در روزهای پایانی سال ۲۰۱۶ سامسونگ از ایده ای رونمایی کرد که در این ایده دستگاهی ارائه شده است که قابلیت تبدیل به تبلت و گوشی هوشمند را دارد. هدف سامسونگ از این ایده این موضوع بوده است که کاربران به راحتی بتوانند در هر شرایطی به راحتی دستگاه خود را حمل کنند و دیگر مسئله ای نداشته باشند تا در هر شرایطی کدام دستگاه خود را انتخاب کنند. سامسونگ اظهار داشت که این کمپانی این توانایی را دارد تا در سال ۲۰۱۷ این ایده را تبدیل به موضوعی فراگیر کند و همه افراد جامعه توانایی استفاده از این تکنولوژی را داشته باشند.
در این میان رقبای سامسونگ محدود نیستند و در همین حین که سامسونگ در حال ایده پروری بود کمپانی هایی مانند لنوو و شیائومی نیز بیکار ننشستهاند و لنوو در سال پیش مچ بندی را ارائه کرد که این مچ بند این قابلیت انعطاف پذیری داشت و دور مچ انسان قرار می گرفت و کاربر می توانست به راحتی نیازهای خود را از طریق این مچ بند هوشمند برطرف کند.اگر سامسونگ اقدام به انتشار گوشی های هوشمند منعطف کند و برای اولین بار این ایده را در ابعاد جهانی مطرح کند، باز هم نمی توانیم سامسونگ را پیشتاز این زمینه بدانیم، در سال ۲۰۰۷ برای اولین بار اپل این ایده را مطرح کرد و حالا کمپانی های بسیار زیادی این ایده را پرورش داده اند.در ایده گوشی های هوشمند قابل انعطاف مسائلی وجود دارد که برخی شک و شبهها را ایجاد می کند، در تمام گوشی های هوشمند باتری بخشی از دستگاه است که ساختار سفتی دارد و امکان خم شدن را ندارد و معمولاً باتری دستگاه های پر قدرت ابعاد بزرگی نیز دارند و همین موضوع باعث می شود تا منتقدان با این سؤالها مواجه شوند که آیا این دستگاه ها توانایی تأمین انرژی کافی را دارند یا خیر.
در سال گذشته کمپانی ال جی صفحه نمایش خمیده OLED را امتحان کرد که این صفحه از مواد آلی با کیفیت ایجاد شده است و در این صفحه جریان الکتریکی از سمت راست صفحه نمایش جاری می شود و به خوبی می تواند تصویر را به مخاطب نمایش دهد.در سال ۲۰۱۳ در نمایشگاه CES سامسونگ از صفحه نمایش OLED خود رونمایی کرد که در آن سال توانست توجه های بسیار زیادی را به سمت خود جذب کند حالا سامسونگ به این فکر افتاده است با استفاده از این تکنولوژی گوشی هوشمندی نیز بسازد.
سخنگوی ال جی در راستای تولید گوشی های هوشمند منعطف به این مسئله اشاره کرده است که در این دستگاه ها مسئله باتری و تأمین انرژی دستگاه ها مهم ترین مسئله است که این موضوع حتی ممکن است در کیفیت صفحه نمایش نیز مؤثر باشد. ایده هایی برای ساخت باتری این دستگاه ها ارائه شده است که بسیاری از کمپانی ها استفاده از چاپگر های سه بعدی را پیشنهاد داده اند تا به این وسیله بتوان باتری قابل انعطافی نیز ارائه کرد، ولی در این جا نیز این مسئله پیش می آید که اگر از باتری انعطاف پذیر استفاده شود باز هم می توان باتری باکیفیتی داشت یا خیر.
در حال حاضر تنها کمپانی های ال جی و سامسونگ قابلیت تولید گوشی های هوشمند منعطف به صورت انبوه را دارند، این کمپانی ها تا به حال نیز دستگاه هایی با صفحه نمایش های OLED ارائه کرده اند و موفقیت این کمپانی ها در این زمینه بی شک تضمین شده است.سامسونگ در سال ۲۰۱۶ با شکست نوت ۷ نتوانست به خوبی بدرخشد و به همین دلیل در سال ۲۰۱۷ انتظار می رود که سامسونگ از تمام توان خود استفاده کند و بتواند بهترین های خود را در این زمینه ارائه کند. سامسونگ هنوز اطلاعات بیشتری در این زمینه منتشر نکرده است و در سکوت خبری به کار خود ادامه می دهد، باید منتظر بمانیم و ببینیم که سامسونگ در سال ۲۰۱۷ چگونه ما را شگفت زده می کند.
منبع : کلیک