[ad_1]
به گزارش شفاف:
سید مهدی حسینی اصل افزود: ترکیب سبزی ها و میوه های مختلف با سرکه برای
افزایش زمان نگهداری ترشیجات و بهره مند شدن از این مواد غذایی در فصولی از
سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول
بوده اسـت.
وی ادامه داد: امروزه افراد نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی،
بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می کنند.
کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی
سازمان غذا و دارو اظهار داشت: از آنجا که در تهیه ترشی از میوه ها و
سبزیجات مختلف استفاده می شود و میوه ها و سبزیجات حاوی فیبر هستند بهترین
راه برای بهره مندی از خواص سبزیجات، مصرف سبزیجات به صورت تازه اسـت.
حسینی اصل خاطر نشان کرد: با توجه به تقلباتی که ممکن اسـت در سرکه و
سایر مواد مصرفی در ترشیجات صورت گیرد توصیه می شود ترشیجاتی را مصرف
نمایید که دارای مجوز های بهداشتی تولید و واردات از سازمان غذا و دارو
بوده و تحت نظارت و کنترل مسئولین کنترل کیفی مورد تایید این سازمان تولید
می شوند.
وی گفت: رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده و درج نام، آدرس،
شماره پروانه ساخت و آرم سازمان غذا و دارو بر روی برچسب محصول الزامی اسـت.
کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی
سازمان غذا و دارو بیان داشت: در هنگام خرید تمامی محصولات غذایی از جمله
ترشیجات به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای درج شده بر روی برچسب محصول توجه
نمایید.
حسینی اصل در پایان گفت: توصیه می شود ترشیجات را در ظروف شیشه ای
نگهداری کنند و از نگهداری ترشی در ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم خودداری
شود.
منبع: خبرگذاری مهر
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.4 سپتامبر 2016 ... سید مهدی حسینی اصل افزود: ترکیب سبزیها و میوههای مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری ترشیجات و بهرهمند شدن از این مواد غذایی در فصولی از ...4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.4 سپتامبر 2016 ... مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید. خلاصه خبر. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ...کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد. به گزارش پایگاه ...26 سپتامبر 2016 ... مصرف سرکههای تقلبی و بیکیفیت با سلامتتان چه میکند؟ ... به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات از طریق رسانههای مختلف هشدار داده است.4 سپتامبر 2016 ... خبرگزاری میزان- کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ...
کلماتی برای این موضوع اکسیر سلامتی این بار برای کلیه هاکلیه ها درمان سنگ کلیه کلیه درد سنگ کلیهبیماری کلیوی سلامت کلیههاروش درمان سنگ پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار …پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامتوزارت بهداشت،اخبار سلامت و پزشکی رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایرانمرکز اطلاعات فنی ایران با بیش از سال سابقه در زمینه ارائه اطلاعات فنی شامل اخبار دوره پاکسازی بدن از استروئیدها پایگاه …افشین پاسخ در تاریخ اسفند ۲۸ام ۱۳۹۳ ۱۰۳۱ سلام دوستان برای پاکسازی کبد هم رژیم غذائی
لینک منبع :مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید
تصاویر برای مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - خبرگزاری مهر | اخبار ...
www.mehrnews.com/.../مراقب-سرکه-های-تقلبی-در-ترشیجات-باشید - ذخیره شده
4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو
، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
آنا | مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید
www.ana.ir/news/138133 - ذخیره شده
4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو
، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید | پایگاه خبری جماران - امام ...
www.jamaran.ir/.../495161-مراقب-سرکه-های-تقلبی-در-ترشیجات-باشید
4 سپتامبر 2016 ... جی پلاس، سید مهدی حسینی اصل افزود: ترکیب سبزی ها و میوه های مختلف با سرکه
برای افزایش زمان نگهداری ترشیجات و بهره مند شدن از این مواد غذایی ...
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - خبرگزاری مهر - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/147296352091578 - ذخیره شده
4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو
، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - پارسینه
www.parsine.com/fa/news/.../مراقب-سرکه-های-تقلبی-در-ترشیجات-باشید
4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو
، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
هرلحظه، مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید
harlahze.com/سلامت/مراقب-سرکه-های-تقلبی-در-ترشیجات-باشید
4 سپتامبر 2016 ... سلامت نیوز:کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی
سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات ...
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - خبرگزاری دانشجو | خبر ...
khabarfarsi.com/u/24684602
4 سپتامبر 2016 ... مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید. کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های
غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده ...
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - آکا
akairan.com/havades-akhbar/.../news20169412262683947.html - ذخیره شده
4 سپتامبر 2016 ... کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو
، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - مجله خبری چه نیوز
www.chehnews.ir/200083
4 سپتامبر 2016 ... مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید - کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های
غذایی و آشامی-مراقب-سرکه-تقلبی-ترشیجات-باشید.
دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 ساعت 06:16