[ad_1]
آش سبزی شیرازی یکی از انواع آش سنتی و بسیار مقوی و خوشمزه شیرازی است که به عنوان صبحانه میل میشود. برای تهیه آش سبزی به تره و ترخون نیاز است.
آش سبزی شیرازی یکی از مشهورترین و خوشمزهترین انواع آش سنتی شهر شیراز است. در این آش از گوشت گوسفندی، سبزی (تره و ترخوه) و انواع حبوبات استفاده میشود و جزو آشهای سنگین ولی بسیار مقوی و مفید به شمار میرود. معمولا آش سبزی به دلیل وقتگیر بودن، کمتر در خانهها تهیه میشود و مردم این آش خوشمزه را به صورت حاضری از مغازههای آش و حلیم تهیه میکنند و به عنوان صبحانه همراه با نان میل میکنند. در ادامه با طرز تهیه این آش خوشمزه همراه شما خواهیم بود.
مواد لازم برای تهیه آش سبزی شیرازی:
گوشت گوسفندی | نیم کیلو گرم |
نخود | 1 لیوان |
لوبیا سفید | 1 لیوان |
برنج | 1 لیوان |
عدس | 1 لیوان |
تره و ترخون | از هر کدام 150 گرم |
پیاز | 2 عدد |
نمک،فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه آش سبزی شیرازی:
- برای تهیه آش سبزی شیرازی مانند هر غذای دیگری که در آن از حبوبات استفاده میشود، بهتر است حبوبات و همچنین برنج را از شب قبل خیس کنید.
- همچنین توصیه میشود که همه حبوبات را همزمان با گوشت نپزید زیرا زمان پخت هر یک از این مواد متفاوت است و ممکن است در نهایت یکی از حبوبات موجود در آش سفت باقی بماند؛ پس نخود و لوبیا را در ظرفی جداگانه با مقداری آب بپزید.
عدس را نیز در ظرف دیگری به صورت جداگانه بپزید.
گوشت گوسفندی را خرد کرده و با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه با کمی روغن تفت دهید.
بعد از تفت دادن، مقداری زیادی آب روی آنها ریخته و اجازه دهید گوشت پخته شود.
وقتی گوشت پخته شد، آن را از بقیه مواد جدا کرده و با گوشتکوب حسابی بکوبید. این کار به کشدارشدن آش سبزی شیرازی کمک میکند.
برنج خیسانده را کمی با دست فشار دهید تا له و نیمدانه بشوند.
حالا یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
سبزیها(تره و ترخون خردشده) را به پیاز داخل تابه اضافه کرده و به همراه زردچوبه و کمی فلفل برای یکی، دو دقیقه تفت دهید.
حالا آب گوشت و سه چهار لیوان آب و برنجهای لهشده را اضافه کرده و اجازه دهید تا دانههای برنج کاملا له و شفته شوند و به اصطلاح برنج وا برود.
سپس حبوبات پختهشده را به همراه گوشت کوبیدهشده و مقداری نمک اضافه کرده و حرارت را خیلی خیلی کم کنید و اجازه دهید آش سبزی شیرازی حداقل به مدت دو تا سه ساعت، کاملا پخته و جا بیفتد و حسابی کشدار بشود.
در طول پخت، باید مرتب به آش سر زده و آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
در نهایت آش جا افتاده را با پیاز داغ و فلفل سیاه تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکاتی درباره پخت آش سبزی شیرازی:
- همیشه برای پخت هر نوع آش مدت زمان زیادی را در نظر بگیرید و در تمام طول مدت پخت آش، از شعله خیلی کم استفاده کنید تا مواد به آرامی بجوشند و آش کامل جا بیفتد.
- در صورت در دسترس داشتن برنج آشی یا برنج نیمدانه، آش شما زودتر جا خواهد افتاد.
- در صورتی که لوبیا سفید در دسترس ندارید، از لوبیا قرمز استفاده کنید.
- سعی کنید از نخود و لوبیا مرغوب و دانه ریز استفاده کنید.
- به جای تره، میتوانید از ترهفرنگی نیز استفاده کنید.
- کوبیدن گوشت این آش بسیار مهم است و اگر آن را نادیده بگیرید، به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.
- و در نهایت و به قول قدیمیترها، برای جلوگیری از شورشدن آش سبزی؛ فقط یک آشپز وظیفه پخت این آش را بر عهده بگیرد!
آش سبزی شیرازی به دلیل وجود گوشت گوسفندی و حبوبات بسیار مقوی بوده و یکی از بهترین گزینهها برای صبحانه یک روز زمستانی محسوب میشود. امیدواریم این آش خوشمزه را تهیه کرده و از خودن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع آش، انواع آش، حلیم، انواع حلیم، آموزش پخت آش آموزش …طرز تهیه آش ماش طرز تهیه آش آبلیمو آش کارن شیراز طرز پخت آش شولی آش مصطفی اراک طرز تهیه طرز تهیه آش گندم طرز تهیه آش گندمطرز تهیه آش گندم با گوشتطرز تهیه آش گندمطرز تهیه آش گندم یزدیطرز طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل طرز تهیه آش ، پخت آش دوغ ، آش دوغ اردبیل ، مواد لازم برای تهیه آش دوغ ، طرز تهیه آش دوغ روش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیسبزی پلو،کوکو،کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیروش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیطرز تهیه خورش قیمه طرز تهیه کله گنجشکی یا سر گنجشکی طرز تهیه مرغ فلورنتاین طرز تهیه مرغ سوخاری با پوشش لوبیا پلوی شیرازی سرآشپزمواد لازم برنج ۴ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه شوید خشک نصف پیمانه نمک و فلفل و باقالی پلو با ماهیچه سرآشپزمواد لازم برنج پیمانه باقالی پیمانه شوید پیمانه ماهیچه گوسفندی یک کیلو پیاز آش گوجه فرنگی تبریز شماره آشپزی با الی گولوامشب هفدهمین سالگرد از دست دادن پدرم است مرگ پدرم نزدیک غروب آفتاب اتفاق افتاد و آشپزی بهارسایت – اولین مجله اینترنتی آشپزی و …قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون مدروزلباس عروسلباس مجلسیمدروز لباس عروس لباس مجلسی ارایش وزیبایی مدل لباس سرگرمی روانشناسی زناشویی آش، انواع آش، حلیم، انواع حلیم، آموزش پخت آش آموزش آشپزی طرز تهیه آش ماش طرز تهیه آش آبلیمو آش کارن شیراز طرز پخت آش شولی آش مصطفی اراک طرز تهیه آش طرز تهیه آش گندم طرز تهیه آش گندمطرز تهیه آش گندم با گوشتطرز تهیه آش گندمطرز تهیه آش گندم یزدیطرز تهیه اش طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل طرز تهیه آش ، پخت آش دوغ ، آش دوغ اردبیل ، مواد لازم برای تهیه آش دوغ ، طرز تهیه آش دوغ ، طرز روش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزی سبزی پلو،کوکو،کوکو دولایه سیب زمینی و سبزیروش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزی طرز تهیه خورش قیمه طرز تهیه کله گنجشکی یا سر گنجشکی طرز تهیه مرغ فلورنتاین طرز تهیه مرغ سوخاری با پوشش کرن فلکس لوبیا پلوی شیرازی سرآشپز مواد لازم برنج ۴ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه شوید خشک نصف پیمانه نمک و فلفل و ادویه باقالی پلو با ماهیچه سرآشپز مواد لازم برنج پیمانه باقالی پیمانه شوید پیمانه ماهیچه گوسفندی یک کیلو پیاز عدد متوسط آش گوجه فرنگی تبریز شماره آشپزی با الی گولو امشب هفدهمین سالگرد از دست دادن پدرم است مرگ پدرم نزدیک غروب آفتاب اتفاق افتاد و الان که آشپزی بهارسایت – اولین مجله اینترنتی آشپزی و شیرینی پزی قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی
لینک منبع :طرز تهیه آش سبزی شیرازی (آش سبزی صبحانه)
آش سبزی - طرز تهیه آش سبزی محلی شیرازی | ایران کوک
https://irancook.ir/07/30/ash-sabzi/2601/ - ذخیره شده
رتبه: ۳٫۷ - ۹۸ نقد - ۴ ساعت
آش سبزی یکی از آش های سنتی و بسیار قدیمی بخصوص در شیراز است که اغلب
بعنوان ... طرز تهیه : درون قابلمه گوشت را با پیاز خرد شده تفت دهید و پس از تغییر
رنگ ...
آش سبزی شیراز - آشپزی آکا
www.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/12639.html - ذخیره شده - مشابه
اش شیرازی,آش سبزی,طرز تهیه آش سبزی,روش تهیه آش سبزی,طرز پخت آش سبزی,
آموزش پخت آش سبزی,مواد لازم برای آش سبزی,آش سبزی خوشمزه,دستور پخت آش سبزی
...
آش سبزی، طرز تهیه آش سبزی - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/vegetable-soup.html - ذخیره شده
آش سبزی,آش سبزی آبادانی,طرز پخت آش سبزی,دستور پخت آش سبزی,آش سبزی ...
سبزی بوشهری,آش سبزیجات,آش سبزی بدون گوشت,آش سبزی آبادان,طرز تهیه آش
سبزی ... این آش از دسته آش های نذری در شیراز می باشد که در ماه رمضان و تاسوعا،
عاشورا به ...
طرز تهیه آش سبزی شیرازی - نمناک
namnak.com/آش-سبزی-شیرازی.p16463 - ذخیره شده
رتبه: ۴ - ۲۴ نقد - ۳ ساعت ۳۰ دقیقه
آش سبزی شیرازی و آش سبزی شیراز و تهیه آش سبزی شیرازی و پخت اش سبزی
شیرازی و دستور آش سبزی شیرازی را در ننماک بخوانید.
طرز تهیه آش سبزی شیرازی (آش سبزی صبحانه) - مجله اینترنتی ستاره
setare.com/.../طرز-تهیه-آش-سبزی-شیرازی-آش-سبزی-صبحانه - ذخیره شده
20 ا کتبر 2016 ... آش سبزی شیرازی یکی از انواع آش سنتی و بسیار مقوی و خوشمزه شیرازی است که به
عنوان صبحانه میل میشود. برای تهیه آش سبزی به تره و ترخون ...
روش تهیه آش سبزی شیرازی - فان پاتوق
www.funpatogh.com/روش-تهیه-آش-سبزی-شیرازی.html - ذخیره شده - مشابه
روش تهیه آش سبزی شیرازی. مواد لازم : گوشت گوسفندی : 500 گرم برنج : 1 پیمانه
عدس : 1 پیمانه نخود و لوبیا قرمز و لوبیا سفید : از هر کدام ½ پیمانه مرزه خشک : 2
قاشق ...
این آش را صبحانه میل کنید - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/164323/این-آش-را-صبحانه-میل-کنید - ذخیره شده - مشابه
29 دسامبر 2014 ... آش سبزی بهعنوان صبحانه با نان سنگک گرم و پیازداغ طلایی و خوشرنگ را حتما
امتحان کنید. ... آش سبزی شیرازی ... طرز تهیه: 1. یک پیشنهاد برای آن دسته از عزیزانی
که با هضم حبوبات مشکل دارند، این است که «حبوبات را به مدت یک ...
آش سبزی شیراز - *** هنر آشپزی ***
ashpazkhuneh.persianblog.ir/post/423/ - ذخیره شده - مشابه
29 دسامبر 2008 ... سبزی تازه خرد شده (ترخون 50 گرم، تره خرد شده 200 گرم). طرز تهیه: از گوشت سردست
... در شیراز این آش برای صبحانه خورده میشود. حبوبات را حتما از ...
آش سبزی شیراز | Ash Shirazi | آشپزی آیرین
www.airincookery.com/?p=1296 - ذخیره شده - مشابه
22 ا کتبر 2013 ... ... متوجه شدم در شیراز آشی به عنوان صبحانه مصرف میشه که به آش سبزی یا آش
صبحانه معروف هست. ... طرز تهیه آش سبزی شیراز: ... 10- بعد از پخت سبزی ها، گوشت
و نخود و لوبیای پخته شده را به مخلوط برنج و عدس و سبزی اضافه کنید.
طرز تهیه آش سبزی شیرازی - ایران ناز
www.irannaz.com/how-to-prepare-vegetable-soup-shirazi.html - ذخیره شده - مشابه
مواد لازم • 500 گرم گوشت سردست گوسفندی با استخوان nb.
شنبه 9 اردیبهشت 1396 ساعت 11:17