مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

راز پخت یک حلوای خوشمزه

[ad_1]

راز پخت یک حلوای خوشمزه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

راز پخت یک حلوای خوشمزه

 

راز پخت یک حلوای خوشمزه

 


آرد حلوای گندم بهتر اســت آرد نان سنگک باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.
روغن جامد به تنهایی برای درست کردن حلوا مناسب نیست، چون می‌بندد و منظره و مزه بدی پیدا می‌کند. (خصوصاً در زمستان)

 


آرد را باید با ملایمت سرخ کنید تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ی حلوا تلخ می‌شود و شکل ظاهری آن نیز یک‌رنگ و یک‌دست نمی‌شود.
با آرد برنج می‌توانید حلوا درست کنید که باید آرد کمتر سرخ شود و به آن ترحلوا می‌گویند.

 


آرد حلوا را باید حتماً الک کنید.
موقع مخلوط کردن آرد سرخ شده با شربت باید خیلی مراقب بود و برای این منظور دستکش آشپزخانه بپوشید. تا احتمال پریدن حلوا و سوختن دست کاهش یابد.
بهتر اســت از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده کنید.

 


زعفران حلوا را باید کاملاً سایید و درشت‌ نباشد چون در حلوا دیده می‌شود.
برای صرفه‌جویی در مصرف زعفران می‌توانید مقدار یک‌دوم لیوان از آب حلوا را کم کنید و گلاب اضافه کنید و به جای یک‌دوم زعفران نیز از گلرنگ زعفران استفاده کنید.
10ـ برای تزیین روی حلوا می‌توانید از ترحلوا که رنگ روشنتری دارد نیز استفاده کنید.

 


11ـ از کنجد و خشخاش نیز می‌توانید برای تزیین روی حلوا استفاده کنید.
12ـ سرخ کردن به اندازه‌ی آرد نکته مهم در پختن حلوا می‌باشد.
13ـ به جای هر یک از مواد حلوا می‌توانید موادی را جایگزین کنید که نام حلوا و مزه‌ی آن تغییر می‌کند که یا در گذشته دستور پخت آن داده شده اســت و یا دستور آن را در آینده خواهیم گفت.


14ـ از حلوا معمولاً در مناسبت‌های نذری و یا ایام سوگواری استفاده می‌شود به شکل‌های مختلف می‌توان حلوا را برای پذیرایی آماده کرد.

 


1ـ در ظرف مناسب بریزید و تزیین کنید.
2ـ در میان دو نان بستنی به اندازه‌‌های دلخواه، بگذارید.
3ـ می‌توانید در نان میکادو بگذارید و برش بزنید.
4ـ در نان شیرینی خامه‌ای پر کنید.

 


5ـ در نان ولوان پر کنید.
6ـ در کیک رولت بچینید.
7ـ در کاغذ شکلات بگذارید.
8ـ در نان‌های سنتی (مانند: لواش سنگک و یا تافتون) سرو کنید و...
15ـ اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه کردن و یا گهواره کردن می‌گویند.

 

 

یادآوری:
حتماً‌ مجله‌های شماره‌ی 12، 24، 36، 47 و 48 که مربوط به ماه‌ مبارک رمضان می‌باشند بخوانید تا حلواهای مختلف را بیاموزید.

 

 

حالا قبل از شروع چند نکته کلی در مورد حلوا ها:

نوع سنتی حلوا با آرد سنگک تهیه می شه. رنگ حلوا بستگی به میزان تفتی که به آردتون می دید داره و همینطور مقدار زعفران یا دیگر مواد افزوده شده به حلوا مثل شیره انگور- هویج و ….

معمولا برای انواع حلوا باید از روغن جامد استفاده کنیم و گاهی ترکیب هر دو یا کره.

در پخت حلوا با روغن مایع حلوای ما شل می شود و قابل ریختن در قیف و کار با ماسوره نخواهد بود.

 

 

و با روغن جامد شما کیفیت بهتری دارید و برای تزیین دستتان باز اســت.

اما اگر در محل سردی باشد روغنش می ماسد.

با کره طعم و نرمی بهتری به حلوا می دهیم. اما برای تفت دادن آرد مناسب نیست و زود می سوزد.

پس در نتیجه یک حلوای خوب مخلوطی از روغن جامد و کره و کمی هم مایع اســت.

آرد حلوا باید کاملا نرم و ریز و الک شده باشد و بدون گلوله و رطوبت.

بهتر اســت همیشه اول آرد بدون روفن تفت داده شود و سپس روغن بریزید.

 

 

حرارت باید ملایم باشد و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا بطور یکدست تفت بخورد.

رنگی که آرد به هنگام تفت خوردن به خود می گیرد رنگ نهایی حلوای ما را به کمک موادی مثل زعفران تشکیل می دهد.

باید کمی هم جا برای تفت خوردن با روغن بگذاریم و حواسمان باشد تا زیادی تیره نشود.

 

 

بهتر استکمی روشن تر برداریم و باقی را به همراه روغن تفت دهیم و اگر به نظرمان روشن بود رنگ حلوا با روغن مدت زمان بیتری تفت بدهیم.

شکر حلوا باید به صورت شهد تهیه شود.

بهترین زمان افزودنگلاب و هل و زعفران دم کرده همراه با شهد می باشد.

مقدار اندازه شکر باید دقیق باشد.کمی آن (شهد) باعث میشود حلوا انسجام نداشته و تکه تکه شود.و حلوای نرمی نخواهید داشت.

از قبل از شروع به تفت اردتان باید زعفران را دم کنیدوشهد را آماده کنید و افزودنی هایش را در اخر بزنید ( هل و زعفران) و بعد شروع به تفت دادن آرد کنید.

 

 

یک نکته کلیدی و بسار مهم در تهیه حلوا این اســت که دمای شهد و آرد تفت داده باید یکسان باشد. هر دو ولرم. یا اینکه یکی سرد و دیگری داغ باشد.

معمولا شهد سرد شده حلوا را دیرتر باز می کندو هم زدن حلوا سخت می شود.

 

البته اگر سرعت عمل داشته باشید و حرفه ای باشید و خود را نسوزانید می توانید هنگامی که آرد را تفت می دهید روی حرارت کم کم شهد سرد شده را اضافه کرده و  سریع هم بزنید.

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

+ 3
مخالفم - 2

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

طرز تهیه یک فلافل خیلی خوشمزه جنوبی راز خوشمزه …طرز تهیه سته مرغ مالزیایی ، از پخت این غذا لذت خواهید برد طرز تهیه سته مرغ مالزیایی را طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد راز آنطرز تهیه مالاوابیج ، یک غذای شمالی خوشمزه تصاویر مراحل پخت سالاد ترکیه ای ، یک سالاد لبو آموزش مدل پخت لبو قرمز خانگی شیرین و خوشمزه آموزش مدل پخت لبو قرمز خانگی شیرین و خوشمزه چغندرها را خوب بشویید ، داخل قابلمه طرز تهیه زرشک پلو با مرغ راز خوشمزه‌تر شدن آنمن بعد از اینکه مرغم پختبا مقدار کمی ابلیمو به همراه نمک و پیاز خام که درسته باشه طرز تهیه حلوا آکاایران حلواطرز تهیه حلواطرز تهیه حلوای هویجطرز تهیه حلوا زعفرانیطرز تهیه حلوای شیرطرز طرز تهیه حلوای هویج ارومیه حلوای هویج یکی از سوغاتی های معروف شهر عزیز ما ارومیه است که خیلی مقوی و خوشمزه میباشد طرز تهیه تیرامیسو به روش ساده و خوشمزهپرشین …طرز تهیه تیرامیسو به روش ساده و خوشمزهمواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو و بعد از آن انواع دسرانواع دسر خوشمزهانواع دسرهای خارجیمواد لازم برای چهار نفر چیپس های شکلاتی نصف پیمانه شیر کم چرب یک پیمانه پنیر انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا …انواع دسرانواع دسر سادهانواع دسرهاانواع دسر با شیرانواع دسر با بستنیانواع دسرهای نکات آشپزی ترفندهای آشپزی ایران کوکنکات مهم آشپزیترفندهای آشپزیآموزش آشپزینکات آشپزیسر آشپز حرفه ایاسرار سر آشپز



لینک منبع :راز پخت یک حلوای خوشمزه

طرز تهیه حلوای خوشمزه تصویری - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201411719843.html‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه حلوا,حلوای خوشمزه,حلوای خوشمزه مجلسی,حلوای خیلی خوشمزه,انواع حلوای خوشمزه ... در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن حلوای را آموزش میدهیم ... حلوا تیره - طرز تهیه حلوای تیره خوشمزه و عالی | ایران کوک https://irancook.ir/12/04/halva-tire/582/‏ - ذخیره شده رتبه: ۳٫۳ - ۷۴۲ نقد - ۱ ساعت اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن ارد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن ... راز پخت یک حلوای خوشمزه - مجله اینترنتی دلگرم www.delgarm.com/...tips.../134251-راز-پخت-یک-حلوای-خوشمزه‏ - ذخیره شده - مشابه راز پخت یک حلوای خوشمزه-پخت یک حلوای خوشمزه-حلوا-طرز تهیه حلوا. طرز تهیه حلوا با آموزش مرحله به مرحله • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-حلوا-halva/‏ - ذخیره شده ماه رمضون داره نزدیک میشه و کم کم غذاهایی که قرار میدیم هم بیشتر غذاهای مناسبتی خواهد بود و پیشنهاد های مختلف برای افطاری. در این مطلب طرز تهیه حلوا ی عالی و خوشمزه ... راز پخت یک حلوای خوشمزه - جوان ایرانی www.javaneirani.com/آشپزی/نکات-مهم-آشپزی/466765-حلوای-خوشمزه‏ 9 نوامبر 2015 ... راز پخت یک حلوای خوشمزه. 1ـ آرد حلوای گندم بهتر است آرد نان سنگک باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود. ۲ـ روغن جامد به تنهایی برای ... راز پخت یک حلوای خوشمزه _ هایپرکلابز- هایپرکلابز hyperclubz.com/Main/Club.aspx?qCat=home-cooking-gr3...‏ - ذخیره شده راز پخت یک حلوای خوشمزه _ هایپرکلابز 1. آرد حلوای گندم بهتر است آرد نان سنگک باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.2. روغن جامد به تنهایی برای درست ... طرز تهیه حلوا زعفرانی و مجلسی و تزیین آن - مجله اینترنتی ستاره setare.com/fa/.../طرز-تهیه-حلوا-زعفرانی-و-مجلسی-و-تزیین-آن‏ - ذخیره شده - مشابه 24 ژوئن 2015 ... ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلوای زعفرانی را به شما آموزش دهیم که این ... برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا می‌بایست ابتدا یک قاشق از آرد را ... حلوای ساده | طرز تهیه حلوای ساده - نمناک namnak.com/حلوای-ساده.p16580‏ - ذخیره شده رتبه: ۴٫۴ - ۱۹۳ نقد - ۲ ساعت ۱۵ دقیقه حلوای ساده و حلوای ساده و خوشمزه و حلوای ساده و طرز تهیه حلوای ساده و تهیه حلوای ساده و ... سرخ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی به همراه نکات مهم - هفت گنج 7ganj.ir/طرز-تهیه-حلوا-مجلسی-زعفرانی-به-همراه-نک/‏ - ذخیره شده - مشابه با همراه شوید در هفت گنج تا با طرز تهیه حلوای مجلسی زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ آشنا ... گلاب: یک چهارم لیوان; زعفران آب کرده: یک چهارم لیوان; مغز هل سابیده: در صورت ... طرز تهیه حلوای مجلسی - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../prepare-halva-chamber.html‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه حلوای مجلسی , حلوای مجلسی , طرز تهیه حلوا , آموزش پخت حلوای مجلسی , آموزش پخت حلوا ... آموزش پخت حلوای زنجبیلی- بسیار خوشمزه ... آرد سنگک یک کیلو.