مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟!

[ad_1]

در سال ۲۰۱۴ سامسونگ با ۲۰ درصد، بیشترین سهم را در بازار اسمارت‌فون چین در اختیار داشت. اپل تازه با ۹ درصد سهم گسترش خود را آغاز کرده بود که این سهم در فصل تعطیلات ۲۰۱۵ به ۱۴ درصد رسید. اما حالا سامسونگ تقریبا سهم چندانی ندارد و اپل نیز سهمی ۷ درصدی در بازار چین دارد. البته سقوط سامسونگ بدتر بوده، چون سامسونگ گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده نیز تولید می‌کرد که رقابت با آن‌ها دشوار نبود. اپل نیز با این حال کاهش ۵۰ درصدی در سود خود دیده است.

سوال اینجاست که چه اتفاقی افتاد؟ گرچه کاهش خرید آی‌فون علل دیگری همچون تنش چین و آمریکا در دریای چین جنوبی نیز دارد، اما کمپانی‌هایی که تا پنج سال پیش حتی اسمارت‌فون تولید نمی‌کردند، در حال حاضر بازار چین را قبضه کرده‌اند. اوپو و ویوو که تا دو سال پیش سهم چندانی در بازار نداشتند، حال مجموعا ۳۰ درصد بازار چین را در اختیار دارند. گرچه اپل بیشترین سود بازار موبایل را به جیب می‌زند، اما بجز اپل تنها اوپو، ویوو و هواوی توانستند در بازار اسمارت‌فون سودی به جیب بزنند. حتی برند شیائومی نیز که بیشتر در خود چین فعالیت می‌کند از حمله بی‌ امان این دو برند مصون نبوده است. اوپو و ویوو در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۶، حدود ۴۰ میلیون اسمارت‌فون به فروش رساندند که ۳۴ درصد بازار چین را تشکیل داده است. در سال ۲۰۱۲ این دو برند مجموعا ۲.۵ درصد بازار را در اختیار داشتند.

علت موفقیت اوپو و ویوو را می‌توان دو عامل دانست. اولین عامل این است که هر دو برند گوشی‌هایی عرضه می‌کنند که ارزش خرید بالایی دارند و بیشتر آنها قیمتی بین ۲۲۰ تا ۵۰۰ دلار دارند. به عنوان مثال، اوپو R9 plus را با قیمت ۴۳۰ دلار در نظر بگیرید. با این قیمت، بدنه آلومینیومی، نمایشگر ۶ اینچی، دوربین ۱۶ مگاپیکسلی و باتری که تا ۱۹ ساعت دوام می‌آورد، دریافت می‌کنید. در مورد ویوو می‌توانید گوشی Xplay6 را در نظر بگیرید که با نمایشگر خمیده، دوربین دوگانه، اسنپدراگون ۸۲۰ و ۶ گیگابایت رم تنها ۶۵۰ دلار قیمت دارد.

اما عرضه گوشی‌هایی با ارزش خرید بالا تنها عامل موفقیت این دو برند نبوده است. بازاریابی کلید طلایی دیگری بود که توانست موفقیت این دو برند را تثبیت کند. بر خلاف شیائومی که بر رونمایی‌های پرزرق و برق، فروش‌ آنلاین و تمرکز بر مناطق شهری فعالیت می‌کند، اوپو و ویوو بر مناطق روستایی تمرکز کردند که هنوز بسیاری از مردم زندگی می‌کنند و عادت به خرید آنلاین ندارند. امروزه گوشی‌های اوپو در ۲۴۰ هزار فروشگاه محلی و گوشی‌های ویوو در ۱۲۰ هزار فروشگاه محلی به فروش می‌رسد. در مقام مقایسه، شیائومی تنها چند صد فروشگاه داشته و تعداد فروشگاههای اپل نیز که ار چند ده مورد بیشتر نمی‌شود. به‌علاوه اوپو و ویوو مشوق‌هایی به فروشندگان می‌دهند که بین ۶ تا ۳۰ دلار متغیر است و خریداران می‌توانند در صورت معیوب بودن، گوشی خود را به فروشندگان پس بدهند.

جالب است بدانید که هر دو برند متعلق به یک میلیاردر چینی با نام دوان یانگ پینگ است که کار خود را با فروش دی‌وی‌دی پلیر، تلفن و کنسول بازی آغاز کرد. دوان سپس در سال ۱۹۹۹ شرکت Bubugao Communication Equipment را که شرکت مادر ویوو است، تاسیس کرد. اما او در همین جا متوقف نشد و بعدها با دوستش تونی چن شرکت Guangdong Oppo Electronics را تاسیس کرد که همانطور که از نامش پیداست، شرکت مادر اوپو است. اوپو اولین اسمارت‌فون خود را که کیبوردی شبیه بلک‌بری داشت، روانه بازار کرد و Bubugao نیز در همان سال ویوو را راه‌اندازی کرد.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

۱۳ مورد از رایج ترین مشکلات گزارش شده از آیفون ۶ و …رایجترینمشکلاتگزارشکمپانی اپل در سپتامبر ۲۰۱۴ از دو مدل جدید آیفون های خود با نام های ۶ و ۶ پلاس رونمایی الف جریمه‌ دودی کردن شیشه و خواباندن فنر خودروها …خودروهای با شیشه‌ی دودی و فنر خوابیده بیش از گذشته در خیابان‌ها به چشم می‌خوردندعکسی که حامیان احمدی نژاد باید با دقت تماشا کننددلار،یورو و درهم در سراشیبی افزایش جرایم رایانه ای و شبکه های اجتماعی ضداخلاقیموافقت با استعفای صفدر حسینی و اعضای هیأت …موافقت با استعفای صفدر حسینی و اعضای هیأت عامل صندوق توسعه ملی لغو مصوبه دولت قبل در خبرگزاری بولتن اخبار،آخرین خبرها،خبر فوریسرمربی ماشین سازی بازهم انتخاب نشد اپلیکیشن جابجایی چهره ها در عکس اپل بیشتر از اخبار صنعت خودرو مقایسه پژو صندوقدار با تندر …اخبار صنعت خودرو در سایت ، آگهی خرید و فروش خودرو نو کارکردهبانک اطلاعات خودرو قیمت خودرو اطلاعات فنی خودرو …اتومبیل بانک اطلاعات خودرو، قیمت خودرو، قیمت ماشین،قیمت اتومبیل مقایسه و انتخاب فناوری اطلاعات و ارتباطات به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی بعد از کش و قوس‌های فراوان سرانجام چکیده در شرایط دائماً در حال تغییر ما نیز باید تغییر نمائیم ، و گر نه بهای سنگینی بابت ۱۳ مورد از رایج ترین مشکلات گزارش شده از آیفون ۶ و آیفون ۶ رایجترینمشکلات کمپانی اپل در سپتامبر ۲۰۱۴ از دو مدل جدید آیفون های خود با نام های ۶ و ۶ پلاس رونمایی کرداپل الف جریمه‌ دودی کردن شیشه و خواباندن فنر خودروها چقدر است؟ خودروهای با شیشه‌ی دودی و فنر خوابیده بیش از گذشته در خیابان‌ها به چشم می‌خوردند این در عکسی که حامیان احمدی نژاد باید با دقت تماشا کنند دلار،یورو و درهم در سراشیبی افزایش جرایم رایانه ای و شبکه های اجتماعی ضداخلاقی موافقت با استعفای صفدر حسینی و اعضای هیأت عامل صندوق توسعه موافقت با استعفای صفدر حسینی و اعضای هیأت عامل صندوق توسعه ملی لغو مصوبه دولت قبل در تفویض خبرگزاری بولتن اخبار،آخرین خبرها،خبر فوری سرمربی ماشین سازی بازهم انتخاب نشد اپلیکیشن جابجایی چهره ها در عکس اپل بیشتر از سامسونگ در اخبار صنعت خودرو مقایسه پژو صندوقدار با تندر اخبار صنعت خودرو در سایت ، آگهی خرید و فروش خودرو نو کارکرده بانک اطلاعات خودرو قیمت خودرو اطلاعات فنی خودرو اتومبیل بانک اطلاعات خودرو، قیمت خودرو، قیمت ماشین،قیمت اتومبیل مقایسه و انتخاب ماشین فناوری اطلاعات و ارتباطات به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی بعد از کش و قوس‌های فراوان سرانجام چکیده در شرایط دائماً در حال تغییر ما نیز باید تغییر نمائیم ، و گر نه بهای سنگینی بابت عدم



لینک منبع :چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟!

چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! - آی‌تی‌رسان itresan.com/.../چرا-اپل-و-سامسونگ-در-بازار-چین-شکست.../.html‏ - ذخیره شده در سال ۲۰۱۴ سامسونگ با ۲۰ درصد، بیشترین سهم را در بازار اسمارت‌فون چین در اختیار داشت. اپل تازه با ۹ درصد سهم گسترش خود را آغاز کرده بود که این سهم در فصل. چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! - آی تی رسان | خبر ... khabarfarsi.com/u/28631121‏ 24 نوامبر 2016 ... چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! در سال 2014 سامسونگ با 20 درصد، بیشترین سهم را در بازار اسمارت فون چین در اختیار داشت. اپل ... چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! - دیجیتال سلام hi01.ir/چرا-اپل-و-سامسونگ-در-بازار-چین-شکست-خورد/‏ - ذخیره شده 24 نوامبر 2016 ... در سال ۲۰۱۴ سامسونگ با ۲۰ درصد، بیشترین سهم را در بازار اسمارت‌فون چین در اختیار داشت. اپل تازه با ۹ درصد سهم گسترش خود را آغاز کرده بود که ... تصاویر برای چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند - تماشای انلاین و دانلود ... www.rahekhob.ir/.../چرا_اپل_و_سامسونگ_در_بازار_چین_شکست_خوردند‏ - ذخیره شده چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند ... دانلود حجت الاسلام پناهیان - دو علت شکست جوان ها در زندگی ... دانلود آهنگ جدید امیر تتلو و رضا پیشرو به نام چرا. چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند ionet.ir/post/134691‏ - ذخیره شده مشخصات آیفون ۸ اپل لو رفت; » پرداخت خسارت از کوالکام به بلک بری; » قابلیت جدید حالت شب (Night Light) در به روز رسانی کریترز را چگونه فعال کنیم؟ آخرین اخبار شرکت مادر سامسونگ - بازدید https://buzdid.ir/tag/شرکت-مادر-سامسونگ‏ حال گفته می شود شرکت مادر یعنی سامسونگ الکترونیکس بیش از گذشته، گزینه تقسیم شدن به دو بخش مجزا را مد نظر ... چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند ... آخرین اخبار موبایل میان رده شیائومی - بازدید https://buzdid.ir/tag/موبایل-میان-رده-شیائومی‏ چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! آی تی رسان ۸ روز پیش ۲. در سال ۲۰۱۴ سامسونگ با ۲۰ درصد، بیشترین سهم را در بازار اسمارت فون چین در اختیار داشت . اپل در حال شکست دادن سامسونگ - ایسنا www.isna.ir/news/93051104499/اپل-در-حال-شکست-دادن-سامسونگ‏ - ذخیره شده 2 آگوست 2014 ... این شرکت در دو جبهه در حال مبارزه و شکست خوردن است. ... سطح گوشیهای رده پایین بازار در حال رقابت با ستارگان نوظهوری نظیر شرکت زیائومی چین و ... نرم‌افزار، دلیل عدم موفقیت چینی‌ها در بازار آمریکاست! it-news.ir/نرم‌افزار،-دلیل-عدم-موفقیت-چینی‌ها-د/‏ 24 ا کتبر 2016 ... شرکت‌های چینی دیگری مانند ZTE، میزو، لنوو، ZUK، وان‌پلاس و LeEco نیز در تلاش هستند تا ... چرا اپل و سامسونگ در بازار چین شکست خوردند؟! خبر.