مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود!

[ad_1]

گفته شد ماه مبارک رمضان، ماه بازگو کردن کلام ربّ، یعنی قرآن اســت و ماه سخن گفتن عبد با ربّ اســت که از آن تعبیر به دعا می‏کنند؛ دعا را هم تقسیم‏بندی کردیم به مأثور و غیرمأثور و گفتیم که دارای آداب و شرایطی اســت. بالأخره بحث ما به اینجا رسید که عوامل تأثیرگذار روی اجابت دعا را بررسی می‏کردیم.

رد نشدن دعا در این شبها

   گفته شد ماه مبارک رمضان، ماه بازگو کردن کلام ربّ، یعنی قرآن اســت و ماه سخن گفتن عبد با ربّ اســت که از آن تعبیر  به دعا می‏کنند؛ دعا را هم تقسیم‏بندی کردیم به مأثور و غیرمأثور و گفتیم که دارای آداب و شرایطی اســت. بالأخره بحث ما به اینجا رسید که عوامل تأثیرگذار روی اجابت دعا را بررسی می‏کردیم.

یک عامل را عرض کردم «عامل زمانی» اســت. زمان مؤثر بر اجابت دعا در شبانه‏روز، روز خاص و شب خاص در هفته را بحث کردیم؛ همچنین ماه خاص در بین ماه‏ها را که ماه مبارک رمضان بود و در مرتبه متأخّره آن، ماه رجب را مطرح کردم. بعد هم گفتیم که ایام و لیالی خاصی در بین همین ماه‏ها هست که در ماه شعبان، نیمه شعبان بود و در ماه مبارک رمضان، لیالی قدر بود. غیر این زمان‏ها، زمان‏هایی را هم می‏بینیم که در روایات مطرح می‏کنند. البته من نمی‏خواهم به‏طور کامل این‏ها را شمارش کنم. فقط آن‏هایی را که نسبتاً مطرح هستند عرض می‏کنم.

 

تأثیرعید فطر بر اجابت دعا

از بین اعیاد، یکی روز عید فطر اســت. ما در روایات داریم که آن هم زمان مؤثر بر روی اجابت دعا اســت. به ذهنم این اســت که در گذشته من این را به مناسبت شب عید فطر مطرح کردم که علی(علیه‏السلام) روز عید فطر در خطبه‏ای این جملات را فرمودند:

«أَلَا وَ إِنَّ هَذَا الْیَوْمَ یَوْمٌ جَعَلَ اللَّهُ لَکُمْ عِیداً وَ جَعَلَکُمْ لَهُ أَهْلًا فَاذْکُرُوا اللَّهَ یَذْکُرْکُمْ وَ کَبِّرُوهُ وَ عَظِّمُوهُ وَ سَبِّحُوهُ وَ مَجِّدُوهُ وَ ادْعُوهُ یَسْتَجِبْ لَکُمْ»

2 حضرت راجع به روز عید فطر می‏فرماید درخواست کنید از خدا و دعا کنید و بدانید که این دعاها را خداوند به اجابت می‏رساند و می‏پذیرد. معلوم می‏شود این زمان خاص روی اجابت دعا اثر دارد.

 

تأثیرعید قربان بر اجابت دعا

عید قربان هم که به آن «عید أضحی» می‏گویند، همین‏طور اســت. آنجا هم از علی(علیه‏السلام) روایتی اســت که حضرت فرمود: «سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ یَخْطُبُ یَوْمَ النَّحْرِ»؛ یعنی شنیدم که پیغمبر اکرم(صلّی ‏الله‏ علیه‏ و آله‏ و سلّم) در روز عید قربان داشت خطبه می‏خواند؛

 

«وَ هُوَ یَقُولُ هَذَا یَوْمُ الثَّجِّ وَ الْعَجِّ»؛ بعد خود پیغمبر «ثجّ» و «عجّ» را معنا می‏کنند؛ به «عجّ» که می‏رسند، می‏فرمایند:

 

«وَ الْعَجُّ الدُّعَاءُ فَعِجُّوا إِلَى اللَّهِ»؛ یعنی «عجّ» همان دعا اســت؛ از خدا درخواست کنید. بعد پیغمبر این جملات را فرمود:

 

«فَوَ الَّذِی نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِیَدِهِ لَا یَنْصَرِفُ مِنْ هَذَا الْمَوْضِعِ أَحَدٌ إِلَّا مَغْفُوراً لَهُ».3 قسم به آن موجودی که جان من در دست او اســت، کسی از اینجا نمی‏رود مگر اینکه مورد مغفرت خداوند قرار می‏گیرد. معلوم می‏شود دعا در آن روز مؤثر بود.

 

البته در روایت مربوط به عید فطر، علی (علیه‏السلام) در خطبه‏شان به خود زمان تکیه می‏کند و می‏فرمایند: «أَلَا وَ إِنَّ هَذَا الْیَوْمَ یَوْمٌ جَعَلَ اللَّهُ لَکُمْ عِیداً»؛ و بعد هم می‏فرمایند:«وَ ادْعُوهُ یَسْتَجِبْ لَکُمْ». پس معلوم می‏شود این زمان بر دعا مؤثر اســت. ولی در اینجا دارد خطبه را در آن روز پیغمبر خواند و بعد فرمود که این روز چنین‏ وچنان اســت. این روایت با آن روایت در همین جهت عامل «زمان» مشترک اســت؛ یعنی خود این روزها بر روی دعا مؤثر اســت. البته در روایت عید قربان، یک موضع و مکان مشخص هم مطرح اســت. چون حضرت فرمود: «لَا یَنْصَرِفُ مِنْ هَذَا الْمَوْضِعِ أَحَدٌ إِلَّا مَغْفُوراً لَهُ»؛ امّا در روایت عید فطر موضع و مکان مطرح نیست؛ فقط زمان روز عید مطرح شده اســت.

 

راجع به مکان ـ‏یعنی عرفات‏ـ ما روایتی داریم که در باب خصوص ماه مبارک رمضان از امام صادق(صلوات‏الله‏علیه) اســت که حضرت فرمود:

 

«مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ مَا یُغْفَرُ لَهُ إِلَى قَابِلٍ إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ». این روایت را گفته‏اند ظهورش در این اســت که ـ‏نعوذبالله‏، خدا نکند، خدا برای ما نیاورد‏ـ اگر کسی در ماه مبارک رمضان مورد مغفرت الهی قرار نگرفت، او دیگر در آینده بعید اســت که مورد مغفرت خدا قرار بگیرد

 

سرّ نزدیکی دعا به اجابت در عید فطر و قربان

من حالا نکته‏ای را می‏خواستم نسبت به هر دو روایت عرض کنم و آن این اســت که هر دو روایت مربوط به عید فطر و عید أضحی اســت که در این دو روز «نماز عید و خطبه» تشریع شده اســت. چه بسا مسأله این اســت که در آن روز و آن زمان، توجه به خدا بیشتر اســت و لذا دعا هم به اجابت نزدیک‏تر اســت. چون هر دو روایت بخشی از خطبه نماز عید بود؛ هم برای علی (علیه‏السلام)، هم برای پیغمبر اکرم(صلّی ‏الله‏ علیه‏ و آله‏ و سلّم)، هر دو خطبه اســت. لذا این نکته که در بحث دعا مطرح اســت که هسته مرکزی دعا از نظر پذیرش که عبارت از توجه داعی به خداوند اســت را تقویت می‏کند. یعنی هرچه توجه بیشتر باشد، تأثیر دعا هم بیشتر می‏شود. هر دو روایت مربوط به روز عید و خطبه و هنگام نماز عید اســت. یعنی در دو موقعیتی اســت که انسان‏ها متوجه خدا هستند؛ چون وقت نماز عید اســت و اصلاً برای عبادت و نماز و توجه به خدا آنجا جمع شده‏اند. لذا آنچه که در دعا مطرح اســت و نسبت به اجابت، هسته مرکزی دعا اســت که همان توجه إلی‏الله‏تعالی اســت، در هر دو موقعیت فراهم بوده اســت. می‏خواستم این نکته را بگویم که روز، روز عید بوده و روزی اســت که نماز عید می‏خواندند و بعد هم خطبه می‏خواندند؛ اصلاً برای نماز و خطبه آنجا جمع شده بودند. لذا در روایتی که برای پیغمبر اســت، حضرت می‏فرماید: «لَا یَنْصَرِفُ مِنْ هَذَا الْمَوْضِعِ أَحَدٌ إِلَّا مَغْفُوراً لَهُ»؛ کسی از اینجا نمی‏رود و متفرّق نمی‏شود مگر آنکه آمرزیده شده اســت. یعنی این خصوصیّت «موضع» را هم در این روایت مطرح کرده‏اند.

 

تأثیر عید مبعث بر اجابت دعا

یکی دیگر از اعیادی که در اسلام بزرگ اســت، روز مبعث اســت. یک روایت از امام صادق (صلوات‏ الله‏علیه) اســت که حضرت فرمودند:

 

«یَوْمُ سَبْعَةٍ وَ عِشْرِینَ مِنْ رَجَبٍ نُبِّئَ فِیهِ رَسُولُ اللَّهِ مَنْ صَلَّى فِیهِ أَیَّ وَقْتٍ شَاءَ اثْنَتَیْ عَشْرَةَ رَکْعَةً»؛ در روز بیست و هفتم ماه رجب که روز مبعث پیغمبر اکرم(صلّی ‏الله‏ علیه‏ و آله‏ و سلّم) اســت، هرکس در هر وقت آن روز دوازده رکعت نماز بخواند؛ «ثُمَّ یَقُولُ اللَّهُ اللَّهُ رَبِّی لَا أُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً أَرْبَعَ مَرَّاتٍ»؛ بعد هم چهار مرتبه این جمله را بگوید؛ «ثُمَّ یَدْعُو فَلَا یَدْعُو بِشَیْ‏ءٍ إِلَّا اسْتُجِیبَ لَهُ فِی کُلِّ حَاجَةٍ».4 بعد دعا کند، این‏طور نیست که دعایی کند مگر اینکه به اجابت می‏رسد؛ نسبت به هر حاجت مشروعی که داشته باشد.

 

در اینجا دوباره زمان را مطرح کرده اســت؛ فرمود: «أَیَّ وَقْتٍ»؛ یعنی هر وقت از این روز که بخواهد؛ چه صبح باشد، چه بعد از ظهر باشد. بعد هم دقت کنید که اینجا هم نماز مطرح اســت. اوّل می‏فرماید دوازده رکعت نماز بخواند، بعد دعا کند. در آن دو مورد قبلی چون عید أضحی و عید فطر خودش نماز داشت، دیگر نماز جداگانه‏ای مطرح نبود. آنجا خطبه هم داشت؛ ولی اینجا نه، روز مبعث نماز ندارد. لذا می‏گوید دوازده رکعت نماز بخواند و بعد دعا کند. دوباره این همان نکته‏ای اســت که من در بحث دعا گفتم و آن این اســت که مسأله بر محور همان توجه عبد به ربّ اســت. اوّل بهترین عملی که کُرنش و پرستش نسبت به معبود اســت را انجام بده، و بعد از او درخواست کن.

 

تأثیر روز عرفه بر اجابت دعا

ما روایات بسیار زیادی داریم که در آن، زمان‏ها را مطرح کرده‏اند و این زمان‏هایی که ما تا حالا گفتیم را ردیف کرده‏اند که یک مجموعه اســت. در بین زمان‏هایی که مطرح شده، غیر از این سه عیدی که من عرض کردم ـ‏یعنی عید فطر و عید أضحی و عید مبعث‏ـ روز خاص دیگری هم هست که «روز عرفه» اســت و درباره آن خیلی روایت داریم که این زمان هم بر روی دعا مؤثر اســت. روایات متعددی داریم که من فقط به یکی دو مورد اشاره می‏کنم. روایتی از پیغمبر اکرم(صلّی ‏الله‏ علیه‏ و آله‏ و سلّم) اســت که حضرت فرمودند:

 

«أفْضَلُ الدُّعَاءِ دُعَاءُ یَومِ الْعَرَفَةِ».5 روایت خیلی کوتاه و گویا اســت. بافضیلت‏ترین دعاها، دعای روز عرفه اســت.

 

هم زمان، هم مکان

در اینجا من مسأله‏ای را مطرح کنم؛ یک بحث تأثیر زمان روی اجابت دعا اســت، یک بحث تأثیر مکان بر روی دعا از نظر اجابت اســت. البته من حالا نمی‏رسم وارد این بحث شوم؛ امّا این یک مورد را اشاره می‏کنم. خود روز «عرفه»، یعنی این زمان در اجابت دعا مؤثر اســت؛ امّا نسبت به اجابت دعا در «عرفات» هم روایاتی داریم که این مکان را مطرح کرده اســت. پس ما یک زمان داریم که می‏گوییم «عرفه» و یک مکان داریم که عبارت اســت از «عرفات»، به اعتبار اینکه حجّاج به آن زمین می‏روند. هم زمان مؤثر اســت و هم مکان مؤثر اســت. مثل این می‏ماند که بگویی لیله قدر مؤثر اســت؛ مسجد هم مؤثر اســت. ما در روایات نسبت به مکان‏ها داریم که مسجد، مکان مؤثر در اجابت اســت. روایاتی داریم که اگر کسی حاجتی داشته باشد، وضو بگیرد و برود در مسجد دو رکعت نماز بخواند. می‏خواستم این را عرض کنم که یک‏وقت این‏ها با هم خَلط نشود. هم زمان مؤثر اســت، هم مکان مؤثر اســت که مکان خودش بحث دیگری دارد که بعداً عرض می‏کنم.

 

حضرت علی (علیه السلام) راجع به روز عید فطر می‏فرماید: درخواست کنید از خدا و دعا کنید و بدانید که این دعاها را خداوند به اجابت می‏رساند و می‏پذیرد. معلوم می‏شود این زمان خاص روی اجابت دعا اثر دارد

 

هم عرفه، هم عرفات!

در خصوص «عرفه»، چون مسأله مکان در ذهن‏ها بوده، چه بسا بعضی‏ها یکباره به ذهنشان می‏آمده که این عرفه‏ای که در روایت وارد شده، نکند همان مسأله دعا در عرفات باشد؛ لذا من روایتی را می‏خوانم که می‏گوید نه، مسأله این نیست؛ اینجا تکیه روی «زمان» اســت و «مکان» را نمی‏خواهد مطرح کند. بحث مکان، بحث جداگانه‏ای اســت. من می‏خواستم این را تفکیک کنم. در یک روایتی اســت از علی(علیه‏السلام) که حضرت فرمود:

 

«لَا عَرَفَةَ إِلَّا بِمَکَّةَ وَ لَا بَأْسَ بِأَنْ یَجْتَمِعُوا فِی الْأَمْصَارِ یَوْمَ عَرَفَةَ یَدْعُونَ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ»

 

.6 آن‏هایی که طلبه هستند خوب حرف‏های من را گوش کنند تا اینها را بتوانند تفکیک کنند. ببینید حضرت چقدر زیبا جداسازی کردند؛ می‏فرماید اشکالی ندارد که در شهرهای دیگر هم که هستید، روز عرفه جمع شوید و دعا بخوانید. «لَا عَرَفَةَ إِلَّا بِمَکَّةَ»؛ ما در دنیا چند جا عرفات نداریم؛ یک‏جا داریم آن هم پشت مکّه اســت. آنجا زمین عرفات اســت. امّا «لَا بَأْسَ بِأَنْ یَجْتَمِعُوا فِی الْأَمْصَارِ یَوْمَ عَرَفَةَ یَدْعُونَ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ». یعنی درست اســت که «عرفات» فقط یک‏جا اســت؛ ولی شما «روز عرفه» در جاهای دیگر جمع شوید و دعا کنید. چقدر زیبا این‏ها را از هم جداسازی می‏کنند که زمان خودش مؤثر اســت و تأثیرش غیر تأثیر مکان اســت.

 

هرکس در ماه رمضان مورد مغفرت واقع نشود...

 

دعا به معنای واقعی

راجع به مکان ـ‏یعنی عرفات‏ـ ما روایتی داریم که در باب خصوص ماه مبارک رمضان از امام صادق(صلوات‏الله‏علیه) اســت که حضرت فرمود: «مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ مَا یُغْفَرُ لَهُ إِلَى قَابِلٍ إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ».7 این روایت را گفته‏اند ظهورش در این اســت که ـ‏نعوذبالله‏، خدا نکند، خدا برای ما نیاورد‏ـ اگر کسی در ماه مبارک رمضان مورد مغفرت الهی قرار نگرفت، او دیگر در آینده بعید اســت که مورد مغفرت خدا قرار بگیرد. چون بهترین زمان‏ها این زمان بود. یعنی ماه رمضان برای اینکه انسان مشمول مغفرت الهی قرار بگیرد، بهترین زمان بود. حالا اگر کسی در این زمان مورد مغفرت واقع نشد، او دیگر در آینده مورد مغفرت قرار نخواهد گرفت، مگر اینکه عرفه را درک کند؛ «إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ».

 

اینجا از نظر طلبگی دو احتمال وجود دارد؛ احتمال اوّل این اســت که «إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ» یعنی «روز عرفه»؛ چون قبلش زمان مطرح اســت و بحث بر سر ماه مبارک رمضان اســت که خودش زمان اســت. احتمال دوم این اســت که منظور از «إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ» این باشد که مگر اینکه این موفق شود به «عرفات» برود؛ یعنی احتمال مکان را مطرح کرده‏اند. البته اگر عرفات هم مراد باشد، این‏طور نیست که هر روزی که خواست به عرفات برود؛ بلکه آن هم مربوط به «روز عرفه» اســت. غرضم این بود که یکی از زمان‏هایی که اثرگذار اســت روی اجابت دعا و روایات بسیار هم راجع به آن داریم، روز عرفه اســت.

 

پنج شب مخصوص دعا

روایاتی هم که بین این‏ها را جمع کرده زیاد داریم؛ یک روایت از پیغمبر اکرم(صلّی ‏الله‏ علیه‏ و آله‏ و سلّم) اســت که فرمودند: «خَمْسُ لَیَالٍ لَا تُرَدُّ فِیهِنَّ الدَّعْوَ?ُ أوَّلُ لَیْلَ?ٍ مِنْ رَجَبٍ وَ لَیْلَةُ نِصفٍ مِنْ شَعْبَانَ وَ لَیْلَ?ُ الْجُمُعَ?ِ وَ لَیْلَ?ُ الْفِطْرِ وَ لَیْلَ?ُ النَّحْرِ». (پنج شب اســت که دعا در آنها رد نمی شود: شب اول رجب، شب نیمه شعبان، شب جمعه، شب عید فطر و شب عید قربان)

 

یعنی همین‏هایی که ما همه را قبلاً گفتیم. ما روایات زیادی داریم که این زمان‏ها را یک‏جا جمع کرده‏اند. البته در یکی چهار مورد دارد، یکی پنج مورد دارد. این روایت پنج مورد در آن مطرح شده بود که ما اینها را یکی‏یکی بررسی کردیم. این مربوط به زمان‏ها بود. آن وقت مکان‏ها را هم ما داریم و روایاتی که مسأله مکان‏ها را مطرح کرده اســت. حالا اگر شد من یک جلسه مکان‏ها را هم مختصراً بررسی می‏کنم. چون من به اصل بحثم که می‏خواستم بروم سراغ دعاهای مأثور نرسیدم. آنچه تا اینجا گفته‏ایم به طور کلّی نسبت به دعاهای غیرمأثور بود. دعاهای غیرمأثور یعنی آن دعاهایی که خودمان از خدا می‏خواهیم حاجت‏هایمان را طلب کنیم. این بحث ما تا اینجا این بود. تا بعد إن‏شاءالله برویم سراغ مکان‏ها و من یک مقداری راجع به آن‏ها هم صحبت کنم و بعد هم اگر موفق شوم، می‏روم سراغ مسأله دعاهای مأثور که در آنجا یک بحث لطیفی هست که إن‏شاءالله وارد آن بحث می‏شوم.

تبیان

مطالب مرتبط :

دعای بسیار مجرب که حاجتتان را بحق پنج تن برآورده می کند

دعایی مجرب برای حاجتی که امیدی به برآورده شدن آن نیست

دعای بسیار پر فضیلت و عظیم‌‌الشأن مخصوص شب جمعه

یک دعای سریع الاجابه برای گشایش فوری!!!

این گونه دعا کنیم، مستجاب می‌شود


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

برای برآورده شدن حاجات چه دعایی بخوانیم و شیوه دعا …برای برآورده شدن حاجات چه دعایی بخوانیم و شیوه دعا کردن چگونه است؟پاسخ به سوالات شرعی مخاطبان درباره احکام عزاداریاین که همه این موارد یکجا پاسخ داده شد خیلی لازم بود ولی بعضی از سوالات مثل قبل تقریبی اس ام اس برای همهیاد باد آن روزگاران یاد باد اس ام اس و متن تبریک عید غدیر اس ام اس و متن تبریک عید یک آسیب‌دیده فرقه حلقه اعدام، کمترین مجازات برای …نسیم نوشت فرقه حلقه که این روزها سرکرده آن در زندان به سر می برد، همچنان قربانی می گیردالف نامه آرامش بخش حریف بدعهدی آمریکا نمی شودپس از سال در زندان باز شد وزرا بنگاه‌های اقتصادی را دو دستی چسبیده‌اند حرفهایم الف در پرونده طوسی از حیث مسائل خلاف عفت عمومی …در پرونده طوسی از حیث مسائل خلاف عفت عمومی قرار منع تعقیب صادر شده و این قرار قطعی استدیوانه خانه شماره لطفا در مدت کوتاهی که در این دیوانه خانه هستید انسانیت را زیر پا گذاشته و قدم به محبوب ترین کارها در پیشگاه خدا سماموسدر آیات و روایات مجموعه هایی به عنوان محبوب ترین اعمال و کارها در پیشگاه خداوند مطرح بازشناسی مفهوم تدبر در قرآن دیگرانبازشناسی مفهوم تدبر در قرآن چکیده تدبّر؛ اصطلاح ویژه‌ای است که وحی قرآنی، آن را برای آفتاب هشدار بازار آزاد در کمین شماست یک حقیقت بنیادین در زندگی اقتصادی مردم هیچ گاه به



لینک منبع :در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود!

در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود! - مفیدستان mofidestan.ir/در-این-5-شب-هیچ-دعایی-رد-نمی-شود/‏ گفته شد ماه مبارک رمضان، ماه بازگو کردن کلام ربّ، یعنی قرآن اســت و ماه سخن گفتن عبد با ربّ اســت که از آن تعبیر به دعا می کنند؛ دعا را هم تقسیم بندی کردیم به ... در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود!| نیک صالحی - میهن دید www.mihandid.com/getlink/342031‏ در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود! - گفته شد ماه مبارک رمضان، ماه بازگو کردن کلام ربّ، -دعایی. تصاویر برای در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود! شب نیمه شعبان هیچ دعایی رد نمی شود!! - تبیان article.tebyan.net/279500/شب-نیمه-شعبان-هیچ-دعایی-رد-نمی-شود-‏ - ذخیره شده شب نیمه شعبان هیچ دعای رد نمی شود! ... همانا این شب، شبی است که خداوند به وجود خود سوگند یاد کرده که در آن درخواست .... 5- خواندن صد مرتبه آیه مبارکه « أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَلِیلًا مَّا تَذَکَّرُونَ _62/ نمل». در این 5 شب هیچ دعایی رد نمی شود - مجله خبری نیوز newzz.ir/search/?q=در+این+5+شب+هیچ+دعایی+رد+نمی+شود‏ - ذخیره شده سید محمود دعایی درحالی بر جنازه یکی از اعضای جبهه ملی نماز میت خواند که بر روی آن پرچمی با نماد شیر و خورشید نقش بسته بود. عبدالعلی ادیب برومند (زاده ۱۳۰۳) شاعر ... دعایی که ضامن اجابتش امام صادق علیه السلام است و ردخور ندارد - اللهم ... zohor-mahdi.blogsky.com/.../دعایی-که-ضامن-اجابتش-امام-صادق-علیه-السلام-است-و-ردخور-ندارد‏ - ذخیره شده - مشابه این دعا علاوه بر اوردن حاجات برای شفای بیماران نیز تجویز می شود وچنانچه بیمار خوب نشد حتما اجلش رسیده است وکاری نمی توان کرد . ... خواندن این نماز هیچگونه احساس خستگی و کسالت در شما نباشد تا بتوانید نماز را کامل و بدون هیچ اشتباهی بخوانید. ... باید در یک مرتبه 100 بار خونده بشه خیلی راحته و بعد از 5،6 بار خوندن حفظ میشید. فقط دعا - برای اطلاع به دنیا forworld.blogsky.com/1390/11/14/post-9/‏ - ذخیره شده - مشابه 2: آیه جهت این که اگر می خواهید خواسته تان رد نشود . چون کسی به کسی حاجتی داشته باشد و خواهد که حاجتش روا شود این آیه را بر دست راست ... 5: جهت گشادگی کارها ی بسته : .... نرجس خاتون حاجت میده به پسرش قسم بدید روتون و زمین نمی زنه خانوم به حق پسرش ... در شب جمعه این دعا را بر 41 دانه گندم بخواند و بر بام خانه ریزد تا مرغها بخورند. مجموعه اذکار و ادعیه - قائمیه download.ghbook.ir/downloads/htm/3000/11013-f-13930612-azkar.htm‏ - مشابه 2) صلوات فرستاده شود قبل و بعد ازدعا و ختم که بهتر است به این شکل باشد: اللهم ... یا محمد هر که از امتان تو این دعا را در آخر ادعیه مناجات خود بخواند حوائج او رد نخواهد شد. ... 7) دعا کردن در اوقات شریف مانند شب جمعه و روز جمعه و اعیاد دعا کردن در سحرگاهان و .... الله العزیز الجبار هیچ گروه چهل نفری خداوند را در کاری نمی خوانند مگر اینکه دعای آن ... .: Porseman.org :. - چرا گاهی دعا اجابت نمی شود؟ - پرسمان porseman.org/showarticle.aspx?id=90‏ - ذخیره شده - مشابه در پاسخ به این سوال متذکر می شویم اولا هیچ دعایی خالی از نوعی اجابت نیست، زیرا ... شما بدانید، اگر روی بیاندازد و از او چیزی بخواهید، نا امید نخواهید شد و پاسخ رد نمی شنوید. .... 5- توکل به خداوند: مؤمن پس از انجام وظایفی که به عهده دارد، نسبت به آنچه که از توان او ... در نظر بگیریم یکسال ه روز و شب برای رسیدن به حاجتمون دعا کنیم با تمام ... دعا - دانشنامه‌ی اسلامی wiki.ahlolbait.com/دعا‏ - ذخیره شده - مشابه 24 ژانویه 2017 ... حضرت علی علیه السلام در این باره میفرماید: کسی که از سر اخلاص دعا کند، به یکی ... 5. یقین به اجابت[ویرایش]. ایمان به رحمت بی منتهای ذات احدیت،ایمان به اینکه از ... ایمان داشته باشد که در رحمت الهی هیچ گاه به روی بنده بسته نمی شود ،نقص و ... و آله میفرماید: دعایی که اولش بسم الله الرحمن الرحیم گفته شود، رد نمیشود.