[ad_1]
وب سایت شور وشیرین: سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
مواد لازم:
- روغن مایع به میزان لازم
- پیاز خردکرده 2 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- ادویه کاری یا فلفل تند 1 قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی رنده کرده 1عدد
- سوراغ 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- آب 4 تا 5 پیمانه
- میگوی لافتی (میگوی ریز خشک) 250 گرم
- ماش نیم پز 1 پیمانه
- برنج 3 پیمانه
طرز تهیه:
1-در تابهای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه زردچوبه، فلفل یا ادویه کاری را بیفزائید و کمی تفت دهید.
2-سپس گوجهفرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را - که از یک ساعت قبل خیساندهاید - اضافه کنید و تفت دهید. حالا سوراغ را در آب حل کنید و پس از صاف کردن، آن را به میگوها اضافه کنید.
3-بعد از آن که چند جوش زد، ماش نیم پز و برنج را به مخلوط قبلی بیفزائید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب برنج کشیده شود. آنگاه صبر کنید تا برنج دم بکشد. اکنون چکوی میگو را در دیس زیبائی بکشید و مصرف کنید.
یادآوری 1: به دلیل شور بودن سوراغ، در این غذا از نمک استفاده نکنید. چنانچه
سوراغ در دسترس نبود، میتوانید آن را حذف نمائید و فقط به مقدار لازم آب
به برنج بیفزائید.
یادآوری 2: سوراغ، از مخلوط کردن نوعی ماهی به نام «مُمَخ» و نوعی گل سرخ به نام «گِلک» - که از گیاهان مخصوص جزیره هرمز میباشد - همراه با نمک و پوست نارنج به دست میآید.
4-مخلوط فوق را در حلب میریزند و آن را در مقابل حرارت آفتاب گرم جزیره قرار میدهند تا تبدیل به محلول قرمز رنگی شود که به آن سوراغ میگویند.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ میگو با خمیر بنیه میگو با سس سویا طرز تهیه پلو میگو با سبزی میگو با خمیر یوفکا خوراک میگو با قارچ طرز تهیه میگو با سس خوراک میگو با گوجه فرنگی میگو با برنج
لینک منبع :غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../غذای-بندری-چکوی-میگو-با-سوراغCachedغذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ. سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار
ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
Images for غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ – ماهنامه
www.maahnameh.com/fa/.../غذای-بندری؛-چکوی-میگو-با-سوراغ/Cached29 دسامبر 2016 ... روغن مایع به میزان لازم; پیاز خردکرده 2 عدد; زردچوبه به میزان لازم; ادویه کاری یا فلفل
تند 1 قاشق سوپخوری; گوجه فرنگی رنده کرده 1عدد; سوراغ 4 تا 5 ...
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ - تیتربرتر | اخبار ایران و جهان ...
www.titrebartar.ir/view-37477.html
29 دسامبر 2016 ... سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر
نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
غذای بندری ؛ چکوی میگو با سوراغ - مجله اینترنتی جورواجور
jooorvajoor.ir/غذای-بندری؛-چکوی-میگو-با-سوراغ/Cached29 دسامبر 2016 ... سوراغ یک گونه خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید این غذای بندری
را نوعی دسر نامید چون برای مزه دادن به غذا از آن استفاده می شود.
میهن مگ - غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ
https://mihanmag.com/post/.../غذای_بندری؛_چکوی_میگو_با_سوراغCached29 دسامبر 2016 ... غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ. پنجشنبه, 09 دی ماه 1395 در 08:07:01 شبکه فیلم
هیجانی فارسی: آخر من یک نوع سوپ خانه که قدمت هزاران سال.
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ - bahal
yurdd.loxblog.com/.../غذای%20بندری؛%20چکوی%20میگو%20با%20سوراغ.htm
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ. سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار
ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
تریبون - غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ
3bune.ir/post/BEfueSLKbz/غذای_بندری؛_چکوی_میگو_با_سوراغ
28 دسامبر 2016 ... مجله برترین ها نوشت: وب سایت شور وشیرین: سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که
قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم ...
طرز تهیه چکوی میگو با سوراغ ؛ غذای بندری - ابرتازه ها
www.abartazeha.com/news/171852/چکوی-میگو-با-سوراغ/Cachedدر این مطلب طرز تهیه چکوی میگو با سوراغ که یکی از غذاهای خوشمزه بندری هست را به
شما آموزش خواهیم داد. چکوی میگو با سوراغ یک نوع خورشت بندری است که قدمت هزار.
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ – مجله آنلاین دانندگی
www.danandegi.com/?p=1679
29 دسامبر 2016 ... روغن مایع به میزان لازم; پیاز خردکرده ۲ عدد; زردچوبه به میزان لازم; ادویه کاری یا فلفل
تند ۱ قاشق سوپخوری; گوجه فرنگی رنده کرده ۱عدد; سوراغ ۴ تا ۵ ...
پنجشنبه 12 مرداد 1396 ساعت 01:48