[ad_1]
در ادامه به مواد افزودنی خاصی اشاره میکنیم که میتوانند عوارض جانبی به جا بگذارند.
1- آسپارتام یکی از این مواد افزودنی به شمار میرود که در واقع نوعی شیرینکننده مصنوعی اسـت، و در محصولات رژیمی یا بدون قند مثل نوشابههای رژیمی، آدامسهای بدون قند، ویتامین جویدنی، شربت سرفه، خمیر دندان و حتی غلات صبحانه به کار میرود. به نظر متخصصان، آسپارتام و شیرینکنندههای مصنوعی دیگر، با مشکلاتی مثل چاقی، سردرد، و انواع خاصی از سرطان مرتبط هستند. مطالعات آنان نشان میدهد که شیرینکنندههای مصنوعی میتوانند تعادل بین باکتریهای خوب و بد روده را از بین ببرند و در نتیجه مشکلات مختلفی با همین عدم تعادل ایجاد کنند، چون نظم باکتریهای روده در همهچیز از متابولیسم گرفته تا خلقوخو نقش دارد.
2- شربت ذرت با فروکتوز بالا، یکی از شیرینکنندههایی اسـت که در غذاهای فرآوریشده مثل نانها، آبنباتها، ماست، سسهای سالاد، کنسرو سبزیجات و غلات صبحانه به کار میرود. اما متاسفانه این نوع فروکتوز فرآوری شده برای کبد سمی اسـت، و مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد مقاومت به انسولین میشود که عامل خطر مهمی برای ابتلا به دیابت و بیماری قلبی به حساب میآید.
3- منوسدیم گلوتامات (MSG)، یک طعم دهنده اسـت که در بعضی غذاهای چینی، چیپس سیب زمینی، اسنک ها، کلوچه ها و کیک های صنعتی، ادویه ها، سوپ های اماده و غذاهای منجمد وجود دارد. این افزودنی یکی از محرک های میگرن اسـت و با مقادیر بالایی سدیم نیز دادا میباشد ( 21 درصد سدیم دارد).
4- چربی های ترانس، که در غذاهای فرآوری شده مثل مارگارین، چیپس، کراکر، اقلام پخته و فست فودها یافت میشوند در طولانی تر کردن عمر مفید و بهبود بافت مواد غذایی نقش دارند. در عین حال ارتباط قوی با بیماری های قلبی و دیابت دارند. خوشبختانه FDA اخیرا قانونی تصویب کرده اسـت که چربی های ترانس تا سال 2018 باید مرحله به مرحله از بیشتر غذاهای بسته بندی شده و غذاهای رستورانی حذف گردند.
5- رنگ های خوراکی، که در آب نبات ، بستنی و ..یافت میشوند. بسیاری از این رنگ های بر پایه نفت، با بیش فعالی در کودکان و سرطان در حیوانات آزمایشگاهی مرتبط دانسته شده اند.
6- رنگ کارامل، که بطور گسترده در آبجو، نان قهوه ای، شکلات، شیرینی، دونات، بستنی و ترشی وجود دارد، با آمونیاک فرآوری شده اسـت و منجر به تشکیل ترکیبات سرطانزا می شود.
7- سولفیتها، نوعی نگهدارنده و چاشنی طعم دهنده هستند که به طور طبیعی در شراب و آبجو وجود دارند، و به نوشابهها، آبمیوهها، میوههای خشک، انواع چاشنی ها و محصولات تهیهشده ازسیبزمینی، اضافه میشوند. FDA تخمین میزند که حدود ۱۰ درصد مردم به این ترکیب گوگردی حساسیت دارند و بعضیها واکنشهای مختلفی به این ترکیب نشان میدهند؛ از علائم خفیف مثل تب تا مشکلات خطرناکی مثل آنافیلاکسی.
8- نیترات سدیم، نوعی ماده نگهدارنده مصنوعی دیگر اسـت که در فرآوردههای گوشتی مثل هاتداگ،بیکن و ماهی دودی استفاده میشود. بعضی از مطالعات حیوانی نشان میدهند که این ترکیب در بدن به نوعی ترکیب سرطانزا تبدیل میشود، اما هنوز تردیدهای زیادی درباره این نتایج وجود دارد و نتایج قطعی و نهایی اعلام نشدهاند. به نظر متخصصان، نیترات سدیم طبیعی که به شکل پودرکرفس، در فرآوردههای گوشتی پختهنشده یافت میشود، ایمن تر می باشد.
9- دو نوع ترکیب BHT و BHA، از نگهدارندههای دیگری هستند که در انواع چیپسهای سیبزمینی،آدامس، غلات، سوسیسهای منجمد، برنج غنیشده، آبنبات، ژله و محصولات دیگر استفاده میشوند. این ترکیبات از فرآوردههای نفتی به دست میآید، و گزارش موسسه ملی بهداشت آمریکا نشان میدهد که بر اساس مطالعات حیوانی، احتمالا BHA در انسان سرطانزا اسـت و ترکیب BHT به میزان کمتری با سرطان مرتبط اسـت.
10- پتاسیم برومات نوعی ماده اسـت که در ترکیب آردهای نانپزی استفاده میشود، و در واقع نوعی عامل اکسیدکننده اسـت. این ماده برای استحکام خمیر و کوتاه شدن زمان پخت نان به کار میرود، اما ممکن اسـت باعث اختلالات سیستم عصبی ، مشکلات کلیوی و ناراحتیهای گوارشی شود.
-
منبع: Reference: www.prevention.com
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
28 ا کتبر 2015 ... بررسیهای متخصصان نشان میدهد که بعضی از رایجترین مواد افزودنی که در غذاهای فرآوریشده استفاده میشوند، با بیماریهایی مثل سرطان، بیشفعالی در ...26 سپتامبر 2016 ... بررسیهای متخصصان نشان میدهد که بعضی از رایجترین مواد افزودنی که در غذاهای فرآوریشده.29 ا کتبر 2015 ... بررسیهای متخصصان نشان میدهد که بعضی از رایجترین مواد افزودنی که در غذاهای فرآوریشده استفاده میشوند، با بیماریهایی مثل سرطان، بیشفعالی در ...25 فوریه 2016 ... ممکن است پرهیز کردن از این مواد افزودنی سخت به نظر برسد، چون تغذیه کاملا سالم یعنی رژیم غذایی خاصی که حاوی غذاهای کامل باشد و بهطور طبیعی ...8 نوامبر 2015 ... به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قدمت استفاده از افزودنیهای مواد غذایی به هزاران سال قبل برمیگردد یعنی از چند هزار ...27 فوریه 2016 ... بدترین افزودنی های غذایی. در ادامه به مواد افزودنی خاصی اشاره می کنیم که می توانند عوارض جانبی به جا بگذارند. 1- آسپارتام یکی از این مواد افزودنی ...8 نوامبر 2015 ... به گزارش شفا آنلاین،قدمت استفاده از افزودنیهای مواد غذایی به هزاران سال قبل برمیگردد یعنی از چند هزار سال پیش مردم از نمک یا حتی شکر برای طعم ...29 ا کتبر 2015 ... بررسیهای متخصصان نشان میدهد که بعضی از رایجترین مواد افزودنی که در غذاهای ...29 ا کتبر 2015 ... ... پایان رسیدهاست · نمکهای پرخطری که"شفابخش" تبلیغ میشوند نام نمکهای ناسالم. 5:00:19. خانه اخبار پزشکی فارسی بدترین افزودنی های غذایی ...
کلماتی برای این موضوع افزودنی خطرناک در مواد غذاییخبر خوب این که این روغنها در حال حذف شدن از سیستم غذایی میباشد بعضی از دولتهای فرآورده های لبنی شبکه خبری صنایع غذایی ایرانبالا رفتن آگاهی های مصرف کنندگان جهانی مواد غذایی باعث گرایش بیشتر آنها به سوی مواد مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهرانمهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران انجام پروژه های دانشجویی در وبلاگ مهندسی صنایع پوست و مو پزشکان ایران بیماریهای پوستی در افراد دچار ایدز به چه شکل تظاهر پیدا میکنند؟ تظاهرات پوستی در رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایراننکاتی درباره فواید و زیانهای مصرف آجیل یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت فودنا شبکه خبری صنایع غذایی ایران شبکه خبری …شبکه خبری صنایع غذایی ایران سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی با اعجاز سبوس جو دوسر آشنا شویداین مادهی غذایی به لاغری کمک میکند، ضد دیابت است، کلسترول را پایین میآورد و غیرهتغذیه پزشکان ایران خاصیت رطوبتبخشی این ماده غذایی باعث شده تا علاوه بر مصرف خوراکی بتوان آن را به عنوان لاغر شدن،لاغری فوری،لاغری موضعی ،لاغر شوید مقالات …تازه ترین پیشنهاد برای لاغری و کاهش وزن چاقی یک بیماری عوارض رژیم های لاغری و غذایی اقتصاد غذا پایگاه خبری صنایع غذایی و کشاورزی …یونس ژائله، مالک شرکت بزرگ شیرینعسل آذربایجانشرقی را با واحد تولیدی به
لینک منبع :بدترین افزودنی های غذایی
تصاویر برای بدترین افزودنی های غذایی
بدترین افزودنی های غذایی - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/165888/بدترین-افزودنی-های-غذایی - ذخیره شده
28 ا کتبر 2015 ... بدترین افزودنی های غذایی. سلامت نیوز: بررسیهای متخصصان نشان میدهد که بعضی
از رایجترین مواد افزودنی که در غذاهای فرآوریشده استفاده میشوند، ...
بدترین افزودنی های غذایی - خبر نو
khabareno.com/fa/news/108512/بدترین-افزودنی-های-غذایی - ذخیره شده
25 فوریه 2016 ... ممکن است پرهیز کردن از این مواد افزودنی سخت به نظر برسد، چون تغذیه کاملا سالم
یعنی رژیم غذایی خاصی که حاوی غذاهای کامل باشد و بهطور طبیعی ...
بدترین افزودنیهای غذایی - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/5385030/بدترین-افزودنیهای-غذایی - ذخیره شده
8 نوامبر 2015 ... باور عمومی این است که افزودنیهای غذایی برای سلامت ما خوب و مفید هستند اما
تحقیقات چیز دیگری را نشان میدهد.
بدترین افزودنیهای غذایی - مجله خبری شوش مال
shooshmall.com/blog/بدترین-افزودنیهای-غذایی/
باور عمومی این است که افزودنیهای غذایی برای سلامت ما خوب و مفید هستند اما
تحقیقات چیز دیگری را نشان میدهد.
بدترین افزودنی های غذایی - تی نیوز
tnews.ir/news/a23451060231.html - ذخیره شده
31 ا کتبر 2015 ... بررسی های متخصصان نشان می دهد که بعضی از رایج ترین مواد افزودنی که در غذاهای
فرآوری شده استفاده می شوند، با بیماری هایی مثل سرطان، بیش ...
بدترین افزودنی های غذایی - تی نیوز
tnews.ir/news/cb7f58450213.html
27 فوریه 2016 ... خبرگزاری آریا- بررسی های متخصصان نشان می دهد که بعضی از رایج ترین مواد
افزودنی که در غذاهای فرآوری شده استفاده می شوند، با بیماری هایی مثل ...
آشنایی با بدترین افزودنی های غذایی - پایگاه خبری اطلاع رسانی شفا ...
tnews.ir/news/419F51568922.html - ذخیره شده
شفا آنلاین>سلامت>باور عمومی این است که افزودنی های غذایی برای سلامت ما خوب و
مفید هستند اما تحقیقات چیز دیگری را نشان می دهد. به گزارش شفا آنلاین ،قدمت ...
بدترین افزودنی های غذایی | بررسی های متخصصان نشان می دهد - قطره
www.ghatreh.com/news/nn28353939/بدترین-افزودنی-های-غذایی
31 ا کتبر 2015 ... بررسی های متخصصان نشان می دهد که بعضی از رایج ترین مواد افزودنی که در غذاهای
فرآوری شده استفاده می شوند، با بیم.
بدترین افزودنی های غذایی - هدانا | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/9167678
8 نوامبر 2015 ... بدترین افزودنی های غذایی. باور عمومی این است که افزودنی های غذایی برای سلامت ما
خوب و مفید هستند اما تحقیقات چیز دیگری را نشان می دهد.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 ساعت 16:07