تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۹
مصرف زیاد گوشت قرمز و مواد غذائی حاوی روغن اشباع، خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی را افزایش می دهد.
برای انجام این تحقیق، پژوهشگران به بررسی سخنان بیش از 73 هزار زن و 42 هزار مرد پرداختند و دریافتند افرادی که بیش از بقیه از مواد غذاهائی حاوی روغن اشباع استفاده می کنند 24 درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی هستند.
به همین دلیل از این افراد خواستند تا روزانه کمتر از 10 درصد از مواد غذائی حاوی روغن اشباع استفاده کنند و سعی در جایگزین کردن رژیم غذائی سالم داشته باشند که شامل میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، ماهی ها و لبنیات کم چرب می باشد.
چربی های اشباع به مقدار زیاد در گوشت قرمز، لبنیات پرچرب، کره، گوشت خوک و روغن نخل وجود دارد و مواد غذائی نظیر پنیر توفو، آجیل و روغن آفتابگردان به مقدار زیادی حاوی روغن های غیر اشباع هستند.