه و آسیای طرز تهیه
سوپ ...
برچسب روسیه - مجله مطالب خواندنی
iranmg.blogsky.com/tag/روسیه - ذخیره شده
5 روز پیش ... سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی ... سوپ بُرش روسی. طرز تهیه. 1.
چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی ...
سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - هشدار نیوز
tnews.ir/news/99d774120875.html
13 نوامبر 2016 ... برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را معمولاً با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو ... سوپ
بُرش روسی. طرز تهیه. 1.چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه ...
طرز تهیه خوشمزه ترین سوپ سنتی روسیه - پسند
psand.ir/طرز-تهیه-خوشمزه-ترین-سوپ-سنتی-روسیه/
سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی. سوپ بُرش (Borsch) یک غذای
سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و ...
سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - مجله راگا | مجله راگا
magazine.raganews.ir/278992/
13 نوامبر 2016 ... سوپ بُرش روسی. طرز تهیه. 1.چغندرها (لبوها) را با ۱۰ فنجان آب در قابلمه بزرگی
بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت ۱ ساعت ...
: سوپ - دانشنامه رشد
daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=سوپ - ذخیره شده - مشابه
مقدمه; تاریخچه; سوپ برای درمان بیماری; تهیه آسان سوپ; سوپ های آماده; پودر سوپ; انواع
متفاوت ... میزان اضافه نمودن آب به این سوپ ها مشخص است و روی پاکت سوپ، طرز تهیه
آنها آمده است. ... تمام مواد را به قطعات کوچک برش داده به حدی که بتوان سوپ را با قاشق
خورد. ... مردم آسیای جنوب شرقی، ژاپن و اقیانوسیه هم این نوع سوپ را به کار نمی برند.
جمعه 8 اردیبهشت 1396 ساعت 07:32