[ad_1]
وب سایت نمناک: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی را به 4 روش آماده می کنند. ماهی تنوری (ماهی کباب)، ماهی سرخ کردنی، لنجو با آب و لنجو با دوغ. در مطلب زیر لنجو توضیح داده شده است.
مواد لازم:
- پیاز
- روغن
- دوغ
- ماهی
- زردچوبه، نمک و فلفل
- آچار زابلی
طرز تهیه:1-پیاز را سرخ می کنیم بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آچار و دوغ را هم اضافه می کنیم. و هم می زنیم تا دوغ جوش بیاید اگر دوغ را هم نزنیم می بندد و خراب می شود. (به قول سیستانی ها پچ می شود). اما اگر بجای دوغ از آب استفاده می کنید دیگر نیازی به هم زدن آب نیست. بعد از جوش آمدن دوغ یا آب ماهی را اضافه می کنیم. ماهی که پخته شد آبگوشت را خالی می کنیم. آبگوشت ماهی آماده است.
2-برای آماده کردن ماهی دوباره قابلمه حاوی ماهی را روی اجاق می گذاریم روی ماهی با توجه به سلیقه زردچوبه، نمک و فلفل می ریزند و روی شعله ملایم می گذاریم تا آب مانده ته قابلمه نیز خشک شود. وقتی آب ماهی خشک شد ماهی نیز آماده خوردن می شود.
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع لنجو معرفی جاذبه های گردشگری ایرانلنجولنجو یا ماهی آبپز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و به غذای لنجو، ماهی دیگی و ماهی کتاب آشپزیلنجو ویکیکتابکتابآشپزیلنجولنجو یا ماهی آبپز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و به غذای لنجو، ماهی دیگی و آبگوشت ماهی ؛ لنجو غذای سیستان و بلوچستان آکاآبگوشت ماهی ؛ لنجو غذای سیستان و غذای سیستان و بلوچستان دوغ یا آب ماهی را غذاهای ایرانی آشپزخانه نمناکغذاهایایرانیلنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و تهیه غذای خوشمزه و مقوی غذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان کجارواز جمله غذاهای محلی استان سیستان و بلو تنورچه یا ترونچه، غذای سنتی و در با آب و غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستانسیستان وسیستان و بلوچستان غذای محلی همراه شدن سالاد سبزیجات یا حتی سبزی خوردن با این غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان اشپزی …غذاهایمحلیاستانغذاهای سنتی سیستان و بلوچستان آب گوشت ماهی و ماهی غذاهای محلی استان سیستان و غذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان آکاغذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان با آب و لنجو دوغ محلی، ماهی آشپزی سنتی و محلی غذا های محلی و سنتی استان سیستان و سنتی استان سیستان و بلوچستان آب گوشت ماهی و ماهی غذای محلی و سنتی استان کتاب آشپزیفهرست غذاهای محلی ایران ویکیکتابکتابآشپزیفهرستلنجو سیستان و بلوچستان ماهی میدمدمپختک ماهیدمی آموزش غذاهای محلی استان آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه انواع خوراک ها انواعخوراکها سفره خونه آموزش آشپزی شیرینی پزی قنادی مشاوره تغذیه راه اندازی رستوران قنادی غذاهای ایرانی آشپزخانه نمناک غذاهایایرانی طرز تهیه لنجو یا ماهی آب پز لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است
لینک منبع :لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان - برترین ها
www.bartarinha.ir/.../لنجو-یا-ماهی-آب-پز-غذای-محلی-استان-سیستان-و-بلوچستان - ذخیره شده
24 دسامبر 2016 ... لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در سیستان
به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی ...
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان - کمونه
kamooneh.com/.../لنجو-یا-ماهی-آب-پز-غذای-محلی-استان-سیستان-و-بلوچستان - ذخیره شده
25 دسامبر 2016 ... لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در سیستان
به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی ...
هرلحظه، لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان
harlahze.com/.../لنجو-یا-ماهی-آب-پز-غذای-محلی-استان-سیستان-و-بلوچستان
لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است در سیستان
به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد به این دلیل ماهی را به 4 روش آماده می
...
تریبون - لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان
3bune.ir/post/1T3YpPIzMS - ذخیره شده
وب سایت نمناک: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان
است. در سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی ...
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان | برترینها ...
khabarone.ir/.../لنجو-یا-ماهی-آب-پز؛-غذای-محلی-استان-سیستان-و-بلوچستان
24 دسامبر 2016 ... لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در سیستان
به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی ...
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان | مجله ... - آسمان
skymags.ir/1395/.../لنجو-یا-ماهی-آب-پز؛-غذای-محلی-استان-سیست/ - ذخیره شده
وب سایت نمناک: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان
است. در سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی ...
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان - هشدار نیوز
www.hoshdarnews.ir/153016/لنجو-ماهی-غذای-محلی-استان-سیستان.html
24 دسامبر 2016 ... وب سایت نمناک: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان
است. در سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد ...
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان - بازار خبر
www.news-bazar.com/.../لنجو-یا-ماهی-آب-پز--غذای-محلی-استان-سیستان-و-بلوچستان
24 دسامبر 2016 ... لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در سیستان
به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی ...
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان - اتحاد خبر ...
khabarfarsi.com/u/30206990
24 دسامبر 2016 ... اتحاد خبر: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در
سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد.
لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان - مفیدستان
mofidestan.ir/لنجو-یا-ماهی-آب-پز؛-غذای-محلی-استان-سیست/
24 دسامبر 2016 ... وب سایت نمناک: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان
است. در سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد ...
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت 18:53