[ad_1]
یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.
یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.
نگار کریمی بیرگانی اظهار کرد: آجیل از جمله خوراکی هایی اسـت که جایگاه خوبی در مصرف غذایی مردم ایران دارد و در ایام عید نوروز نیز خرید و مصرف آن در میان مردم افزایش پیدا می کند بنابراین خوب اسـت نکاتی در مورد آجیل و فواید آن بدانید.
وی ادامه داد: مصرف آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید اسـت و می تواند میزان کلسترول مضر خون را کاهش دهد.
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز افزود: البته بسته به نوع آجیل، میزان تاثیرگذاری آن بر بدن متفاوت اسـت؛ بیشتر انواع آجیل دارای چربی غیراشباع، اسیدهای چرب امگا 3، فیبر، ویتامین E، ویتامین B، روی و پروتئین هستند که برای سلامتی مفیدند.
کریمی بیرگانی اظهار کرد: نکته قابل توجه در مورد استفاده از مغز دانهها این اسـت که باید بدون نمک مصرف شوند زیرا مصرف آنها با نمک موجب بالا رفتن فشارخون شده و مشکلات دیگری نیز در پی دارد.
وی با بیان اینکه مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل مانند بادام، فندق، بادام زمینی، گردو و پسته میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد، افزود: باید دقت کنید که مصرف آجیل باید بخشی از رژیم غذایی شما باشد. به این معنی که نباید تصور کنیم خوردن آجیل و همچنین عدم کاهش مصرف چربیهای اشباع موجود در لبنیات و گوشت میتواند سلامت قلب شما را بیمه کند. مغز دانهها نباید به عنوان غذای اصلی خورده شود زیرا موجب بی میلی فرد به غذا خواهد شد. توصیه میشود مغز دانهها به صورت میان وعده مورد استفاده قرار بگیرد.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: علی رغم اینکه مصرف آجیل فواید بسیاری دارد اما افراط در مصرف مغز دانه های گیاهی باعث افزایش وزن می شود بنابراین برای افراد چاق پیشنهاد نمیشود.
کریمی بیرگانی افزود: آجیل شامل مقدار بسیار زیادی چربی اسـت به طوری که حدود 80 درصد آجیل را چربی تشکیل میدهد. با وجود این که بیشتر این میزان چربی برای سلامتی مفید اسـت ولی مقدار زیادی کالری دارد، به همین دلیل باید آجیل را در حد اعتدال مصرف کنیم.
وی گفت: بهترین معیار برای مصرف مغز دانهها وزن افراد اسـت، اگر وزن فرد پایین باشد، می توان مغز دانه ها را به صورت میان وعده مصرف کرد ولی اگر فرد وزن بالایی داشته باشد بهتر اسـت کمتر مغز دانه ها را مصرف کند.
منبع :ایسنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید
شبکه خبری زمان http://www.zamannews.ir/
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
25 مارس 2016 ... یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد. نگار کریمی بیرگانی در ...این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: علی رغم اینکه مصرف آجیل فواید بسیاری دارد اما افراط در مصرف مغز دانه های گیاهی باعث افزایش وزن می شود بنابراین برای ...کافی است به صفتی که کلمه آجیل را همراهی میکند، دقت کنید: شور! چه کسی است که این روزها در باره عوارض ناشی از افزایش مصرف نمک و خطرات زیانبار آن چیزی ...نحوه مصرف پسته خواص پسته فواید پسته,خواص پوست سفید پسته,فایده های پسته,خاصیت پسته,مضرات پسته,آشنایی با خواص پسته,فواید پوست سبز پسته,خواص ...خواص پسته و بررسی فواید و مضرات خوردن پسته خام و پسته بو داده .... برای رفع گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود. مضرات پسته22 ا کتبر 2014 ... همچنین مصرف پسته به ساخته شدن مناسب سلولهای قرمز خونی کمک میکند. ... البته پسته به علت دارا بودن مقادیر بسیار زیاد پتاسیم هم حائز اهمیت ...برای داشتن بدنی سالم و مقاوم در برابر بیماری ها ، مصرف پسته و بادام در برنامه غذایی روزانه بسیار سفارش شده است.با خوردن این خوراکی ها می توان مواد معدنی و ...14 مارس 2009 ... کافی است به صفتی که کلمه آجیل را همراهی میکند، دقت کنید: شور! چه کسی است که این روزها در باره عوارض ناشی از افزایش مصرف نمک و خطرات ...25 مارس 2016 ... خبرگزاری ایسنا: یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.مصرف زیاد آجیل باعث جمع شدن انرژی و چربی بیش از حد مورد نیاز در بافت های بدن می شود و افزایش وزن را در پی دارد. پس اگر خیلی اهل آجیل و تنقلات هستید و هر جا که به ...
کلماتی برای این موضوع آجیل فواید ، مضرات ، انواع ، راهنمای خرید سایت آجیل و ترکیبات مختلف وقتی برای خرید آجیل عید به خشکبارفروشی میروید، معمولا چند خواص روغن زیتون و فواید آن برای بدنخواص روغن زیتون،فواید روغن زیتون،روغن زیتون،خواص روغن زیتون برای پوست،خاصیت روغن فواید لبو؛ درمان کمخونی و درد مفاصلخواص لبو فواید لبو خاصیت چغندر فواید برگ چغندر راههای درمان کم خونی برطرف کردن خواص سکنجبین خواص سکنجبین یکی از نوشیدنی هایی که این روزها زیاد مصرف می شود، شربت سکنجبین استمصرف مکمل ویتامین و املاح مفید است؟سئوالی که در این جا مطرح می شود این است که آیا در همه ی موارد، مصرف مکمل های دارویی بخورنخورهای صفراوی مزاج ها مصرف موز، خربزه، آناناس و طالبی برای افراد صفراوی مزاج ممنوع است و باید از مصرف آن کاروفناوری کَلالههمکاران ارجمند، سلام و عرض ادب خداوند را شاکریم که براساس سند تحوّل بنیادین آموزش و بهترین زمان برای مصرف گلوتامین و کراتین …تحقیقات بیشمار نشان می دهد که مصرف گرم گلوتامین دقیقا قبل از خواب بطور قابل توجهی خواص گوجه فرنگی مهمترین ترکیبات گوجهفرنگی شامل حدود درصد و یا کمیبیشتر آب میباشد و بقیه آن را قرص دوفاستون در چه مواقعی تجویز می شود؟ عوارض …هفته ها و روزهای آخر بارداری برنامه ریزی برای زایمان و تولد نوزاد
لینک منبع :فواید و زیان مصرف آجیل
آجیل عید، فواید و مضرات آن! » رژیم غذایی یکا
yeka.ir/blog/?p=867Cached
Similarوقتی برای خرید آجیل عید به خشکبارفروشی میروید، معمولا چند گزینه عمده پیش رو
دارید. ... چه کسی است که این روزها در باره عوارض ناشی از افزایش مصرف نمک و خطرات ...
نکاتی درباره فواید و زیانهای مصرف آجیل - ایسنا
www.isna.ir/news/.../نکاتی-درباره-فواید-و-زیان-های-مصرف-آجیلCached25 مارس 2016 ... یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل خطر
ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.
فواید و زیان مصرف آجیل - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/458719/فواید-و-زیان-مصرف-آجیلCached25 مارس 2016 ... فواید و زیان مصرف آجیل. یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه
30 گرم از انواع آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.
آجیل ( فواید ، مضرات ، انواع ، راهنمای خرید ) – سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=14860Cached
Similarچه کسی است که این روزها در باره عوارض ناشی از افزایش مصرف نمک و خطرات زیانبار
آن چیزی نشنیده باشد یا مطلبی نخوانده باشد؟ 2) آجیل شیرین: شامل مغز گردو، ...
خواص و مضرات بادام و پسته در سبد آجیل - نمناک
namnak.com/خواص-مضرات-بادام-پسته-در-سبد-آجیل.p28888Cachedبرای داشتن بدنی سالم و مقاوم در برابر بیماری ها ، مصرف پسته و بادام در برنامه غذایی
روزانه بسیار سفارش شده است.با خوردن این خوراکی ها می توان مواد معدنی و ...
عوارض منفی مصرف زیاد پسته - مشرق نیوز
www.mashreghnews.ir/news/.../عوارض-منفی-مصرف-زیاد-پستهCached22 ا کتبر 2014 ... به گزارش گروه اجنماعی مشرق، پسته یکی از دانههای پر طرفدار نه تنها در ایران، بلکه
در تمام کشورهای جهان است. پسته در سوریه، یونان، ایران و کمی هم در ...
آشنایی با خواص و مضرات پسته - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/.../benefits2-harms2-pistachios.htmlCached
Similarنحوه مصرف پسته خواص پسته فواید پسته,خواص پوست سفید پسته,فایده های پسته,
خاصیت پسته,مضرات پسته,آشنایی با خواص پسته,فواید پوست سبز پسته,خواص ...
خواص درمانی آجیل - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/khavas.../certain-curative-nuts.htmlCached
Similarیکی از تنقلاتی که در ایام عید بسیار مصرف میشود آجیل است. در دید و بازدیدهای هر
روزه، حتما مقدار قابل توجهی آجیل هم نوش جان میکنید.
بالاخره آجیل فایده دارد یا ضرر - مجله پزشکی دکتر سلام
www.hidoctor.ir/19962_بالاخره-آجیل-فایده-دارد-یا-ضرر.html/Cached
Similar۲ وجود چربی های متراکم در انواع آجیل در افزایش وزن و بروز چاقی موثر است. مصرف زیاد
آجیل باعث جمع شدن انرژی و چربی بیش از حد مورد نیاز در بافت های بدن می شود و ...
فواید و زیان مصرف آجیل | یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی - قطره
www.ghatreh.com/news/nn30896905/فواید-زیان-مصرف-آجیل
25 مارس 2016 ... یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه 30 گرم از انواع آجیل خطر
ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. -
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 03:36