یک قانون عجیب در رستوران های آلمان
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۰۸
کد مطلب: 56270
همه چیز از رستوران یوکی (Youki) آغاز شد. مالک این رستوران آقای لان گوی که به تهیه سوشی شهرت دارد، تصمیم گرفت تا از مشتریانی که غذایشان را کامل نخورند جریمه دریافت کند. این جریمه بیش از یک یورو بود.
اما رستوران های آلمان در حرکتی خودجوش و دسته جمعی، تصمیم گرفتند تا این مشکل را حل کنند.
همه چیز از رستوران یوکی (Youki) آغاز شد. مالک این رستوران آقای لان گوی (Luan Guoyu) که به تهیه سوشی شهرت دارد، تصمیم گرفت تا از مشتریانی که غذایشان را کامل نخورند جریمه دریافت کند. این جریمه بیش از یک یورو بود.
به علاوه صاحبان این رستوران، غذا را در ظرف های کوچک به مشتریان خود عرضه می کنند و پس از هربار تمام شدن ظرف آن را دوباره پر می کنند، این کار می تواند، حداکثر تا پنج بار تکرار شود.
یک رستوران ژاپنی در آلمان به نام اوکینی، هم از جمله معروفترین رستوران هایی اســت که از سال ۲۰۱۳ به بعد در ازای مقدار مشخصی از پس مانده غذای مشتریان ، آنها را جریمه می کند.
رستوران هیمالیا (Himalaya) در رمشاید آلمان نیز در ازای هر ۱۰۰ گرم غذای باقی مانده در هر ظرف، ۲ یورو از مشتریان خود غرامت می گیرد.
مرجع : تابناک باتو
کلمات کلیدی: پسمانده غذا,جریمه,رستوران المانی