[ad_1]
وب سایت ایران کوک: دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین
معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل
دسر پاولووا نامیده می شود. این دسر بافتی بسیار ترد و لطیف دارد و روی آن
معمولا با خامه فرم گرفته و میوه تزیین می شود.
مواد لازم:- سفیده تخم مرغ 6 عدد
- شکر 1 و نیم فنجان
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو 1 قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 2 و نیم قاشق چایخوری
- آب انار 1 و نیم فنجان
- عسل 1/4 فنجان
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
- خامه فرم گرفته 1 و نیم فنجان
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- دانه انار 1 فنجان
- مغز پسته خرد شده 1/4 فنجان
1-سفیده های تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در این فاصله کف سینی فر یک کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید. یک دایره به قطر 22 سانتیمتر کف کاغذ بکشید. کاغذ را برگردانید تا دایره پشت کاغذ قرار گیرد.
2-فر را روی 121 درجه سانتیگراد قرار دهید. سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند ( حالت سافت پیک). 1 و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا سفیده سفت شود و وقتی همزن را بلند می کنید سفیده حالت سفت و خشک داشته باشد( حالت استیف پیک). 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 1 قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید نشاسته ذرت را روی سفیده بپاشید و به آرامی ترکیب کنید.
3-مواد را به اندازه دایره ای که کشیدید روی کاغذ روغنی بریزید و با قاشق دور تا دور آن را گرد کنید. بهتر است لبه ها کمی بلندتر باشد تا مواد راحتتر روی آن قرار بگیرند. سینی فر را به مدت 1 ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف پاولوا نخوابد. پس ازین مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید دسر پاولوا یک ساعت دیگر داخل فر بماند.
4-در این فاصله شربت انار را آماده کنید. آب انار، عسل و 1 قاشق غذاخوری آب انار را داخل یک شیرجوش بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت 30 الی 40 دقیقه ریز بجوشد، غلیظ شود و حجم آن نصف شود. شربت انار را داخل کاسه ای بریزید و اجازه دهید خنک شود.
خامه فرم گرفته
1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری وانیل باقی مانده را را داخل کاسه بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا سفت و فرم گرفته شود ( حالت استیف پیک). بهتر است از قبل کاسه و پره های همزن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.
سینی فر را خارج کنید و مرنگ پخته شده را به آرامی از کاغذ روغنی یا فویل جدا کنید و روی بشقاب سرو قرار دهید. خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و پخش کنید. دانه های انار و پسته خرد شده را روی آن بپاشید. در آخر شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی
لینک منبع :دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی
تصاویر برای دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی - برترین ها
www.bartarinha.ir/.../دسر-پاولووای-انار-و-پسته-دسر-بالِرین-معروف-روسی - ذخیره شده
20 دسامبر 2016 ... دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف
روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل ...
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی - تازه های روز
tazehayerooz.com/.../دسر-پاولووای-انار-و-پسته-دسر-بالِرین-معروف-روسی/.../شیرینی-و-دسر - ذخیره شده
20 دسامبر 2016 ... دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف
روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل ...
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی - - آکاایران
www.akairan.com/shirinipazi/.../news201612201029146102.html - ذخیره شده
20 دسامبر 2016 ... دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف
روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل ...
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی
pik.abtinblog.com/.../دسر+پاولووای+انار+و+پسته؛+دسر+بالِرین+معروف+روسی - ذخیره شده
مجلی تفریحی پیک | مرجع مطالب روز اینترنت,دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر
بالِرین معروف روسی,پیک.
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی | برترینها | خبروان
khabarone.ir/.../دسر-پاولووای-انار-و-پسته-دسر-بالِرین-معروف-روسی - ذخیره شده
20 دسامبر 2016 ... دسر پاولووا (pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف
روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل ...
طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته | دسر بالِرین معروف روسی +عکس ...
tnews.ir/نیک-صالحی/dcf376643020.html - ذخیره شده
طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته را در ادامه ببینید: طرز تهیه دسر پاولووای انار و
پسته دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین ...
طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/.../طرز-تهیه-دسر-پاولووای-انار-و-پسته - ذخیره شده
22 فوریه 2017 ... دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف
روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد.
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی - بخش مد دنیز فان
denizfun.ir/دسر-پاولووای-انار-و-پسته؛-دسر-بالِرین-م/
20 دسامبر 2016 ... دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی ... فرم گرفته ۱ و نیم فنجان;
شکر ۱ قاشق غذاخوری; دانه انار ۱ فنجان; مغز پسته خرد شده ۱/۴ فنجان.
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی | قاصدک
ghasedakd.ir/1395/.../دسر-پاولووای-انار-و-پسته؛-دسر-بالِرین-م/ - ذخیره شده
20 دسامبر 2016 ... وب سایت ایران کوک: دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به
افتخار بالرین معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا ...
سهشنبه 12 اردیبهشت 1396 ساعت 21:55