مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید

[ad_1]
وب‌سایت علم ورزش:  بیشتر کربوهیدرات‌های موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاسته‌ها زنجیره‌های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب‌زمینی و خوراکی‌های گوناگون موجودند. اما همه‌ی نشاسته‌ای که می‌خوریم جذب نمی‌شود. گاهی بخش کوچکی از آن بدون تغییر و تحولی از سیستم گوارش رد می‌شود؛ به‌عبارتی دیگر نسبت به گوارش مقاوم است.
همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم به هضم بدانید

این نوع نشاسته، نشاسته مقاوم به هضم نامیده می‌شود که شبیه فیبر محلول عمل می‌کند. مطالعات زیادی روی انسان‌ها نشان داده که نشاسته مقاوم به هضم می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد که شامل بهبود حساسیت انسولینی، کاهش میزان قندخون، کاهش اشتها و فواید گوناگون برای گوارش می‌شود.

نشاسته مقاوم به هضم موضوعی هست که این روزها بحث‌های زیادی درموردش صورت می‌گیرد. در چند ماه گذشته، صدها نفر تحت آزمایش قرار گرفتند و با افزودن این نوع نشاسته به رژیم غذایی‌شان، بهبودهای چشمگیری مشاهده گردید.

۴ نوع نشاسته مقاوم به هضم وجود دارد

۱. نوع یک که در غلات، دانه‌ها و بنشن یافت شده و در برابر گوارش مقاوم است زیرا با دیواره‌های فیبردار سلول ترکیب می‌شود.

۲. نوع دوم که در برخی غذاهای نشاسته‌ای یافت می‌شود مانند سیب‌زمینی خام و موزهای سبز و نارس.

۳. نوع سوم وقتی تشکیل می‌شود که غذاهای نشاسته‌داری چون سیب‌زمینی و برنج، پخته شده و سپس سرد می‌شوند. فرایند سرد شدن، برخی از نشاسته‌های قابل هضم را طی فرایندی به‌نام retrogradation به نشاسته‌های مقاوم به هضم تبدیل می‌نماید.

۴. نوع چهارم که ساخته‌ی دست بشر است و طی یک فرایند شیمیایی تولید می‌شود.

طبقه‌بندی این نوع نشاسته‌ها کار ساده‌ای نیست، چون انواع متفاوت و گوناگونی از آن‌ها می‌تواند در یک نوع غذا موجود باشد. بسته به چگونگی تهیه و آماده‌سازی غذا، مقدار نشاسته‌های مقاوم به هضم آن تغییر می‌کند. مثلاً اگر اجازه دهیم یک موز رسیده شود (زرد شود) از میزان نشاسته مقاوم به هضم آن کاسته شده و به نشاسته‌های معمولی تبدیل می‌گردد.

نشاسته مقاوم به هضم چطور عمل می‌کند و مکانیسمش چیست؟

دلیل اصلی مفید بودن این نوع نشاسته این است که مانند فیبر محلول و قابل تخمیر عمل می‌نماید. نشاسته مقاوم به هضم بدون این‌که گوارش شود از معده و روده عبور می‌کند و در نهایت به روده بزرگ می‌رسد، جایی که باکتری‌های مفید آن را تغذیه می‌نماید. بیشتر غذاهایی که می‌خوریم تنها ۱۰ درصد از سلول‌های‌مان را تغذیه می‌کند، در حالی‌که فیبرهای قابل تخمیر و نشاسته‌های مقاوم به هضم، ۹۰ درصد باقیمانده را تغذیه می‌کنند.در روده‌های ما صدها نوع باکتری مفید وجود دارد و در دهه‌های گذشته، دانشمندان تعداد و نوع باکتری‌هایی که می‌توانند تأثیری بنیادی بر سلامت ما بگذارند را کشف کرده بودند.

همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم به هضم بدانید

نشاسته مقاوم به هضم با تغذیه باکتری‌های مفید روده تأثیر مثبت روی کیفیت و همچنین تعداد آن‌ها می‌گذارد. وقتی باکتری‌ها نشاسته‌های مقاوم به هضم را گوارش می‌کنند، ترکیبات متنوعی شکل می‌دهند مانند گازها و اسیدهای چرب کوتاه زنجیره و قابل توجه‌تر و مهم‌تر از همه، نوعی اسیدچرب به‌نام بوتیرات. بوتیرات در واقع بهترین سوخت برای سلول‌های مخاط روده است.

بنابراین نشاسته مقاوم به هضم، هم باکتری‌های مفید را تغذیه می‌کند و هم غیرمستقیم با افزایش مقدار بوتیرات، سلول‌های کولون را تغذیه می‌نماید. نشاسته مقاوم به هضم تأثیرات مفید گوناگونی بر روده بزرگ دارد؛ میزان pH را کم می‌کند، از التهاب می‌کاهد و منجر به تغییرات مفید زیادی می‌گردد که ریسک سرطان کولون را هم پایین می آورد، سرطان کولون چهارمین دلیل مرگ‌های سرطانی در تمام دنیاست. اسیدهای چرب زنجیره کوتاهی که توسط سلول‌های کولون به‌کار برده نمی‌شوند، وارد جریان خون، کبد و باقی قسمت‌های بدن می‌گردند در نتیجه فواید گوناگون زیادی از خود به‌جا می‌گذارند.

همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم به هضم بدانیدنشاسته مقاوم به هضم، به‌دلیل اثرات درمانی‌اش بر روده بزرگ، می‌تواند برای ناهنجاری‌های مختلف گوارشی مفید باشد، که شامل سندرم روده تحریک‌پذیر مانند کولیت روده و بیماری کرون، یبوست، دیورتیکولیت (دیورتیکول یک کیسه حباب مانند است که در اثر افزایش فشار داخل رودهٔ بزرگ و وارد شدن آن به جدار روده و ایجاد بیرون‌زدگی‌های بادکنک شکل نازک از میان بخش‌های ضعیف شدهٔ جدار روده بزرگ، پدید می‌آید) و اسهال. با این‌ وجود پیش از هر توصیه‌ای باید مطالعات گسترده‌تری روی انسان انجام شود. در آزمایشاتی که روی حیوان‌ها صورت گرفت، نشاسته مقاوم به هضم باعث افزایش جذب مواد معدنی نیز شده بود.

نشاسته مقاوم به هضم موجب افزایش حساسیت انسولینی، کاهش میزان قندخون و تقویت سلامت متابولیسم می‌گردد

نشاسته مقاوم به هضم فواید متعددی برای سلامت سوخت وساز بدن ما دارد. مطالعات گوناگون نشان داده که این نوع نشاسته می‌تواند واکنش بدن نسبت به انسولین را بهتر کند و همچنین برای کاهش قند خون بعد از خوردن غذا، بسیار مفید است. نشاسته مقاوم به هضم تأثیر جانبی دیگری هم بعد از میل غذا دارد، یعنی اگر شما آن را همراه صبحانه بخورید، مانع افزایش قندخون‌تان بعد از خوردن نهار می‌شود.

تأثیر این نشاسته بر متابولیسم گلوکز و انسولین بسیار قابل توجه است. برخی مطالعات نشان داده‌اند بعد از چهار هفته مصرف روزانه ۱۵ تا ۳۰ گرم نشاسته مقاوم به هضم، حسایت انسولینی به میزان ۵۰ درصد افزایش یافته‌است. اهمیت حسایت انسولینی را نمی‌توان نادیده گرفت. داشتن حساسیت انسولینی پایین (مقاومت انسولینی)، دلیل اصلی بیشتر بیماری‌های جدی دنیاست، مانند سندرم متابولیک، دیابت نوع دوم، چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی و آلزایمر.

نشاسته مقاوم به هضم، با افزایش حساسیت انسولینی و کاهش قندخون، می‌تواند به شما کمک کند از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرده و طول عمر بیشتر و زندگی با کیفیت‌تری داشته باشید. با این ‌وجود، تمام مطالعات توافق نظر ندارند که نشاسته مقاوم به هضم این اثرات مثبت را داشته باشد، ممکن است بسته به خودِ فرد، دوز مصرفی و شیوه به‌کاربردن این نشاسته، تأثیرات نیز متفاوت باشد.

نشاسته مقاوم به هضم می‌تواند با کمک به احساس سیری، باعث کاهش وزن شود

نشاسته مقاوم به هضم، نسبت به نشاسته‌های معمولی، کالری کمتری دارد. بنابراین هر چه میزان نشاسته مقاوم به هضم موجود در غذا بیشتر باشد، آن غذا دارای کالری کمتری است. آزمایشات نشان داده مکمل‌های فیبر محلول می‌توانند منجر به کاهش وزن شوند، به این دلیل که احساس سیری را بیشتر کرده و اشتها را کم می‌کنند، ظاهراً نشاسته مقاوم به هضم نیز همین اثرات را داشته باشد.

همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم به هضم بدانید

تحقیق‌هایی که روی حیوانات صورت گرفت نشان داد، نشاسته مقاوم به هضم می‌تواند منجر به کاهش وزن شود اما روی انسان هنوز مطالعه دقیق و کاملی انجام نشده ‌است.

نشاسته مقاوم به هضم را چطور به تغذیه‌مان اضافه کنیم؟

۲ راه برای این‌کار وجود دارد؛ می‌توانید آن‌ها را از غذاها دریافت کنید و یا سراغ مکمل‌های آن بروید. غذاهای زیادی هستند که استفاده از آن‌ها متداول بوده و نشاسته مقاوم به هضم بالایی دارند؛ مانند سیب‌زمینی خام، سیب‌زمینی پخته‌شده و سپس سرد شده، موز سبز، انواع بنشن و حبوبات، بادام هندی و جودوسر خام. یک نکته مهم این‌که اگر تحت رژیم بسیار کم کربوهیدرات هستید، نمی‌توانید از این خوراکی‌ها استفاده کنید چون همگی جزو پُر کربوهیدرات‌ها هستند.

یعنی می‌توانید نشاسته مقاوم به هضم را به رژیم غذایی‌تان بیافزایید بدون این‌که هیچ‌گونه کربوهیدرات قابل هضم بخورید. برای همین خیلی از کارشناسان توصیه می‌کنند، سیب‌زمینی خام مصرف کنید. نشاسته سیب‌زمینی خام حاوی تقریباً ۸ گرم نشاسته مقاوم به هضم در هر قاشق غذاخوری بوده و تقریباً هیچ کربوهیدارت قابل هضمی ندارد. خیلی هم ارزان است! مزه خاصی هم ندارد و می‌توانید به شیوه‌های مختلفی آن را با غذاهای‌تان همراه کنید؛ با ترکیب آن با غذای‌تان، ترکیب آن با آب و یا با استفاده آن در اسموتی‌ها و …

۴ قاشق غذاخوری نشاسته سیب‌زمینی خام، ۳۲ گرم نشاسته مقاوم به هضم دارد. بسیار خوب است که با مقادیر کمتر شروع کنید، چون زیاد آن می‌تواند باعث نفخ و احساس ناراحتی شود. بیشتر خوردن آن ایرادی ندارد زیرا وقتی به میزان ۵۰ تا ۶۰ گرم در روز برسید، زیادی آن دفع می‌شود. تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیره شاید ۲ تا ۴ هفته طول بکشد تا شما شاهد تمام فواید آن باشید، پس صبور باشید!


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


16 ا کتبر 2016 ... بیشتر کربوهیدراتهای موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاستهها زنجیرههای بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیبزمینی و خوراکیهای گوناگون ...16 ا کتبر 2016 ... نشاسته ها زنجیره های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب زمینی و خوراکی های گوناگون موجودند. - اما همه ی نشاسته ای که می خوریم جذب نمی شود.19 ا کتبر 2016 ... اخبار مرتبط. انجام عملیات پیوند دست روی کودک ۱۳ ماهه · دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟ ۸ ماده غذایی انرژی بخش و مفید · چرا واریس میگیریم؟نشاستهها زنجیرههای بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیبزمینی و خوراکیهای ... و تحولی از سیستم گوارش رد میشود؛ بهعبارتی دیگر نسبت به گوارش مقاوم است.18 ا کتبر 2016 ... مجله اینترنتی ندا آنلاین: بیشتر کربوهیدرات های موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاسته ها زنجیره های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب ...شما خبرهای روز چهارشنبه 29 مهر 1395 / 19 محرم 1438 / 20 اکتبر 2016 را مشاهده میکنید. تماس با ما | تبلیغات | موضوعات خبری. صفحه نخست · مرندو حومه · آذربایجان.اما همهی نشاستهای که میخوریم جذب نمیشود. گاهی بخش کوچکی از آن بدون تغییر و تحولی از سیستم گوارش رد میشود؛ بهعبارتی دیگر نسبت به گوارش مقاوم است.4 ا کتبر 2016 ... نشاستهها زنجیرههای بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیبزمینی و خوراکیهای ... برچسبها: آن باید بدانید به چیزی در که مقاوم مورد نشاسته هضم همه.


کلماتی برای این موضوع

تغذیه در سه ماهه سوم بارداری دانشنامه فرزندبارداریالگوی اضافه وزن در دوران بارداری میزان وزنی که در طول دوران بارداری قرص سرکه سیب معجزه لاغری …عسل در ۲ام اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۶۲۶ سلام ممنون از این توضیحاتی که درباره ی این قرص دادید کاهش چربی‌های اضافی شکم عقیده غلط دیگر این است که گفته می‌شود برای لاغر کردن شکم بنشینید و پای خود را بلند کنیدکاربرد ژلاتین و انواع آنکاربرد ژلاتین ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف مریم س برای از بین بردن منافذ پوست چکار باید … قظ گلیسیرین می تواند رطوبت را به خود جذب کند تا جایی که اگر رطوبت هوا بیشتر از طب قرآنی درمان گیاهیعرفان روانشناسیسعی ما بر این است که کتاب‌ها و محصولات مفیدی را که در برای ارتقاء سطح سلامت جامعه می نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامست، نشاسته، …دریافت نشاسته با مصرف برخی مواد غذایی علم ورزش همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته درمانهای طبیعی دکتر جواد ظهوریانهمانطور که در اسباب تندرستی در طب سنتی ایران ذکر شد خروج سموم و مواد زاید بدن که در اثر علائم افزایش قند خون و روش‌های درمان …حقایقی درباره دیابت نوع یک علائم افزایش قند خون و روش‌های درمان دیابت دیابت بیماری لمینت دندان قیمت لمینت دندانلمینت و هر انچه که باید درباره آن بدانید بسیاری از افراد مشتاق داشتن دندان های زیبا پاسخ به سوالات شماپوست زیباشو دات کام پاسخ در تاریخ مرداد ۱۹م ۱۳۹۴ ۱۱۰۹ عزیزم اگه خواستی با تیغ موهای دسته تو بزنی اول اسانس ها خبرگزاری پردیس اسانس ها ترکیبات معطری هستند که در اندامهای مختلف گیاهان یافت می شوند در خانه داری پزشکان ایران پارکت به کفپوش هایی اطلاق می شود که جنس آن ها از چوب است سطوح چوبی یا همان پارکت ها به آب کردن شکم در هفته تعجب نکنید واقعا می‌توانید ظرف هفته چربی‌های شکمتان را آب کنید به شرط آنکه مطالب مواد دارویی طبیعی پزشکان ایرانبریدگی، خراش، آفت، گلودرد و …، در همه این موارد بدن نیاز به ضدعفونی شدن دارد اگر شما بهترین روش برای سوزاندن چربی پهلوها و شکمتنها یک شیوه مفید برای لاغر کردن نقاط مقاوم به لاغری وجود دارد که به شرح زیر استآذر طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانیدکتر احمد صادقیان مدرس حوزه و دانشگاه چکیده یکی از مباحث مطرح در بحث علم و دین آریوبرزن پزشکیدر شماره قبل مطالبی در مورد سر درد و شناسایی آن نوشتیم در این شماره نگاهی به سه گونه عکسهای داغ داغ طوطی کاسکوسبزیجات و میوه جات مفید برای پرندگان زینتی در این قسمت به معرفی تعدادی از سبزیجات که ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی پوستپوستپاییز و زمستان ، فصل هایی می باشند که در آن فصل ها پوست رطوبت و شادابی خود را از دست می



لینک منبع :همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید

همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید - برترین ها www.bartarinha.ir/.../همه-آن-چیزی-که-باید-در-مورد-نشاسته‌-مقاوم-بدانید‎Cachedبیشتر کربوهیدرات‌های موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاسته‌ها زنجیره‌های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب‌زمینی و خوراکی‌های گوناگون موجودند. Images for همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید econews.com/fa/content/3214‎Cached30 ا کتبر 2016 ... اقتصاد ایران: بیشتر کربوهیدرات‌های موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاسته‌ها زنجیره‌های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب‌زمینی و خوراکی‌های ... همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید - شفا آنلاین | دمادم https://damadam.ir/.../همه-آن-چیزی-که-باید-در-مورد-نشاسته‌-مقاوم-بدانید/3960463‎Cachedبه گزارش شفا آنلاین،اما همه ی نشاسته ای که می خوریم جذب نمی شود. گاهی بخش کوچکی از آن بدون تغییر و تحولی از سیستم گوارش رد می شود؛ به عبارتی دیگر نسبت به ... همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته مقاوم بدانید | بیشتر کربوهیدرات www.ghatreh.com/news/.../همه-چیزی-باید-مورد-نشاسته-مقاوم-بدانید 16 ا کتبر 2016 ... بیشتر کربوهیدرات های موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاسته ها زنجیره های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب زÙ. همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته مقاوم به هضم بدانید - مجله علم ورزش ... khabarfarsi.com/u/34310739 28 فوریه 2017 ... چون از مقدار کربوهیدرات جذب شده در روده کوچک می کاهند، بنابراین مقدار نشاسته ای را که از روده ها عبور می کند را افزایش می دهند. نشاسته های مقاوم به ... علم ورزش | همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته مقاوم به هضم بدانید ... www.akairan.ir/.../علم%20ورزش%20%7C%20همه%20آن%20چیزی%20که%20باید%20د...‎Cached6 نکته ای که باید در مورد پیچ خوردن تخمدان ها بدانید. پیچ تخمدان و یا چرخش تخمدان زمانی اتفاق می افتد که یک تخمدان از جای خود بیفتد و شروع به چرخش کند. در این ... علم ورزش همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته مقاوم به هضم بدانید آکا www.airvideo.ir/.../علم_ورزش_همه_آن_چیزی_که_باید_در_مورد_نشاسته_مقاوم_به_هضم_بدانید_آکا‎Cachedعلم ورزش همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته مقاوم به هضم بدانید آکا. دانلود هر آنچه که باید در مورد هواپیمای شاه مخلوع بدانید! ( فیلم ) · دانلود همه چیزهایی که باید در مورد آی ... همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته مقاوم بدانید - تی نیوز tnews.ir/news/289572439503.html 18 ا کتبر 2016 ... مجله اینترنتی ندا آنلاین: بیشتر کربوهیدرات های موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاسته ها زنجیره های بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیب ... هرلحظه، همه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید harlahze.com/.../همه-آن-چیزی-که-باید-در-مورد-نشاسته‌-مقاوم-بدانید‎Cachedهمه آن چیزی که باید در مورد نشاسته‌ مقاوم بدانید ... قوه قضائیه: آرای انتخابات، حلال است · سید حسن: جهل، دشمن همه انسان هاست · اطمینان اتلتیکومادرید درباره حفظ گریزمان ...