مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک

[ad_1]

تحقیقات جدید نشان می‌دهد؛

تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طور ژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می‌زنند که احتمالا قلب‌شان در معرض خطر قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کنتاکی دریافته‌اند تغییرات ژنتیکی موجب می‌شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی‌ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می‌شود، نمک مصرف می‌کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می‌شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم‌های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزی‌جات با برگ‌های سبز تیره، اجتناب می‌کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می‌شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی‌اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می‌شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت‌کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می‌کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل‌های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی‌کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی‌کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می‌پوشاند.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

دانستنیهای نمک خوراکی، خواص نمک، فواید نمک، خواص نمک …تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک خواص نمک در هضم بهتر غذا نمک دریایی چه فواید و مضراتی پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار …پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامتوزارت بهداشت،اخبار سلامت و پزشکی مرکز جامع سرطان مقالاتاسهالاسهال اسهال دفع مدفوع شل و آبکی سه بار یا بیش‌تر در روز با یا بدون احساس ناراحتی استمرکز جامع سرطان مقالاتمراقبت از بیمار مبتلا …مراقبت از بیمار مبتلا به سرطان در منزل راهنمای بیماران و خانواده‌‌‌ها پیشرفت بیماری واگیر مجله پزشکی کلمه ی انتخاب شده ی ایدز مخفف عبارت زیر می باشد اکتسابی زیرا فرد باید آنرا بیوشیمیبیوشیمی برای همه بهاره سلیمی و زهره گودرزی تالاسمی چیست؟ تالاسمی عدم تعادل زنجیره بیماری های دستگاه گوارش بهارستان سلامت و …سرطان معده و علائم آن بیمار آقای ساله ای هستم که از حدود دو ماه قبل دچار درد معده فرآورده های لبنی شبکه خبری صنایع غذایی ایرانبالا رفتن آگاهی های مصرف کنندگان جهانی مواد غذایی باعث گرایش بیشتر آنها به سوی مواد نرگس آبادهانواع جوشکاری جوشکاری با قوس الکتریکی یکی از متداول ترین روشهای اتصال قطعات مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، …اخبار پزشکی مقالات پزشکی شناخت بیماری ها علائم بیماری ها درمان بیماری ها بیماری دانستنیهای نمک خوراکی، خواص نمک، فواید نمک، خواص نمک دریا تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک خواص نمک در هضم بهتر غذا نمک دریایی چه فواید و مضراتی دارد؟ پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامت،خبرهای پزشکی پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامتوزارت بهداشت،اخبار سلامت و پزشکی،خبرهای مرکز جامع سرطان مقالاتاسهال اسهال اسهال دفع مدفوع شل و آبکی سه بار یا بیش‌تر در روز با یا بدون احساس ناراحتی است مرکز جامع سرطان مقالاتمراقبت از بیمار مبتلا به سرطان در مراقبت از بیمار مبتلا به سرطان در منزل راهنمای بیماران و خانواده‌‌‌ها پیشرفت‌‌‌های بیماری واگیر مجله پزشکی کلمه ی انتخاب شده ی ایدز مخفف عبارت زیر می باشد اکتسابی زیرا فرد باید آنرا نرگس آباده شبکه شتابنگاری کشور در سال تأسیس گردید، و تا سال حدود دستگاه شتابنگاری آنالوگ بیماری های دستگاه گوارش بهارستان سلامت و تندرستی سرطان معده و علائم آن بیمار آقای ساله ای هستم که از حدود دو ماه قبل دچار درد معده، درد در فرآورده های لبنی شبکه خبری صنایع غذایی ایران بالا رفتن آگاهی های مصرف کنندگان جهانی مواد غذایی باعث گرایش بیشتر آنها به سوی مواد غذایی بیوشیمی بیوشیمی برای همه بهاره سلیمی و زهره گودرزی تالاسمی چیست؟ تالاسمی عدم تعادل زنجیره های مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، بهداشت مقالات سلامت اخبار پزشکی مقالات پزشکی شناخت بیماری ها علائم بیماری ها درمان بیماری ها بیماری های خاص مصرف بالای پراید



لینک منبع :تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک

تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان ... www.mehrnews.com/news/.../تغییرات-ژنی-عامل-مصرف-بالای-نمک‏ - ذخیره شده 20 نوامبر 2016 ... طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - همشهری hamshahrionline.ir/details/353185/Science/medical‏ - ذخیره شده 21 نوامبر 2016 ... همشهری آنلاین: طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طور ژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می‌زنند که احتمالا قلب‌شان در ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - آفتاب www.aftabir.com/news/article/view/2016/11/21/1557041‏ - ذخیره شده 21 نوامبر 2016 ... همشهری آنلاین: طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طور ژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می‌زنند که احتمالا قلب‌شان در ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک -آکا - tgnews.ir tgnews.ir/result/?q=تغییرات+ژنی+عامل+مصرف+بالای+نمک+-آکا‏ محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند. به گزارش آکاایران: ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - مرکز اطلاعات دارویی و مدیریت و ... www.daroughaza.com/view-57519.html‏ 21 نوامبر 2016 ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک. طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - آخرین اخبار و مطالب روز ایران و جهان www.24khabar.com/news/245620/‏ 19 نوامبر 2016 ... محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند. تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک / طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد ... wwwkhabar.ir/10348151‏ طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این ... مشاهده متن کامل خبر در پایگاه خبری شریان: تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک. تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک | جستجو در وبلاگها | آرشیو وبلاگ ... weblog724.gdn/list/تغییرات-ژنی-عامل-مصرف-بالای-نمک‏ - ذخیره شده عبارت تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک در بین وبلاگهای سایتهای وبلاگی جستجو شده و نتایج با ذکر منبع به صورت خودکار بازنشر شده و در این صفحه نمایش داده ... تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک | الودکتر - خبر پو khabarpu.com/k.php?u...2KfZhNmI2K/aqdiq2LE=‏ تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - الودکتر | خبرپو. تغییرات ژنی عامل مصرف بالای نمک - خبر آنلاین khabaronlines.ir/fa/352281‏ به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.