مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران

[ad_1]

معاون بهداشتی دانشگاه ایران در خصوص افزایش مصرف جوهر قند در نان های سنتی شهر تهران هشدار داد

به گزارش مشرق، احمد جنیدی جعفری در خصوص افزایش مصرف بلانکیت (جوهر قند) در نمونه برداری های صورت گرفته از نان های سنتی در استان تهران هشدار داد و گفت: بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 2628، استفاده از بلانکیت در تهیه نان های سنتی اعم از لواش، تافت ون، بربری و سنگک ممنوع است.
 
وی افزود: اما بعضی نانوایی های شهر تهران، به منظور تسریع در کوتاه شدن فرآیند تولید و جبران نقائص ناشی از عدم تخمیر طبیعی به مصرف مواد شیمیایی چون جوش شیرین، بلانکیت (جوهر قند) و نمک طعام اضافی برای کاهش سیالیت گلوتن و افزایش مقاومت خمیر حاصل از گندم آلوده به آفت سن و سفید تر شدن نان روی می آورند.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه سفیدی بیش از حد نان ها حکایت از مصرف بلانکیت در تهیه آن دارد، گفت: باقی مانده بلانکیت مصرف شده در نان، بعد از ورود به دستگاه گوارش موجب از بین بردن پرزهای معده و روده و در دراز مدت ممکن است باعث بروز سرطان دستگاه گوارش گردد.
 
جنیدی به مضرات استفاده از بلانکیت بر سلامت نانوایان و مصرف کنندگان اشاره کرد و گفت: استنشاق مستقیم بلانکیت موجب تحریک سیستم تنفسی، پوستی و چشمی نانوایان شده و موجب بروز بیماری دیابت از طریق بلوک کردن هورمون های بدن به ویژه انسولین در مصرف کنندگان نان های حاوی بلانکیت می‌شود.
 
وی درباره بهترین و مناسب ترین شیوه تهیه نان های مسطح مانند لواش، تافتون و بربری گفت: مناسب ترین و بهترین شیوه تهیه نان انجام عمل تخمیر بیولوژیک است که موجب تغییرات بسیار مطلوبی در ویژگی های حسی، شیمیایی، فیزیکی و ارزش غذایی نان می شود و موجب افزایش قابلیت هضم نان و جذب مواد معدنی خواهد شد.

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط



کلماتی برای این موضوع

خبرگزاری فارس هشدار درباره مصرف جوهر قند در …هشدار درباره مصرف جوهر قند در در استان تهران هشدار نانوایی های شهر تهران هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهرانهشدار درباره مصرف جوهر قند در اما بعضی نانوایی های شهر تهران تهران درحد هشدار هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهران … مصرف جوهر قند در هشدار درباره مصرف جوهر نانوایی های شهر تهران هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهران هشدار درباره مصرف جوهر مصرف جوهر قند در نانوایی های شهر تهران هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران …به گزارش دولت بهار به نقل از فارس، احمد جنیدی جعفری در خصوص افزایش مصرف بلانکیت جوهر هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان های سنتی تهران …به گزارش نامه نیوز ، احمد جنیدی جعفری در خصوص افزایش مصرف بلانکیت جوهر قند در نمونه هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌ پایگاه اطلاع …… مصرف جوهر قند در نان درباره مصرف جوهر قند در نانوایی های شهر تهران، به الف هشدار در مورد مصرف جوهر قند در نانوایی‌هاهشدار در مورد مصرف جوهر قند در نانوایی های کشور و هشدار درباره مصرف یک هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهرانمعاون بهداشتی دانشگاه ایران در خصوص افزایش مصرف جوهر قند در نان های سنتی شهر تهران هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران مجله هشداردربارهمصرفجوهرهشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران مجله



لینک منبع :هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران

Fars News Agency : هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهران www.farsnews.com/printable.php?nn=13950511000325‏ - ذخیره شده 1 آگوست 2016 ... هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهران معاون بهداشتی دانشگاه ایران در ... وی افزود: اما بعضی نانوایی های شهر تهران، به منظور تسریع در کوتاه ... هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی های تهران - مشرق نیوز | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/22847655‏ 1 آگوست 2016 ... هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی های تهران. معاون بهداشتی دانشگاه ایران در خصوص افزایش مصرف جوهر قند در نان های سنتی شهر تهران هشدار داد . هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهران - kodoom.com ... news.kodoom.com/iran-society/هشدار-درباره-مصرف-جوهر-قند.../5875833/‏ هشدار درباره مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی تهران ... وی افزود: اما بعضی نانوایی های شهر تهران، به منظور تسریع در کوتاه شدن فرآیند تولید و جبران نقائص ناشی از عدم ... هشدار؛ نان سنتی تهران به جوهر قند آلوده است - روزنامه جام جم press.jamejamonline.ir/Newspreview/2490729570642206327‏ - ذخیره شده ... دانشگاه ایران درباره افزایش مصرف جوهر قند در نان‌های سنتی شهر تهران هشدار داد. ... وی افزود: بعضی نانوایی‌های شهر تهران به منظور تسریع در کوتاه شدن فرآیند تولید و ... برچسب ها - جوهر قند - عصر ایران www.asriran.com/fa/tag/1/جوهر%20قند‏ - ذخیره شده - مشابه هشدار سازمان غذا و دارو درباره "جوهر قند". از مصرف جوهر قند در برخی از نانوایی ها را... تر عرضه کنند از جوهر قند یا بلانکت استفاده می... چراکه جوهر قند پس از ورود به بدن می ... جوهر قند در نان مردم 'بسیار خطرناک' است - BBC Persian www.bbc.com/.../160124_me_sodium_dithionite_in_breads_iran‏ - ذخیره شده - مشابه 24 ژانویه 2016 ... ... انجمن حمایت از مصرف کنندگان ایران می‌گوید مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها به ... درباره استفاده از جوهر قند در نان و (برخی قندها و آب‌نبات‌های سفید) هشدار ... جوهر قند چیست و در نان چه می‌کند؟ - جنوب نیوز www.jonoubnews.ir/showpage.aspx?id=148376‏ - ذخیره شده 2 فوریه 2015 ... هرچند آرش رشیدیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تازگی ... این خبر تازه نیست و قصه سر دراز دارد و پیش از این هم مسئولانی درباره اش هشدار ... جوهر قند یا سدیم دیتیونیت یا بلانکت، پودری سفید رنگ با ترکیب گوگردی و ... و افزودن جوهر قند به نان ، عوارض چشمی ، گوارشی و پوستی اش در بدن نانوایی که ... هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی های تهران - اخبار ایران و جهان newsreaders.ir/search/?q=هشدار+درباره+مصرف+جوهر+قند...نانوایی...تهران‏ به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر احمد جنیدی جعفری در خصوص افزایش مصرف بلانکیت (جوهر قند) در نمونه برداری های صورت گرفته از نان های سنتی در استان تهران هشدار ... هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران | | دکتر لیست ، اخبار ... doctorlist.ir/1589-3/‏ 8 آگوست 2016 ... هشدار درباره مصرف جوهر قند در نانوایی‌های تهران ... معاون بهداشتی دانشگاه ایران در خصوص افزایش مصرف جوهر قند در نان های سنتی شهر تهران هشدار داد. هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نان | خبرگزاری روز rooz.news/هشدار-سازمان-غذا-و-دارو-درباره-مصرف-نان/‏ 19 دسامبر 2015 ... به گفته این مسئول در سازمان غذا و دارو، جوهر قند، به‌شدت برای سلامتی مضر ... شد که نزدیک به ٣٠ تا ٤٠ نانوایی در تهران از این ماده استفاده می‌کردند که ...