بدترین چاشنیهایی که میخوریم !
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۸
روشن اســت که استفاده از سُس سالاد رژیمی یا کمچرب بهجای سُس سالاد معمولی میتواند مقداری از کالری مصرفی را کاهش دهد، اما همه عوارض ناشی از مصرف این محصولات را از بین نمیبرد.
بسیاری از این سسها سرشار از شیرینکنندههای مختلف هستند تا بتوانند طعم بدون چربی آن را جبران کنند. بافت کرممانند و حجیم آنها نیز با استفاده از غلظتدهندهها و امولسیونها شکل گرفته اســت.
نکته مهم بعدی این اســت که سسهای رژیمی و کمچرب، مواد مغذی موجود در سالاد را بدون استفاده بهینه هدر میدهند، چون بدن به مقداری چربی برای جذب کردن بسیاری از ویتامینهای موجود در انواع سبزیها نیاز دارد. ویتامینهای A، D، E و K، همگی ویتامینهای محلول در چربی هستند. بنابراین، بهتر اســت از روغن زیتون و مقداری سرکه برای خوردن سالاد استفاده کنید.
شاید فکر کنید که سس خردل اصلا بد نیست، چون نسبتاً کمکالری و کمچرب اســت. اما این سس هم مثل سس گوجهفرنگی و سس باربیکیو حاوی مقدار زیادی از مواد قندی اســت و همین ویژگی آن باعث میشود که در مصرف آن زیادهروی کنیم. علاوه بر این، برخی تولیدکنندگان برای شیرین کردن طعم این سسها از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده میکنند.
مرجع : سلامت نیوز