مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کباب گیاهی

[ad_1]

تو دل برو!

کباب گیاهی

کودک و نوجوان > فرهنگی - اجتماعی - آشپزی > ترجمه‌ی علی مولوی:
همیشه که نباید کباب گوشتی بخوریم؛ گاهی هم خوب است به‌جای جوجه‌کباب یا کباب کوبیده‌ی پیک‌نیک و گردش در طبیعت، کباب گیاهی درست کنیم.

برای امروز آموزش یک کباب گیاهی خوش‌مزه را در نظر گرفته‌ایم که هم می‌توانید آن را  جداگانه آماده و نوش جان کنید و هم در کنار جوجه‌کباب یا کباب‌های مشابه آن را درست کنید.

 

1. برای تهیه‌ی کباب گیاهی به پیاز، فلفل دلمه‌ای، بادمجان، کدو و تعدادی گوجه‌فرنگی گیلاسی و قارچ دکمه‌ای احتیاج داریم.

2. پیاز، فلفل دلمه‌ای، کدو و بادمجان را به اندازه‌ای که برای سیخ‌هایتان مناسب است روی تخته خرد کنید.

3. حالا باید مواد را به شکل منظم به سیخ بکشید. به رنگ‌ها فکر کنید و سعی کنید کباب خوش‌رنگی را آماده کنید. تنوع رنگی کباب، اشتها را بیش‌تر تحریک می‌کند.

4. با برس شیرینی‌پزی، روی تکه‌های کباب را با روغن زیتون چرب کنید. کمی هم نمک و فلفل روی کباب بپاشید.

5. کباب را روی حرارت ملایم کباب‌پز زغالی یا کباب‌پز گازی، برشته کنید. سیخ‌ها را هرچنددقیقه یک‌بار زیر و رو کنید تا هردو طرف آن خوب و یکسان کباب شود.

با همین روش می‌توانید کباب‌های گیاهی متنوع‌تری هم درست کنید. اما باید به زمان پخت اجزای کباب گیاهی‌تان دقت کنید. چون برخی گیاه‌ها زودپزتر و برخی دیرپزترند. آن‌وقت بخشی از کباب گیاهی‌تان خام و بخشی برشته می‌شود.  

نوش جان!

 

 فوت آخر!

کمی آب لیمو و ادویه‌ی مخصوص کباب، این کباب را خوش‌مزه‌‌تر می‌کند!


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی آموزش آشپزی …در این بخش شما با انواع اموزش درست کردن غذای سریعطرز تهیه غذای گیاهیسایت اشپزیپخت غذاهای گیاهی و گیاه خواری ایران کوکانواع غذاهای گیاهیانواع غذای گیاهخوارانتهیه غذاهای گیاهیتهیه غذای گیاهخواران میزغذا رستوران گیاهی آنانداتوضیح این متن را هم مانند معرفی رستوران گیاهی خانه هنرمندان، دوست خوبمان شبنم نوشته جوجه کباب، طرز تهیه جوجه کباب آشپزی آکاطرز تهیه جوجه کباب تابه ای به نقل از آکاایران ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست کـبـاب زغـالـی سرطان‌زا است؟وقتی گوشت را درست و اصولی کباب نکنیم، حرارت به طور منظم و مناسب به ماده غذایی نمی‌رسد پروتئین‌های گیاهی را بشناسیمپروتئین‌ها ابقای زندگی حیاتی را به عهده دارند، بافت‌های بدن را مرمت می‌کنند به انواع چای گیاهی و دمنوش ها آرامش قلب و اعصاب با چای اسطوخودوس اسطوخودوس استخوان دوست یا لاواند گیاهی است کباب کوبیده مرغ طرز تهیه کباب کوبیده مرغ …کباب کوبیده مرغ زعفرانی برای تهیه کباب کوبیده مرغ سینه های مرغ را بهمراه عدد پیاز و گیاهان داروئی کامبوجا گیاهان داروئی کامبوجا کاربرد و درمان با گیاهان داروئی و میوه ها و غذاهای ممنوعهکباب سرای توچال میزغذااگه دلتون خواست یه کباب با نون داغ بخورید اینجا رو بهتون توصیه می کنم توی اینجا شما می غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی آموزش آشپزی آکا و طرز در این بخش شما با انواع اموزش درست کردن غذای سریعطرز تهیه غذای گیاهیسایت اشپزیپخت دسر غذاهای گیاهی و گیاه خواری ایران کوک انواع غذاهای گیاهیانواع غذای گیاهخوارانتهیه غذاهای گیاهیتهیه غذای گیاهخوارانغذای وگان میزغذا » رستوران گیاهی آناندا توضیح این متن را هم مانند معرفی رستوران گیاهی خانه هنرمندان، دوست خوبمان شبنم نوشته است درمان با داروهای گیاهی گیاهان داروئی کامبوجا کاربرد و درمان با گیاهان داروئی و میوه ها و غذاهای ممنوعه جوجه کباب، طرز تهیه جوجه کباب آشپزی آکا طرز تهیه جوجه کباب تابه ای به نقل از آکاایران ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها کـبـاب زغـالـی سرطان‌زا است؟ برخی از افراد برای درست کردن کباب از چوب برخی از گیاهان مانند خرزهره استفاده کرده و دچار پروتئین‌های گیاهی را بشناسیم پروتئین‌ها ابقای زندگی حیاتی را به عهده دارند، بافت‌های بدن را مرمت می‌کنند به فرآیند انواع چای گیاهی و دمنوش ها آرامش قلب و اعصاب با چای اسطوخودوس اسطوخودوس استخوان دوست یا «لاواند» گیاهی است بسیار کباب کوبیده مرغ طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی ایران کوک کباب کوبیده مرغ زعفرانی طرز تهیه مرغ را بار چرخ کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند یخ کباب سرای توچال میزغذا اگه دلتون خواست یه کباب با نون داغ بخورید اینجا رو بهتون توصیه می کنم توی اینجا شما می تونید é é é



لینک منبع :کباب گیاهی

تصاویر برای کباب گیاهی طرز تهیه کباب گیاهی-آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/vegetables/9338.html‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه کباب گیاهی,جوجه کباب گیاهی,اموزش کباب گیاهی,کباب گیاهی,تاس کباب گیاهی,کباب کوبیده گیاهی,انواع کباب گیاهی,چلو کباب گیاهی,کباب خام گیاهی ... آموزش کباب گیاهی همراه برنج زعفرانی - شبکه پنج www.tv5.ir/index.../17914-آموزش-کباب-گیاهی-همراه-برنج-زعفرانی‏ - ذخیره شده 19 سپتامبر 2016 ... روز یکشنبه. به خانه بر می گردیم. مواد اولیه کباب_گیاهی_با_پلوی_زعفرانی خانم عیوضی. سویای درشت 100 گرم. هویج کوچک 1 عدد. پیاز 1 عدد. آموزش کباب گیاهی همراه برنج زعفرانی - آپارات www.aparat.com/v/.../آموزش_کباب_گیاهی_همراه_برنج_زعفرانی‏ - ذخیره شده 27 دسامبر 2016 ... آموزش کباب گیاهی همراه برنج زعفرانی. 262. مواد اولیه کباب_گیاهی_با_پلوی_زعفرانی خانم عیوضی سویای درشت 100 گرم هویج کوچک 1 عدد پیاز 1 ... کباب گیاهی - پرنیان | آموزش آشپزی | سفره آرایی https://www.parnianmedia.com/page/products/.../کباب-گیاهی/‏ - ذخیره شده کباب گیاهی در واقع سرو خاص و متفاوتی از سالاد سالم و گیاهی است. در واقع در پخت این کباب هیچ مواد گوشتی استفاده نمی شود و اصلا مواد پخته نمی شوند. مواد غذایی ... کباب گیاهی | شرکت آرمان گلدشت www.baghaa.com/cooking/کباب-گیاهی/‏ - ذخیره شده کباب گیاهی. مواد اولیه برای دو نفر: کدو سبز 2 عدد; پیاز 1 عدد; قارچ 250 گرم; فلفل دلمه ای 1 عدد; روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری; سیر 3 حبه; پودر سیر 1 قاشق مرباخوری ... آشپزخانه کوچک من: کباب گیاهی www.yemalilar.com/2015/08/blog-post_23.html‏ - ذخیره شده 26 آگوست 2015 ... کباب گیاهی. مواد لازم : سویا ریز: 1 پیمانه سیب زمینی متوسط اندازه نارنگی : 1 عدد اب پز شده و رنده شده ارد سوخاری: 4-5 قاشق غذا خوری پر پیاز ریز خرد ... کباب گیاهی - همشهری www.hamshahrionline.ir/details/353377/Children/sociocultural‏ - ذخیره شده 27 نوامبر 2016 ... همیشه که نباید کباب گوشتی بخوریم؛ گاهی هم خوب است به‌جای جوجه‌کباب یا کباب کوبیده‌ی پیک‌نیک و گردش در طبیعت، کباب گیاهی درست کنیم. مزه - شامی کباب گیاهی با سویا mazehha.blogfa.com/post/682‏ - ذخیره شده - مشابه شامی کباب گیاهی با سویا. 1 فنجان سویا خیس خورده که کاملا" آبش گرفته شده; 1 و1/ 2 فنجان برنج پخته; 6-8 ق غ روغن بادام زمینی یا کانولا; 4 عدد پیازچه ریز خورد شده ... گالری ویدیو - آموزش کباب گیاهی همراه برنج زعفرانی tv5.irib.ir/index.php/برنامه-های-شبکه-پنج/video/video/950628ash‏ دلخواه ). بعد از 20 دقیقه آبش رو کامل آبکشی کنید و به مواد اضافه کنید و بذارید نیم ساعت توی مواد بمونه داخل یخچال تا خوب مزه دار شود .... بعد با سیخ چوبی کباب کنید ...