مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید!

[ad_1]
به گزارش "هلث"، مواد غذایی که مصرف می کنید می توانند اثر چشمگیری بر التهاب در بدن شما داشته باشند. در شرایطی که برخی مواد غذایی با التهاب مقابله می کنند، برخی دیگر به شکل گیری آن منجر می شوند. در ادامه با برخی مواد غذایی که شرایط التهاب را در بدن وخیم‌تر می سازند بیشتر آشنا می شویم.

کربوهیدارت های پالایش شده

هر چیزی که از کربوهیدارت های پالایش شده شکل گرفته باشد، مانند نان سفید، برنج سفید، نان شیرینی، غلات صبحانه و غیره می تواند به ایجاد التهاب در بدن منجر شود.

آرد پالایش شده حاوی فیبر کند کننده گوارش و مواد مغذی نیست و به معنای گوارش سریع این قبیل مواد غذایی است که به افزایش چشمگیر قند خون منجر می شود. این شرایط موجب شکل گیری یک واکنش التهابی می شود.

به جای کربوهیدارت های پالایش شده، کربوهیدارت های حاوی فیبر بالا و فرآوری نشده که سالم‌تر هستند را انتخاب کنید. بهترین منابع برای این مواد غذایی شامل جو دوسر، کوینوآ، جو، برنج قهوه ای و دیگر غلات کامل هستند.

قند پالایش شده

مصرف منظم و بیش از اندازه قند پالایش شده به واسطه تامین مقادیر اضافی فروکتوز می تواند مضر باشد و به شکل گیری التهاب در بدن منجر شود. همچنین، این شرایط با خطر افزایش یافته ابتلا به بیماری هایی مانند سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 مرتبط است.

هنگامی که موضوع قند پالایش شده مطرح می شود، تنها قند یا شکری که به چای یا قهوه خود اضافه می کنید، مد نظر نیستند. در حقیقت، نوشیدنی های شیرین شده با قند مانند نوشابه های گازدار، نوشیدنی های میوه ای و همچنین شیرینی ها، دسرها، و آب نبات ها همگی بخشی از منابع اصلی قند در رژیم غذایی محسوب می شوند.

به جای قند می توانید شیرین کننده های طبیعی مانند عسل را برای مزه دار کردن نوشیدنی ها و غذاهای خود استفاده کنید.

چربی های ترانس

چربی های ترانس سطوح کلسترول بد (LDL) خون را افزایش می دهند، در شرایطی که موجب کاهش سطوح کلسترول خوب (HDL) می شوند. همچنین، این چربی های مضر موجب شکل گیری التهاب در بدن می شوند.

مصرف چربی های ترانس می تواند به سطوح بالای نشانگرهای التهابی مانند اینترلوکین 6، عامل نکروز تومور، و پروتئین واکنشی C منجر شود.

از آنجایی که چربی های ترانس بیشتر در غذاهای سرخ شده در روغن زیاد، فست فودها و کالاهای پخته شده تجاری یافت می شوند، بهتر است به طور کامل از مصرف این قبیل خوراکی ها پرهیز کنید. در عوض، استفاده از محصولات فاقد چربی های ترانس را مد نظر قرار دهید. همچنین، مصرف روغن های سالم مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل را در برنامه غذایی خود جای دهید. هنگام خرید مواد غذایی فرآوری شده یا بسته بندی شده از مواردی که در فهرست مواد تشکیل دهنده آنها نام روغن نیمه جامد به چشم می خورد، دوری کنید.

روغن های پخت و پز

روغن های نباتی مخصوص پخت و پز و همچنین روغن های تهیه شده از دانه ها که در بسیاری از خانه ها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند سرشار از اسیدهای چرب امگا-6 هستند و از محتوای اسیدهای چرب امگا-3 پایین بهره می برند. یک رژیم غذایی که از عدم توازن بین نسبت امگا-6 به امگا-3 برخوردار است زمینه ساز شکل گیری التهاب شده و به بیماری های التهابی مانند بیماری قلبی و سرطان منجر می شود.

این یکی از دلایلی است که چنین روغن هایی به عنوان عوامل التهابی در نظر گرفته می شوند. به جای آنها می توانید هر چه بیشتر از روغن زیتون فوق بکر و روغن نارگیل استفاده کنید تا از فواید ضد التهابی اسیدهای چرب امگا-3 بهره‌مند شوید.

گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده

گوشت های قرمز و فرآوری شده نیز از جمله عوامل التهابی هستند که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های التهابی باید تا حد امکان از مصرف آنها پرهیز کرد. گوشت قرمز حاوی مولکولی به نام Neu5Gc است که بدن به طور طبیعی آن را تولید نمی کند. پس از مصرف، بدن پادتن های Neu5Gc تولید می کند که در نهایت موجب واکنش های التهابی مزمن می شوند.

همچنین، گوشت قرمز منبع خوبی برای اسید آراشیدونیک، یک اسید چرب امگا-6 که ترکیبات التهابی تولید می کند، است.

گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس نیز حاوی محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) بیشتر نسبت به گوشت های دیگر هستند. AGEها در نتیجه پخت گوشت در دماهای بالا شکل می گیرند و التهاب ایجاد می کنند.

الکل

مصرف الکل می تواند زمینه ساز شکل گیری مشکلات سلامت مختلف از جمله مواردی که مفاصل را تحت تاثیر قرار می دهند، شود. الکل نیز یک عامل التهابی محسوب می شود. الکل در درجه نخست موجب شکل گیری التهاب در مری، حنجره، و کبد می شود. اگر به موقع کنترل نشود، التهاب مزمن می تواند به رشد تومور و ابتلا به سرطان منجر شود.

به جای نوشیدن الکل، مصرف آب تصفیه شده، چای سبز یا چای زنجبیل را مد نظر قرار دهید.

مواد افزودنی مصنوعی

مواد افزودنی مصنوعی مانند مونوسدیم گلوتامات (MSG) از جمله عوامل التهابی هستند و به شکل گیری واکنش های التهابی منجر می شوند.

مونوسدیم گلوتامات به فست فودها، سوپ های آماده، و چاشنی های سالاد افزوده می شود تا مزه و بوی آنها را بهبود ببخشد. با این وجود، گزینه ای سالم نیست زیرا می تواند به ایجاد التهاب مزمن منجر شود.

شیرین کننده های مصنوعی نیز با درد مفاصل و التهاب پیوند خورده اند. این مواد نیز خطر ابتلا به بیماری التهابی روده را افزایش می دهند.

به جای افزودنی های مصنوعی، از گیاهان و ادویه های ضد التهابی برای بهتر کردن مزه و بوی غذای خود استفاده کنید. همچنین، قندهای طبیعی را جایگزین نمونه های مصنوعی کنید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

این مواد غذایی باعث سوزش معده می‌شوندمرکبات احتیاط کنید اگر سوزش معده دارید در مصرف پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش احتیاط مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریعکانال رسمی ام اس سنتر در تلگرام ما را در اینستاگرام دنبال کنید نمایشگاه خواص مواد غذایی، میوه ها، سبزیجاتخواص هندوانه خواص عرق کاسنیخواص گوجه فرنگیخواص آلوووراخواص چای سبزآلووراخواص چه مواد غذایی مانع جذب آهن و دفع آهن از بدن میشن؟چه مواد غذایی غیر از چایی و قهوه و کاکائو و پنیر و شیر مانع جذب اهن میشن؟ و چه موادی آهن داروسازی پزشکان ایران داروهایی که با تلاش دانش پزشکی برای مقابله با بیماری‌ها تولید می‌شوند اگر بدون کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی و پرتو درمانی با …آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری ماده غذایی که اسید معده را بالا می آورد مواد غذایی تند و پرادویه سوزش معده با مصرف مواد غذایی تند تشدید می‌شود اکثر مردم بعد با این روشها از خشک شدن دهان پیشگیری کنیدبرای پیشگیری از خشکی دهان باید روزانه حداقل یک و نیم لیتر آب بنوشید با این روشها از آشنایی با داروی سفالکسین موارد مصرف و عوارض … مسئول محتوای سایت های دیگر نیست شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی، گروه‌های غذایی،هرمی برای این مواد غذایی باعث سوزش معده می‌شوند مرکبات احتیاط کنید اگر سوزش معده دارید در مصرف پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش احتیاط کنید مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریع کانال رسمی ام اس سنتر در تلگرام ما را در اینستاگرام دنبال کنید نمایشگاه مجازی خواص مواد غذایی، میوه ها، سبزیجات بهترین میوه ها برای کاهش وزن بخوانید بیماری واگیر دار تناسلی زنان و مردان افزایش قد داروسازی پزشکان ایران نیروی امگا۳″ عنوان کتابی است از دکتر میشل لرژریل دربارۀ اسیدهای چرب امگا۳؛ در این کتاب کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی و پرتو درمانی با تغذیه صحیح آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و ماده غذایی که اسید معده را بالا می آورد مواد غذایی تند و پرادویه سوزش معده با مصرف مواد غذایی تند تشدید می‌شود اکثر مردم بعد از با این روشها از خشک شدن دهان پیشگیری کنید برای پیشگیری از خشکی دهان باید روزانه حداقل یک و نیم لیتر آب بنوشید با این روشها از خشک شدن آشنایی با داروی سفالکسین موارد مصرف و عوارض پزشکان ایران مسئول محتوای سایت های دیگر نیست شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت پزشکان چه مواد غذایی مانع جذب آهن و دفع آهن از بدن میشن؟ چه مواد غذایی غیر از چایی و قهوه و کاکائو و پنیر و شیر مانع جذب اهن میشن؟ و چه موادی آهن رو از برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی برنامه غذایی مناسب برای سالمندان اصول برنامه‌ریزی غذایی، گروه‌های غذایی،هرمی برای



لینک منبع :این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید!

تصاویر برای این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! - رژیم غذایی - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/.../این-مواد-غذایی-را-با-احتیاط-مصرف-کنید!‏ - ذخیره شده این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! ۱۳۹۵/۱۰/۰۶ - ۱۰:۴۵ - کد خبر: 201819. این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید! سلامت نیوز: التهاب مزمن با طیف گسترده ای از ... در مصرف این مواد غذایی احتیاط کنید - افکارنیوز www.afkarnews.ir/.../567973-در-مصرف-این-مواد-غذایی-احتیاط-کنید‏ - ذخیره شده 3 نوامبر 2016 ... مصرف مواد غذایی چرب، سنگین و ناسالم و همچنین استنشاق هوای آلوده موجب ... به غلظت خون باید با احتیاط مصرف شوند که این گروه شامل گوشت گوساله، ... مواد غذایی را با احتیاط میل کنید - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/187128_مواد-غذایی-را-با-احتیاط-میل-کنید.html/‏ - ذخیره شده 22 نوامبر 2016 ... مواد غذایی را با احتیاط میل کنید ... برخی خوراکی های طبیعی و سالم را نیز نباید با خیال راحت میل کنید و در مصرف آن ها باید احتیاط کافی را به خرج دهید زیاده ... لبته قرار نیست که این غذاها از رژیم غذایی به طور کامل حذف شوند و فقط ... با احتیاط مصرف کنید! | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/30317401‏ 25 دسامبر 2016 ... وی با بیان اینکه با ورزش می توان از بروز این بیماری جلوگیری کرد، یادآور شد: مصرف مواد غذایی دریایی و حاوی آهن، ویتامین های A، B، C، E، مکمل ها، ... مواد شوینده شیمیایی را با احتیاط مصرف کنید – سایت پزشکان بدون مرز www.pezeshk.us/?p=30142‏ - ذخیره شده - مشابه خانه / آموزش سلامت / مواد شوینده شیمیایی را با احتیاط مصرف کنید ... علاوه بر این، برخی از این مواد آلی در هوا به صورت معلق وجود دارند و همراه با هوای دم وارد سیستم تنفسی ... این مکمل ها را بسیار با احتیاط مصرف کنید - سلامتی salamati.ir/2017/.../این-مکمل-ها-را-بسیار-با-احتیاط-مصرف-کنید/‏ - ذخیره شده 11 ژانویه 2017 ... این مکمل ها را بسیار با احتیاط مصرف کنید ... تقریبا نیمی از آمریکایی‌ها به‌طور روزانه مکمل‌های گیاهی یا مربوط به رژیم غذایی مصرف می‌کنند و مصرف این ... بسیاری از مردم بر این باورند که به مقدار کافی ویتامین و مواد معدنی را از رژیم ... چه غذاهایی برای معده‌ی شما خوب یا بد است؟ - موضوع آزاد www.mozooazad.com/.../چه-غذاهایی-برای-معده‌ی-شما-خوب-یا-بد-است‏ - ذخیره شده غذاهای اسیدی را با احتیاط مصرف کنید ... پس اگر حس کردید مصرف این نوع مواد غذایی مانند پرتقال و گوجه فرنگی سوزش معده ی شما را بدتر می‌کند، آنها را با میوه‌های دیگر ... مواد معدنی که باید با احتیاط مصرف شوند https://ashpazbashy.com/مواد-معدنی-که-باید-با-احتیاط-مصرف-شوند/‏ - ذخیره شده 2 آوریل 2017 ... با این حال، شما باید زمانی از این مکمل ها استفاده کنید که بدن تان واقعا به آن ... اگر شما مصرف بی رویه از آهن را در مکمل های غذایی و یا رژیم غذایی خود ... تغذیه در دوران بارداری – Geburtsinfo Wien geburtsinfo.wien/fa/vor.../ernaehrung-in-der-schwangerschaft/‏ - ذخیره شده بسیار مهم تر از ان تغذیه سالم با میوه ها و سبزیجات تازه ، ماهی ، شیر ، محصولات لبنی و ... از این رو عفونت در این زمان اغلب پیچیده تر از زمان های دیگر روی می دهد و می تواند ... در هنگام اماده سازی و بسته بندی و نگهداری مواد غذایی با احتیاط زیاد بهداشت را راعایت کنید. ... در دوران بارداری از مصرف هر گونه الکل ، سیگا و مواد مخدر پرهیز کنید!