مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

همه آنچه که باید در مورد خواص و مضرات ژلاتین بدانید

[ad_1]

ژله مفید یا مضر؟

 

با دلگرم همراه باشی تا با مضرات و خواص ژله و اینکه چه کسانی نباید ژله بخورند آشنا شوید.

 

مضرات مصرف ژلاتین

 

ژلاتین چیست؟

 

در دنیا بیشترین ژلاتین از خوک ساخته می شود که از نظر شرع مقدس اسلام حرام است. ژلاتین مصرفی در کشور ما از استخوان گاو یا ماهی استخراج می شود که حلال است. ژلاتین های با منشا گیاهی که از جلبک ها استخراج می شوند نیز وجود داردومورد استفاده قرار می گیرد.

ژلاتین یک ماده پروتئینی است که از هیدرولیز کلاژنی که در پوست، استخوان و بافت پیوندی حیوانات وجود دارد، تهیه می‌شود. این مواد در آب جوش حل می‌شوند و تولید ژلاتین می‌کنند. حالا که ژلاتین در دسرها حدود ۸ تا ۱۰درصد از وزن خشک آن و در شیرینی‌ها دو تا سه درصد از وزن خشک شیرینی را تشکیل می‌دهد، بهتر است با خواص و انواع آن بیشتر آشنا شویم.

 

خوردن ژلاتین ممنوع

ژلاتین پروتئین دارد؟

ژلاتین ماده‌ای جامد، ترد، شفاف و البته بی‌بو و بی‌مزه است. این ماده فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. جدول زیر ترکیبات کلی ژلاتین را مشخص می‌کند:

 

  • پروتئین: ۹۰-۸۴ درصد
  • نمک معدنی: ۲-۱ درصد
  • آب: ۱۵ – ۸ درصد

پروتئین‌های ژلاتین به‌طور عمده متشکل از اسید آمینه‌های گلایسین و پرولین است که بسیاری از افراد به میزان لازم آنها را مصرف نمی‌کنند، درحالی‌که این اسیدهای آمینه نه‌تنها برای پوست، مو و ناخن مفید است بلکه باعث عملکرد مطلوب سیستم ایمنی می‌شود.

 

خوردن ژلاتین ممنوع

پودر و ورقه ژلاتین چه فرقی دارد؟

 

هر دو اینها از کلاژن حیوانات تهیه شده‌اند. پودر ژلاتین، ژلاتینی است که خشک شده و به دانه‌های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است. ورقه‌های ژلاتین هم، ژلاتینی است کهروی ورقه خشک شده است. تنها تفاوتی که بین ورقه‌ ژلاتین و پودر آن می‌توان قائل شد این است که استفاده از ورقه‌های ژلاتین محصول نهایی را روشن‌تر و شفاف‌تر می‌کند. از نظر خواص غذایی بین پودر ژلاتین و ورقه آن نمی‌توان تفاوتی قائل شد.

این‌طور به نظر می‌رسد که یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل چهار ورق ژلاتین است اما این میزان در کشورهای مختلف تولیدکننده ممکن است متفاوت باشد. بنابراین هنگام خرید باید حتما به کشور سازنده توجه داشته باشید تا در محصول نهایی اشکالی ایجاد نشود.

 

خوردن ژلاتین ممنوع

انواع ژلاتین کدام است؟

 

ژلاتینی که در صنایع غذایی استفاده می‌شود از هیدرولیز جزئی کلاژن حاصل از پوست، بافت همبند و استخوان‌های حیوانات است. ژلاتین براساس نوع فرآوری و ماده خام اولیه به نوع A و B طبقه‌بندی می‌شود. ژلاتین نوع A به روش اسیدی عمل‌آوری می‌شود و مواد اولیه خام آن پوست و استخوان حیوانات است. ژلاتین نوع B به روش قلیایی عمل‌آوری می‌شود و مواد اولیه آن استخوان و پوست است. غلظت ژلاتین نوع A نسبت به ژلاتین نوع B کمتر است.

  • ژلاتین گیاهی نداریم

حتما شنیده‌اید که به بسیاری از گیاهخواران توصیه می‌شود از ژلاتین گیاهی استفاده کنند درحالی‌که ژلاتین تنها از حیوانات به دست می‌آید و به هیچ عنوان منشا گیاهی ندارد اما آگار (نوعی جلبک) و پکتین (کربوهیدرات گیاهی) از جمله ترکیباتی هستند که می‌توان جایگزین ژلاتین کرد. پکتین یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی است که از ساختار‌های ژلاتینی گیاهی موجود در میوه و سبزی به دست می‌آید.

  • بهترین غذا برای معده‌های حساس

یکی از مهم‌ترین خصوصیات ژلاتین این است که در آن نه قند وجود دارد و نه چربی. این ماده خاصیت هضم بسیار بالایی دارد و با وجود انرژی کم در بسیاری از رژیم‌های لاغری استفاده می‌شود. برخی فکر می‌کنند ژلاتین یک نوع افزودنی است درحالی‌که ژلاتین خودش نوعی ماده غذایی است و در دسته افزودنی‌ها قرار نمی‌گیرد. ژلاتین به سرعت جذب ‌شده و اسیدآمینه لازم برای سوخت و ساز را فراهم می‌کند.

  • آبمیوه ژلاتینی

ژلاتین در نان و خمیرها باعث تقویت پروتئین آرد و افزایش الاستیسیته آن شده و مصرف نمک را کم می‌کند. استفاده از ژلاتین در آبمیوه‌ها و نوشیدنی‌ها هم موجب ایجاد شفافیت و از بین رفتن کدری آبمیوه می‌شود. در مصارف لبنی، ژلاتین به عنوان قوام‌دهنده و سفت‌کننده محصولاتی مانند ماست و پنیر خامه‌ای عمل می‌کند. در صنعت گوشت و غذاهای آماده هم ژلاتین نقش غلظت‌دهندگی داشته و با کاهش آب در دسترس میکروارگانیسم‌ها سلامت گوشت را تامین می‌کند. در محصولات گوشتی، ژلاتین با غلظت یک تا پنج درصد به آن اضافه می‌شود تا به نگهداری آب طبیعی‌اش کمک کند.

 

خوردن ژلاتین ممنوع

مضرات ژلاتین

 

  • ژلاتین با استخوان چه می‌کند؟

ژلاتین به چسب استخوان معروف است. گفته می‌شود ژلاتین موجود در ژله‌ها، دردهای مفصلی را کاهش می‌دهد و می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان کمک کند. کلاژن به طور مستقیم اثرات ضدالتهابی داشته و اثر مستقیم روی بافت مفاصل دارد. با بررسی دریافت ژلاتین و تاثیر آن روی استخوان این نتیجه به دست آمد که ژلاتین می‌تواند تاثیرات متفاوتی روی چگالی استخوان و وزن بدن داشته باشد. این تاثیر بیشتر روی استخوان ران دیده شده است.

در مطالعات دیگر نشان داده شد که تزریق ژلاتین، کلسیم موجود در گردش خون را بالا می‌برد که نشان می‌دهد استخوان در حال ساخت است. همچنین در سوءتغذیه پروتئین که وزن استخوان کاهش می‌یابد و موجب شکستگی می‌شود میزان مواد معدنی و چگالی استخوان ران با دریافت ژلاتین بیشتر می‌شود.

  • هضم غذا را راحت می‌کند

ژلاتین می‌تواند با افزایش قدرت گوارش یک پوشش مخاطی سالم در معده ایجاد کند. گلایسین موجود در ژلاتین می‌تواند با افزایش اسید هیروکلوریک در معده به هضم و جذب مواد مغذی مورد نیاز کمک کند.

سوپ‌های حاوی ژلاتین یکی از رژیم‌های غذایی مهم برای افرادی است که مشکلات گوارشی دارند. همچنین ادعا شده است که ژلاتین، التهاب روده افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر را از طریق ایجاد یک لایه پوشاننده کاهش می‌دهد.

  • بهترین خوراکی برای سالمندان

تخم‌مرغ و گوشت حاوی اسید‌آمینه‌ای به نام متیونین هستند که باعث افزایش هموسیستئین در خون می‌شود و نیاز ما به مواد مغذی خنثی‌کننده هموسیستئین مانند فولات، ویتامین۱۲ B و۶ B را افزایش می‌دهد.افزایش هموسیستئین در خون با خطر بیماری‌های جدی مانند سکته مغزی، سکته قلبی و بیماری‌های روانی همراه خواهد بود. افرادی که مقدار زیادی پروتئین حیوانی مصرف می‌کنند نیاز به گلایسین دارند اما از سوی دیگر برای ایجاد تعادل باید اسیدآمینه دیگری وارد عمل شود که متیونین است و طبعا ژلاتین این کار را می‌کند.

  • چطور ژله را مغذی تر کنیم؟

اول اینکه پودرهای ژله خودشان به اندازه کافی شکر دارند و نیازی به افزودن این کربوهیدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اینکه برای بالا بردن ارزش تغذیه ای ژله ها، می توانید انواع میوه های دلخواه را قبل از بستن آنها اضافه کنید.

فقط حواستان باشد که کیوی، آناناس، انجیر و انبه در ژله آب می اندازند و باعث می شوند ژله نبندد.مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نیندازند.از قرار دادن انواع پاستیل روی ژله های نیمه بسته هم خودداری کنید چون این کار باعث آب شدن سطح زیرین پاستیل و شل شدن سطح رویی ژله شما خواهد شد.اگر فرزند بدغذایی دارید یا لاغر هستید، می توانید به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی به پودر ژله ای که در آب گرم حل شده است اضافه کنید. به این ترتیب، می توانید کالری و ارزش تغذیه ای ژله را تاحد زیادی بالا ببرید.

  • مصرف ژله در بارداری

مادران باردار در کنار استفاده از هر ۵ گروه غذایی میتوانند از مقدار کمی چربی (کره,خامه,روغن گیاهی و...)و شیرینی (ژله ,عسل ,مربا و...)استفاده نماید.

  • فواید ژله برای پوست و مو

ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت‌های بدن مفید استژله منبع غنی از اسیدفولیک است و مصرف ژله برای سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است

  • فواید ژله در درمان افسردگی

به دلیل داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می‌برند، مفید است.

  • مصرف ژله در کلسترول بالا و رژیم های لاغری

ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می‌شود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.همچنین به کاهش کلسترول خون نیز کمک می‌کند.

 

خوردن ژلاتین ممنوع

توصیه های مهم

 

  • پروتئین پاستیل را جایگزین نکنید

درست است که ژلاتین می‌تواند در تحکیم استخوان، غضروف‌سازی و تامین ویتامین‌های مورد نیاز بدن موثر باشد اما این دلیل نمی‌شود که اگر کودک‌تان بدغذاست و میلی به خوردن غذاهای مقوی ندارد، ژله یا پاستیل میوه‌ای را جایگزین مواد مورد نیاز بدن او کنید.

نوع پروتئینی که در ژلاتین وجود دارد بسیار کمتر از پروتئین گوشت، شیر و تخم‌مرغ است و بسیاری از اسیدهای آمینه ضروری را ندارد، بنابراین پروتئینی است که نسبت به سایر پروتئین‌ها ارزش غذایی پایینی دارد و منبع کافی و کاملی برای تامین کلسیم و سایر ریز‌مغذی‌های مورد نیاز بدن نیست. طعم‌های میوه‌ای، نوشابه‌ای و ... پاستیل‌ها فقط و فقط به دلیل اسانس و طعم‌دهنده‌های مصنوعی است و هیچ فرقی بین پاستیل نوشابه‌ای و میوه‌ای وجود ندارد.

  • طبیعی درست کنید

اگر دوست دارید ژلاتین خالص و طبیعی به بدن‌تان برسانید، می‌توانید آن را از جوشاندن استخوان قلم گاو استخراج و در غذاهای مختلف‌تان مصرف کنید.نکته: به طور کلی، خواص ژله از ژلاتین موجود در آن حاصل می شود و هیچ کدام از ژله ها از نظر ارزش غذایی بر دیگری برتری ندارند زیرا این طعم و رنگ های متفاوت، ناشی از به کار بردن رنگ های مصنوعی و اسانس های مختلف در تهیه این محصولات است و ربطی به خواص میوه های طبیعی ندارد.

چه کسانی نباید ژله بخورند؟

خوردن ژله های تهیه شده از پودرهای آماده به دلیل شکر فراوان و رنگ های مصنوعی به کار رفته در آنها به افراد مبتلا به بیش فعالی، آنهایی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است، کسانی که مشکلات گوارشی حاد دارند و بچه های زیر ۳ سال توصیه نمی شود. به طور کلی، خواص ژله از ژلاتین موجود در آن حاصل می شود و هیچ کدام از ژله ها از نظر ارزش غذایی بر دیگری برتری ندارند زیرا این طعم و رنگ های متفاوت، ناشی از به کار بردن رنگ های مصنوعی و اسانس های مختلف در تهیه این محصولات است و ربطی به خواص میوه های طبیعی ندار

 

خوردن ژلاتین ممنوع

هشدارها و مضرات ژله و ژلاتین

 

تا حرف ژلاتین می‌شود همه یاد ژله می‌افتند و خواصی که برای استخوان‌سازی دارد. ظاهرا ژله حاوی کلسیم، ‌آهن،‌ سدیم و پتاسیم است و منبع خوبی برای تامین ریزمغذی‌ها محسوب می‌شود. اما پودر ژله‌های آماده‌ حاوی مقداری شکر، ‌رنگ و اسانس هستند و به همین دلیل در تهیه آنها باید دقت کنید.مصرف بی رویه پاستیل به خاطر وجود رنگ و شکر و دیگر مواد افزودنی می تواند اشتها را کور کرده و موجب سوء تغذیه شود.اگر خواستید با پودرهای آماده، ژله درست کنید به هیچ وجه به آن شکر اضافه نکنید.

حواس‌تان باشد ژله برای کودکان زیر سه سال ممنوع است.والدین باید مانع مصرف زیاد این ماده غذایی در کودکان خود بویژه پیش از غذای اصلی شوند؛ چرا که ژله میل به غذا را کاهش می‌دهد.ضمن آنکه افراد با سیستم ایمنی ضعیف یا مشکلات گوارشی حاد هم بهتر است در مورد خوردن ژله احتیاط کنند.همچنین مصرف ژله های آماده در افراد مبتلا به بیش فعالی و دیابت نیز توصیه نمی شود.ارزش غذایی ژله بالا نیست و نباید جایگزین وعده‌های اصلی غذا باشد و معمولا از آن‌ به عنوان دسر و میان وعده استفاده می‌شود.

در صورتی که مصرف ژله تنها در مهمانی‌ها، موردی و هفته‌ای یکی – دو بار باشد، مشکلی ندارد. اما اگر مصرف این ماده غذایی عادت شود، جای بخشی از وعده‌های غذا را خواهد گرفت و منجر به کم اشتهایی خواهد شد.ژله‏ های آماده موجود در بازار که با رنگ‏ها و طعم ‏های مختلف عرضه می ‏شوند، از نظر تغذیه ‏ای مناسب کودکان نیستند زیرا در بروز حساسیت در آنها نقش دارند و ممکن است در برخی از بچه‌ها که زمینه آلرژی دارند، باعث بروز حساسیت به صورت خس‌خس سینه یا کهیر شوند.

 

خوردن ژلاتین ممنوع

 

گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

 

+ 0
مخالفم - 0

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

دانستنی های پاستیلی ژلاتین خالص، بدون مزه، رنگ و بو است و به همین دلیل در بازار تولید به آن انواع رنگ‌ ها و چهره ها در شبکه‌های اجتماعی در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر سانسور جمله منشوری عبدولی در دورهمی؟به گزارش تابناک ، سعید عبدولی امشب در برنامه دورهمی خواهد بود اما جالب این است که عطاری ابـّـا در اثر پیشرفت علم، آن‌ها بر بسیاری از امور تاختند و ستم کردند و اولین ستمی که این تغذیه آکا نکات تغذیه‌ای جلبک کلرلا و تاثیر آن بر سلامت نقش تغذیه در بهبود بیماران سرطانی تغذیه طبیب جانجنون شیشه همچنانکه در مقاله شیشه چیست و درمان آن چگونه است اشاره کردیم معرفی انواع مواد مخدر طبیب جانتریاک دراین مقاله قصد داریم به صورت گذرا و با نگاهی اجمالی یکی از قدیمی‌ترین و شایع ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانیخلال را دوبار میجوشانیم و آب آن را عوض میکنیم تا ساعت در آب سرد میریزیم وگاهی آب آن دانستنی های پاستیلی ژلاتین خالص، بدون مزه، رنگ و بو است و به همین دلیل در بازار تولید به آن انواع رنگ‌ ها و اسانس چهره ها در شبکه‌های اجتماعی در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده سانسور جمله منشوری عبدولی در دورهمی؟ به گزارش تابناک ، سعید عبدولی امشب در برنامه دورهمی خواهد بود اما جالب این است که شنیده ایم عطاری ابـّـا در اثر پیشرفت علم، آن‌ها بر بسیاری از امور تاختند و ستم کردند و اولین ستمی که این گروه تغذیه آکا خوردن شکلات و تشدید این بیماری در بدن آکاایران خوردن شکلات و تشدید این بیماری در بدن طبیب جان جنون شیشه همچنانکه در مقاله شیشه چیست و درمان آن چگونه است اشاره کردیم معرفی انواع مواد مخدر طبیب جان تریاک دراین مقاله قصد داریم به صورت گذرا و با نگاهی اجمالی یکی از قدیمی‌ترین و شایع ترین ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی خلال را دوبار میجوشانیم و آب آن را عوض میکنیم تا ساعت در آب سرد میریزیم وگاهی آب آن را عوض



لینک منبع :همه آنچه که باید در مورد خواص و مضرات ژلاتین بدانید

همه آنچه که باید در مورد خواص و مضرات ژلاتین بدانید - دلگرم www.delgarm.com/.../151840-همه-چیز-در-مورد-مضرات-و-فواید-ژلاتین-و-ژله‏ - ذخیره شده 12 ژانویه 2017 ... مضرات و فواید خوردن ژله و ژلاتین:در دنیا بیشترین ژلاتین از خوک ساخته می شود که از نظر شرع مقدس اسلام حرام است. ژلاتین مصرفی در کشور ما از ... همه آنچه که درباره ژلاتین باید بدانید - shebreh.com www.shebreh.ir/همه-آنچه-که-درباره-ژلاتین-باید-بدانید/‏ - ذخیره شده - مشابه 26 نوامبر 2014 ... همه آنچه که درباره ژلاتین باید بدانید. ... از نظر خواص غذایی بین پودر ژلاتین و ورقه آن نمی توان تفاوتی قائل شد. این طور به نظر می رسد که یک قاشق ... همه آنچه که باید درباره فواید و صدمات ژلاتین بدانید - سرزه www.serze.com/آنچه-باید-درباره-فواید-صدمات-ژلاتین-2858084/‏ - ذخیره شده همه آنچه که باید درباره فواید و صدمات ژلاتین بدانید. توسط. فریبرز ق. -. یکشنبه, 29 ژانویه, 2017. همه آنچه که باید در مورد خواص و مضرات ژلاتین بدانید ... همه آنچه که باید در مورد خواص و مضرات ژلاتین بدانید – پورتال تفریحی ... asmaaneh.ir/tag/همه-آنچه-که-باید-در-مورد-خواص-و-مضرات-ژل/‏ - ذخیره شده همه آنچه که باید در مورد خواص و مضرات ژلاتین بدانید ... بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیررا به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده ایم. همه آنچه باید در مورد حالت‌دهنده‌های مو بدانیم - عصر ایران www.asriran.com/fa/.../همه-آنچه-باید-در-مورد-حالت‌دهنده‌های-مو-بدانیم‏ - ذخیره شده - مشابه همه آنچه باید در مورد حالت‌دهنده‌های مو بدانیم ... گیاه کتیرا از نظر جذب فوق‌العاده آب و تشکیل موسیلاژ (نوعی حالت ژلاتینی) ... یکی از حالت‌دهنده‌های مو فوم‌ها - موس- هستند که ساختار شیمیایی آن‌ها شبیه ژل ‌است با این تفاوت که قوام ژله‌ای ندارد و کف‌مانند هشتند. ... ژل، موس، اسپری و کرم همگی در درازمدت برای سلامت موها مضر هستند؛ اما عوارض ... پاستیل بخوریم یا نه؟ - جام جم jamejamonline.ir/sara/.../پاستیل-بخوریم-یا-نه؟‏ - ذخیره شده - مشابه 7 دسامبر 2015 ... آنچه اکنون محل منازعه برای فایده‌دار بودن یا مضر بودن این مواد خوراکی است و ... نحوه خاص استخراج ژلاتین از استخوان گاو است که متخصصان می‌گویند حتما باید از ... از دیگر فواید و خواص مورد نظر این دسته افراد درباره ژله و پاستیل که در هر دو .... خطرات ناگفته درباره کولر خودرو که حتما باید بدانید ... آخرین مطالب همه سایت. پودر ژلاتین چیست و چه فرقی با ورقه ژلاتین دارد؟ - مجله اینترنتی ستاره setare.com/.../پودر-ژلاتین-چیست-و-چه-فرقی-با-ورقه-ژلاتین-دارد‏ - ذخیره شده - مشابه 21 سپتامبر 2015 ... پودر ژلاتین،هر آنچه درباره ژلاتین باید بدانید. فواید استفاده از ژلاتین ... در مورد جایگزینی این دو اول باید توجه داشت که ورق‌های ژلاتین در دو ... اگر پودر ژلاتین را یک مرتبه در کاسه بریزید و همه آب را روی پودر ... از نظر خواص غذایی بین پودر ژلاتین و ورقه آن نمی توان تفاوتی قائل شد. .... فواید و مضرات مصرف پاستیل ... بالاخره پاستیل سالم است یا مضر؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../بالاخره-پاستیل-سالم-است-یا-مضر‏ - ذخیره شده - مشابه در این مطلب با تاریخچه مختصری از پاستیل و البته خواص و مضرات تغذیه‌ای آن از ... به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود چراکه این خوراکی‌ نه‌تنها مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی‌کند ... اما خوب است بدانید ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی است و ژلاتین ... داده و از خوردن غذاهایی که چربی پنهان دارند، بپرهیزد یا وقتی پفک می‌خوریم، باید مقدار ... بررسی فواید و مضرات پاستیل - سلامتی salamati.ir/2017/01/13/بررسی-فواید-و-مضرات-پاستیل/‏ - ذخیره شده 13 ژانویه 2017 ... اما سوال اینجاست که آیا این خوراکی که این همه طرفدار دارد فایده و یا ضرر خاصی نیز برای بدن دارد؟ ... توصیه نمی شود چراکه این خوراکی نه تنها مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی کند ... بدانید ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی است و ژلاتین ... پس این فرد باید سعی کند مصرف چربی روزانه اش را کاهش داده و از خوردن ... دانستنی های پاستیلی - تبیان article.tebyan.net/165062/دانستنی-های-پاستیلی‏ - ذخیره شده 15 مه 2011 ... خواص خوراکی ها ... ژلاتین پاستیل از پوست یا استخوان حیوانات مختلفی مانند گاو، خوک یا حتی ... مصرف ژلاتین خالص به همه افراد حتی آن هایی که در رژیم غذایی به سر می ... و حتی شکر مخلوط می ‌شود دیگر باید در مصرف آن ها حد اعتدال را رعایت کرد. ... در مصرف این خوراکی خوشمزه حداقل‌ ها را رعایت کرده و حتما در این مورد با ...