وبسایت سوران: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه غذایی راحت را به شما آموزش دهیم که در فر درست می شود. نکته مهم در پخت این غذا این اسـت که به مقداری زرورق یا فویل نیاز دارید. چون قرار اسـت مواد را داخل آن ریخته و در فر قرار دهید.
1-ابتدا ران مرغ هارو پوست کنده و تمیز کرده. و توی یه کاسه میذاریم سپس کمی زعفران یا 1 قاشق چای خوری زردچوبه و پیاز تکه تکه شده را باهم مخلوط می کنیم.
2-نصف قاشق چای خوری بهش آبلیمو میزنیم و خوب به هم آغشته میکنیم.
3- 15 دقیقه یا نیم ساعت بهش استراحت میدیم.
4-سیب زمینی و هویچ ها و قارچ هارو به صورت تکه تکه خورد کرده (هویچ ها رو 30 دقیقه میپزیم-تا وقتی که آب به جوش بیاد)
5-دل مرغ را تمیز کرده و فقط یکبار -1- به صورت سریع بشویید (دل مرغ اجباری نیست) ولی خوشمزه میشه.
6-گوجه فرنگی ها را 4 تکه کرده (اگه گوجه فرنگی کوچیک بود 2 گوجه فرنگی استفاده کنید)
7-همه ی این هارو به در زر ورق کلفت میریزیم.
8-و در آخر نمک (فلفل اگه دوست داشتین) 2 قاشق روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم. و زرورق رو از هر 4 طرف به خوبی میبندیم.
9-و در دمای 200 درجه در فر میپزیم (2 المنت بالا و پایین فر را روشن می کنیم).