[ad_1]
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد.
به گزارش مشرق، دکتر حسین رستگار، اظهارداشت: توصیه می شود از تمامی مواد غذایی نوروزانه در حد متعادل برای کسب انواع ویتامین ها، عناصر مفید، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مفید مصرف گردد ولیکن در این میان میوه ها با توجه به میزان ویتامین های مختلف و مواد آنتی اکسیدان و ارتقاء دهنده سلامت در رتبه اول قرار می گیرند.
وی ادامه داد: با توجه به وجود قندهای ساده در افراد دیابتی یا مستعد به دیابت مصرف زیاد میوه جات می تواند باعث افزایش قندخون شوند که در این افراد مصرف متعادل میوه ها (بویژه میوه های شدیداً شیرین مثل موز، هندوانه) توصیه می شود.
رستگار اظهار داشت: در اولویت دوم آجیل و تنقلات قرار دارد زیرا مصرف زیاد آنها در کنار فواید مفید آنها با مصرف زیاد می تواند سیستم گوارش بویژه کبد را تحت فشار قرار داد و بر اساس طب سنتی مزاج فرد را دگرگون و متلاطم نماید.
وی ادامه داد: در رتبه سوم مصرف شیرینی جات قرار دارد که خوردن زیاد آنها باعث افزایش قند و چربی خون بویژه شیرینی های تهیه شده با شکر زیاد و روغن های با اسیدهای چرب اشباع بالا و اسید چرب ترانس به خصوص روغن های جامد می شود که برای افراد دیابتی و بیماران قلبی و عروقی مضر می باشد.
رستگار گفت: بطور کلی در صورت مصرف مواد غذایی نوروزانه بهتر است از اولویت میوه ها و سپس آجیل و تنقلات و در مرحله آخر شیرینی خورده شود و مصرف این سه اولویت نیز باید متعادل و بر اساس بیماری های مصرف کننده تنظیم گردد تا شاهد عود بیماری در ایام نوروز نباشیم.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
17 مارس 2016 ... مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد.سه اولویت خوراکی های نوروز مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و د.مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد.18 مارس 2016 ... مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد.سه اولویت خوراکی های نوروز مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و د. سه اولویت خوراکی های نوروز در پایتخت باخبر پو سه اولویت خوراکی های نوروز.18 مارس 2016 ... مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد.مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد. دکتر حسین رستگار، ...مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد. دکتر حسین رستگار، ...مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد. دکتر حسین رستگار، ...
کلماتی برای این موضوع آموزشگاه کامپیوترآموزشگاههای برتر …معرفی دوره های آموزشی پایه آموزش و اخذ مدرک گواهینامه یا مدرک آی سی دی ال مدرکی هتل دایما کمر پنج ستاره هتل های آنتالیا هتل های …ساختمان های این هتل مانند قایق می باشند و با چندین استخر عظیم و یک ساحل اختصاصی احاطه برای همیشه لک های صورت را از بین ببریم ایران نازیکی از مهمترین علل مراجعه بیماران به خصوص خانمها به متخصصین پوست، بروز لکهای شرکت تجهیزات پزشکی و مکمل های دارویی، غذایی و …مقالات تناسب اندام در عید نوروز تناسب اندام و سلامتی در قدم چربی سوزی چگونه اتفاق هتل رکسوس پریمیوم بلک پنج ستاره هتل های …لست سکند تور لحظه آخری رزرواسیون هتل، رزرو بلیط هواپیما،تور نوروز ، تور تایلند ساوه سرا باغچه دیواری …باغچه دیواری سرسبز ، روش ساختن جاگلدانی برای گل های طبیعی و سبزی ها ی معطر بابطری های پورتال پرشین ویپرشین وی پورتال جامع شامل اخبار،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،فال و طالع بینی چگونه با همسرم در مورد رابطه جنسی صحبت کنم؟ …بسیاری از زوج های جوان بدلیل عدم آشنایی و در پاره ای از موارد نبود آگاهی کافی درباره معرفی رشته های گروه علوم انسانی و بازار کار آنهامقالات علمیآموزشیمعرفی رشته های گروه علوم انسانی و بازار کار آنها رشته حسابداری تغییرات سریع جامعه استرس چیست؟ استرس یکی از مهمترین علل بروز اختلالات جسمی و روانی است؛ بررسیهای گوناگون نشان
لینک منبع :سه اولویت خوراکی های نوروز
سه اولویت خوراکی های نوروز/ مضرات آجیل - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و ...
www.mehrnews.com/.../سه-اولویت-خوراکی-های-نوروز-مضرات-آجیل - ذخیره شده
17 مارس 2016 ... مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها
در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را تشریح کرد.
تصاویر برای سه اولویت خوراکی های نوروز
سه اولویت خوراکی های نوروز | مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل - قطره
www.ghatreh.com/news/nn30847607/اولویت-خوراکی-های-نوروز - ذخیره شده
17 مارس 2016 ... مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و بازدیدها
در نوروز، سه اولویت مصرف خÙ.
سه اولویت خوراکی های نوروز - دولت بهار | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/15655451
18 مارس 2016 ... دولت بهار: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با توجه به افزایش دید و
بازدیدها در نوروز، سه اولویت مصرف خوراکی های نوروزانه را ...
سه اولویت خوراکی های نوروز - میدان 72 | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/15654854
18 مارس 2016 ... سه اولویت خوراکی های نوروز. در حالی که دستگاه های فرهنگی کشور روزهای سختی را با
عدم تخصیص بودجه مصوب در سال جاری طی می کنند، خبرهای خوبی ...
سه اولویت خوراکی های نوروز - پاندا رسا
www.pandarasa.ir/Tags?search=سه+اولویت+خوراکی+های+نوروز - ذخیره شده
نوروز 1396clhk nrdr jp,dg shg ۱۳۹۶, k,v,c 1396, k,v,c 96, shg 96, jp,dg shg ۱۳۹۶, ...
سلامت دندانها و خوراکیهای ممنوع!finhaj nihk , nknhk, o,vh;d ihd lضv nknhk, [,dnk do, ...
سه اولویت خوراکی های نوروز | رسانه تی وی
rasanetv.ir/page-804399.html - ذخیره شده
15 مارس 2016 ... سه اولویت خوراکی های نوروز مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دا...
راهبردهای هدفمند کنترل قیمت ها برای نوروز در استان مرکزی اولویت است
www.irna.ir/tehran/fa/News/82372679/ - ذخیره شده
3 ژانویه 2017 ... ... در کنترل قیمت ها و تنظیم بازار نوروز از اولویت های جدی در استان است. ... به گزارش
ایرنا، ظفر افشون افشون روز سه شنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان مرکزی
افزود: تامین و ذخیره سازی بهنگام مواد خوراکی اساسی برای نوروز در ...
یارانههای نقدی فقرا را فقیرتر کرد - BBC Persian - BBC.com
www.bbc.com/persian/iran-features-38292793 - ذخیره شده
13 دسامبر 2016 ... به تعبیر دیگر قیمت مواد خوراکی در سال ۱۳۹۱ بعد از بحران اقتصادی، نسبت به ...
بنابر این پژوهش تازه، افزایش هزینه های بهداشتی باعث شده تا خانوارها ۱۰ درصد ...
حالت رفاه خانوارهای کم درآمد که هزینه های ضروری آنها اولویت دارد، کمتر می شود ولی ... در
این میان مصرف شیر نیز در میان سه دهک کم درآمد ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده ...
مهم ترین اولویت های حوزه غذا و دارو در سال 96 :: قانون
www.ghanoondaily.ir/.../مهم-ترین-اولویت-های-حوزه-غذا-و-دارو-در-سال-96 - ذخیره شده
10 فوریه 2017 ... معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو به تشریح برنامه های عملیاتی این سازمان
در سال ۹۶ پرداخت و گفت: برای سال آینده بیش از ۱۰ هدف برنامه ... تصادف سه دختر
موتور سوار در قم ... امدادرسانی به 69000 تن در طرح امداد و نجات نوروزی.
دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 ساعت 04:08