[ad_1]
به گزارش مشرق، سید حسن موسوی چلک در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که با حضور استاندار، معاون سیاسی و امنیتی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، مدیرکل دادگستری استان، فرمانده نیروی انتظامی استان و دیگر اعضای این شورا در سالن حمیدیای استانداری برگزار شد، اظهار کرد: حوزه اعتیاد را نمی توان به عنوان جزیره ای مستقل از همه بخش های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در نظر گرفت، زیرا اعتیاد هم تاثیر گذار و هم تاثیرپذیر است.
وی افزود: در برهه کنونی 15 میلیون پرونده قضایی در کشور داریم که از این تعداد کمتر از 300 هزار پرونده مربوط به مواد مخدر است.
این مسئول ادامه داد: در حوزه ازدواج و طلاق در سال 1394 با وجود جمعیت 11 میلیونی آماده سن ازدواج، شاهد کاهش 6 درصدی ازدواج بودیم و هر چند وضعیت طلاق تفاوت چندانی نکرده اما نسبت آن به ازدواج به 23.9 رسیده است.
موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی هستند و 12 درصد مردم از افسردگی جدی رنج می برند.
وی گفت: حوزه اجتماعی به دغدغه ای جدی برای کشور تبدیل شده و شاهد وضعیتی نگران کننده در این حوزه هستیم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران افزود: البته این نگرانی به معنی نفی تلاش های انجام شده در حوزه های مختلف نیست اما همه این تلاشها در نهایت منجر به وضعیت موجود شده است.
موسوی چلک با تاکید بر اهمیت تقویت رویکردهای فرهنگی و اجتماعی برای کنترل و کاهش مواد مخدر و آسیب های اجتماعی ادامه داد: در این راستا فراهم آوردن بستر لازم برای مردم و سازمان های غیردولتی نیز ضرورت دارد؛ بستری که نگاه قیم مآبانه به سازمان های غیردولتی نداشته باشیم.
وی با اشاره به رابطه مستیم سرمایه اجتماعی با مشارکت مردم در حوزه مقابله اظهار کرد: در این بخش باید بستر لازم در سه حوزه سیاستگذاری، اجرا و نظارت برای سازمان های غیردولتی فراهم شود.
این مسئول با بیان اینکه سازمان های غیردولتی در برهه کنونی بیشتر درگیر حوزه اجرا هستند؛ افزود: اجتماعی شدن نیازمند توجه همه جانبه به ظرفیت های سازمان های غیردولتی در حوزه اعتیاد است.
موسوی چلک با اشاره به اهمیت موضوع رصد، آینده نگری و مدیریت امور اجتماعی با رویکرد اجتماعی ادامه داد: تقویت رویکرد سلامت نگری با محور سلامت اجتماعی در نظام سیاستگذاری نیز کمک شایانی به اجتماعی شدن می کند؛ موضوعی که در برنامه ششم توسعه نیز مدنظر قرار گرفته است.
وی گفت: تغییر مسیر به سمت مواد مخدر صنعتی، آسیب های اجتماعی ناشی از فضای مجازی به عنوان مرگ خاموش، کودکانه (زیر 18 سال) شدن آسیبهای اجتماعی و تغییر مسیر آسیبهای اجتماعی به سمت خانواده به عنوان مشخصه های وضعیت آسیبهای اجتماعی در ایران مطرح شده و نگران کننده است.
به گزارش ایسنا؛در ادامه سید محمد میرمحمدی استاندار یزد نیز در این نشست با اشاره به رتبه دهم استان در حوزه سرمایه اجتماعی گفت: باید بستر مناسب برای مشارکت مردم به منظور مبارزه با آسیبهای اجتماعی فراهم شود.
وی با اشاره به اهمیت موضوع تحقیق و پژوهش برای ارتقای فعالیت ها افزود: در حالی که دنیا توجه ویژه ای به تحقیق و پژوهش برای پیشبرد امور دارد ما با کمبود فعالیت در این حوزه روبرو هستیم.
میرمحمدی افزود: تحقیق و پژوهش پایه و اساس فعالیت های اجرایی و هدفمند است و بدون شک اقدامات اجرایی که بر پایه پژوهش و مبتنی بر شواهد علمی نباشد قرین موفقیت نخواهد بود.
همچنین در ادامه این نشست سردار ایرج کاکاوند فرمانده انتظامی استان یزد با تأکید بر اینکه استان یزد برای قاچاقچیان به محیطی ناامن تبدیل شده اظهار داشت: سال گذشته در استان یزد شاهد افزایش چشمگیر کشفیات مواد مخدر بودیم.
وی با یادآوری اهمیت جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور، افزود: نیروی انتظامی با جدیت فراوان در راستای مبارزه با مواد مخدر در استان یزد اقدام میکند و در این راستا از هیچ خدمتی فروگذار نیست.
کاکاوند به آثار شومی که قاچاق، خرید و فروش و مصرف مواد مخدر بر جامعه دارد اشاره کرد و گفت: قاچاق مواد مخدر علاوه بر اینکه روی سلامت اقتصادی جامعه تأثیرگذار است، بر سلامت جسمی و روحی جامعه بهویژه جوانان نیز اثرات مخرب فراوانی دارد از این رو باید با تمام توان و تلاش در راه مبارزه با این پدیده شوم قدم برداشت.
وی تصریح کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی مأموران نیروی انتظامی استان یزد، شاهد هستیم که در ماه اردیبهشت امسال بیش از 2600 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان یزد کشف و ضبط شده است.
کاکاوند با اعلام دستگیری 32 قاچاقچی در رابطه با این کشفیات گفت: بیشترین میزان کشفیات مواد مخدر حشیش با 963 کیلوگرم بیشترین حجم را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: 748 کیلوگرم تریاک، 231 کیلوگرم هروئین، یکهزار و 723 گرم شیشه و مقداری از سایر مواد مخدر هم سایر موادی را که توسط نیروی انتظامی استان یزد کشف شده تشکیل میدهند.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ فرمانده انتظامی استان یزد میزان کشفیات مواد مخدر در اردیبهشت امسال با افزایش 32درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه بوده و در زمینه دستگیری قاچاقچیان هم ما نسبت به مدت مشابه سال قبل 36 درصد افزایش داشتیم.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
21 مه 2016 ... رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه ... موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی ...21 مه 2016 ... رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه ... موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی ...21 مه 2016 ... موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی هستند و 12 درصد مردم از افسردگی جدی رنج می برند. آخرین اخبار سرویس: ...21 مه 2016 ... حوزه صبح شنبه یکم خرداد ماه 1395 خبر 23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند.21 مه 2016 ... رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه کنونی بیشتر درگیر حوزه اجرا هستند افزود: اجتماعی شدن نیازمند توجه ...4 جولای 2016 ... وی تصریح کرد: اینکه 23 درصد مردم ایران حداقل از یک اختلال روانی رنج می برند دارای یک پیام و هشداری جدی است و طبیعتاً جامعه ای که شاخص اختلالات ...21 مه 2016 ... برخی از آسیب شناسها معتقدند میزان افسردگی و خشونت در جامعه ایرانی زیاد ... گفت: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی هستند و 12 درصد ...22 ا کتبر 2015 ... تا آنجا که معاون بهداشت وزارت بهداشت از وجود اختلال روانی در میان حداقل 23 درصد مردم ایران خبر ... و روستاها سیستمیایجاد کردیم و یک کارشناس روانشناسی این خدمات را به ... همه مردم ایران دارای مشکلات روانی هستند منتها با درجات مختلف.گروه جامعه: رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه کنونی بیشتر درگیر حوزه اجرا هستند افزود: اجتماعی شدن نیازمند توجه همه ...23 مه 2016 ... وزیر بهداشت معتقد است، هرچقدر درباره اختلالات روانی با مردم بدون پرده ... مواد مخدر در استان یزد گفت: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی ...
کلماتی برای این موضوع چرا آی کیو ایرانیان روبه نزول است؟ضریب هوشی یک نسبت است که از تقسیم سن عقلی بر سن تقویمی ضربدر صد به دست میآیدپوست و مو پزشکان ایران بسیاری از خانمها هنگام مراجعه به مطبهای پوست و مو از ریزش مژهها و کم پشت شدن هارپ چیست؟ شیعه نیوز شیعه نیوز به گزارش شیعه نیوز، هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که در ظاهر رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایراننکاتی درباره فواید و زیانهای مصرف آجیل یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت ازدواج شرمآور زنی با پسر سالهاش ثروت واقعی …ازدواج شرمآور زنی با پسر سالهاش برکو زن ۴۰ ساله اهل زیمبابوه در کمال ناباوری قصد نوشته های خواندنی روحاله شنبه اگر جمعیت چین به شکل یک صف از مقابل شما راه بروند، این صف فیزیوتراپی اخلاق حرفهای ، ضرورتی برای سازمان چکیده یکی از عمدهترین دغدغههای الف سلامتپایگاه خبری الف ایرج حریرچی در افتتاحیه نخستین کنفرانس سرطان غرب آسیا اظهار داشت کلینیک ترک خود ارضائی دوستان عزیزم سلام قابل توجه دوستان گلی که در متن پیامشون از ناامیدی و سرزنش کردن واریکوسل سلام لطفا درباره کیست پستان هم راهکار ارائه بفرمایید متأسفانه یکی از سینه هام پراز
لینک منبع :23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند - ایسنا
www.isna.ir/.../23-درصد-ایرانیان-دارای-حداقل-یک-اختلال-روانی-هستند - ذخیره شده
21 مه 2016 ... رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه ...
موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی ...
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند - تبیان
article.tebyan.net/.../23-درصد-ایرانیان-دارای-حداقل-یک-اختلال-روانی-هستند - ذخیره شده
21 مه 2016 ... رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه ...
موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی ...
23 درصد ایرانیان حداقل یک اختلال روانی دارند | روزنامه اصفهان زیبا
www.isfahanziba.ir/node/17319 - ذخیره شده
23 مه 2016 ... موسوی چلک اضافه کرد: 23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی هستند و 12
درصد مردم از افسردگی جدی رنج می برند. وی گفت: حوزه اجتماعی به ...
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند - عصر امروز | خبر ...
khabarfarsi.com/u/18880748
21 مه 2016 ... 23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند. رئیس انجمن مددکاران اجتماعی
ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه کنونی بیشتر ...
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند - نامه نیوز | خبر ...
khabarfarsi.com/u/18868968
21 مه 2016 ... 23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند. رئیس انجمن مددکاران اجتماعی
ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه کنونی بیشتر ...
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند | رییس - قطره
www.ghatreh.com/.../درصد-ایرانیان-دارای-حداقل-اختلال-روانی-هستند - ذخیره شده
21 مه 2016 ... رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه سازمانهای غیردولتی در برهه کنونی
بیشتر درگیر حوزه اجرا هستند.
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند - دانلود فیلم
www.vavo.ir/.../23_درصد_ایرانیان_دارای_حداقل_یک_اختلال_روانی_هستند - ذخیره شده
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند. دانلود رفتار تکراری در یک
کودک مبتلا به اختلال طیف اوتیسم · دانلود دکتر خوب(آقای دکتر)قسمت۲-پارت۲(
Good ...
۲۳ درصد ایرانیان یک اختلال روانی دارند - راه امروز
rahemrooz.ir/fa/news/.../۲۳-درصد-ایرانیان-یک-اختلال-روانی-دارند - ذخیره شده
21 مه 2016 ... برخی از آسیب شناسها معتقدند میزان افسردگی و خشونت در جامعه ایرانی زیاد ... گفت:
23 درصد مردم ایران دارای حداقل یک اختلال روانی هستند و 12 درصد ...
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند - علیرضا آیت ...
alireza-ayatollahi.blogfa.com/post-1304.aspx - ذخیره شده
علیرضا آیت اللهی Alireza Ayatollahi - 23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی
هستند - پیامبر اسلام (ص) : «مِداد العلماء أفضل من دماء الشهدا»؛ - تحلیل اقتصادی ...
23 درصد ایرانیان دارای حداقل یک اختلال روانی هستند # وبلاگ یاد
rezvankeshavarz.weblogyad.xyz/.../23+درصد+ایرانیان+دارای+حداقل+یک+اختلال+روانی+هستند - ذخیره شده
تستسترون هم از همین رویه پیروی میکند و سالانه حدود یک درصد کاهش پیدا میکند. این
کاهش در کوتاهمدت نامحسوس و بیزبان میباشد ولی به مرور زمان موجبات چاق شدن ...
یکشنبه 3 اردیبهشت 1396 ساعت 15:01