اگر به بال مرغ علاقه داشته باشید احتمالاً روشهای مختلف کباب کردن بال مرغ را می داند اما در این مقاله از مجله آشپزی آلامتو قصد داریم یک دستور تهیه ویژه برای بال مرغ را آموزش دهیم.
به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگر این دستور پخت ساده بال مرغ عسلی که آورده ام مرحله به مرحله انجام دهید می توانید این غذا را درست مثل غذاهای آماده بیرون ترد و لذیذ درست کنید.
ابتدا بال های مرغ را هر مدل که دوست دارید اسلایس کنید.
در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.
فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.
سپس بال ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد) در حین پخت بال ها را پشت رو کنید تا همه قسمت های بال قهوه ای طلایی شود.