مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016

[ad_1]

در این مطلب به معرفی، بررسی و نقد 20 اپلیکیشن برتر و جدید سیستم‌عامل اندروید در سال 2016 خواهیم پرداخت.

 

1. Parallel Space - یک اپ و چند حساب کاربری

اپلیکیشن Parallel Space امکان ایجاد شبیه‌ساز از اپ‌های اندروید شما را فراهم می‌سازد. با استفاده از این اپ می‌توانید به طور همزمان در یک دستگاه وارد بیش از یک حساب کاربری در اپ‌های مختلف نظیر تلگرام، اینستاگرام، واتس‌اپ و... شوید.

 

 

تمام کاری که باید بکنید این است اپ مورد نظر را انتخاب کنید و با حساب کاربری ثانویه وارد شوید.

 

Parallel Space امکان انتخاب تم برای اپ مورد نظر و همچنین امکان بهینه‌سازی حافظه‌ی دستگاه را فراهم می‌سازد. قسمت Notifications در بالای سمت راست اپ نیز محلی است که پیام‌های اطلاع‌رسانی اپ‌های ثانویه قابل کنترل هستند.

 

2. Lumyer – ویرایشگر عکس و سلفی

اپلیکیشن Lumyer با اعمال افکت‌های متحرک پویا، عکس‌ها و سلفی‌های شما را بیش از پیش جذاب می‌کند. این اپ تصاویر متحرک را در قالب فایل ویدیویی در گالری دستگاه ذخیره می‌کند و به این ترتیب امکان به اشتراک‌گذاری آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی را نیز آسان می‌کند.

 

 

همچنین می‌توانید افکت‌های اضافی را نیز با انتخاب Fx Library و دانلود آن‌ها بر روی تصاویر خود اعمال کنید. بلافاصله پس از دانلود افکت، می‌توانید آن را بر روی تصویر کنونی‌تان مشاهده کنید.

 

 

3. Google Allo و Google Duo – پیام‌رسان متنی و تماس تصویری

شرکت گوگل امسال سرویس پیام‌رسان خود با نام Allo و سرویس تماس تصویری خود با نام Duo را عرضه کرد.

 

 

Allo همانند اکثر اپ‌های چت امکان ارسال استیکر، تصویر، مکان و کلیپ‌های صوتی را فراهم می‌سازد. چیزی که این اپ را از دیگر اپ‌های مشابه متمایز می‌کند سرویس دستیار گوگل داخلی آن است (Google Assistant) که پاسخگوی بسیاری از سوالات اولیه نظیر آب‌وهوا و نزدیک‌ترین رستوران است.

 

همچنین قابلیت Incognito در آن امکان چت امن با رمزنگاری و حذف خودکار پیام‌ها را فراهم می‌سازد.

 

 

Duo نیز با داشتن مراحل راه‌اندازی سریع، خود را از دیگر اپ‌ها متمایز کرده است. تنها یک تأییدیه تلفنی برای راه‌اندازی این اپ کافی است و نیازی به ثبت‌نام و عضویت نیست. سپس می‌توانید با افرادی که در لیست مخاطبین‌تان از Duo استفاده می‌کنند تماس تصویری برقرار کنید.

 

4. Prisma – ساخت اثری هنری

یکی از اپ‌هایی که در سال 2016 به شدت مورد استقبال قرار گرفت Prisma است. این اپ که ابتدا برای iOS معرفی شد آن‌چنان مورد توجه قرار گرفت که نسخه‌ی آزمایشی آن برای اندروید به دلیل حجم زیاد درخواست‌ها بر روی سرور آن مدتی غیرفعال شد.

 

Prisma امکان ایجاد آثار هنری زیبا از تصاویر روزمره‌ی شما را با اعمال افکت‌های متعدد فراهم می‌کند. در ابتدا ایجاد اثر هنری نیازمند اتصال به اینترنت بود اما از ماه اکتبر به‌روزرسانی تمامی آثار هنری به صورت آفلاین انجام می‌گیرد.

 

 

تمام کاری که نیاز است انجام دهید این است که تصویر دلخواه خود از گالری را انتخاب کنید و استایل مورد نظرتان را بر روی تصویر اعمال کنید. همچنین می‌توانید افکت را مورد نظر را کم یا زیاد کنید.

 

 

5. Universal Copy – کپی متون غیرقابل کپی

با وجود اینکه در سیستم‌عامل اندروید امکان کپی کردن متون وجود دارد، اما در بسیاری از اپ‌ها نظیر فیس‌بوک، یوتیوب و پلی استور، کپی کردن متن امکان‌پذیر نیست. اپلیکیشن Universal Copy برای کمک به شما در چنین مواقعی ساخته شده است و امکان کپی کردن متون در این اپ‌ها را نیز امکان‌پذیر ساخته است.

 

کار با این اپ بسیار آسان است. تمام کاری که باید انجام دهید این است که مجوز مورد نیاز برای انجام این کار را در تنظیمات برنامه فعال کنید. با فعال بودن آن، یک اطلاع‌رسان دائمی در لیست اطلاع‌رسانی‌ها به چشم می‌خورد.

 

 

اپی که مایلید متن موجود در آن را کپی کنید را اجرا کنید (ترفندستان) و حالت Universal Copy را فعال کنید. متن مورد نظر را لمس کرده و آیکن کپی را انتخاب کنید. خواهید دید که محدوده‌ی متنی کپی شده است.

 

6. Dactyl – تبدیل سنسور اثرانگشت به شاتر

اگر گوشی شما مجهز به حسگر اثرانگشت است، با استفاده از اپلیکیشن Dactyl امکان عکس‌برداری با استفاده از این حسگر برای‌تان فراهم می‌شود. این اپ تقریباً با تمامی اپ‌های عکس‌برداری شناخته‌شده نیز سازگار است.

 

 

Dactyl نیازمند مجوز دسترسی برای استفاده از دکمه‌ی شاتر است. به محض فعال‌سازی این مجوز دسترسی، گوشی شما آماده‌ی سلفی گرفتن به روش جدید است.

 

پیغام Dactyl Service Running در پایین تمامی اپ‌های بازشده‌ی پشتیبانی‌شده توسط این اپلیکیشن به چشم می‌خورد.

 

در نسخه‌ی آزمایشی Dactyl امکان 10 بار استفاده از آن وجود دارد. برای عکس‌برداری بیشتر بایستی نسخه‌ی غیررایگان آن را نصب نمایید.

 

7. ActionDirector – ویرایشگر ویدیو

اگر به دنبال یک اپلیکیشن آسان و سریع برای ویرایش ویدیوهای خود هستید، ActionDirector چیزی است که به دنبال آن هستید. این اپ کاربری بسیار آسان و ظاهر ساده‌ای دارد. اگر برای بار اول نیز آن را اجرا کنید، نشانگرها شما را با عملکرد برنامه آشنا می‌کنند.

 

این اپ امکان کات کردن، تغییر سرعت، تغییر رنگ، تنظیم روشنایی و افزودن فیلتر به ویدیو، عنوان، صدا و... را فراهم می‌سازد. در قسمت صدا می‌توانید تنظیم نمایید موزیک بسته به تمایل شما در ابتدا یا انتها محو گردد.

 

 

پس از کامل شدن ویدیو، با لمس Produce می‌توانید ویدیو را در ابعاد دلخواه خود (SD، HD یا Full HD) ذخیره کنید.

 

8. AmpMe – تبدیل گوشی شما و دوستان‌تان به سیستم صوتی

تاکنون پیش آمده است که با دوستان خود جمع شوید اما اسپیکری برای گوش دادن به موزیک در اختیار نداشته باشید؟ AmpMe اپلیکیشنی است که برای کمک به شما در این زمینه ساخته شده است. با استفاده از AmpMe تمامی گوشی‌های شما و دوستان‌تان به یک سیستم صوتی بزرگ تبدیل خواهد شد و موزیک به طور همزمان از تمام گوشی‌ها پخش می‌گردد.

 

 

راه‌اندازی آن نیز بسیار آسان است. لیست پخشی از آهنگ‌ها ایجاد کنید و همگام‌سازی با گوشی‌های نزدیک را آغاز نمایید. این اپ بر روی هر گوشی یا تبلتی قابل نصب است. اگر موزیک‌ها به صورت آفلاین پخش می‌شوند نیازی به اینترنت نیست. در غیر این صورت می‌توانید از یوتیوب یا ساوندکلاود برای پخش موزیک به صورت آنلاین استفاده کنید.

 

9. Fingerprint Quick Action – انجام فعالیت‌ها با اثرانگشت

این اپ جذاب امکان انجام وظایف و فعالیت‌ها را با کشیدن یا لمس کردن حسگر اثرانگشت فراهم می‌سازد. Fingerprint Quick Action تنها با دستگاه‌هایی سازگار است که مجهز به حسگر اثرانگشت هستند. با تعیین حالت‌های مختلف می‌توانید به کمک این حسگر، دستگاه را به حالت خواب برده، به صفحه‌ی اصلی بروید، منوی پاور را نمایش دهید و یا کارهای دیگری را صورت دهید.

 

 

راه‌اندازی اپ نیز بسیار ساده است. کافی است آن را اجرا کرده و Fingerprint Quick Action را فعال کنید. سپس عملکرد Single Tap یا Fast Swipe را از لیست فعال کنید.

 

 

10. Pixel launcher – یک لانچر سبک

این لانچر که توسط گوگل ساخته شده است، یکی از لانچرهایی محسوب می‌شود که حافظه‌ی بسیار کمی از دستگاه اشغال می‌کند. در نتیجه اگر این موضوع برای شما اهمیت دارد، حتماً بایستی Pixel Launcher را امتحان کنید. این لانچر، با قابلیت‌های متعددی نظیر ویجت قرصی جستجوی گوگل، نمایشگر زمان و آب‌وهوا و آیکن‌ها و پوشه‌های دایره‌شکل همراه است. قسمت دراور اپ‌ها نیز به جای یک دکمه‌ی ثابت به صورت اسلاید عمل می‌کند.

 

 

Pixel Launcher در پلی استور خارج از آمریکا در دسترس نیست اما شما می‌توانید از دیگر مارکت‌ها آن را دریافت کرده یا مستقیماً فایل APK آن را دانلود کنید.

 

11. Ivy – یک لانچر نوار کناری

اپلیکیشن Ivy یک لانچر است که به صورت نوار کناری اجرا می‌شود. به وسیله‌ی آن می‌توانید اپلیکیشن‌های موردعلاقه‌ی خود را در هر زمان و در هر اپلیکیشنی به طور سریع فراخوانی کنید. کافی است نوار موجود در سمت راست صفحه را بگیرید و باز کنید. علاوه بر اپ‌ها می‌توانید به اطلاعات مختلف نیز دسترسی داشته باشید.

 

 

به طور پیش‌فرض این لانچر در سمت راست قرار داشته و پشت‌زمینه‌ی سفید دارد. اما شما می‌توانید این تنظیمات را تغییر داده و حتی حالت پشت‌زمینه را شفاف کنید.

 

12.  AppLock – Fingerprint Unlock– قفل اپ‌ها با اثرانگشت

اگر دستگاه اندروید شما مجهز به حسگر اثرانگشت است اما اجازه‌ی قفل‌گذاری با اثرانگشت بر روی اپ‌ها را نمی‌دهد، این اپلیکیشن مخصوص شماست. AppLock – Fingerprint Unlock به شما اجازه می‌دهد تا بر روی هر اپ و هر تنظیمی (حتی بلوتوث، وای-فای، تماس‌ها و...) قفل قرار دهید.

 

پس از اجرای برنامه، لیستی از اپ‌هایی که قفل ندارند نمایان می‌شود. با لمس Protect می‌توانید قفل اثرانگشتی هر اپ را فعال کنید.

 

 

همچنین بایستی یک رمز الگویی به عنوان روش پشتیبان برای باز کردن قفل تعیین نمایید.

 

اگر مایل نیستید یک اپ توسط AppLock قفل شود کافی است اپلیکیشن را اجرا کرده و قفل کنار اپ مورد نظر را غیرفعال کنید.

 

13. Blue Light Filter – خواب بهتر با نور آبی کم‌تر

Blue Light Filter یک اپلیکیشن فوق‌العاده محسوب می‌شود که با کاهش نور آبی ساطع‌شده از صفحه نمایش گوشی‌ها و تبلت‌ها موجب بهبود کیفیت خواب شما می‌گردد. این اپ با منتشر کردن نور زرد رنگ باعث حذف نور آبی می‌شود. همچنین رنگ‌های مختلفی نظیر قرمز، سبز، زرد و... جهت انتخاب کردن وجود دارند. میزان نور نیز می‌تواند توسط کاربر کم یا زیاد شود.

 

 

حالت شب یا Night Mode نیز می‌تواند در محیط برنامه فعال شود. با استفاده از این حالت میزان کدری تا 80٪ افزایش پیدا می‌کند که موجب نور بهتر در محیط تاریک خواهد شد.

 

همچنین می‌توان برای تغییر نور صفحه، زمان‌بندی ایجاد کرد.

 

14. BeautyPlus Me – زیباتر کردن چهره‌ها

با استفاده از BeautyPlus Me می‌توان سلفی‌ها را زیباتر کرد. بهبودهایی که این اپ در ظاهر و چهره‌ی افراد ایجاد می‌کند باعث زیباتر شدن آن‌ها می‌شود. این موضوع باعث شده است این اپلیکیشن در میان خانم‌ها بسیار محبوب شود. قابلیت‌هایی نظیر حذف جوش صورت، تغییر رنگ پوست، سفید کردن دندان‌ها، بزرگ کردن چشم‌ها و... برخی از توانمندی‌های این اپ هستند.

 

 

این اپلیکشن شمار زیادی فیلتر با امکان افزودن اشکال فراهم می‌کند. شدت افکت‌ها یا فیلترها را نیز می‌توان به آسانی کم و زیاد کرد.

 

پس از اعمال تغییرات بر روی عکس می‌توان آن را به آسانی ذخیره کرد و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت.

 

15. Eat This Much – برنامه‌ریزی میزان خوردن غذا

اپلیکیشن Eat This Much به شما در برنامه‌ریزی میزان وعده‌های غذایی روزانه کمک می‌کند. اطلاعات رژیم خود، غذاهای مورد علاقه و بودجه‌ی هفتگی خود را تعیین کنید، تا این اپلیکیشن شما را در تعیین برنامه‌ی غذایی‌تان راهنمایی کند.

 

 

این اپ در ابتدا نیازمند اعمال تنظیمات دستی است اما پس از آن به طور خودکار نکات و دستورالعمل‌های روزانه را دریافت خواهید کرد.

 

16. Flytube – تماشای آسان ویدیوهای آنلاین

فرض کنید در حال تماشای یک ویدیو در یوتیوب هستید و یک پیام دریافت می‌کنید. پیام را باز می‌کنید اما ویدیو متوقف می‌شود! Flytube  اپلیکیشنی است که این مشکل را حل می‌کند. این اپ یک پنجره‌‌ی شناور با امکان تغییر سایز ایجاد می‌کند که ویدیو بی توجه به اپلیکیشنی که در آن حضور دارید در حال پخش باقی می‌ماند.

 

 

با قرار دادن این اپ بر روی حالت پیش‌فرض، می‌توان تمام ویدیوها را به وسیله‌ی آن باز کرد. همچنین تمامی دستورالعمل‌های کار با آن به صورت چند اسلاید درون اپ موجود است.

 

17. Gravity Gesture – حرکت دادن گوشی جهت انجام وظایف مختلف

Gravity Gesture امکان تنظیم حرکات دست را برای انجام فعالیت‌های مختلف ممکن می‌سازد. به عنوان مثال می‌توانید تعیین کنید با حرکت دادن گوشی در جهت محور X یک اپ خاص باز شود. یا با حرکت دادن گوشی در جهت محور Y وای-فای گوشی فعال شود.

 

 

با اجرای اپ می‌توانید چندین اسلاید آموزشی جهت فراگیری نحوه‌ی ایجاد حرکات جدید مشاهده کنید.

 

حساسیت حرکات نیز از قسمت تنظیمات برنامه قابل تغییر است. کار با اپ نیز آسان است. اگر یک حرکت دیگر مورد نیاز نیست می‌توانید آن را به راحتی حذف کنید.

 

18. Boomerang Notifications – مدیریت بهتر اطلاع‌رسانی‌ها

اپلیکیشن Boomerang Notifications یک اپلیکیشن کاربردی جهت مدیریت پیام‌های اطلاع‌رسانی محسوب می‌شود که امکان ذخیره‌ی اطلاع‌رسانی‌ها جهت مشاهده در زمان دیگر یا تعیین یادآور برای مشاهده‌ی مجدد آن‌ها را فراهم می‌سازد.

 

 

برای عملکرد صحیح این اپ بایستی مجوز Notification Access فعال گردد. بسته به اهمیت اطلاع‌رسانی می‌توانید آن را ذخیره کرده یا برای آن یادآور تعیین کنید.

 

19. Flychat – چت آسان در حین کار با دیگر اپ‌ها

این اپ امکان مدیریت چت‌های هم‌زمان از اپ‌های پیام‌رسان مختلف را با ایجاد اطلاع‌رسانی‌های شناور یا به صورت حباب فراهم می‌سازد. در نتیجه هنگامی که در حال کار با یک اپ هستید می‌توانید همزمان پیام دریافت شده را مشاهده کنید.

 

راه‌اندازی اپ نیز بسیار آسان است. Notification Access بایستی فعال بوده و System overlay بر روی Yes تنظیم شده باشد. در حال حاضر این اپ از اکثر پیام‌رسان‌های معروف پشتیبانی می‌کند.

 

 

20. CapTune – شخصی‌سازی موزیک‌ها

CapTune یک اپلیکیشن پخش موزیک عالی با تنظیمات بهینه‌ساز صوتی و شخصی‌سازی موزیک محسوب می‌شود. شما می‌توانید تنظیمات اکولایزر را بسته به علاقه‌ی خود تنظیم کرده یا یکی از افکت‌های موجود را انتخاب نمایید. یکی دیگر از قابلیت‌های این اپ توانایی ترکیب موزیک‌های آفلاین با دیگر منابع موزیک است.

 

 

در نتیجه اگر مایل هستید موزیک‌های خود را شخصی‌سازی‌ کنید، قطعاً بایستی CapTune را امتحان نمایید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

فارسروید دانلود بازی و برنامه اندرویددانلود بازی اندروید،دانلود نرم افزار اندروید،دانلود برنامه اندروید،جدیدترین و دانلود اپلیکیشن بامزه کردن … نرم افزاری محبوب و قدرتمند برای تزئین تصاویر شماست که برای اندروید طراحی شده استاپلیکیشن اندروید زومیتمی‌بریم نام یک اپلیکیشن اندروید است که در آن می‌توانید به‌عنوان مسافر یا راننده فارسروید دانلود بازی و برنامه اندروید دانلود بازی اندروید،دانلود نرم افزار اندروید،دانلود برنامه اندروید،جدیدترین و آخرین نسخه دانلود اپلیکیشن بامزه کردن تصاویر نرم افزاری محبوب و قدرتمند برای تزئین تصاویر شماست که برای اندروید طراحی شده است اپلیکیشن اندروید زومیت اپلیکیشن اندروید معرفی بهترین اپلیکیشن اندروید و بهترین بازی های موبایل اندرویدی اجرای اندروید در ویندوز اجرای اندروید در اندروید در کامپیوتر اندروید در ویندوز نصب اندروید در ویندوز



لینک منبع :20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016

20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016 - ترفندستان https://www.tarfandestan.com/.../top-20-android-apps-2016.html‏ - ذخیره شده 25 دسامبر 2016 ... در این مطلب به معرفی، بررسی و نقد 20 اپلیکیشن برتر و جدید سیستم‌عامل اندروید در سال 2016 خواهیم پرداخت. 1. Parallel Space - یک اپ و چند ... 20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016 - آپارات www.aparat.com/v/MBsEd/20_اپلیکیشن_برتر_اندروید_در_سال_2016‏ 14 مارس 2016 ... AppGlobalIR دنیای اپلیکیشن 20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016 اپلیکیشن,اندروید,برتر , AppGlobalIR. ۵۱ اپلیکیشن برتر اندرویدی سال ۲۰۱۵ از نگاه گوگل و پلی استور ... www.zoomit.ir/2015/12/9/.../playstore-best-android-app-of-2015/‏ - ذخیره شده 12 دسامبر 2015 ... طبق رسم هرساله گوگل در ماه آخر سال میلادی فهرستی از بهترین اپلیکیشن های اندروید در سال ۲۰۱۵ منتشر کرده است که شامل ۵۱ برنامه ی منتخب و ... بهترین اپلیکیشن های سال 2016 برای آیفون و اندروید | گجت نیوز gadgetnews.ir/.../بهترین-اپلیکیشن-های-سال-2016-برای-آیفون-و-ا/‏ - ذخیره شده 2 نوامبر 2016 ... بهترین اپلیکیشن های سال 2016 برای آیفون و اندروید ... اپلیکیشن مدیریت امور مالی Mint. 20. برنامه‌ی جستجوی گوگل برای آیفون به نام Gboard. برترین بازی و نرم افزار های اندروید در سال 2016 - جوان موبایل www.javanmobile.com/android/top-android/‏ - ذخیره شده - مشابه معرفی برترین بازی و نرم افزار های اندروید در سال 2016 به صورت کامل به همراه لینک دانلود ... نرم افزارهای اندروید ... خشم تک تیرانداز. Sniper Fury. 412 مگابایت. 3٫20 ... 20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016 - فیلم - آکاایران www.akairan.com/filme/fiction.../film20169288185281698.html‏ - ذخیره شده 14 مارس 2016 ... AppGlobalIR دنیای اپلیکیشن 20 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016 اپلیکیشن,اندروید,برتر , AppGlobalIR. 20 اپلیکیشن برتر سال 2016 | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/30355478‏ 26 دسامبر 2016 ... 20 اپلیکیشن برتر سال 2016. در این مطلب به معرفی، بررسی و نقد 20 اپلیکیشن برتر و جدید سیستم عامل اندروید در سال 2016 خواهیم پرداخت. معرفی 10 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016 | بانه دات کام تازه های ... https://it.baneh.com/بهترین-اپلیکیشنهای-آندرویدی/‏ - ذخیره شده 2 ژانویه 2017 ... معرفی 10 اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2016Reviewed by ای تی دات بانه دات کام on Jan 2Rating: 5.0معرفی 10 اپلیکیشن برتر اندروید تا سال ... بیست نرم افزار برتر اندروید - فارسروید www.farsroid.com/top-apps/‏ - ذخیره شده - مشابه در این صفحه از فارسروید 20 برنامه برتر هر ماه اندروید قرار می گیرد که می توانید با یک کلیک به ان ها درسترسی داشته باشید. بیست بازی برتر اندروید - فارسروید www.farsroid.com/top-games/‏ - ذخیره شده - مشابه در این صفحه از فارسروید 20 بازی برتر هر ماه اندروید قرار می گیرد که می توانید با یک کلیک به ان ها درسترسی داشته باشید.