طرز تهیه و پخت «پیتزا مخلوط» در خانه
پیتزا Pizza غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته میشود و معمولاً روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر میپوشانند؛ به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده میشود (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …)
مواد لازم پیتزا مخلوط مخصوص
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم . فلفل دلمه ای ۱ عدد . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰ گرم . پیاز ۱ عدد . کالباس ۲۰۰ گرم . پنیر پیتزا مقدار لازم . زیتون و آویشن مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.
کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.
روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا ۲ دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.
روش دوم
مواد لازم :
روغن زیتون: مقداری
خمیر پیتزا: به اندازه دستور گفته شده در ادامه مطلب
پیاز: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوجه فرنگی تزئینی: ۱۵۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
ژامبون: ۱۰۰ گرم
سوسیس: ۱۰۰ گرم
فیله ساردین: ۴ عدد
فلفل دلمهای سبز: ۱ عدد
سس ریحان: مقداری
ارگانوا: ۱ قاشق چایخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده: ۳۵۰ گرم.
طرز تهیه:
خمیر پیتزا را از فروشگاه تهیه میکنیم.
پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف میدهیم تا رنگ آن شفاف شود.
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده، تف میدهیم تا آب گوشت کشیده شود.
سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار میگذاریم تا سرد شود.
گوجه فرنگیها را خلالی خرد کرده، قارچ ژامبون، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد میکنیم.
سه عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی متر انتخاب کرده، کف ظرف را با روغن مایع چرب میکنیم.
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن میکنیم.
با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد میکنیم و روی خمیر مقداری سس ریحان با برس میمالیم.
سپس مخلوط گوشت و پیاز، قارچ، ژامبون، سوسیس، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار میدهیم. گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو میپاشیم.
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم.
ظرف پیتزا را ابتدا به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده، سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم.