[ad_1]
یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است. اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکتهای بسته بندی غیرمتعهد انجام شود. مثلاً پودر خون اضافه کنند.
به گزارش مشرق، آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی فروشندگان گوشت اظهار داشت: گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای دام مخلوط میشود و گاهی شرکتهایی که اخلاق و وجدان کاری را رعایت نمیکنند تقلباتی هم در این موارد انجام میدهند که قابل پیگیری است.
وی ادامه داد: هر چند از لحاظ نظری، گوشت همه قسمتهای دام را می توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشتهای درجه یک معروف به کبابی مانند راسته، چرخ نمیشود. چرخ کردن به طور عمده، برای گوشتهای درجه دو معروف به خورشتی مانند سردست، یا گوشتهای درجه سه معروف به آبگوشتی است.
به گفته این متخصص، در برخی از گوشتهای چرخ کرده مقداری از چربیهای بدن دام با گوشت مخلوط شده و چرخ میشود و میزان چربی افزوده شده به وجدان کاری شرکت تولید و بسته بندی کننده و همچنین نحوه نظارت بهداشتی دکتر دامپزشکی که ناظر فنی-بهداشتی شرکت گوشتی است بستگی مستقیم دارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: ورود گرهها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخکرده، ممکن است بعضاً به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده یا غدد پستانی به گوشتی که قرار است چرخ شود اضافه شود تقلب محسوب می شود که معمولا شرکت های دارای اخلاق و خوشنام و معتبر از انجام چنین کارهایی پرهیز می کنند.
وی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده به سلامت آنلاین گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است. اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکتهای بسته بندی غیرمتعهد انجام شود. مثلاً با افزودن پودر خون، مواد رنگی یا نیتریت سدیم، رنگ گوشت را برای القای تازگی، سلامت و جلب توجه مشتری قرمزتر میکنند که میتواند تهدید کننده سلامت مصرف کننده باشد و چنین کاری پیگرد قانونی دارد.
این متخصص علوم و صنایع غذایی، خاطرنشان کرد: افزودن مواد نگهدارنده نیز برای افزایش ماندگاری گوشت به صورت قانونی مجاز نیست و به طور معمول گوشت چرخکرده در یخچال، حدود 72 ساعت یا 3 روز قابلیت نگهداری دارد و مدت نگهداری آن در فریزر بسته به چربی گوشت متفاوت است.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی پرسیاریک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت در برخی روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی پایگاه خبری ترازبه گزارش تراز ، آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبیروش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی…آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی…خبرگزاری تسنیم آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی…متاسفانه در متن فوق هیچگونه روشی در شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی ارائه نشده ، ولی روش خبرگزاری تسنیم روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبیقرمزی گوشت روششناختدر گفتوگو با یک متخصص علوم و صنایع غذایی مطرح شد روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبیروششناختگوشتتقلبیهر چند از لحاظ نظری، گوشت همه قسمتهای دام را می توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشت روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی،قرمزی گوشت به …یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت در برخی روش های تشخیص گوشت چرخکرده تقلبیگوشت چرخکرده تقلبی به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، آراسب دباغ مقدم
لینک منبع :روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی
خبرگزاری تسنیم - روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی/قرمزی گوشت ...
https://www.tasnimnews.com/.../روش-شناخت-گوشت-چرخ-کرده-تقلبی-قرمزی-گوشت-به-دلیل-افزودن-پودرخون - ذخیره شده
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی/قرمزی گوشت بهدلیل افزودن «پودرخون». شناسه
خبر: 1166108 سرویس: اجتماعی. ۰۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰. گوشت چرخ کرده ...
روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی - سامانه اطلاع رسانی تهران
tnews.ir/news/7db469101729.html
23 آگوست 2016 ... روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی. یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی
بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ ...
روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی - پایگاه اطلاع رسانی سپاس
tnews.ir/news/4d7b69113798.html
23 آگوست 2016 ... روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی. یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی
بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ ...
آخرین خبر | روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی
akharinkhabar.ir/social/.../روش-شناخت-گوشت-چرخکرده-تقلبی - ذخیره شده
23 آگوست 2016 ... آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی
فروشندگان گوشت اظهار داشت: گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای ...
گوشت قرمز چرخ کرده تقلبی هم به بازار آمد - POLSAZ.com
polsaz.com/.../گوشت-قرمز-چرخ-کرده-تقلبی-هم-به-بازار-آمد - ذخیره شده
آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی
فروشندگان گوشت اظهار داشت: گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای دام مخلوط
میشود و ...
روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی - ملیت | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/24140760
24 آگوست 2016 ... روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی. یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی
بیشتر برخی از گوشت های چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ ...
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی/قرمزی گوشت به دلیل افزودن «پودر ...
khabarpu.com/k.php?u=2LHZiNi0INi02YbYp9iu2Kog2q/...
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی/قرمزی گوشت به دلیل افزودن «پودر خون» -
تسنیم ... یورش صهیونیستها به فرودگاه نظامی سوریه؛نجات تکفیریها در دستور کار.
شیوه های شناخت مواد غذایی اصل از تقلبی - مجله پزشکی دکتر سلام
www.hidoctor.ir/58360_شیوه-های-شناخت-مواد-غذایی-اصل-از-تقلبی.html/ - ذخیره شده - مشابه
15 ژانویه 2015 ... تفکر موجود: برای تشخیص عسل اصل از تقلبی سر گوگرددار کبریت را وارد ....
بهخصوص اگر گوشت تکه شده یا چرخ کرده باشد ممکن است به جای گوشت ...
گوشت گاو یا الاغ؛ از کجا بفهمیم؟! - خبر نو
khabareno.com/fa/news/76974/گوشت-گاو-یا-الاغ-از-کجا-بفهمیم - ذخیره شده - مشابه
14 ژانویه 2015 ... تفکر موجود: برای تشخیص عسل اصل از تقلبی سر گوگرددار کبریت را وارد عسل ....
شکل ظاهری زعفران نیز یکی از روشهای شناسایی خالص بودن آن است. ... کنید بهخصوص
اگر گوشت تکه شده یا چرخ کرده باشد ممکن است به جای گوشت گاو و ...
آپارات - گوشت تقلبی.
www.aparat.com/result/گوشت_تقلبی. - ذخیره شده
آپارات - گوشت تقلبی. ... این ویدئو را ببینید و به هیچ عنوان گوشت چرخ کرده از
جائی که مطمئن نیستید ... روش تشخیص برنج اصل از برنج تقلبی پلاستیکی.
سهشنبه 5 اردیبهشت 1396 ساعت 23:26