[ad_1]
ماهنامه سفره ایرانی: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) زاده 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه سرآشپز، نویسنده کتاب های آشپزی و شخصیت تلویزیونی معروفی است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش آموخت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات با خویشاوندانش در لندن بیشتر شد. در اینجا این سرآشپز معروف طرز تهیه دو غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.
خوراک بادنجان
مواد لازم:
- بادنجان (اسلایش شده): 5 الی 6 عدد
- گوجه فرنگی (پوست کنده و رنده شده): 4 عدد
- سیر (خردشده): 4 الی 5 حبه
- فلفل سبز (باریک برش داده شده): 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. بادنجان ها را به خوبی بشویید و به ضخامت 2.5 سانتی متر برش دهید. آنها را به مدت 10 الی 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید. پس از گذشت این مدت آب برش های بادنجان را کاملا گرفته و با دستمال خشک کنید.
2.روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و بادنجان را در آن سرخ کنید.
3. برای تهیه سس سیر خردشده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.
4. بادنجان سرخ شده را به ظرف مناسب فر انتقال داده و سس را روی آن بریزید و برش های فلفل سبز روی آن بچینید. ظرف را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
بقچه گوشت و بادنجان
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی: 2 کیلوگرم
- بادنجان (پوست کنده و نگینی خردشده): 5 عدد
- سیب زمینی (پوست کنده و نگینی خردشده): 3 عدد
- پیاز (ریز خردشده): یک عدد
- فلفل سبز (خردشده): یک عدد
- سیر: یک بته
- رب گوجه فرنگی: یک ق س
- سس چیلی: یک ق س
- آب جوش: یک پیمانه
- خمیر یوفکا: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت را به ابعاد کوچک برش داده و در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید تا برشته شده و رنگ آن تغییر کند. بادنجان و سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و سپس هر یک را جداگانه در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز خردشده را در یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. فلفل سبز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.
2. رب گوجه فرنگی و سس چیلی را اضافه و مخلوط کنید. یک پیمانه آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید. گوشت تفت داده شده، حبه های سیر، نمک و فلفل سیاه پودرشده را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند و آب آن کاملا گرفته شود. سیب زمینی سرخ شده و بادنجان سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید و مواد را تفت دهید.
3. خمیر یوفکار را به چهار قسمت برش دهید. یک برش آن را در پیاله یا کاسه کوچکی قرار دهید و داخل ظرف را با آن بپوشانید (می توانید اضافه های خمیر را جدا کنید.) برش دیگری از خمیر داخل ظرف قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را در آن بریزید، طوری که پر شود.
4. سپس با لبه های خمیر آویزان دور ظرف روی آن را کاملا بپوشانید. ظرف را به آرامی برگردانید و بقچه خمیر را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
5. زرده تخم مرغ و 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع را با هم مخلوط کرده و با برس روی بقچه های خمیر بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طرز تهیه خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیراشکی در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید سپس روغن طرز تهیه شیرینی نارنجکینون خامه ایسلام به همه عزیزان من امروز دارم با این رسپی نون خامه ای درست میکنم اما به یه مشکل بزرگ ده شام رژیمی خوشمزه برای سال جدید آکا غذای رژیمی با کلم بروکلی در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن غذا با انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزهصبحانه های میوه ای که انگشت به دهانتان می گذارند آکاایران بارها از زبان خیلی ها ماهی سوخاری در فر طرز تهیه ماهی سوخاری پخت ماهی سوخاری طرز پخت ماهی در فرطعم دار کردن ماهی سوخارینحوه طرز تهیه خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیراشکی در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید سپس روغن را به طرز تهیه شیرینی نارنجکینون خامه ای سلام به همه عزیزان من امروز دارم با این رسپی نون خامه ای درست میکنم اما به یه مشکل بزرگ خوردم ده شام رژیمی خوشمزه برای سال جدید آکا غذای رژیمی با کلم بروکلی در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن غذا با کلم انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه صبحانه های میوه ای که انگشت به دهانتان می گذارند آکاایران بارها از زبان خیلی ها شنیده ایم ماهی سوخاری در فر طرز تهیه ماهی سوخاری پخت ماهی سوخاری طرز پخت ماهی در فرطعم دار کردن ماهی سوخارینحوه پخت
لینک منبع :این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید
این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید - برترین ها
www.bartarinha.ir/.../این-2-رسپی-خوشمزه-ترکیه-ای-را-از-دست-ندهید - ذخیره شده
16 فوریه 2017 ... این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید. مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13
دسامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادری سوئدی – فنلاندی به ...
این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید - برترین ها
www.bartarinha.ir/.../این-2-رسپی-خوشمزه-ترکیه-ای-را-از-دست-ندهید - ذخیره شده
7 ژانویه 2017 ... این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید. رفیکا بیرگول (Refika Birgul) زاده 19
ماه مه 1980 در استانبول ترکیه سرآشپز، نویسنده کتاب های ...
این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید - کمونه
kamooneh.com/.../این-2-رسپی-خوشمزه-ترکیه-ای-را-از-دست-ندهید - ذخیره شده
17 فوریه 2017 ... مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 دسامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادری
سوئدی – فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد.
این 2 رسپی خوشمزه ترکیهای را از دست ندهید | برترینها | خبروان
khabarone.ir/news/.../این-2-رسپی-خوشمزه-ترکیهای-را-از-دست-ندهید - ذخیره شده
16 فوریه 2017 ... مهمت گورش (mehmet gurs) در 13 دسامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیهای و مادری
سوئدی – فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد.
این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید - برترین ها | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/33531825
15 فوریه 2017 ... این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید. ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (
Mehmet Gurs) در 13 دسامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادری ...
تریبون - این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید
3bune.ir/post/.../این_2_رسپی_خوشمزه_ترکیه_ای_را_از_دست_ندهید - ذخیره شده
7 ژانویه 2017 ... ماهانه جدول: rviia birol (Refika Birgul) متولد شد و در 19 آوریل سال 1980 در شهر
استانبول ترکیه آشپز, نویسنده, آشپزی و شخصیت تلویزیونی معروف ...
این ۲ رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید • وقت غذای خوبه :)
goodfoodtime.com/این-۲-رسپی-خوشمزه-ترکیه-ای-را-از-دست-نده/ - ذخیره شده
16 فوریه 2017 ... این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید. رفیکا بیرگول (Refika Birgul) زاده 19
ماه مه 1980 در استانبول ترکیه سرآشپز، نویسنده کتاب های .
این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید - طاها پخش
www.tahapakhsh.ir/.../2-رسپی-خوشمزه-ترکیه-دست-ندهید.html - ذخیره شده
16 فوریه 2017 ... غذای ترکیه ای مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 دسامبر 1969 در فنلاند از پدری
ترکیه ای و مادری سوئدی – فنلاندی به جهان آمد و در استکهلم و استانبول ...
این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید | برنا | دانلود و بررسی ...
bornaict.ir/tag/این-2-رسپی-خوشمزه-ترکیه-ای-را-از-دست-ندهی/ - ذخیره شده
16 فوریه 2017 ... برچسب: این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید. 7 نقطه مهمی ... باید به
کمپانیهایی که در تولید گوشی روی دست آیفون بلند شدهاند، آفرین گفت.
بورک گوشت و گردو یک غذای خوشمزه از کشور ترکیه - 98 پست
98post.ir/3537/بورک-گوشت-و-گردو-یک-غذای-خوشمزه-از-کشور/ - ذخیره شده
28 مارس 2017 ... بورک گوشت و گردو مواد لازم خمیر یوفکا: 4 ورقه پیاز (خرد شده): 2 … ... این 2 غذای
خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید … .... معمولا غذاهای ترکیه خوشمزه می باشد و خیلی
شبیه به غذاهای ایرانی هستند دو نوع رسپی خوشمزه را برای شما در سایت ...
یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 ساعت 06:53