در سایت ستاره، طرز تهیه خمیر لازانیا، سس سفید لازانیا یا سس بشامل، لازانیا با گوشت، لازانیا با مرغ و اسفناج، لازانیا بدون فر و ... را بخوانید.
"لازانیا" یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیایی است که امروزه در همه کشورهای جهان به روشهای کموبیش متفاوتی تهیه میشود. لازانیا از لایههای سه گانه پاستا ورقهای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده و انواع مختلفی دارد و معمولا در فر طبخ میشود اما در صورتی که اجاقگاز فر دار یا ماکروفر در دسترس نداشته باشید میتوانید این غذای لذیذ را روی گاز نیز تهیه کنید.
یکی از ویژگیهایی که لازانیا دارد این است که دست شما در تهیه آن باز است و میتوانید برای مواد میانی آن از مواد متنوعی استفاده کنید. برای مثال سس لازانیای اصیل ایتالیایی شامل گوشت چرخکرده، رب و ادویه است اما در صورتی که شما گیاهخوار باشید میتوانید یکی از انواع لازانیا گیاهی که با استفاده از اسفناج، قارچ و ... تهیه میشود را بپزید و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
در سایت ستاره مجموعهای کامل و متوع از انواع روشهای تهیه لازانیا برای شما فراهم شده است که میتوانید با توجه به مواد و وسایلی که در دستری دارید و همچنین سلیقه شخصی خود، از هر یک از این روشها که دوست داشته باشید برای تهیه این غذا استفاده کنید.
در اینجا مجموعه این روشها را به طور کلی و یکجا خواهید دید.
با وجود انواع خمیر لازانیا حاضری در بازار شاید هرگز به درست کردن این خمیر در منزل فکر هم نکنید اما اگر علاقمند به آشپزی و به خصوص تهیه خوراکهای خمیری باشید به شما پیشنهاد میکنیم که این کار هیجانانگیز را حداقل یک بار تجربه کنید و دست به کار شده و در منزل با روشی که به شما آموزش داده خواهد شد یک خمیر لازانیا عالی و با کیفیت تهیه کنید.
برای تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی در سایت ستاره دو روش به شما آموزش داده شده؛
تهیه خمیر لازانیا به وسیله غذاساز و تهیه خمیر لازانیا به کمک دست.
مراحل انجام کار تفاوت چندانی با هم نخواهد داشت و خواهید دید با کمترین امکانات میتوانید لذت آشپزی در خانه را تجربه کنید. برای آشنایی با این دو روش روی اینک زیر کلیک کنید.
سس سفید که به سس بشامل نیز مشهور است ترکیبی است از آرد، شیر و کره. این سس که در ابتدا نامش در کتاب های آشپزی ایتالیایی دیده شد، امروزه سهم زیادی از آشپزی فرانسوی را در اختیار خود گرفته است. سس بشامل خود پایه نوع دیگری از سسهای خوشمزه فرانسوی به نام سس "Mornay" است که در اصل ترکیبی از سس سفید و پنیر میباشد.
این سس را میتوان به عنوان سس لازانیا مورد استفاده قرار داد و یا همراه با قارچ، در کنار انواع پاستا یا استیک سرو نمود. در ادامه با طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید فرانسوی به دو روش آشنا خواهید شد.
لازانیا با گوشت:
لازانیا با گوشت یا لازانیا با سس گوشت، مشهورترین نوع لازانیا در سرتاسر جهان است. این غذا با استفاده از ورقههای لازانیا به اضافه گوشت چرخکرده، رب گوجهفرنگی، قارچ، ادویه لازانیا و از همه مهمتر پنیر پیتزا تهیه میشود.
برای تهیه این نوع لازانیا شما میتوانید به جای گوشت چرخکرده از سویا نیز استفاده کنید و یا ترکیبی از گوشت چرخکرده و سویا را باهم استفاده کنید.
این خوراک باید با درپوش به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه طبخ شود.
همانطور که گفته شد، در روش اصلی تهیه لازانیا، این خوراک باید درون فر طبخ شود اما در صورتی که به فر دسترسی نداشته باشید میتوانید به راحتی و با استفاده از یک تابه بزرگ و جادار، این غذا را روی گاز با دمای ملایم طبخ کنید.
در این روش تمام مواد میانی لازانیا باید خوب پخته شوند و لازانیا فقط در حد پختهشدن ورقههای خمیری و آب شدن پنیر، بین 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.
برای پخت لازانیا بدون فر (روی گاز) میتوانید از ورقههای لازانیا خشک استفاده کنید که در این صورت، باید سس گوشتی را رقیقتر از همیشه آماده کنید و روی لایههای لازانیا سس سفید بریزید تا ورقههای لازانیا به خوبی پخته شوند.
لازانیا برای پذیرایی در مهمانیها جزو یکی از بهترین و شیکترین غذاها به شمار میرود. طرز تهیه لازانیا بسیار ساده اما زمانبر است و تنها ایراد کار، نحوه سرو این غذاست که گاهی باعث میشود میزبان از تهیه آن صرف نظر کند. در سایت ستاره برای رفع مشکل سرو لازانیا، طرز تهیه لازانیا لقمه ای یا لازانیا رولی را به شما آموزش دادیم تا علاوه بر سادهتر شدن نحوه سرو این غذا، جلوهای خاص و زیبا به میز مهمانی خود ببخشید و ذوق و سلیقه خود را به مهمانان خود نشان دهید.
همانطور که گفته شد، سس لازانیا مانند مایه ماکارونی و با استفاده از گوشت چرخکردهف رب، ادویه لازانیا و ... تهیه میشود اما لزومی ندارد که حتما به این دستور پایبند باشید و از امتحانکردن دستور پختهای جدید و متوع بهراسید.
برای مثال شما میتوانید برای تنوعبخشیدن به منوی غذای خانواده و همچنین گنجاندن سبزی مفیدی و پرخاصیتی مانند اسفناج در برنامه غذایی خانواده خود به جای پخت لازانیا با سس گوشت، این بار این غذا را با مرغ و اسفناج تهیه کنید.
لازانیا با مرغ و اسفناج طعم بسیار خوبی دارد و برای کودکان بدغذا یک گزینه بسیار عالی است.
لازانیا تنوع بسیار بالایی دارد و شما میتوانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود و خانوادهتان، همه یا بعضی از مواد تشکیلدهنده این غذا را تغییر دهید و یک خوراک جدید و متنوع تهیه کنید و از امتحانکردن طعمهای جدید لذت ببرید.
گردآوری: مجله اینترنتی ستاره