مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بایدها و نبایدهای غذایی سرطان پروستات

به طور کلی، بهترین رژیم غذایی برای افراد مبتلا به سرطان پروستات شبیه به رژیم های غذایی سنتی جنوب مدیترانه و ژاپن است.

بایدها و نبایدهای غذایی سرطان پروستات

این رژیم های غذایی شامل سبزیجات و گیاهان مفید است. در این غذاها، ماهی و سویا، جایگزین گوشت قرمز می شود و محصولات لبنی باید به اندازه ی خیلی کم مصرف شوند. در این دو نوع رژیم، وقتی صحبت از روغن ها و چربی ها می شود، منظور مصرف چربی هایی است که به کاهش و تعادل امگا ۳ و امگا ۶ در بدن کمک می کند.

غلات کامل بر غلات تصفیه شده و غذاهای حاوی شکر و آرد ترجیح داده می شود. هر دوی این رژیم ها حاوی فیبر فراوان است.

این دو رژیم غذایی در برخی از ابعاد بسیار با هم متفاوتند. رژیم مدیترانه ای، سرشار از گوجه است که بهترین منبع لیکوپن برای مبارزه با سرطان می باشد. منبع اصلی چربی های آن، روغن زیتون است. روغن زیتون حاوی آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب امگا ۹ است که موجب بهبود التهاب می شود.

رژیم غذایی ژاپنی شامل انواع قارچ های دارویی برای پیشگیری از سرطان می باشد. این رژیم غذایی، سبزیجات دریایی یا به عبارت بهتر جلبک دریایی، سویا و زنجبیل را در بر می گیرد. غذاهای مدیترانه ای اغلب با رزماری و آویشن طعم دار می شوند. اما همه ی این غذاها حاوی مواد ضد سرطان می باشند.

در اینجا رهنمودهایی معرفی شده اند که با رعایت آنها می توانید از سرطان پروستات پیشگیری یا آن را درمان کنید.

بایدها: مصرف آگاهانه ی غذا

باور کنید یا نه، اولین قدم برای ایجاد تغییرات بزرگ در برنامه غذایی، آگاهی از غذاهایی است که مصرف می کنید.

به عادت های غذایی و آنچه که در دهان خود می گذارید، توجه کنید. منظور چیزهایی که می خورید نیست، بلکه منظور چگونگی مصرف آنهاست. آیا آنقدر صبر می کنید تا حسابی گرسنه شوید و سپس به یک باره تا آنجایی که می توانید غذا می خورید؟ آیا این عادت غذایی موجب می شود غذاهایی مصرف کنید که برای سلامتی شما مضرند؟ آیا اغلب در ماشین یا سر میز غذا مصرف می کنید؟ آیا به مزه ی غذایی که می جوید توجه می کنید؟

مصرف آگاهانه ی غذا در روزهایی که کار زیادی دارید، بسیار اهمیت دارد چرا که استرس شما را کاهش می دهد.

مصرف آگاهانه ی غذا به معنای مزه مزه کردن غذاهاست، چرا که موجب کاهش ولع به غذاهای شیرین، شور و چرب می شود. جویدن کامل غذاها به معنای کاهش مشکلات روده ای است.

نبایدها: مصرف گوشت قرمز

بسیاری از مطالعات سرطان پروستات بر روی مردان نشان داده است که هر چه مصرف گوشت قرمز آنها بیشتر باشد، بیشتر دچار ابتلا به این سرطان خواهند شد. مصرف گوشت های نیم سوخته یا پخته شده در دمای بالا، مضرات بیشتری به دنبال خواهند داشت، چرا که این روش پخت موجب مسموم شدن مواد غذایی می شود.

اگر به مصرف گوشت قرمز علاقه مندید، از انواع ارگانیک و علف خوار آن استفاده کنید. ابتدا گوشت را در مخلوط سرکه، روغن زیتون و ادویه هایی چون سیر، رزماری و زردچوبه که موجب کاهش مواد سرطان زا در حین پخت می شود، بخوابانید.

بهتر است در وعده های غذایی از تکه های کوچک و نازک ورقه های گوشت و ماهی مصرف کنید.

بایدها: کاهش کالری مصرفی

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که تنها مصرف کالری زیاد کافیست تا خطر سرطان را در فرد افزایش دهد. بهترین راه برای کاهش مصرف کالری این است که کالری مصرفی خود را نسبت به کالری دریافتی خود افزایش دهید. این کار موجب کاهش التهاب و بهبود تعادل هورمون ها نیز خواهد شد.

نبایدها: مصرف گوشت های فرآوری شده

از مصرف گوشت های فرآوری شده چون سوسیس، کالباس، ژامبون و هات داگ بپرهیزید، چرا که دارای نیتریت هایی هستند که موجب ایجاد سرطان می شوند.

بایدها: مصرف ماهی

گوشت، تخم مرغ و شیر دام های علف خواری که علف های غنی از امگا ۳ می خورند، بسیار بهتر از ذرت غنی از امگا ۶ است که ما امروزه مصرف می کنیم. اما امروزه، بهترین غذای سرشار از امگا ۳ ماهی است.

ماهی، بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است. مصرف ماهی برای یک یا دو بار در هفته موجب تعادل اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ می شود. هرگاه برایتان مقدور بود، از ماهی های غیر پرورشی با امگا ۳ بالا مثل سالمون و ساردین استفاده کنید. هرچه آبی که ماهی در آن زندگی می کند سردتر باشد، گوشت آن بیشتر حاوی امگا ۳ است.

نبایدها: مصرف بیش از حد محصولات لبنی

مطالعات نشان داده است که مردانی که بیشتر از محصولات لبنی استفاده می کنند، بیشتر هم دچار سرطان پروستات می شوند.

یک مطالعه ی مروری از ۱۲ مطالعه نشان داد که مردانی که از محصولات لبنی استفاده می کنند، ۱۱ درصد بیشتر از مردانی که آنها را مصرف نمی کنند، دچار سرطان پروستات می شوند. شاید دلیل اصلی این موضوع به علت رابطه ی سرطان پروستات و مصرف کلسیم باشد.

در همین مطالعه ی مروری، مردانی که بیشترین میزان مصرف کلسیم را داشتند، ۳۹ درصد بیشتر دچار ریسک ابتلا به این سرطان بودند. مطالعات دیگر نیز نشان داده که ممکن است به طور کلی کلسیم خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش ندهد، اما خطر انواع پیشرفته و کشنده ی آن را افزایش می دهد.

برخی دیگر از مطالعات نیز بر این باورند که هیچ رابطه ای بین مصرف کلسیم و لبنیات و سرطان پروستات وجود ندارد. بنابراین، بهترین راه کاهش مصرف لبنیات است.

اما اگر به مصرف لبنیات علاقه مندید، ماست را به شما توصیه می کنم، چرا که حاوی باکتری های مفید است. بهتر است از ماست ارگانیک و آن هم تنها روزی یک فنجان استفاده کنید.

بایدها: افزودن سبزیجات به انواع وعده های غذایی

تا جایی که می توانید از سبزیجات استفاده کنید. پیاز، فلفل، چغندر و گوجه را خرد، در روغن زیتون سرخ وبا تخم مرغ مخلوط کنید. اسفناج یا سبزیجات دیگر را خرد و به سوپ خود اضافه کنید. روزانه یک بشقاب بزرگ سالاد سبزیجات همراه با سس خانگی روغن زیتون و سرکه سیب مصرف کنید.

مصرف سبزیجات خود را دو برابر و مصرف کربوهیدرات و پروتئین های خود را نصف کنید. وقتی به رستوران می روید، به جای غذاهای سرخ شده و برنج، سبزیجات بخار پز و سالاد کلم سفارش دهید. از انواع و اقسام سبزیجات با رنگ و طعم متفاوت استفاده کنید. هر چه سبزیجات رنگی تر باشند بهتر است، چرا که سبزیجات رنگی دارای آنتی اکسیدان های بیشتری هستند.

نبایدها: مصرف چربی های اشباع

در رژیم استاندارد آمریکایی، منابع اصلی چربی های اشباع، گوشت، زرده ی تخم مرغ و محصولات لبنی هستند. روغن نارگیل، روغن هسته ی خرما و روغن پنبه دانه نیز سرشار از چربی های اشباع می باشند. اگر یک چربی در دمای اتاق جامد است، بدان معناست که آن چربی، چربی اشباع است.

مشکل اصلی، مواد سمی شیمیایی موجود در بسیاری از چربی های اشباع است که توسط کارخانه ها تولید می شوند. سم هایی که ریسک سرطان را افزایش می دهند، در چربی حیواناتی یافت می شوند که با مواد غذایی آفت کشی شده اند. این سموم حتی در محصولات لبنی و تخم مرغ نیز یافت می شود.

مصرف چربی های اشباع خود را کاهش دهید و اگر از غذاهای حاوی چربی های اشباع استفاده می کنید، سعی کنید از انواع ارگانیک آن استفاده کنید. شاید قیمت آنها بیشتر باشد، اما سالم تر هستند.



لینک منبع :بایدها و نبایدهای غذایی سرطان پروستات

بایدها و نبایدهای غذایی سرطان پروستات - سلامتی salamati.ir/2017/06/04/بایدها-و-نبایدهای-غذایی-سرطان-پروستات/‎Cached4 ژوئن 2017 ... به طور کلی، بهترین رژیم غذایی برای افراد مبتلا به سرطان پروستات شبیه به رژیم های غذایی سنتی جنوب مدیترانه و ژاپن است. بایدها و نبایدهای غذایی سرطان پروستات 2 - برنافیت bornafit.ir/بایدها-نبایدهای-غذایی-سرطان-پروستات-2/‎Cached3 نوامبر 2016 ... بایدها و نبایدهای غذایی سرطان پروستات 2. درست است که فست فودها و غذاهای آماده در دسترس تر و کم درد سرتر هستند، طعم آنها نیز دلپذیرتر است و به ... رژیم غذایی در سرطان پروستات - پزشک آنلاین www.pezeshkonline.ir/articles/.../رژیم-غذایی-در-سرطان-پروستات‎Cachedبرای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات یک تغذیه سالم لازم است.زیرا بدن برای غلبه بر سرطان باید بیشتر انرژی مصرف کند. زیرا بسیاری از سلولهای سالم در ... 10 توصیه‌ی غذایی برای محافظت از پروستات - تبیان article.tebyan.net/.../10-توصیه-ی-غذایی-برای-محافظت-از-پروستات‎Cached22 جولای 2012 ... برای آشنایی بیشتر با مواد غذایی ضد سرطان پروستات با ما همراه باشید. ... آقایانی که از هیپرتروفی پروستات رنج می‌برند باید آب و نوشیدنی‌های. 7 ماده غذایی ضد سرطان پروستات - تبیان article.tebyan.net/197596/7-ماده-غذایی-ضد-سرطان-پروستات‎Cached8 فوریه 2012 ... آیا می‌دانید که مواد غذایی مناسب خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 70 درصد ... باید بدانید امگا 3 ها سرعت رشد سلول‌های سرطانی را کاهش می‌دهد. کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات از طریق رژیم غذایی گیاهی (وگان) www.phce.org/health/894-1391-06-09-06-28-00.html‎Cached Similar30 آگوست 2012 ... کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات از طریق رژیم غذایی گیاهی (وگان). پنجشنبه ، ۹ ... اما مسلم است که باید در کل این برنامه تجدید نظر صورت گیرد. 10 توصیه غذایی برای حفاظت از پروستات - بیتوته www.beytoote.com/health/.../recommended2-protect-prostate.html‎Cached Similarسرطان پروستات پروستات درمان سرطان پروستات,تشخیص سرطان پروستات, پیشگیری از سرطان پروستات,مواد غذایی مفید برای پشگیری از پروستات, پیشگیری از بیماریها. ... دختران جوان چرا باید خاکشیر بخورند · رژیم درمانی , غذاهای مفید برای ... برای منهدم کردن سرطان پروستات چه غذاهایی بخوریم www.hidoctor.ir/15517_برای-منهدم-کردن-سرطان-پروستات-چه-غذاها.html/‎Cached Similar9 فوریه 2014 ... منهدم کردن سرطان پروستات با فیبر منابع غذایی فیبر رژیم غذایی سرشار از ... برای اینکه جلوی پیشرفت سرطان پروستات را بگیریم باید فیبر ... همه آنچه بیماران سرطانی باید از رژیم غذایی خود بدانند - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/online/1810724845744880572‎Cached Similar29 ژانویه 2015 ... جام جم سرا: بیماران سرطانی و اطرافیان آنها باید از نوع رژیم غذایی برای بیماران سرطانی مطلع باشند زیرا سیستم بدن این افراد با انجام هر دوره شیمی ... رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از سرطان پروستات - oabab www.oabab.net/.../رژیم-غذایی-مناسب-برای-جلوگیری-از-سرطان-پروستات‎Cached Similarآیا رژیم غذایی مناسبی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد ؟ ... مشخصا" شما باید این اصول را ترکیب کرده و رژیم غذائی روزانه خود را تنظیم کنید :