[ad_1]

ترفندهای خوشمزه تر شدن خورش ها
برای این که خورش شما خوشمزه تر شود چه کارهایی انجام می دهید؟ ما چند توصیه کلی درباره خورش ها برای شما داریم.
✅ اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید.
✅ رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ میکند.
✅ اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.
✅ اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آنرا محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربیها به دور پاکت جمع میشوند و میتوانید آنها رابردارید.
✅ برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
✅ برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
✅خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
✅نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی
راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمه ای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست.
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش، خورشت خوشمزه، خوشمزه نکات آشپزیخوشمزه تر شدن غذاخورش خوشمزهخورشخوشمزه تر شدن خورشتخوشمزه شدن خورشت ده روش برای خوشمزه تر شدن قیمه لیمو عمانیها را دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آنها باعث خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر …خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنیدهویج پلو طرز تهیه هویج پلوی خوشمزه ایران کوکهویج پلو طرز تهیه برنج را دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید سپس با چند نکات آشپزی ترفندهای آشپزی ایران کوکنکات مهم آشپزیترفندهای آشپزیآموزش آشپزینکات آشپزیسر آشپز حرفه ایاسرار سر آشپز طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس نحوه پخت خورش کرفسطرز تهیه خورش کرفس و نعنا و جعفریطرز تهیه انواع خورش خورش به اصفهانی ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب طرزتهیه خورش بادمجان آشپزی سایت آشپزی ایرونی خورش بادمجان گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می سایت خبری تحلیلی بویر نیوزتیپ بازیگر زن ایرانی در چین عکس عامل چرت نیمروزی چیست؟ عکس رای فردوسی پور در نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش، خورشت خوشمزه، خوشمزه شدن نکات آشپزیخوشمزه تر شدن غذاخورش خوشمزهخورشخوشمزه تر شدن خورشتخوشمزه شدن خورشت کرفس ده روش برای خوشمزه تر شدن قیمه لیمو عمانیها را دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آنها باعث تلخی خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید هویج پلو طرز تهیه هویج پلوی خوشمزه ایران کوک هویج پلو طرز تهیه برنج را دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید سپس با چند لیوان نکات آشپزی ترفندهای آشپزی ایران کوک نکات مهم آشپزیترفندهای آشپزیآموزش آشپزینکات آشپزیسر آشپز حرفه ایاسرار سر آشپزنکات طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس نحوه پخت خورش کرفسطرز تهیه خورش کرفس و نعنا و جعفریطرز تهیه انواع خورشنحوه درست خورش به اصفهانی ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده طرزتهیه خورش بادمجان آشپزی سایت آشپزی ایرونی خورش بادمجان گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا سایت خبری تحلیلی بویر نیوز واکنش مدیرکل جدید بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد به تیتر انتقادی «بویر نیوز» نشست شورای براای خوشمزه تر شدن فلافل چه باید کرد خوشمزه تر شدن قیمه خوشمزه تر شدن برنج و گوشت چرخ کرده خوشمزه تر شدن مرغ
لینک منبع :ترفندهای خوشمزه تر شدن خورش ها
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها - بیتوته
www.beytoote.com/.../cookery/tips1-delicious2-stews1.html - ذخیره شده
نکاتی برای پخت خورش خوشمزه شدن خورش ها نحوه پخت انواع خورش,نکته های مهم آشپزی,
طرز تهیه انواع خورش,نکته هایی برای پخت انواع خورش,طرز تهیه بادمجان رژیمی ...
نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش، خورشت خوشمزه، خوشمزه شدن ...
www.akairan.com/ashpazi/khoresh/11250.html - ذخیره شده - مشابه
برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: خورش را نباید زیاد بههم زد,
خوشمزه تر شدن خورشت,خوشمزه شدن خورشت,خوشمزه شدن خورشت مرغ,خوشمزه شدن خورشت
...
ده روش برای خوشمزه تر شدن قیمه - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/khoresh/20128204117.html - ذخیره شده - مشابه
رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزهتر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک میکند: ...
لیمو عمانیها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آنها باعث ...
بنیتا - ترفندهای خوشمزه تر شدن خورش ها
www.benita.ir/.../ترفندهای-خوشمزه-تر-شدن-خورش-ها-nvchlow - ذخیره شده
15 دسامبر 2016 ... برای این که خورش شما خوشمزه تر شود چه کارهایی انجام می دهید؟ ما چند توصیه کلی
درباره خورش ها برای شما داریم. ✅ اگر آبلیمو در خورش جوش…
فوت و فن خوشمزه تر شدن خورش ها - جدیدترین اخبار ایران و جهان ممتاز نیوز
www.momtaznews.com/فوت-و-فن-خوشمزه-تر-شدن-خورش-ها/ - ذخیره شده - مشابه
15 جولای 2015 ... خوشمزه شدن انواع خورش + نکات ناگفته – آشپزی گردآوری توسط گروه تغذیه
ممتازنیوز خوشمزه شدن انواع خورش برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل ...
نکاتی برای خوش طعم کردن غذا که سرآشپزها به شما نمی گویند - سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle/cooking/cooking.../164734-164734/ - ذخیره شده - مشابه
18 آگوست 2013 ... سرآشپزهای معروف این نکته ها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثال
زدنی است. ... 19 - ٫ برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن
درون تابه اضافه .... راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان.
نکات اساسی برای خوشمزه شدن انواع خورش - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/260/ - ذخیره شده - مشابه
21 سپتامبر 2013 ... برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید خورش باید با حرارت ملایم طبخ
شود ... طرز تهیه ی ماهی شکم پر و 9 راز برای خوشمزه تر شدن آن ...
طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن آن
namakstan.net/49741-ghormeh-sabzi.html - ذخیره شده
27 فوریه 2017 ... طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن آن نمکستان » برای
این پست آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آش. ...
چشمان خون آشامی هدیه دریا به این زن + عکس ها. رابطه جنسی خانم ...
خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها • مجله تصویر زندگی
www.tasvirezendegi.com/خوشمزه-تر-شدن-سوپ-و-آش/ - ذخیره شده
1 روز پیش ... تکنیک ها و تجربه های ساده ای برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت را به شما معرفی می
کنیم تا سوپ و خورش خوش طعم تر و سالمتر داشته باشید .
همه دانستنیها درباره قورمه سبزی و فوت و فن طبخ بهتر و خوشمزه تر شدن آن
www.netgasht.com/.../jaoftadan-tabkh-ravesh-darbare-ghorme-sabzi.html - ذخیره شده - مشابه
همه دانستنیها درباره قورمه سبزی و فوت و فن طبخ بهتر و خوشمزه تر شدن آن ... کدهای
زیبا سازی سایت و وبلاگ - ساعت های زیبا درج آگهی رایگان 5 .... گاهی به خورش سر زده
و آن را هم بزنید در یک ساعت و نیم آخر لیموامانی ها را اضافه کرده تا عطر خود را حفظ کند.
جمعه 8 اردیبهشت 1396 ساعت 19:15