مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

روش های تهیه رب انار خانگی

[ad_1]

انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می کنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف های سفید با دانه ها مخلوط شد ایرادی ندارد.

روش های تهیه رب انار خانگی 

 

مواد و وسایل لازم برای تهیه رب انار :

انار    8کیلوگرم

آب    3لیوان

نمک در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
وسایل لازم برای تهیه رب انار خانگی :

صافی پارچه ای یا سیمی خانه ریز

گوشتکوب

چرخ گوشت

طرز تهیه رب انار به روش اول:

انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می کنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف های سفید با دانه ها مخلوط شد ایرادی ندارد.

در قابلمه بزرگی، دانه های انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه ها سعی کنید آب دانه ها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانه ها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانه ها گرفته شود.

سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانه ها جدا شود. دانه ها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آن ها تا حد ممکن گرفته شده است ولی برای آب گیری کامل، دانه های داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانه ای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه 2 حاصل شود!

آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد چون در این مرحله آب سریعا تبخیر می شود.

 روش های تهیه رب انار خانگی

دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی برد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد و گرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب می شود.

در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه 1 آماده است.

غلظت رب انار بسیار مهم است چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال می گذارید سفت تر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب می رود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می شود خیلی دیر در آب حل می شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمی باشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر می دارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد.

طرز تهیه رب انار به روش دوم:

انار را دانه کنید و در چرخ گوشت بریزید و آب انار را بگیرید. البته برخی از آبمیوه گیری های خانگی و یا چرخ گوشت های صنعتی نیز همین کار را انجام می دهند. در این روش دیگر آبی داخل دانه ها باقی نمی ماند و می توانید تفاله ها را دور بریزید.

این روش به علت اینکه برای آب گیری دانه ها از چرخ گوشت استفاده می شود راحت تر است و در ضمن زمان کمتری صرف می شود.

مستقیما آب خارج شده از چرخ گوشت را داخل قابلمه ریخته و بگذارید غلیظ شود. غلظت مناسب همان غلظتی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند و در ضمن دیرتر فاسد شود.

نکاتی درباره تهیه رب انار :

در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر 8 کیلوگرم انار، 1 کیلوگرم رب انار حاصل می شود.

هر چه رب غلیظ تر شود دیرتر خراب و فاسد می شود و رنگ آن نیز تیره تر می گردد البته مراقب باشید که ته نگیرد وگرنه زحمت و هزینه شما به هدر می رود!

معمولا برای به صرفه بودن رب از انارهای شکسته و کوچک استفاده می کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان تر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمی کند و آن چه مهم است اینکه انار آبدار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه ای رنگ و خشک باشد.

بهترین رنگ رب انار قهوه ای کمرنگ تا قهوه ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته است و یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده اند.

رب انار را داخل ظروف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.

سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.

در برخی رب انارهای بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می کنند که هم طعم رب را ترش تر می کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می دهد در این مواقع شما دانه های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می کنید که همان تفاله پوست آلوچه است.

رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذاهای دیگر چاشنی و سس لذیذی است.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

تهیه رب انار خانگی به دو روش یاد بگیر دات کامآشنایی با طرز تهیه رب انار به دو روش از انارهای شکسته، قرمز رنگ و آبدار استفاده کنیدطرز تهیه رب خانگی یاد بگیر دات کامطرز تهیه رب خانگی که سالم و مطمئن و بدون مواد نگهدارنده بوده و این رب را چند سال بدون دستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با …آشپزیدستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با گوشت و سویا ••• روش اول همبرگر طرز تهیه رب خانگی که کپک نزندبرای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از شستن، چرخ کنید و بعد از صافی رد کنید تا روش های پخت انواع غذا های ایرانیروش های پخت انواع غذا های ایرانی انواع خورشت انواع سوپ و آش انواع دسر غذا های خوراک مرغ با رب انار خوراک مرغ با رب انارطرز تهیه خوراک مرغ با رب انارروش تهیه خوراک مرغ با رب انارطرز خورش انار، طرز تهیه خورشت انار دانه مسما آکاخورش انارطرز تهیه خورش اناربیجطرز تهیه خورش انار آویجنحوه پخت خورش انارطرز تهیه تهیه شیره انگور به روش سنتیتهیه شیره انگور به روش سنتی طرز تهیه شیره انگور تهیه شیره انگور نحوه درست کردن شیره سه روش برای تهیه کشک و بادنجان به همراه رمز و راز …خورش انار و مرغ ، یک غذای عالی مناسب شب یلدا خورش انار و مرغ برای شب یلدا بسیار مناسب طرز تهیه خورشت فسنجان راز های خوشمزگیشطرز تهیه پیتزای خانگی در حد لالیگا راز های رستورانی تهیه رب انار خانگی به دو روش یاد بگیر دات کام آشنایی با طرز تهیه رب انار به دو روش از انارهای شکسته، قرمز رنگ و آبدار استفاده کنید غلظت و طرز تهیه رب خانگی یاد بگیر دات کام طرز تهیه رب خانگی که سالم و مطمئن و بدون مواد نگهدارنده بوده و این رب را چند سال بدون کپک دستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با گوشت و سویا آشپزی دستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با گوشت و سویا ••• روش اول همبرگر خانگی با طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از شستن، چرخ کنید و بعد از صافی رد کنید تا تخم های روش های پخت انواع غذا های ایرانی روش های پخت انواع غذا های ایرانی انواع خورشت انواع سوپ و آش انواع دسر غذا های دریایی و خوراک مرغ با رب انار خوراک مرغ با رب انارطرز تهیه خوراک مرغ با رب انارروش تهیه خوراک مرغ با رب انارطرز پخت طرز تهیه رب انار خوش طعم خواص رب انارطرز تهیهمواد لازمرب انارتهیه رب انارطرز تهیه رب انارانواع ربپخت رب انار نه روش برای طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه آکا ماهی شکم پرماهی شکم پر با رب انارماهی شکم پر بدون فرماهی شکم پر قزل آلاماهی شکم پر در فویل طرز تهیه رنگهای خوراکی خانگی طرز تهیه رنگهای خوراکی خانگی سه روش برای تهیه کشک و بادنجان به همراه رمز و راز خوشمزه تر شدن کشک بادمجان طرز تهیه کشک بادمجان کشک و بادمجان رژیمی راز و رمزهای تهیه کشک و بادمجانسه طرز تهیه رب انار خانگی



لینک منبع :روش های تهیه رب انار خانگی

تهیه رب انار خانگی به دو روش | یاد بگیر دات کام www.yadbegir.com/new/?p=1286‎Cached Similarرب انار. طرز تهیه رب انار به روش اول: انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و ... البته برخی از آبمیوه گیری های خانگی و یا چرخ گوشت های صنعتی نیز همین کار را انجام ... پرنیان - طرز تهیه ی ربّ انار به روش سنتی azade81.blogfa.com/post/194‎Cached Similarپرنیان - طرز تهیه ی ربّ انار به روش سنتی - یادداشت های یک خبرنگار. ... پدرم 100 کیلو انار از باغ یکی از اقوام تهیه کرد و از این مقدار، 80 کیلو را به پخت رب اختصاص ... طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش | ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-رب-انار-خانگی-خوشمزه-به-دو-روش‎Cached24 ا کتبر 2016 ... رب انار یکی از چاشنی‌های غذایی بسیار خوشمزه است. با طرز تهیه رب انار خانگی ترش، شیرین و ملس با استفاده از آب انار و دانه انار آشنا شوید. 2 روش طرز تهیه رب انار خانگی خوش طعم - ابرتازه ها www.abartazeha.com/news/153872/prepare-pomegranate1-sauce/‎Cached2 روش طرز تهیه رب انار خانگی خوش طعم | درست کردن رب انار , روش های متفاوت درست کردن رب انار, مواد لازم برای تهیه رب انار, نکاتی برای تهیه رب انار خانگی. طرز تهیه رب انار - چاشنی خانگی | ایران کوک https://irancook.ir/11/16/طرز-تهیه-رب-انار-چاشنی-خانگی/15665/‎Cachedطرز تهیه: انار ها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه ها به آنها ... دانه های انار را به همرا آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا حدودا 40 دقیقه خوب ... رب انار | طرز تهیه رب انار - نمناک namnak.com/رب-انار.p15850‎Cached Rating: 4.5 - 29 reviews - 1 hr رب انار و رب انار خانگی و رب انار شیرین و تهیه رب انار و تهیه رب انار خانگی و روش ... رب انار یکی از چاشنی های اصیل ایرانی می باشد که برای ترش یا ترش و شیرین ... طرز تهیه رب انار خانگی - آپارات www.aparat.com/v/4zI7M/طرز_تهیه_رب_انار_خانگی‎Cached15 نوامبر 2016 ... سکاکی مواد لازم: انار ۲ کیلوگرم نمک یک قاشق غذاخوری (اختیاری)طرز تهیه: دانه های انار را از میوه آن جدا کرده و آب انار را بگیرید. چون آب انار گرفته می. طرز تهیه و آماده سازی رب انار به همراه تصویر - میهن گرام gram-mihan.ir/ashpazi-3.html‎Cachedاز انار رب انار نیز تهیه می شود که دارای خواصی می باشد و برای تهیه برخی غذاها مانند فسنجان از آن ... نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی ... طرز تهیه رب انار، سالم، راحت بدون هیچگونه مواد افزودنی - YouTube ► 3:35https://www.youtube.com/watch?v=DpViy52nc5E Feb 22, 2017 - 4 min - Uploaded by کانال پارسیان طرز تهیه رب انار همه ایرانیها با رب انار آشنایی کافی را دارند. ولی متاسفانه بسیار از روش آماده کردن رب انار با خبر نیستند و بسیار از ما رب انار را ... آموزش کامل طرز تهیه رب انار سنتی غلیظ و سیاه شمالی در منزل - پاتوق من mepatogh.ir/12961/pomegranate-rob/‎Cached6 نوامبر 2016 ... آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب انار خانگی و خوشمزه در منزل ... دقت کنید که پوست های داخل انار و غلاف سفید رنگ داخل انار با دانه ها مخلوط نشود.