[ad_1]
انقلاب در صنایع غذایی؛
شیر روکش محافظ مواد غذایی میشود
دانش > فناوری - همشهری آنلاین:
محققان موفق به تهیه یک روکش محافظ مواد غذایی با استفاده از شیر شدهاند که انقلابی را در صنعت بستهبندی به وجود خواهد آورد.
به گزارش خبرگزاری مهر، تا به حال برای محافظت از برخی انواع مواد غذایی مانند پنیر، انواع گوشت و ... و پوشاندن سطح آنها از روکشهای پلاستیکی نازک استفاده شده اسـت. اما از این بعد یک ماده لبنی یعنی شیر این وظیفه را بر عهده خواهد گرفت.
این پوشش حفاظتی هم خوراکی اسـت و هم در محیط زیست تجزیه میشود و بنابراین مانند پلاستیکهای محافظ مواد غذایی که تجزیهپذیر نیستند و به زبالههایی ابدی مبدل میشوند، باعث آلودگی کره زمین نمیشود.
برای ساخت این پوششهای خوردنی از یکی از پروتئینهای اصلی موجود در شیر به نام casein استفاده شده اسـت.
این روکش که در وزارت کشاورزی آمریکا طراحی شده، در مقایسه با روکشهای پلاستیکی از توانمندی و قابلیت بیشتری برای جلوگیری از نفوذ اکسیژن به مواد غذایی برخوردار اسـت. بررسی ها نشان میدهد عملکرد روکش مذکور تا ۵۰۰ برابر بهتر از روکشهای پلاستیکی اسـت.
با استفاده از این روکشها علاوه بر کاهش قابل توجه زبالههای پلاستیکی، از نفوذ مواد شیمیایی مضر نهفته در پلاستیک به درون مواد غذایی هم جلوگیری میشود.
روکش تهیه شده از شیر را هم میتوان خورد و هم میتوان مجددا از آن به عنوان پوششی برای برخی مواد غذایی که پس از حل شدن در آب مصرف میشوند، استفاده کرد. به عنوان مثال میتوان به بستههای سوپ حاضری یا چای و قهوه کیسهای اشاره کرد.
همچنین میتوان چاشنیها یا ویتامینهایی را به این روکش جدید اضافه کرد تا هم ارزش غذایی آن بالاتر برود و هم طعم و مزه آن را جذابتر کرد. انتظار میرود استفاده تجاری از این روکشهای پیشرفته برای حفاظت از مواد غذایی ظرف سه سال آینده ممکن شود.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع فناوری نانو و بسته بندی مواد غذاییباسلام کاربرد تکنولوژی نانو و علت استفاده آن در بسته بندی مواد غذایی چیست؟ کاروفناوری کَلالهدانلود گجت کاروفناوری کلاله دوستان ارجمند برای اینکه کاروفناوری را همیشه در داروکده بانک تخصصی محصولات داروخانهداروکده بانک تخصصی محصولات داروخانه مرکزی جمالزاده به گزارش خبرنگار کلینیک گروه سینا کورکومین نانومیسل داروسازی مینو …در صورت سابقه حساسیت به زردچوبه یا سایر داروها ، مواد غذایی و رنگی مصرف نشود ر صورت مهندسی بهداشت حرفه ای ساوه دستورالعمل …این وبلاگ توسط همکاران محترم مهندسی بهداشت حرفه ای ساوه اداره می شود منتظر نظرات مقاله کامل آهن زنگ نزن فرایند زنگ زدن زنگ زدن عبارتی است که به اکسیداسیون آهن اطلاق میشود اکسیداسیون آهن بهداشت محیط در بیمارستان پرستاران توانمند ایراناتاق عملشویندهها شویندهها به دلیل اینکه باید بسیاری از مواد موجود در آلایندهها را پاک سرویسکار موتورهای سه فاز برای کاربردهای نیازمند به توان بالاتر، از موتورهای القایی سه فاز بیماری غیر واگیر پزشکان ایراندر بسیاری از موارد نفخ معده با رعایت رژیم غذایی متعادل و سالم برطرف می شود اما اگر این مهندسی و علم مواد آرشیو علم و مهندسی مواد به بررسی انواع ماده ها، ساختار آنها، خواص و کابردشان می پردازد
لینک منبع :شیر روکش محافظ مواد غذایی میشود
شیر روکش محافظ مواد غذایی می شود - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان ...
www.mehrnews.com/news/.../شیر-روکش-محافظ-مواد-غذایی-می-شودCached21 سپتامبر 2016 ... محققان موفق به تهیه یک روکش محافظ مواد غذایی با استفاده از شیر شده اند که انقلابی
را در صنعت بسته بندی به وجود خواهد آورد.
Images for شیر روکش محافظ مواد غذایی میشود
شیر روکش محافظ مواد غذایی می شود | آفتاب
www.aftabir.com/news/article/view/2016/09/21/1443846
21 سپتامبر 2016 ... محققان موفق به تهیه یک روکش محافظ مواد غذایی با استفاده از شیر شده اند که انقلابی
را در صنعت بسته بندی به وجود خواهد آورد.
شیر روکش محافظ مواد غذایی می شود - onvansho
onvansho.ir/result/شیر-روکش-محافظ-مواد-غذایی-می-شود.html
آن میتوان ماندگاری شیر شیر پاستوریزه میشود روکش محافظ مواد غذایی می . چند مواد
غذایی بسیار مفید برای سلامت بدن بیماربها جلوگیری می مواد غذایی بسیار همچنین ...
خواندنی - خراسان
khorasannews.com/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID...Cachedاین پهپاد از دوربینهای سری Hero 4 و Hero 5 این شرکت پشتیبانی میکند. ... محققان
موفق به تهیه روکش محافظ مواد غذایی با استفاده از شیر شده اند که انقلابی در ...
mp4.ir - فیلم/ شیر محافظ مواد غذایی شد
www.mp4.ir/Video?Watch=4659...شیر-محافظ-مواد-غذایی-شدCached21 سپتامبر 2016 ... محققان موفق به تهیه یک روکش محافظ مواد غذایی با استفاده از شیر شده اند که انقلابی
را در صنعت بسته بندی به وجود خواهد آورد.
فیلم های سه لایه وپنج لایه - شرکت پترو پلیمر رنگین کمان
bsp110.com/نایلون-های-سه-لایه-وپنج-لایه/CachedUHT یک روش استرلیزه کردن مواد غذایی با جوشاندن آن در دمان ( 150 – 135 سانتیگراد
) به مدت 1 الی 4 ثانیه است . این روش برای شیر، خامه، ماست و سوپ ها استفاده میشود.
شیر - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency - قیمت ها
gheymatha.loger.ir/.../شیر-خبرگزاری-مهر-اخبار-ایران-و-جهان-mehr-news-agency
طرح توزیع شیر در مدارس استان ایلام از هفته آینده آغاز می شود ... محققان موفق به تهیه
یک روکش محافظ مواد غذایی با استفاده از شیر شده اند که انقلابی را در صنعت بسته ...
اخبار - صفحه 14 از 137 - myChem
mychem.ir/news/page/14/Cachedیکی از ترکیباتی که میتواند به این شرکتها کمک کند، گرافن است. در حال حاضر،
روشهای مختلفی ... شیر روکش محافظ مواد غذایی می شود! تا به حال برای محافظت از ...
م قادری، نویسنده در myChem - صفحه 5 از 45
mychem.ir/author/maedeghaderi/page/5/Cached25 سپتامبر 2016 ... یکی از ترکیباتی که میتواند به این شرکتها کمک کند، گرافن است. در حال حاضر،
روشهای ... شیر روکش محافظ مواد غذایی می شود! تا به حال برای ...
دوشنبه 16 مرداد 1396 ساعت 01:33