مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟

[ad_1]
به گزارش مشرق، آیا می‌دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزش‌های هوازی بویژه پیاده‌روی، دویدن و کوهنوردی بهترین و مناسب‌ترین ورزش‌ها برای مبتلایان به اختلالات تیروئیدی محسوب می‌شود.
 
متخصصان روزانه 20 دقیقه ورزش هوازی را برای کمک به تنظیم غده تیروئید توصیه می‌کنند. یوگا نیز یکی از ورزش‌های مفید است، زیرا حرکات منظم و متوالی باعث تحریک کارکرد این غده می‌شود.
 
با توجه به این گفته‌ها می‌توان دریافت که تاثیر ورزش یا تمرین درمانی در بهبود عملکرد بدن انکارناپذیر است. به بیان دیگر برای پایین آمدن وزن و بهبود عملکرد غده تیروئید، ورزش ضروری است. دکتر پرهام پارسانژاد، فیزیوتراپیست نیز با تاکید بر این که تمرین درمانی بخش مهمی از درمان بیماری‌های غده تیروئید است که معمولا مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد، به جام‌جم می‌گوید: تشخیص اولیه و شروع درمان دارویی توسط متخصص غدد و متابولیسم، گام صحیح و ابتدایی درمان این بیماری‌هاست، اما این به آن معنا نیست که درمان این دسته از بیماران، منحصر به داروهای تجویز شده و ویزیت دوره‌ای باشد.
 
اختلالات تیروئیدی، سلامت را به خطر می‌اندازد
 
غدد تیروئید و پاراتیروئید هر دو جلوی گردن قرار دارند، اما عملکردهای متفاوت دارند. تیروئید غده‌ای پروانه‌ای شکل است که در مجاورت حنجره قرار دارد و وظیفه تنظیم سوخت و ساز بدن را به عهده دارد. غده پاراتیروئید نیز به پشت تیروئید چسبیده و هورمون پاراتیروئید تولید می‌کند که در تنظیم سطح کلسیم، فسفر و ویتامین D در خون و استخوان کمک می‌کند.
 
عضو هیات مدیره انجمن علمی فیزیوتراپی ایران با بیان این مطالب می‌افزاید: اختلال در عملکرد هر یک از این غدد باعث بروز مشکلاتی در سوخت و ساز بدن می‌شود و نهایتا اثر منفی بر سلامت افراد دارد. گفتنی است بسیاری از انسان‌ها از سه اختلال مهم، پرکاری تیروئید، کم‌کاری تیروئید و پرکاری پاراتیروئید رنج می‌برند. پرکاری تیروئید می‌تواند باعث کاهش وزن، عصبی شدن افراد و افزایش ضربان قلب شود، در حالی که کم‌کاری تیروئید افزایش وزن، خستگی و افسردگی را در پی خواهد داشت.
 
ورزش شدید و اختلال ترشح هورمون تیروئید
 
مطالعات نشان داده ورزش شدید می‌تواند باعث افزایش یا کاهش ترشح هورمون‌های تیروئید و پاراتیروئید شود.
 
به گفته این فیزیوتراپیست، همچنین دیده شده ورزش‌های هوازی بخصوص در خانم‌ها و تمرینات نه‌چندان شدید مداوم در مردان توانسته تا 72 ساعت بعد از ورزش میزان ترشح هورمون پاراتیروئید را افزایش دهد. به این ترتیب ورزش طولانی در کسانی که پرکاری پاراتیروئید دارند، می‌تواند علائمشان را بخصوص در مورد کاهش تراکم استخوان تشدید کند. با توجه به اختلال ضربان قلب در این بیماران، قبل از شروع ورزش باید این مشکل کنترل شود وگرنه با شروع ورزش، حال فرد وخیم‌تر خواهد شد.
 
نسخه ورزش درمانی در تیروئیدی‌ها
 
پیش از شروع تمرین درمانی، فیزیوتراپیست باید از کنترل کامل بیماران مبتلا به پرکاری پاراتیروئید توسط متخصص غدد و متابولیسم اطمینان حاصل کرده و سپس شروع به تجویز نسخه ورزشی بیمار کند. به همین دلیل دکتر پارسانژاد توصیه می‌کند: معمولا پنج روز در هفته تمرینات هوازی با حداکثر مصرف انرژی در صورتی که بیمار چاق باشد، با افزایش فعالیت قلبی ـ‌ عروقی می‌تواند در برنامه وی گنجانیده شود. بالا رفتن ضربان قلب به میزان 40 تا 75 درصد در این تمرینات توصیه می‌شود و بیش از آن باید با توجه به توصیه‌های پزشک و در حد تحمل بیمار صورت گیرد. تمرین درمانی به مدت 30 تا 60 دقیقه در هر جلسه، زمان مناسبی است و در صورت عدم تحمل بیمار می‌توان به وی استراحت داد.
 
این متخصص تاکید می‌کند: به مرور می‌توان تمرینات هوازی را در حد تحمل، به تمرینات مقاومتی پیشرفت داد. زمانی که تمرینات مقاومتی با وزنه یا بندهای الاستیک را شروع می‌کنیم تعداد جلسات را به دو تا سه بار در هفته کاهش می‌دهیم و بین جلسات حداقل دو روز استراحت می‌گذاریم. در این مرحله زمان هر جلسه به تعداد تمرین‌ها و آمادگی جسمانی بیمار بستگی دارد.
 
فیزیوتراپی، مکمل دارودرمانی
 
توجه داشته باشید در برنامه درمانی بیماران تیروئیدی، فیزیوتراپیست سعی می‌کند تعداد مفاصل بیشتری را به کار گیرد و تمریناتی را طراحی کند که به شغل و عملکرد روزانه بیمار بیشتر شبیه باشد.
 
دکتر پارسانژاد با بیان این مطالب اظهار می‌کند: بیمار باید بداند این تمرینات بعد از دارودرمانی یا جراحی توسط پزشک در مرحله اول درمان، نقش پیش‌برنده درمان او را به عهده دارد .توجه داشته باشید دارودرمانی، پرتودرمانی یا کاهش فعالیت تیروئید می‌تواند سبب کاهش سطح انرژی بدن شود که در تمرین درمانی بیماران تیروئیدی باید مورد توجه قرار بگیرد.
 
کنترل وضعیت متابولیک در مبتلایان پرکاری تیروئید
 
در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید که دارومصرف می‌کنند باید ضربان قلب و فشار خون هنگام تمرین کنترل شود. با توجه به کاهش یا افزایش وزن در این بیماران تعداد جلسات و حجم تمرینات باید با شرایط فیزیکی و سطح انرژی بیمار تغییر کند. داروهای کم‌کاری تیروئید می‌توانند سبب اختلال در ضربان قلب و بالارفتن فشار خون شوند که این موضوع هم باید در تمرینات مورد توجه قرار گیرد.
 
کمک به تقویت استخوان‌ها و مفاصل
 
از آنجا که مشکلات تیروئید ممکن است، سبب بروز دیابت، فشار خون و تغییر در چربی‌های خون شود، بیمار باید در این موارد هم کنترل شود. به گفته دکتر پارسانژاد، افزایش فعالیت غده پاراتیروئید و تأثیر آن بر جذب کلسیم باعث می‌شود فیزیوتراپیست با تکیه بر تمرینات تحمل وزن، وضعیت استخوان‌ها و مفاصل بیمار را ارزیابی کرده و تمرینات را بر پایه میزان سلامت آنها طراحی کند.
 
در بیماران پرکاری پاراتیروئید گاهی مشکل کاهش مزمن سطح کلسیم خون پیش می‌آید که باید با تجویز مداوم ویتامین دی و کلسیم بخصوص حین دوره فیزیوتراپی از بروز عوارض ناشی از آن جلوگیری کرد.
 
درمان کم‌کاری تیروئید
 
متخصصان این روش‌ها را برای درمان کم‌کاری تیروئید توصیه می‌کنند:
 
اغلب پزشکان قرص لووتیروکسین سدیم را برای درمان کم‌کاری تیروئید تجویز می‌کنند
 
داشتن برنامه ورزشی و نیز انجام آزمایش‌های منظم
 
رژیم غذای پرفیبر، غذاهای دریایی، انواع سبزیجات، لبنیات و تخم‌مرغ که حاوی مقادیر متفاوتی از ید هستند نیز در این بیماران مفید و مصرف زیاد کلم، شلغم، هلو، بادام زمینی، دانه‌های سویا و اسفناج در این افراد باید محدود شود.

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


29 آگوست 2016 ... تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ آیا میدانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزشهای هوازی ...علل متفاوتی برای پر کاری تیروئید وجود دارد اما علائم و نشانه های آن مشابه است. ... این هورمونها سوخت و ساز بدن را از جمله آنکه چه مقدار کالری مصرف کنیم، چه مقدار .... برای تسکین علائم پرکاری تیروئید به کار می رود تا سایر درمان ها اثر خود را بگذارند.18 ژوئن 2014 ... گاهی تورم اطراف گردن ، ناشی از سرطان تیروئید یا ایجاد غدد سرطانی یا توده هایی هستند که داخل غده تیروئید، رشد می کنند و ربطی به کارکرد خود ...21 آوريل 2014 ... اکثر افرادی که دچار کم کاری تیروئید هستند از چاقی بیدلیل خود شکایت دارند و ... در بدن آشنا باشید تا متوجه شوید چرا و چگونه تیروئید روی وزن تأثیر میگذارد. .... چرا باید ویژگی شارژ سریع را در گوشی های سامسونگ غیرفعال کنیم؟... کوهنوردی بهترین و مناسبترین ورزشها برای مبتلایان به اختلالات تیروئیدی محسوب میشود. برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟چگونه دندانها را بشوییم؟ طریقه مسواک زدن ... افرادی که به بیماری کمکاری تیروئید مبتلا هستند باید وزنشان را کنترل کرده و به افزایش وزنشان حساس باشند. علاوه بر اینکه ... دیگر نگران موهای زائد خود نباشید .... چگونه از لق شدن دندان پیشگیری کنیم؟آیا میدانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزشهای هوازی بویژه پیادهروی، دویدن و کوهنوردی بهترین و ...هورمونهای تیروئید چرا پرکار می شوند؟,:تیروئید یک غده پروانه ای شکل در گردن است، یکی ... از جمله این که چگونه سریع کالری بسوزانید و سرعت ضربان قلب را تنظیم میکند. ... داروهای ضد تیروئید برای مهار فعالیت غده تیروئید ... چطوری ذهن و جسم را تازه کنیم؟ ... دیدگاه خود را ارسال کنید ( اولین نفری باشید که دیدگاه خود را میفرستید ).غده تیروئید یکی از مهمترین غدد بدن و در جلوی گردن واقع شده است، هورمون هایی که توسط ... ید را از سطح خون جمع آوری و در خود ذخیره و از آن برای تولید این دو هورمون استفاده می کند. ... کاری و کم کاری تیروئید به اعتقاد من نیازی به استفاده از هورمون های جایگزین و یا مهار ... قرص لووتیروکسین و قرص اسپیرونولاکتون را چگونه مصرف کنیم؟تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ زمان دریافت خبر : دوشنبه 08 شهریور 1395 ساعت 12:35. آیا می دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده ...


کلماتی برای این موضوع

تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟بخشاجتماعیآیا می‌دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟تیروئیدخودرابه گزارش مشرق، آیا می‌دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ ۴۸ ساعتتیروئیدخودراچگونهمهارشناختن آدم ها در همان نگاه اول با جوراب اودینزه ۳ پسکارا ۱شکار دلفین به دست گورخر هاتیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ آیا می‌دانید ورزش و …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از پارس نیوز شهریور ٩ تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ آیا کم کاری تیروئید چیست آکاتیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ اگر تیروئید چگونه با کم کاری تیروئید مبارزه کنیم؟تیروئید خود را اینگونه مهار کنیدپزشکی و سلامت و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید شهر خود را انتخاب تیروئید خود را اینگونه مهار کنید جستجو وبلاگ …تیروئیدخودرامهارتیروئید خود را اینگونه مهار راحتی قصد بازیکن مقابل را می‌فهمند و توپ را مهار می تیروئید خود را اینگونه مهار کنیدتیروئید خود را یا بندهای الاستیک را شروع می‌کنیم تعداد جلسات را چگونه سرما علائم کم‌کاری و پرکاری تیروئیدکم‌کاریوپرکاریتیروئید برای درمان کم‌کاری تیروئید باید پس از تشخیص تیروئید خود را چگونه مهار کنیم چگونه بیماری‌های تیرویید را تشخیص دهیم؟ آموزش …آموزش مخصوص به خود را من رسید گفت تیروئید داری از اون بوشهر را مهار کند



لینک منبع :تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟

تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ - مشرق نیوز www.mashreghnews.ir/news/.../تیروئید-خود-را-چگونه-مهار-کنیم‏ - ذخیره شده 29 آگوست 2016 ... تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ آیا می‌دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزش‌های هوازی ... تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ - پارس نیوز www.parsnews.com/.../390313-تیروئید-خود-را-چگونه-مهار-کنیم‏ - ذخیره شده 30 آگوست 2016 ... تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ آیا می‌دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزش‌های هوازی ... تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ - گفتمان - تی نیوز tnews.ir/news/a92f79685294.html‏ - ذخیره شده 7 فوریه 2017 ... آیا می دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزش های هوازی بویژه پیاده روی، دویدن و ... تیروئید خود را چگونه مهار کنیم؟ - سایت خبری تحلیلی پارس نیوز tnews.ir/news/eab169515787.html‏ - ذخیره شده آیا می دانید ورزش و تحرک کافی، روش مناسبی برای حفظ عملکرد طبیعی غده تیروئید است؟ در این راستا ورزش های هوازی بویژه پیاده روی، دویدن و کوهنوردی بهترین و ... پرکاری تیروئید چگونه درمان می‌شود؟ - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/.../پرکاری-تیروئید-چگونه-درمان-می‌شود‏ - ذخیره شده - مشابه 21 سپتامبر 2014 ... علل متفاوتی برای پر کاری تیروئید وجود دارد اما علائم و نشانه های آن مشابه است. ... این هورمونها سوخت و ساز بدن را از جمله آنکه چه مقدار کالری مصرف کنیم، چه .... علائم پرکاری تیروئید به کار می رود تا سایر درمان ها اثر خود را بگذارند. چگونه تیروئید خود را تست کنید - روزتاب www.rooztab.com/fa/2‏ - ذخیره شده چگونه تیروئید خود را تست کنیم ، راه های تست تیروئید ، روش های بررسی تیروئید ، علائم بیماری های مرتبط به تیروئید ، غده تیروئید ، نشانه های غده تیروئید، کم ... چگونه "کم‌کاری تیروئید" را درمان کنیم؟ - درمان - مراقبت - سلامت نیوز www.salamatnews.com/.../چگونه-کم‌کاری-تیروئید-را-درمان-کنیم-‏ - ذخیره شده 22 جولای 2016 ... در صورتی که غده تیروئید به اندازه کافی هورمون ترشح نکند، فرد دچار بیماری به نام «کم کاری تیروئید» می‌شود. این هورمون‌ها از اهمیت بالایی در بدن ... چگونه بیماری‌های تیرویید را تشخیص دهیم؟ - آموزش - سلامت نیوز www.salamatnews.com/.../چگونه-بیماری‌های-تیرویید-را-تشخیص-دهیم-‏ - ذخیره شده - مشابه 9 ژانویه 2012 ... در اینجا باید به این نکته اشاره کنیم که اگر کم‌کاری تیرویید به صورت ... لازم است برای تشخیص عملکرد تیرویید خود حتما آزمایش تیرویید انجام دهد و ... کم کاری تیروئید پرکاری تیروئید قرص لووتیروکسین غده تیروئید drnasirzadeh.com/بیماری‌ها/مشکلات-تیرویید‏ - ذخیره شده - مشابه سه هورمون اصلی T3, T4, Calcitonin توسط غده تیروئید ترشح می شوند، هورمون های ... سطح خون جمع آوری و در خود ذخیره و از آن برای تولید این دو هورمون استفاده می کند. ... در هر دو مشکل پر کاری و کم کاری تیروئید به اعتقاد من نیازی به استفاده از هورمون های جایگزین و یا مهار ... قرص لووتیروکسین و قرص اسپیرونولاکتون را چگونه مصرف کنیم؟ پرکاری تیروئید - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/پرکاری_تیروئید‏ - ذخیره شده - مشابه در کسانی که علت بیماری التهاب تیروئید می‌باشد چون بیماری خود محدود شونده است ... به نظر می‌آید مقادیر زیاد ویتامین A باعث مهار عملکرد غدهٔ تیروئید و بهبود علائم ...