وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: نان سیر را اصولا در کنار غذا یا به عنوان پیش غذا سرو می کنند، اما دستوری که در این مطلب برایتان انتخاب کرده ایم یک وعده کامل محسوب می گردد زیرا درون این نان ها، با نوارهای باریک و لذیذ گوشت گوساله سوخاری و پنیر موزارلا پر شده است.
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. گوشت گوساله را بکوبید تا نازک شود، سپس روی دو طرف آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و آنها را به نوارهای باریک برش دهید.
3. تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس گوشت ها را درون آن بخوابانید. پودر سوخاری را درون یک بشقاب گود ریخته و نوارهای گوشتی را درون آن بغتانید و کنار بگذارید. این کار را با تمامی مواد تکرار نمائید.
4. درون یک تابه متوسط کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس بیف های سوخاری را درون آن سرخ کنید تا همه طرف آنها کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
5. باگت را به تکه های ۱۰ سانتی متری برش دهید.
6. خمیرهای داخلی آنها را خارج کنید.
7. لوبیاهای پخته شده را درون باگت ها بریزید.
8. روی آنها یک ورقه پنیر موزارلا بگذارید.
9. نوارهای سوخاری بیف را روی آنها گذاشته و در آخر نیز یک تکه آووکادو بگذارید.
10. پس از این مراحل، باگت ها را به اندازه ۲٫۵ سانتی متری برش بزنید.
11. کف سینی فر یک لایه فویل قرار داده و برش های تو پُر باگت را با فاصله روی آن بچینید.
12. در یک کاسه، کره آب شده، جعفری و پارمسان را با یکدیگر مخلوط کنید.
13. مخلوط سیر را با قلم مو روی باگت ها بمالید.
14. فویل را روی سطح نان ها کشیده و آنها را کاملا بپوشانید.
15. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح نان ها کاملا برشته و طلایی شوند.
16. نان سیر با مغز بیف آماده سرو است.