مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی به چند روش

[ad_1]
مفیدستان:

آرد سوخاری یا پودر سوخاری از خشک یا برشته کردن انواع نان‌های حجیم به دست می‌آید. با طرز تهیه آرد سوخاری خانگی به چند روش مختلف آشنا شوید.

"آرد سوخاری" معمولا از نان‌های حجیم مثل نان باگت تهیه می‌شود. در کارخانجات، این نان‌ها به نحوی حرارت می‌بینند که رطوبت آنها کاملا گرفته شده و به صورت خشک درمی‌آیند. در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از یک خانواده هستند که در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست داده و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود.

تبدیل این نان خشک شده به آرد در نهایت منجر به تولید آرد سوخاری می‌شود.

برای تولید آرد سوخاری کارخانه‌ای، نان‌های تستی که برای فروش به بازار رفته اما به فروش نرسیده‌اند، اگرچه دچار فساد نشده‌ ولی به دلیل بیات‌شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نداشته باشند را دوباره به کارخانه باز می‌گردانند و مجددا آن‌ها را روانه فر می‌کنند تا به صورت خشک شده درآیند. این اتفاق در مورد نان‌هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می‌دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می‌کنند.

همانطور که گفته شد، روند تهیه آرد سوخاری بسیار ساده است و در واقع از سه مرحله خشک کردن، آسیبا کردن و بسته بندی تشکیل می‌شود. به همین دلیل شما به راحتی می‌توانید در منزل این فرآورده را تهیه کنید و برای انواع غذاهای سوخاری، کتلت، ناگت، ماهی و ... از آرد سوخاری خانگی خودتان استفاده کنید.

نکته‌ای که درباره تولید آرد سوخاری توضیح داده‌شد بسیار کلی بود. در ادامه این مطلب ما قصد داریم چند روش متفاوت برای تهیه این محصول را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در منزل یک"آرد سوخاری خانگی" باکیفیت با ادویه‌جات دل‌خواه خود تهیه کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه آرد سوخاری، آرد سوخاری خانگی، پودر سوخاری، سوخاری کردن نان در منزل

مواد لازم و طرز تهیه آرد سوخاری خانگی طعم دار (روش اول):

انواع نان حجیم و خمیر داخل نانبه مقدار لازم
نمک، ادویه (دل‌خواه)به میزان لازم
  1. برای تهیه آرد سوخاری خانگی به روش اول باید تکه‌های سالم نان‌های حجیم مثل نان باگت، خمیر داخل نان، نان تست، نان جو، نان چند غله و ... که بیات شده اما بدون کپک و سالم هستند را با دست به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و آن‌ها را کف سینی بزرگی ریخته و در جایی قرار دهید تا کاملا خشک شود. 
  2. وقتی تکه‌های نان کاملا خشک شدند، آن‌ها را داخل آسیاب یا بلندر بریزید تا کاملا پودر شوند. 
  3. بعد از پودر شدن تکه‌های نان، آن‌ها را از صافی رد کنید و تکه‌های درشت را دوباره آسیاب کنید. 
  4. وقتی به بافت مورد نظر رسیدید، آرد به دست آمده را داخل ظرفی ریخته و به آن‌ها مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز،‌ آویشن، کاری و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید. 
  5. حالا آرد را به همراه ادویه‌ها داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم، کمی تفت دهید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود.
  6. سپس آرد سوخاری آماده شده را بعد از خنک شدن، داخل ظرف شیشه‌ای تمیز، خشک و دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
  7. از این آرد برای تهیه غذاهای سوخاری، کتلت، کروکت و ... استفاده کنید.  

مواد لازم و طرز تهیه آرد سوخاری لیمویی (روش دوم):

نان تست 250 گرم
زست لیمو3 ق غذاخوری
مریم گلی تازه5 ق غذاخوری
نمک درشت1.5 ق چای‌خوری
فلفل آسیاب‌شدهبه میزان لازم
  1. برای تهیه آرد سوخاری به روش دوم همان‌طور که در مواد اولیه می‌بینید، مواد جدیدی مانند مریم گلی و زست لیمو یا اسانس لیمو نیز به کار می‌رود. برای شروع کار، تکه‌های نان تست کاملا خشک را داخل مخلوط کن یا آسیاب بریزید تا ریز شود.
  2. خرده‌های نان تست را به یک کاسه بزرگ منتقل نموده و پوست لیموی رنده شده یا زست لیمو به اضافه مریم گلی تازه را به آن‌ها اضافه نموده و هم بزنید.
  3. حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و تمام.
  4. برای تهیه غذاهای سوخاری مانند فیله مرغ سوخاری، میگو سوخاری، ماهی سوخاری و ... کافی است تکه‌های فیله مرغ، ماهی ومیگو را اول در آرد و سپس تخم مرغ زده و پس از آن در پودر سوخاری ادویه‌داری که خودتان تهیه کردید، بغلتانید.
  5. اگر مقداری پودر سوخاری اضافه ماند؛ می‌توانید آن را به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی، آرد سوخاری در منزل، پودر سوخاری، آرد سوخاری تند

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی در فر (روش سوم):

برای تهیه آرد سوخاری به روش سوم به هیچ ادویه‌ای نیاز ندارید. تنها کاری که باید بکنید این است که تکه‌هایی از هر نوع نان حجیم یا غیر حجیم را که بیات شده و مناسب خوردن نیستند، را تکه‌تکه کرده و داخل سینی فر قرار دهید و حدود 15 تا 20 دقیقه فر را با دمای 150-160 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

نان‌ها در این مرحله نیازی به تغییر رنگ ندارند و همین که کاملا سفت و خشک بشودن و وقتی که به آن‌ها دست میزنید نرم نباشند کافی است.

وقتی نان‌ها حسابی برشته شدند، آن‌ها را از فر درآورده و کمی صبر کنید تا خنک شوند. 

معمولا نانی که داخل فر تست می‌شود، چنان پوک و ترد است که با دست هم می‌توانید به سادگی آن‌ها را به اندازه دل‌خواه پودر کنید.

برای پودر کردن نان‌های تست شده از یکی از راه‌های زیر که مطلوب‌تان است استفاده کنید:

  • پودر کردن با دستگاه: مناسب برای مرحله اول سوخاری کردن مواد غذایی
  • ریز و درشت با دست: برای مرحله نهایی تهیه غذاهای کرانچی

بعد از آماده کردن آرد سوخاری خانگی به هر روشی که راحت‌تر بودید، می‌توانید ادویه‌های دل‌خواه خود را به آرد اضافه کرده و آرد را داخل ظرف دردار یا زیپ لاک قرار دهید و داخل یخچال نکهداری کنید. همچنین می‌توانید آرد را به صورت ساده نگهداری کنید و در زمان استفاده، انواع ادویه‌جات را به آن اضافه کنید. این به سلیقه شما بستگی دارد. 

چند نکته درباره تهیه آرد سوخاری خانگی:

  • برای تهیه آرد سوخاری از نان‌های معمولی نیز می‌توانید استفاده کنید اما آردی که با استفاده از نان‌های حجمی تهیه می‌شود، طعم بهتری دارد. 
  • بهترین پودر سوخاری پودری است که از کناره‌های نان تست تهیه می‌شود. همان‌طور که گفته شد، شما می‌توانید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت‌های کناری نان، پودر خوشمزه‌تری به شما می‌دهد.
  • آرد سوخاری خانگی به هر روشی که تهیه شده باشد، باید آن را درون ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

  • در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه‌ای برای این موضوع در نظر بگیریم، داشتن بوی خاصی که اصطلاحا به بوی "نا" موسوم است به معنای فاسد شدن آرد سوخاری است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. 

  • توصیه ما به شما این است که آرد سوخاری را به صورت ساده و بدون طعم نگهداری کنید، چراکه ممکن است داخل هر غذایی، ترکیب متفاوتی به کار برود.

  • اگر می‌خواهید از ادویه در آرد سوخاری استفاده کنید، سعی کنید از ادویه‌جاتی که تازه سابیده شده‌اند استفاده کنید که عطر قوی‌تر و بهتری دارند.

امیدواریم از این نکات آموزشی استفاده لازم را برده باشید و با هر روشی که دوست دارید، بتوانید یک آرد سوخاری خانگی مرغوب،‌سالم و با کیفیت تهیه کنید و از خوردن غذاهای سوخاری با آردی که خودتان تهیه کرده‌اید، لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری: مجله اینترنتی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی با بهترین روشآشپزیطرز تهیه آرد سوخاری با کردن آرد سوخاری خانگی روش تهیه آرد سوخاری به این طرز تهیه پودر سوخاری طرز تهیه برای تهیه پودر سوخاری خانگی شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی تهیه آرد سوخاری در منزل تهیهآردسوخاریدرمنزل طرز تهیه خانوار، به جای تهیه نان‌های سوخاری، آرد سوخاری خانگی طرز تهیه قارچ سوخاری ،بهترین روش تهیه قارچ سوخاریطرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری برای اینکه به یه قارچ سوخاری طرز تهیه ی قارچ سوخاری به روش مختلف نکات مهمسبک زندگیآشپزی و شیرینی پزیطرز تهیه خیار شور خانگی به ۳ روش طرز تهیه قارچ سوخاری به آرد سوخاری و پنیر را به طرز تهیه پودر سوخاری خانگی میهن فال مرجع …آشپزی و خانه داریطرز تهیه پودر سوخاری اونها را به پودر سوخاری سوخاری خانگی روش تهیه آرد طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای • دونفرهآشپزیپیش غذاطرز تهیه کامل و مرحله به مرحله و مزه بهتر از آرد سوخاری طرز تهیه و روش پخت خودتان آرد سوخاری درست کنید آکااگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی به جای تهیه آرد آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید طرز تهیه آرد سوخاری آرد سوخاری به همین درباره این نوع آرد و روش تهیه اش در طرز تهیه میگو به چند روشپرشین پرشیاطرز تهیه میگو به چند روش آرد را کم کم اضافه کنید و به هم بزنید طوری که آرد گلوله طرز تهیه پودر سوخاری طرز تهیه برای تهیه پودر سوخاری خانگی شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی،باگت،نان طرز تهیه میگو پفکی، طرز تهیه میگو سوخاری آکا میگو سوخاری به روش فرانسوی طرز تهیه میگو سوخاری مخصوصنکات طرز تهیه میگو با دو روش تهیه میگو دستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با گوشت و سویا آشپزی دستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با گوشت و سویا ••• روش اول همبرگر خانگی با طرز تهیه رب خانگی به روایت تصویر طرز تهیه رب خانگی به روایت تصویر طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه به روش جدید طرز تهیه پنیر پیتزا درست کردن پنیر پیتزا نحوه درست کردن پنیر پیتزا پنیر پیتزای خانگی طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی مرغ کنتاکی یکی از غذاهایی است که مورد علاقه تمام سنین می باشد در این مطلب روش تهیه مرغ طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه فلافل،طرز تهیه فلافل خانگی،طرز درست کردن فلافلغذای فلافل،طرز تهیه فلافل خانگی با طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی مخصوص عکس طرزتهیهزولبیاو طرز تهیه مرغ سوخاری با پوشش کرن فلکس عکس طرز تهیه چکوی میگو با سوراغ ، خورشت بندری ها طرز تهیه چند نوع کرم کاستارد طرز تهیه کرم کاستارد شیر سرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم حل کرده، تخم مرغ ها را اضافه کرده و همبرگر مخصوص طرز تهیه همبرگر مخصوص و عالی ایران کوک مواد لازم گوشت چرخ کرده با چربی درصد گرم آرد سوخاری مقدار لازم تخم مرغ عدد



لینک منبع :طرز تهیه آرد سوخاری خانگی به چند روش

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی به چند روش | ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-آرد-سوخاری-خانگی-به-چند-روش‎Cached22 ژانویه 2017 ... آرد سوخاری یا پودر سوخاری از خشک یا برشته کردن انواع نان‌های حجیم به دست می‌آید. با طرز تهیه آرد سوخاری خانگی به چند روش مختلف آشنا شوید. خودتان آرد سوخاری درست کنید - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/nokat-ashpazi/2014583491.html‎Cached Similar8 مه 2014 ... اگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی کمی درشت‌تر باشد و بتوانید از آن برای ... خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده، اگر نان باگت خشک‌شده دارید، آن را ... طرز تهیه آرد سوخاری (پودر نان) • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-آرد-سوخاری/‎Cachedطرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی مرحله به مرحله ... روش تهیه آرد سوخاری در خانه ... زندگی میکنید که حتی نیاز به خشک کردن نون هم ندارید و تنها کافیه برای چند ساعت نون ... طرز تهیه آرد سوخاری در منزل با تصاویر مرحله ای - پرنیان https://parnianmedia.com/.../طرز-تهیه-آرد-سوخاری-در-منزل-با-تصاویر-مرحله-ای/‎Cachedآموزش تصویری تهیه آرد سوخاری با کیفیت عالی به ساده ترین روش در منزل. طرز تهیه پودر سوخاری - سوران www.sooran.com/fa/recipes/4071/‎Cached Similar7 ژوئن 2014 ... طرز تهیه برای تهیه پودر سوخاری خانگی شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی،باگت،نان ... طرز تهیه آموزش پودرسوخاری خانگی عالی ... با این تفاوت که اون پود ردر دو مرحله حرارت میبینه چون نانهای کارخانه ای به شدت بیات هستند!! خودتان آرد سوخاری درست کنید - سیمرغ seemorgh.com/lifestyle/cooking/cooking.../195862-195862/‎Cached Similar7 مه 2014 ... اگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی کمی درشت‌تر باشد و بتوانید از آن برای سرخ کردن مواد ... طرز تهیه یک پیاز داغ مجلسی و ترد!! ... چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه ... شما هم می‌توانید برای پایین آوردن هزینه‌های سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده، اگر نان باگت ... 11 روش پخت صحیح انواع غذاها. روش تهیه پودر سوخاری در منزل - ایران ناز www.irannaz.com/preparation-fries-meal-at-home.html‎Cached Similarمجموعه : آموزش هنر آشپزی. روش تهیه پودر سوخاری در منزل. یک نان باگت یا فرانسوی تازه رو برای چند ساعت در هوای آزاد قرار میدیم, نباید کاملاً خشک بشه فقط به اندازه ای ... طرز تهیه پودر سوخاری خانگی - میهن فال www.mihanfal.com/طرز-تهیه-پودر-سوخاری-خانگی.html‎Cached Similar11 سپتامبر 2014 ... طرز تهیه پودر سوخاری خانگی 1- برای تهیه پودر سوخاری خانگی شما می ... پودر در دو مرحله حرارت میبینه چون نان های کارخانه ای به شدت بیات هستند! Post Views: 707. برچسبآرد سوخاری خانگی آموزش تهیه آرد سوخاری آموزش تهیه آرد سوخاری ... تهیه آرد سوخاری در خانه ~ کارگاه آشپزسازی www.cheftayebeh.ir/2013/09/blog-post_24.html‎Cached Similar24 سپتامبر 2013 ... چیزی که به صورت بسته بندی در بازار ایران رایجه بافتش شباهت زیادی به آرد گندم داره. آرد سوخاری ای که من در خانه تهیه میکنم بافتش تشکیل شده از ذرات ریز و درشت نون ... من معمولا از نانهایی که چند روزی توی یخچال موندن و دیگه خوردنشون ... زیاده و میشه ادویه های اونو با ذائقه تنظیم کرد مرسی ازاین آموزش مفید و کاربردی. آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/.../about1-toasted-flour.html‎Cached Similarدانستنی درباره آرد سوخاری نحوه درست کردن آرد سوخاری , تشخیص آرد سوخاری تازه , مکان نگهداری آرد سوخاری , نحوه نگهداری آرد سوخاری , طرز تهیه آرد سوخاری , خواص آرد سوخاری , نکات تغذیه ای آرد سوخاری. ... کمی به خامی می زند و البته میزان آکریلامید تولید شده در این آرد خانگی، کمتر است. .... تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات برای چند هفته.