[ad_1]
پاییز، فصل به بازارآمدن زرشک تازه و خوشمزه است. با خواندن این مطلب خواهید توانست با استفاده از زرشک تازه، یک مارمالاد زرشک خوشمزه تهیه کنید.
مارمالاد به نوعی همان مرباست با این تفاوت که در تهیه مربا میوه را به صورت درسته یا قاچشده استفاده میکنند اما برای تهیه مارمالاد باید میوهها را کاملا له و یکدست نمود و البته برای قوام مارمالاد از پودر ژلاتین استفاده میشود.
از جمله خوشمزهترین خوراکیهایی که در فصل پاییز با استفاده از میوههای پاییزی میتوان تهیه کرد، انواع ترشی و مربا و مارمالاد است که البته یکی از خوشمزهترین آنها؛ مارمالاد زرشک است. در ادامه طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه را برای شما تهیه کردهایم که امیدواریم بتوانید از آن استفاده کنید و یک مارمالاد خوش رنگ و خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد زرشک با زرشک تازه:
زرشک تازه | 500 گرم |
شکر | 1-2 کیلو |
وانیل | نصف ق چایخوری |
آب | 2 پیمانه |
پودر ژلاتین | 2 ق غذاخوری |
آبلیمو ترش | 2 ق غذاخوری |

طرز تهیه مارمالاد زرشک با زرشک تازه:
- برای تهیه مارمالاد زرشک ابتدا پودر ژلاتین را داخل ته استکان آب سرد ریخته و ظرف را روی کتری بگذارید تا به روش بن ماری حل شود.
- آب و شکر را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
- سپس زرشکهای پاکشده و شستهشده را داخل آن بریزید و فقط 2 دقیقه بجوشانید تا زرشک پخته شود.
- مواطب باشید که زمان جوشاندن زرشک بیش از 2 دقیقه نشود زیرا رنگ قرمز مارمالاد شما بسته به این دو دقیقه است و در غیر این صورت رنگ آن تیره خواهد شد.
- حالا دو راه پیش رو دارید؛ یکی اینکه زرشکهای جوشاندهشده را از صافی رد کنید تا دانههای تیره جدا شوند، یا اینکه کل مایه را داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا یکدست شود.
- در این مرحله، در صورت تمایل، وانیل را به مایه صاف و یکدست شده داخل مخلوطکن اضافه کرده و هم بزنید.
- حالا ژلاتین حلشده را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه کوتاه کل مواد را بجوشانید تا وانیل و ژلاتین داخل مارمالاد یکدست شوند و مارمالاد به غلظت مورد نظر برسد.
- زرشک تازه، طعم ترشی دارد با اینحال برای جلوگیری از کپکزدن مارمالاد میتوانید مقداری آبلیمو نیز به آن اضافه کنید.
- در نهایت شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد داخل همان ظرف خنک شود و سپس آن را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.
- روز بعد، مارمالاد را داخل شیشه استریل بریزید و در جای خنک قرار دهید.
- مارمالاد زرشک شما آماده است. میتوانید از ان برای تزیین انواع بستنی، دسر، تارت و شیرینی استفاده نمایید. نوش جان.
چند نکته مهم برای تهیه مارمالاد زرشک:
- فراموش نکنید که جوشاندن بیش از حد زرشک، رنگ مربا یا مارمالاد شما را تیره خواهد کرد.
- در صورت تمایل میتوانید وانیل را از مواد اولیه حذف کنید.
- میزان شکر این مارمالاد باید 3 برابر زرشک باشد اما در صورتی که بخواهید مارمالاد ترشتر یا شیرینتری داشته باشید میتوانید مقدار شکر را تغییر دهید.
مارمالاد خوشمزه زرشک را میتوان به راحتی تهیه کرد اما رعایت نکات ظریف ذکرشده برای داشتن یک مارمالاد خوشرنگ و خوشمزه ضروری است. امیدواریم این دستور تهیه برای شما مفید واقع شود و بتوانید یک مارمالاد پاییزه خوشمزه و با کیفیت تهیه کنید.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسیطرز تهیه زرشک پلو با مرغ آرام پزساده و خوشمزهطرز تهیه زرشک پلو با مرغ راز خوشمزهتر شدن آنطرز تهیه زرشک پلو با مرغ آرام پزساده و خوشمزهانواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت و لوبیا طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طرز تهیه قلیه سیرطرز تهیه مربا ، ترشی، شربتطرز تهیه ترشیانواع مرباانواع ترشیمربای هویجترشی لیتهآشپزیاشپزی مرباترشیجاتطرز قیمه نثار طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی …قیمه نثار طرز تهیه برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینیانواع پلوهای قاطیانواع چلوانواع ته چینطرز تهیه …طرز تهیه انواع پلو و چلو پلو کتهپلو زعفرانیسبزی پلوزرشک پلولوبیا پلوآلبالو پلو آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کمپوتشکمو به اشپزخانه کوچک من خوش امدید از اونجایی که عاشق اشپزی هستم و از اشپزی لذت میبرم گیاه درمانیزیرهزعفرانزرشک…گیاه درمانیزیرهزعفرانزرشکالوگوجهسیرپیازسبزیکلمکدوغلاتلوبیاشلغمعناب آشپزی انواع کرم و ژله مربا و مارمالادها کمپوت هاآشپزی انواع کرم و ژله مربا و مارمالادها کمپوت ها آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ آرام پزساده و خوشمزه طرز تهیه زرشک پلو با مرغ راز خوشمزهتر شدن آن طرز تهیه زرشک پلو با مرغ آرام پزساده و خوشمزه انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت و لوبیا طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طرز تهیه قلیه سیر طرز تهیه مربا ، ترشی، شربت طرز تهیه ترشیانواع مرباانواع ترشیمربای هویجترشی لیتهآشپزیاشپزی مرباترشیجاتطرز تهیه قیمه نثار طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی ایران کوک قیمه نثار طرز تهیه برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینی انواع پلوهای قاطیانواع چلوانواع ته چینطرز تهیه پلوپلو طرز تهیه انواع پلو و چلو پلو کتهپلو زعفرانیسبزی پلوزرشک پلولوبیا پلوآلبالو پلومرصع پلو آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کمپوت این روشی هست که هر سال مامانم از میوه های باغمون کمپوت میزاره مخصوصا از گیلاس و هلو که بسیار آشپزی انواع کرم و ژله مربا و مارمالادها کمپوت ها آشپزی انواع کرم و ژله مربا و مارمالادها کمپوت ها آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی طرز تهیه مارمالاد زردآلو طرز تهیه مارمالاد انجیر طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی طرز تهیه مارمالاد کیوی طرز تهیه مارمالاد هویج طرز تهیه مارمالاد شاتوت طرز تهیه مارمالاد پرتقال طرز تهیه مارمالاد
لینک منبع :طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه
طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه - مجله اینترنتی ستاره
setare.com/fa/news/7055/طرز-تهیه-مارمالاد-زرشک-تازه - ذخیره شده
9 نوامبر 2016 ... در ادامه طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه را برای شما تهیه کردهایم که امیدواریم بتوانید از آن
استفاده کنید و یک مارمالاد خوش رنگ و خوشمزه تهیه کنید.
مربای زرشک - طرز تهیه مربای زرشک خانگی | ایران کوک
https://irancook.ir/08/25/moraba-zereshk/2908/ - ذخیره شده
رتبه: ۳٫۵ - ۸۹ نقد
مربای زرشک. زرشک تازه 1 کیلوگرم . شکر 1 کیلو و 300 گرم . آب 5 لیوان . وانیل 1/2
قاشق چایخوری. طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و ...
مارمالاد و مربای زرشک - مامی سایت
mamisite.com/forum/t1322.html - ذخیره شده - مشابه
مواد اولیه : زرشک نیم کیلوگرم شکر نیم کیلوگرم آب سه پیمانه طرز تهیه: ... این روش
امتحان شده است و خودم با این روش آخر مربای زرشک تازه رو درست کردم ...
آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه - مارمالاد زرشک تازه
sofrehkhune.com/portal/مربا.../9616-مارمالاد-زرشک-تازه-sp-8507 - ذخیره شده - مشابه
نکاتی در مورد مارمالاد شفاف و غلیظ و مقدار پودر ژلاتین و ورق ژلاتین. طرز تهیه :
ابتدا پودر ... نکته : زرشک تازه را نباید زیاد پخت زیرا رنگ مارمالاد یا مربا تیره
میشود .
مربای زرشک - آشپزی آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/moraba1/16787.html - ذخیره شده - مشابه
با آکاایران همراه شوید تا طرز تهیه ی این مربای خوشمزه را فراگیرید. مربای زرشک,
مربای زرشک خشک,مربای زرشک تازه. مربا زرشک آکاایران. مواد لازم مربای زرشک : ...
مربای زرشک تازه- بیاتوعروسی
https://www.bia2aroosi.com/مطالب-article/مربای-زرشک-تازه/ - ذخیره شده
مواد لازم. زرشک تازه : 600 گرم شکر : 900 گرم آب : دو لیوان یا نیم لیتر طرز تهیه ...
برای تهیه این مربا از مقادیر کم استفاده کنید زیرا هرچه مقدار زرشک بیشتر باشد، ...
طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه - ستاره | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/27881464
9 نوامبر 2016 ... طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه. پاییز، فصل به بازارآمدن زرشک تازه و خوشمزه است. با
خواندن این مطلب خواهید توانست با استفاده از زرشک تازه، یک ...
مربای زرشک | طرز تهیه مربای زرشک - نمناک
namnak.com/مربای-زرشک.p15311 - ذخیره شده
رتبه: ۵ - ۱۳ نقد - ۳۰ دقیقه
مربای زرشک و مربای زرشک+طرز تهیه و مربای زرشک و آموزش مربای زرشک و مربای
زرشک خوشمزه را در نمناک بیاموزید.
طرز پخت مربا زرشک - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/.../decoction-jam-barberry.html - ذخیره شده - مشابه
بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در
کاسه ای ... تازه های انواع مربا و ترشیجات ... طرز تهیه : زرشک را پاک کنید و خوب
بشویید . ( بهترین راه برای شستن زرشک این است .... طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه
مربا هلو ...
مربای زرشک - آشپزیهای مامانم.. - نی نی وبلاگ
motherschef.niniweblog.com/post/15/مربای-زرشک.html - ذخیره شده - مشابه
مربای زرشک - مامانم چی برام پخته؟ - ♨..آشپزیهای مامانم.. ... مربای زرشک. طرز تهیه ادامه
مطلب ... مربای زرشک. **هر چی زرشک تازه تر و قرمز تر باشه ظاهر مرباتون بهتر میشه.
شنبه 9 اردیبهشت 1396 ساعت 07:24