[ad_1]
برای اینکه شیرینی بد بو و بد طعم نشود، ظرفهای مربوطه به آن را خیلی تمیز بشوئید.
پختن شیرینی
برای اینکه شیرینیها نسوزند ساعت را همراه با خود به مطبخ ببرید. قالبهای مخصوص شیرینی پزی را همیشه آماده داشته باشید. همیشه مواظب درجه فر و مراقب شیرینی ها باشید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.
فر گرم و حاضر باشد . آنچه مورد نیاز اسـت روی میز حاضر باشد. تمام لوازم شیرینی پزی از قبیل کارد و چنگال و قالب و غیره در دسترس باشد.
اگر باید شکلات مصرف شود آن را در ظرفی گذاشته و آن ظرف را در آب داغ بگذارید تا شکلات آب شود.
سینی مخصوص حاضر باشد. اگر در دستور شیرینی، روغن زیاد بهکار رفته اسـت لازم نیست سینی فر را چرب کنید و در غیر اینصورت باید سینی فر را حتماً با پنبه آغشته به روغن چرب کنید.
آرد لازم را از ابتدا الک کرده اندازه بگیرید و چنانچه ظرف مخصوص ندارید و با فنجان اندازه میگیرید سعی کنید فنجان از حد معمول و متوسط زیاد بزرگتر نباشد. وقتی که آرد را در فنجان ریختید روی آن را با کارد خوب صاف کنید، ممکن اسـت آرد و شکر را با قاشق سوپخوری نیز اندازه کرد. سایر مواد خشک مورد مصرف را هم اندازه گرفته حاضر کنید. اگر میوه با انواع دانههای روغنی بهکار میبرید، آنها را هم اندازه گرفته حاضر بگذارید .
اگر روغن را باید آب کنید برای شیرینی پزی بهتر اسـت روی چراغ بگذارید چون عطر روغن از بین میرود و بوی روغن داغ شده در شیرینی زننده اسـت. پس لازم اسـت روغن را با قاشق چوبی آنقدر بزنید تا آب شود. البته انتظار نداشته باشید که به این ترتیب روغن به کلی آب شود بلکه بهصورت کرم یا ماست شلی در میآید که برای شیرینی پختن کافی خواهد بود.
برای اندازه گیری شکر هم مانند آرد پس از اینکه در فنجان ریختید روی آن را با کارد صاف کنید، لازم اسـت ابتدا از تمیز بودن شکر اطمینان داشته باشید. پس بهتر اسـت شکر را الک کنید.
چاشنیهای مورد نیاز را اگر اول با روغن مورد مصرف خوب بههم بزنید. بهتر با خمیر مخلوط خواهد شد. معمولاً تخم مرغ اول با شکر و روغن مخلوط میشود مگر اینکه در دستور غیر از این ذکر شده باشد.
دانهها و میوهجات همیشه در آخر بهکار میروند. گاهی کیک به ظرف می چسبد و به راحتی در نمیآید، برای اینکه آن را بدون دردسر بیرون بیاورید، ظرف کیک را روی یک قطعه کاغذ تمیز واژگون کرده و ته آن را با پارچه مرطوب بپوشانید. پس از پنج دقیقه کیک به آسانی از طرف جدا میشود.
جام جم
اخبارمرتبط :
همه فوت های شیرینی گری!
شیرینی نارگیلی
روش تهیه شیرینی میکادوی خوشمزه به سبک مجلسی +عکس
طرز تهیه شیرینی باکلاس و لذیذ کاتر پیلار!+عکس
شیرینی لطیفه به سبک خانگی!+عکس
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع تکنیک هایی اصولی ومهم برای پختن شیرینی
لینک منبع :تکنیک هایی اصولی ومهم برای پختن شیرینی
تکنیک هایی اصولی ومهم برای پختن شیرینی – توده
www.todeh.ir/تکنیک-هایی-اصولی-ومهم-برای-پختن-شیرینی/ - ذخیره شده
23 سپتامبر 2016 ... پختن شیرینی. برای اینکه شیرینیها نسوزند ساعت را همراه با خود به مپخت ببرید.
قالبهای ویژه شیرینی پزی را همیشه آماده داشته باشید. همیشه مواظب ...
تکنیک هایی اصولی ومهم برای پختن شیرینی - نیک صالحی پرتال ...
www.niksalehi.com/.../تکنیک-هایی-اصولی-ومهم-برای-پختن-شیرینی.html - ذخیره شده
22 سپتامبر 2016 ... تکنیک هایی اصولی ومهم برای پختن شیرینی. پختن شیرینی برای اینکه شیرینیها
نسوزند ساعت را همراه با خود به مطبخ ببرید. قالبهای مخصوص ...
روش هایی اصولی ومهم برای طبخ کردن شیرینی - سرزه
www.serze.com/هایی-اصولی-ومهم-برای-کردن-شیرینی-1859094/ - ذخیره شده
22 سپتامبر 2016 ... تکنیک هایی اصولی ومهم برای پختن شیرینی طبخ کردن شیرینیبرای اینکه
شیرینیها نسوزند ساعت را با خود به آشپزخانه یا مطبخ ببرید.
فوت های کوزه گری برای پخت کیک و شیرینی - مجله بانوان
justladies.ir/post/666/ - ذخیره شده
... پخت شیرینی, نکات مهم شیرینی پزی, نکته هایی برای پخت کیک و شیرینی,
فوت های کوزه گری شیرینی پزی, تکنیک هایی برای پخت کیک و شیرینی, اصولی ...
فوت های کوزه گری برای پخت کیک و شیرینیسایت سرگرمی و سبک ...
www.javaniha.com/فوت-های-کوزه-گری-برای-پخت-کیک-و-شیرینی/ - ذخیره شده
فوت های کوزه گری برای پخت کیک و شیرینی مجموعه: نکات مهم آشپزی اگر فاصله ...
Tags: اصولی برای پخت کیک و شیرینیپخت کیک و شیرینیتکنیک هایی برای ...
نکاتی درباره شیرینی پزی | تک آشپز
www.berashpaz.com/tag/نکاتی-درباره-شیرینی-پزی/ - ذخیره شده
کیک,بسکویت,فرایند پخت شیرینی,نکات شیرینی پزی,شیرینی,نان خامه ای,پخت
... راز خوش طعم شدن مافین های حاضری نکته هایی برای پخت کیک و شیرینی ... اصولی
برای آشپزی, نکات مهم آشپزی, سوالاتی برای آشپزی, تکنیک های آشپزی, طعم دار ...
تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی - بیتوته
www.beytoote.com/.../techniques-culinary1-pastry1.html - ذخیره شده
تکنیک های آشپزی آموزش شیرینی پزی نکاتی برای پخت شیرینی,نکاتی برای
تهیه ژله,نکاتی برای بهتر شدن طعم کیک و شیرینی,نکاتی برای تهیه رولت,بهترین
...
تکنیک های پخت یک کیک خانگی تمام عیار - بیتوته
www.beytoote.com/.../techniques-bake1-homemade-cake.html - ذخیره شده - مشابه
تکنیک های پخت کیک طرز تهیه کیک خانگی,نکاتی برای پخت کیک,دلیل چسبیدن
کیک خانگی,سوالاتی برای ... کیک,اصول پخت کیک خانگی,علت پف نکردن کیک
خانگی,اشکالاتی در پخت کیک,نکته هایی برای پخت کیک. ... مجموعه: نکات مهم آشپزی
.
– تکنیک هایی برای پخت کیک و شیرینی
zizigolu.ir/tag/تکنیک-هایی-برای-پخت-کیک-و-شیرینی/ - ذخیره شده
29 ژانویه 2017 ... آرشیو تگاصولی برای پخت کیک و شیرینی, پخت کیک و شیرینی, تکنیک هایی
برای ... اگر فاصله شیرینی ها داخل سینی کم بود، فاصله چیدن آن ها را رعایت کنید • در
برنامهریزی برای پخت. .... ۷ ترفند مهم آرایشی که از آن بی خبرید.
خمیر هزارلا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/خمیر_هزارلا - ذخیره شده - مشابه
آردی که در خمیر هزارلا استفاده میشود، ترکیبی از آرد شیرینی و آرد نان (بدون سبوس)
است و هر چه میزان آرد نان بکار رفته بیشتر باشد، پایی ... از نکتههای مهم در حین تهیهٔ
آن، نرم نشدن کره است. ... این خمیر بهقدر کافی خوشمزه است و میتوان آن را پس از پخت
به تنهایی صرف کرد. ..... بطور اصولی این خمیر به صورت ۲ لا، ۳ لا و ۴ لا تا زده میشود.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 ساعت 09:51