[ad_1]
مفیدستان:
برای نگهداری پیاز داغ و سیر داغ داخل یخچال یا فریزر رعایت یک سری نکات ظریف بسیار مهم است. با چند نکته مهم و روش نگهداری پیاز داغ آشنا شوید.
پیاز داغ یکی از مواد اولیه بسیار ضروری و پرکاربرد در آشپزی است که به روشهای متفاوتی تهیه میشود. برخی افراد در هر وعده آشپزی، به مقدار مورد نیاز برای همان وعده پیاز داغ درست کرده و تازهتازه مصرف میکنند. برخی دیگر به خصوص خانمهای شاغل که فرصت کمی برای آشپزی دارند، ساعتی از یک روز تعطیل خود را به این کار اختصاص داده و به مقدار خیلی زیاد پیاز داغ تهیه میکنند و با انواع روشهایی که به صورت علمی یا عملی به آنها رسیدهاند، پیاز داغهای سرخشده را برای مدت طولانی نگهداری میکنند و به اصطلاح تا مدتی از درست کردن پیاز داغ راحت هستند.
عدهای هم که اصلا وقت برای تهیه پیاز داغ خانگی ندارند، ترجیح میدهند از فروشگاههای تهیه سبزیجات آماده و یا سوپرمارکتهای معتبر، پیاز داغ فریزشده و یا تازه تهیه کرده و موقع آشپزی از آنها استفاده کنند.
هرکس برای تهیه پیاز داغ روش خاص خود را دارد با این حال، ما قبلا در سایت ستاره دو روش بسیار عالی برای تهیه پیاز داغ به شما معرفی کردیم که میتوانید از هر یک از آنها که دوست دارید استفاده کنید:
صرف نظر از روش تهیه پیاز داغ، اگر این ماده اولیه مهم را به مقدار زیاد تهیه میکنید، باید روش نگهداری از آن را هم بلد باشید تا در اثر اشتباه، رحمتتان به هدر نرود و پیازداغی که با زحمت زیاد تهیه کردهاید، کپک نزند و خراب نشود.
در ادامه شما را با چند نکته بسیار مهم درباره نگهداری پیاز داغ در یخچال یا فریزر آشنا میکنیم.
نکات مهم درباره نگهداری پیاز داغ در یخچال یا فریزر:
- یکی از ریزهکاریهایی که بسیاری از خانمهای خانهدار برای نگهداری پیاز داغ برای مدت طولانی از آن استفاده میکنند، سرخکردن کامل پیاز و همچنین اضافهنمودن مقداری نمک در حین سرخشدن پیازها به آنهاست. در این روش، باید پیاز را تا سرحد ایده آل سرخ کرد و همچنین مقداری نمک به آن اضافه کرده، پس از روغنگیری و خنک شدن، پیازها را درون ظرف در بسته و یا کیسه فریزری هواگیریشده نگهداری کرد.
- نکته کلیدی دیگری که میتواند به شما برای داشتن پیاز داغ سالم و بدون کپک کمک کند این است که اگر پیازها را داخل ظروف یکبار مصرف یا طروف پلاستیکی میریزید؛ اول برای مدتی ظرف را بدون در داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا پیازها کاملا سرد شوند و بعد درب ظرف را ببندید. شما همچنین میتوانید در ظرف را نیز جداگانه داخل یخچال قرار دهید تا هم ظرف و هم در آن و هم پیازها به خوبی سرد شوند و بعد در ظرف را درست و کامل کیپ کنید، به این ترتیب ظرف دیگر عرق نمیکند و پیازها کپک نمیزنند.
- بهتر است پیاز داغها را به چند قسمت تقسیم کنید؛ مقداری از آنها را داخل ظرف دربسته ریخته و داخل یخچال قرار دهید و مقدار بیشتر را در کیسههای فریزی یا کیسههای زیپ لاک جداگانه و با هواگیری کامل داخل فریزر قرار دهید. به این ترتیب میتوانید در موقع نیاز از پیاز داغی که داخل یخچال است استفاده کنید و وقتی ظرف خالی شد، یک بسته از پیاز داغهای فریزری را از فریزر بیرون آورده و داخل همان ظرف بریزید و به مرور از آن استفاده کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا پیازهای فریزری تمام شوند.
آیا فریزکردن سبزیجات و یا پیاز سرخشده خطرناک است؟
اصولا فریزکردن مواد غذایی پخته به مدت طولانی در یخچال یا فریزر توصیه نمیشود چون همیشه احتمال بروز آلودگی وجود دارد. به همین دلیل اگر کسی میخواهد مواد غذایی را برای مدت طولانی نگه دارد باید حتما این مواد خام باشند چون مواد غذایی خام اگر آلودگی هم داشته باشند، در حین پخت و حرارت دیدن میکروب و سموم میکروبی آنها از بین می رود.
تقریبا در تمامی روشها جز کباب کردن مستقیم روی شعله، موادغذایی حرارت 100 درجه را به مدت نیم ساعت تحمل می کنند و معمولا مقاوم ترین سموم میکروبی در این مدت نابود میشوند. وقتی سبزی یا پیاز از قبل پخته باشد و در یخچال نگهداری شود، معمولا موقع مصرف تنها گرم میشود و میزان حرارت کم و کوتاه خواهد بود. پس اگر آلودگی در آن وجود داشته باشد در چنین شرایطی دیگر میکروب و سم آن از بین نمیرود. پس بهتر است که مواد غذایی پخته برای مدت طولانی در یخچال و یا فریزر نگهداری نشوند، بلکه تازه به تازه برای طبخ انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرند.
ارزش غذایی پیاز داغ فریزشده:
هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث میشود میزان مواد مغذی موجود در آن کاهش یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد، افت ارزش تغذیهای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و پیاز هم صدق میکند؛ وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامینها و املاح آن از بین میرود و وقتی که پیازداغ و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف دوباره، از حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین میرود.
در واقع پس از نگهداری پیاز داغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند، به شدت پایین میآید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع تازهشان تفاوت چشمگیری دارد. اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
گردآوری: مجله اینترنتی ستاره
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع روش نگهداری صحیح پیاز در فریزرنگهداریپیازدرفریزر و نگهداری پیاز در فریزر و های بعدی در فریزر در یخچال فریزر روش نگهداری پیاز داغ و سیر داغ در فریزر نگهداری پیاز داغ و سیر داغ در فریزر نگهداری پیاز روش درمان بیماری های نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیازروش های نگهداری گوجه پیاز را در یخچال قرار دهید و پس اخبار داغ خرید و پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟خواص پیاز داغ روش های فریز کردن پیاز و حجم زیاد و نگهداری آن در فریزر می نگهداری پیاز داغ و سیر داغ در فریزرنگهداریپیازداغوپیاز داغ و سیر داغ در حجم زیاد و نگهداری آن در فریزر میکنند با این روش های پیاز داغ خوشگل و خوشمزه آرشیو روزمنو، محبوب …پیاز داغ خوشگل و خانوم های عزیز ممنون از روش خنک تر یخچال نگهداری میکنم و در پیاز داغ نکات آشپزیپیازداغدرست کردن پیاز داغ کریسپی و فریزر این مدل پیاز داغ روش پیازای تردی دارم در نگه داری پیاز داغ به مدت نسبتا طولانینگهداری پیاز داغ نکات خاصی نکات مهم و طلایی در و مضرترین روش های طرز تهیه طرز تهیه پیاز داغ با پیاز خشک و های رایگان عضویت در کرده و در یخچال نگهداری نکات کوتاه و پرفایده در مورد یخچال و فریزر آکااز قرار دادن یخچال یا فریزر در گندیده و در اثر تخمیر، داغ برخی روش های خمیر مایه،نگهداری،عمل آوردن،روش استفاده و نکات مهم بایگانی پودرمایه خمیر فوری همین مایه خمیر های شن ماننده حدود درصد رطوبت داره و در همه سوپرها هست و بهداشت و نگهداری مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی در فریزر بهداشت و نگهداری مواد غذایی،مواد غذایی،نگهداری مواد غذایی در فریزر،نگهداری مواد غذایی در آب خوردن نکات مهم برای نگهداری و رعایت بهداشت آب مصرفی آکا اصول سلامت و بهداشت اب بنا به گزارش آکاایران » برای نگهداری آب در یخچال از ظروف استیل یا نکات کوتاه و پرفایده در مورد یخچال و فریزر درجه حرارت خانه را در زمستان و تابستان روی ۲۰ درجه تنظیم کنید با گرم تر شدن کره ی زمین و
لینک منبع :نکات و روش های نگهداری پیاز داغ در یخچال و فریزر
نکات و روش های نگهداری پیاز داغ در یخچال و فریزر | ستاره
setare.com/.../نکات-و-روش-های-نگهداری-پیاز-داغ-در-یخچال-و-فریزرCached25 ژانویه 2017 ... برای نگهداری پیاز داغ و سیر داغ داخل یخچال یا فریزر رعایت یک سری نکات ظریف
بسیار مهم است. با چند نکته مهم و روش نگهداری پیاز داغ آشنا شوید.
پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟ - بیتوته
www.beytoote.com/.../fried-onions2-garlic-hot-freezer.htmlCached
Similarخواص پیاز داغ خواص پیاز داغ فریزری , نحوه فریز کردن پیاز داغ , خواص سیر داغ ,
روش های فریز کردن پیاز و سیر داغ , مضرات پیاز داغ فریز شده , نکات مهم آشپزی ,
نکات ریز آشپزی. ... اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و نگهداری آن در
فریزر میکنند تا ... بسته بندی مواد غذایی یخچال,راهنمای بسته بندی مواد غذایی درون
یخچال ...
روش نگهداری صحیح پیاز در فریزر - نمناک
namnak.com/نگهداری-پیاز-در-فریزر.p24786Cachedبرای نگهداری از پیاز روشهای مختلفی مانند خشک کردن و سرخ کردن وجود دارد که می
تواند ارزش غذایی آن را تا حدودی کم کند.اما روشی مانند منجمد کردن می تواند طعم و
کیفیت ...
نکات و روش های نگهداری پیاز داغ در یخچال و فریزر | برای نگهداری - قطره
www.ghatreh.com/news/.../نکات-روش-های-نگهداری-پیاز-داغ-یخچال-فریزر
25 ژانویه 2017 ... برای نگهداری پیاز داغ و سیر داغ داخل یخچال یا فریزر رعایت یک سری نکات ظریف
بسیار مهم است. با چند نکته مهم و روش ن.
نگهداری پیاز داغ و سیر داغ در فریزر - نیک صالحی
www.niksalehi.com/.../نگهداری-پیاز-داغ-و-سیر-داغ-در-فریزر.htmlCached26 سپتامبر 2015 ... پیاز داغ و سیر داغ پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز ... اگر سیر و
پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش ...
نکات و روش های نگهداری پیاز داغ در یخچال و فریزر - ستاره | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/32159946
25 ژانویه 2017 ... نکات و روش های نگهداری پیاز داغ در یخچال و فریزر. برای نگهداری ... تنها از آنها می
خواهیم زندگی شان را به روش مناسبی اداره کنند. همه آنچه برای کاهش مقدار ...
نگه داری پیاز داغ به مدت نسبتا طولانی - پرشین وی
persianv.com/.../نگه-داری-پیاز-داغ-به-مدت-نسبتا-طولانی.htmlCachedنکته های مهم روش های پخت مربا ... نگهداری پیاز داغ نکات خاصی ندارد. فقط شما بعد از
سرخ کردن، آن را ... بعد آن را درون ظرف شیشه ای ریخته و درون یخچال بگذارید. فراموش ...
پیاز و پیاز داغ - تبیان
article.tebyan.net/126025/پیاز-و-پیاز-داغCached3 ژوئن 2010 ... پیاز سبزی پُرخاصیتی است؛ چون ویتامین C و برخی از ویتامین های گروه B را دارا
بوده و خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد. جالب است ... خب، این به مدت زمان و نحوه نگهداری
پیاز بستگی دارد. ... آیا سرخ کردن پیاز و نگهداری آن برای مدتی طولانی در یخچال یا
فریزر صحیح است؟ ... چه نکاتی را در خرید و نگهداری سبزیجات.
نکات مهم پیاز داغ و سیر داغ [بایگانی] - Ashpazaneh | آشپزانه
www.ashpazaneh.com/archive/index.php/t-801.htmlCachedاین روزها خیلی از خانم های خانه دار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم
زیاد و نگهداری آن در فریزر میکنند تا مجبور نباشند هر روز ... اگر سیر و پیازی که
قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز ... مامانم
سالهاست که پیازداغ رو در مقدار زیادی تهیه و توی یخچال نگهداری می کنه.
بهترین روش سرخ کردن پیاز (پیاز داغ) • دونفره
https://www.2nafare.com/بهترین-روش-سرخ-کردن-پیاز-پیاز-داغ/Cachedآموزش تهیه پیاز داغ چیپسی و ترد و عالی برای تزیین انواع غذاها. ... این روش سرخ
کردن پیازو که براتون توضیح میدم پارسال در یکی از برنامه های آشپزی شنیده بودم
که ...
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 08:44