[ad_1]
بامداد – ماهی به خاطر اینکه سرشار از ویتامین و اسیدهای چرب امگا ۳ است، به سالم نگه داشتن مغز و قلب شهرت دارد. اما تحقیقات اخیر نشان میدهد که ماهی میتواند تاثیر زیادی هم در کاهش وزن داشته باشد.
“مردم میگویند که غذاهای ژاپنی و مناطق مدیترانهای به افزایش عمر کمک میکند، اما علت این موضوع مشخص نبود. حالا ما درک بهتری از دلیل فواید این غذاها داریم.” دانشمندان ژاپنی پی بردهاند که روغن ماهی سلولهای ذخیرهکنندهی چربی را به سلولهای سوزانندهی چربی تبدیل میکند. این موضوع میتواند به درمان چاقی مفرط کمک کند، چرا که تعداد این نوع سلولها با افزایش سن کاهش مییابد.
سلول های چربی سفید عامل چاقی مفرط هستند و انرژی اضافهای را که منجر به افزایش چربی شکم و پهلو میشود، ذخیره میکنند.
این در حالی است که سلولهای چربی قهوهای، چربی را میسوزانند تا حرارت تولید کرده و بدن را گرم نگاه دارند. در تحقیقاتی که تاکنون در زمینهی چاقی مفرط انجام شده، سعی بر این بوده که مکانیسمهای تولید بیشتر چربی خوب و تولید کمتر چربی بد کشف شود. اخیرا هم اکتشاف پروتئینها و هورمونهای خاصی و حتی عوامل محیطی در این زمینه نویدبخش بودهاند.
در سال ۲۰۱۲ هم دانشمندان نوع سومی از سلولهای چربی را کشف کردند که با رنگ بژ توصیف میشوند. این سلولها هم تاثیر درمانی بر چاقی مفرط داشتند. محققان یافتند که آنها همان قابلیتهای چربیسوزی سلولهای قهوهای را دارند، هرچند که تعداد آنها با نزدیک شدن به سنین میانسالی کاهش مییابد.
همین ویژگی است که باعث شد محققان دانشگاه کیوتو در ژاپن، در مورد این سلول بیشتر کند و کاو کنند. آنها میخواستند به این سوال پاسخ دهند که آیا میتوان تعداد سلول های چربی بژ را با خوردن غذاهای خاصی افزایش داد. با توجه به این که روغن ماهی فواید زیادی برای سلامتی دارد، این تیم تصمیم گرفت تاثیر آن را بر تعداد سلولهای چربی بژ در موشهای آزمایشگاهی مورد بررسی قرار دهد.
محققان کیوتو به یک گروه از موشها، رژیمی حاوی غذاهای چرب دادند و گروه دیگر هم همان غذاها را به همراه روغن ماهی دریافت کردند.
گروهی که روغن ماهی هم مصرف میکرد، بین ۵ تا ۱۰ درصد وزن کمتری از گروه دیگر کسب کرد. همچنین میزان جذب چربی در این موشها به اندازهی ۱۵ تا ۲۵ درصد کمتر بود. این تیم میگوید روغن ماهی، گیرندههایی را در دستگاه گوارشی تحریک کرده و دستگاه عصبی سمپاتیک را فعال میکند. سپس به دنبال آن سلولهای چربی سفید به نوع بژ تبدیل میشوند.
«تروئو کاوادا» (Teruo Kawada)، نویسندهی ارشد این مطالعه میگوید: “مردم میگویند که غذاهای ژاپنی و مناطق مدیترانهای به افزایش عمر کمک میکند، اما علت این موضوع مشخص نبود. حالا ما درک بهتری از دلیل فواید این غذاها داریم.”
منبع: سلامتی
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع روغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز را افزایش میدهددر سال ۲۰۱۲ هم دانشمندان نوع سومی از سلولهای چربی را کشف کردند که با رنگ بژ توصیف می روغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز را افزایش میدهدروغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز روغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز را افزایش روغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز را افزایش می دهد ماهیروغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز را افزایش می دهد روغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز روغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز را افزایش می دهد ˆ† …‡Œ های چربی سوز را افزایش که روغن ماهی سلول های سلول های چربی بژ را با روغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز را افزایش میدهد…روغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز روغن ماهی سلولهای سلولها با افزایش کاهش وزن با روغن ماهی مجله سلامتی عطارباشیکاهشوزنباروغنماهیاگر دوست دارید وزنتان را کم کنید روی روغن ماهی نکته های سبک زندگی غلط علت افزایش تاثیر روغن ماهی در تبدیل سلول های ذخیره کننده چربی به سلول تاثیرروغنماهیدرما امروزه میدانیم که ماهی ها با داشتن مقادیر فراوان اسیدهای چرب امگا سه تازه های جام نیوز کاهش وزن با مصرف روغن ماهی به سلول های چربی سوز می در افزایش تعداد سلول های با روغن ماهی مصرف روغن ماهی برای کاهش وزن سلامتتغذیه سالم به سلول های چربی سوز چربی های بژ نیز با افزایش سن وزن با روغن ماهی خاصیت مهم روغن ماهی برای سلامت بدندرمان آرتریت با روغن ماهی قطعا در سلولهای چربی منجر خلق و افزایش چربی سوز لیپو۶ پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ این چربی سوز هدفمند ترین، قدرتمند ترین و بیرحم ترین چربی سوزی ست که جهان تاکنون به خود دیده آشپزی سالم پزشکان ایران واقعا تهیه این دست پیچهای لبنانی کلاسیک، راحت است زمان تهیه یک ساعت و ۱۵ دقیقه آیا مصرف مکمل های آمینواسید باعث افزایش حجم و وزن میشود آیا مصرف مکمل های آمینواسید باعث افزایش حجم و وزن میشود؟ مصرف آمینواسیدها منجر به افزایش کاهش وزن با غذاهایی که مثل کوره چربی میسوزانند چقدر خوب است که بتوان با غذا خوردن هم لاغر شد آیا این اصلاً ممکن است؟ حتماً شما هم آرزو می زگیل ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد زگیل برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکیپدیا مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریع غذاهای چربی سوز غذاهایی هستند که بیشتر از محتوی کالری خود، کالری سوزی نموده و درنتیجه با آب کردن شکم سوزاندن چربی شکم همه چیز در باره شکم آکا روشهایی برای سوزاندن چربی های شکم با این حرکت ورزشی، شکم و پشت ران خود را آب کنید روش برای سوزاندن چربی با نوشیدن چای سبز نه تنها با برخی بیماریها مبارزه میکنید، بلکه چربیهای بدنتان را سیب و خواص درمانی و مضرات آ ن نیک صالحی پرتال سرگرمی ذرت مکزیکی مفید است یا ضرر هم برای بدن دارد؟ سرطان در آقایان را با این میوه پیشگیری و پسوریازیس ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد پسوریازیس بیماریزایی پسوریازیس یک بیماری مرتبط با سیستم ایمنی بدن است در طی این بیماری سیستم ایمنی
لینک منبع :افزایش سلول های چربی سوز با روغن ماهی
روغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز را افزایش می دهد - مجله خبری شوش مال
shooshmall.com/blog/روغن-ماهی-تعداد-سلول-های-چربی-سوز-را-افز/
21 دسامبر 2015 ... آنها می خواستند به این سوال پاسخ دهند که آیا می توان تعداد سلول های چربی بژ را با
خوردن غذاهای خاصی افزایش داد. با توجه به این که روغن ماهی فواید ...
روغن ماهی تعداد سلولهای چربیسوز را افزایش میدهد - دیجی کالا
https://www.digikala.com/.../روغن-ماهی-و-افزایش-سلولهای-چربیسوز/ - ذخیره شده
21 دسامبر 2015 ... آنها میخواستند به این سوال پاسخ دهند که آیا میتوان تعداد سلولهای چربی بژ را با
خوردن غذاهای خاصی افزایش داد. با توجه به این که روغن ماهی فواید زیادی ...
چربیسوز موثری به نام روغن ماهی - سلامت آنلاین
www.salamatonline.ir/news/.../چربی-سوز-موثری-به-نام-روغن-ماهی - ذخیره شده
22 دسامبر 2015 ... سلول های چربی سفید با ذخیره چربی، مهمترین عامل اضافه وزن، به ویژه در ناحیه شکم و
پهلوها هستند. ... از طرفی روغن ماهی مهمترین منبع اسید چرب امگا ۳ است. ... این ماده غذایی
حساسیت بدن نسبت به انسولین را افزایش می دهد و قادر به ...
روغن ماهی تعداد سلول های چربی سوز را افزایش می دهد | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/29990860
20 دسامبر 2016 ... با توجه به نتیجه ی تحقیقات مختلف، عصاره ی انار از تکثیر سلول های سرطان سینه
جلوگیری می کند و حتی آنها را از بین می برد. روغن هسته ی انار ...
روغن ماهی، سلولهای ذخیرهساز چربی را بیشتر میسوزاند | سلامتیسم
www.salamatism.com/.../روغن-ماهی--سلول-های-ذخیره-ساز-چربی-را-بیشتر-می-سوزاند
28 دسامبر 2015 ... نوع سومی از سلولهای چربی هم هستند که با نام سلولهای بژ شناخته میشوند و عملکردی
مشابه سلولهای قهوهای ... Teruo Kawada، تاثیر بعضی غذاهای خاص، بهویژه روغن ماهی،
را روی افزایش سلولهای بژ بررسی کردند. ... سلولهای چربی سوز ...
سلولیت (تجمع چربی) - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/سلولیت_(تجمع_چربی) - ذخیره شده - مشابه
تجمع بافت چربی در ناحیهای از بدن را چاقی موضعی و یا به عبارت دیگر سلولیت
مینامند. ... که وزن افزایش مییابد و یا پوست فشرده میشود، گلبولهای چربی از شکل
طبیعی خود ... با حجم گرفتن سلولهای چربی (تجمع چربی)، احتباس آب (بر اثر گردش
خون .... برخی متخصصین تغذیه نیز طرفدار مصرف روغن زیتون و روغن ماهی (شامل
اسیدهای ...
کاهش وزن با روغن ماهی - مجله سلامتی عطارباشی
www.aloattari.ir/2016/15054/کاهش-وزن-با-روغن-ماهی
27 نوامبر 2016 ... محققان معتقدند روغن ماهی خاصیتی دارد که می تواند به سلول های چربی سوز تبدیل شود
و در زمان کهنسالی از افزایش وزن پیشگیری کند. روغن ماهی باعث ...
تاثیر روغن ماهی در تبدیل سلول های ذخیره کننده چربی به سلول های ...
www.iranorthoped.ir/.../تاثیر-روغن-ماهی-در-تبدیل-سلول-های-ذخیره-کننده-چربی-به-سلول-های-سوزاننده-چربی - ذخیره شده
ما امروزه میدانیم که ماهی ها با داشتن مقادیر فراوان اسیدهای چرب امگا سه میتوانند ... که
روغن ماهی میتواند سلول های ذخیره کننده چربی در بدن را به سلول های چربی سوز ... آنها هم
میتوانند مانند سلول های قهوه ای چربی بسوزانند ولی با افزایش سن تعداد آنها کم میشود.
قیمت چربی سوز بایگانی - پارس بی | پارس بی
https://parsb.com/tag/قیمت-چربی-سوز/ - ذخیره شده
انواع چربی سوز روغن ماهی اسیدهای چرب امگا۳ موجود در روغن ماهی می تواند باعث ارتقا ...
آنها افزایش یافت و کاشه محسوس ذخایر چربی و افزایش استقامت در مقایسه با موش های
که ... آستاگزانتین از سیستمی که وظیفه انتقال چربی به داخل میتوکندری سلولهای ...
چربی سوز طبیعی - پارس بی | پارس بی
https://parsb.com/چربی-سوز-طبیعی/ - ذخیره شده
چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای در آووکادو همچنین شامل یک کربوهیدرات بسیار ...
یک قند که در واقع ترشح انسولین را کند می کند و منجر به افزایش جذب کلسیم می شود
و ... این ماهی یکی از غنی ترین منابع اسیدهای چرب ضروری امگا-۳، EPA و DHA است .
متفاوت با روغن تخم کتان که به مهیا سازی یک نوع امگا – ۳ می پردازد که باید به EPA
...
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت 02:25