بامداد – در هنگام بروز آنفلوآنزا بدن شما به کالری بیشتری نیاز دارد چون هر چه درجه حرارت بدن بالاتر می رود، سوخت و ساز بدن نیز افزایش می یابد.داشتن برنامه غذایی نامناسب طول دوره این بیماری و استعداد ابتلا به آن را تشدید می کند، بهترین راه برای جلوگیری از این روند، ترکیب یک رژیم غذایی مناسب و رعایت بهداشت است.
بایدهای تغذیه ای در آنفلوآنزا
سوپ و غذاهای آبکی دیگر به خصوص زمانی که با مرغ طبخ می شود، به مرطوب نگه داشتن بینی، جلوگیری از کم آبی بدن و مبارزه با التهاب گلو کمک می کند.چای داغ نیز درد گلو را تسکین داده و از گرفتگی بینی جلوگیری می کند؛ البته نه آن قدر داغ که به بافت مری آسیب زند.
موز سرشار از پتاسیم است و از عرق کردن، تهوع، استفراغ، و یا اسهال جلوگیری می کند.
زنجبیل نیز از تهوع جلوگیری می کند و تسکین دهنده سایر بیماری های معده است.
فراورده های لبنی: با وجود آنچه شما ممکن است شنیده باشید شیر، ماست و مانند آن می تواند در برخی از افراد مخاط گلو را ضخیم تر و غیر قابل تحمل نماید؛ اما اگر شما می توانید لبنیات را تحمل کنید آن را مصرف کنید چرا که لبنیات منبع خوبی از پروتئین و ویتامین D است که می تواند در مبارزه با عفونت ها به بدن شما کمک کند به علاوه، ماست پروبیوتیک می تواند به تعادل باکتری های روده شما کمک کند.
نبایدهای تغذیه ای در آنفلوآنزا
غذاهای چرب و سرخ کردنی ها
غذاهای اسیدی: در واقع منظور غذاهایی است که محیط بدن را اسیدی می کند.
نکات بهداشتی برای پیشگیری
مکمل هایی برای پیشگیری
رژیم غذایی: رژیم غذایی متناسب مانع از بروز بیماری های متعددی از جمله آنفلوآنزا می شود. برای نمونه، مصرف یک واحد لبنیات همراه یک میوه تازه در وعده صبحانه، مس مورد نیاز بدن را تامین می کند. وعده ناهار نیز بهتر است شامل کمی گوشت یا ماهی همراه با سبزی و میوه باشد؛ برای شب نیز مصرف نشاسته همراه سبزیجات توصیه می شود. این رژیم غذایی مانع از افت انرژی در طول روز و اطمینان از مبارزه بدن با ویروس ها خواهد شد.
منبع : سلامت نیوز