مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا

[ad_1]

وب سایت پارسه گرد: این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند. این شیرینی‌ها را می‌توانید از سه روز قبل آماده کنید و در دمای اتاق نگهداری کنید.

مواد لازم:


  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره 4 پیمانه
  • شکر یک چهارم پیمانه
  • نمک یک دوم قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای 225 گرم
  • کره 450 گرم
  • مربای تمشک 1 پیمانه

 

طرز تهیه شیرینی لوزی با پنیر و مربا

طرز تهیه :


1. کره (بگذارید کمی نرم شود)، پنیر خامه‌ای (که از قبل در دمای اتاق گذاشته‌اید)، نمک و شکر را با هم با هم‌زن برقی با سرعت متوسط ​​به بالا بزنید تا زمانی‌که ترکیبات صاف و کرم مانند شود. حالا سرعت هم‌زن را کم کرده و آرد را نیز اضافه کنید و سپس وانیل را نیز داخل ترکیب بریزید.


2.خمیر به‌دست آمده را به دو نیمه تقسیم کنید. هر نیمه را صاف کرده و به شکل یک مستطیل مسطح در بی‌آورید. سپس آن‌را داخل پلاستیک بپیچید و داخل یخچال قرار دهید. اجازه دهید خمیرهای‌تان 45 دقیقه در یخچال بمانند تا در حالی‌که هنوز انعطاف‌پذیرند، کمی سفت شوند. این خمیر را می‌توانید تا دو روز هم در یخچال نگه دارید. حالا سه قاشق غذاخوری شکر را بر روی یک تکه کاغذ پوستی بپاشید.


3. یکی از خمیر‌های مستطیلی را روی کاغذی که روی آن شکر پاشیده‌اید قرار داده و 3 قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را نیز روی آن بپاشید. حال خمیر را با وردنه کمی پهن کنید تا ضخامت آن به زیر 6 میلی‌متر برسد. خمیر را به شکل یک مستطیل 30*40 سانتی‌متری ببرید و سپس کاغذ پوستی (که خمیر روی آن است) برداشته و روی یک ورقه پخت قرار دهید. خمیر را حدود 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود. همین کار ها را با نیمه دیگر خمیرتان تکرار کنید.


4.فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یکی از مستطیل‌های خمیری را روی ورق پخت، روی سطح کار قرار دهید و به‌طور یکنواخت، با یک کاردک مربای تمشک را روی آن بمالید. ورق خمیر باقی‌مانده را به‌طور معکوس بر روی خمیری که روی آن مربا زده‌اید قرار دهید. کاغذ پوستی را از خمیر جدا کنید. اجازه دهید خمیر‌ها کمی بیرون بمانند تا کمی نرم شوند و برای بریدن آماده شوند (و در عین حال هنوز سفت باشند). حالا لبه‌های مستطیل‌ها را به گونه‌ای برش دهید تا مستطیل‌ها کامل بر هم منطبق شوند و سپس مستطیل‌ها را به‌صورت قطری به گونه‌ای برش دهید تا لوزی‌هایی هم اندازه و کوچک حاصل شوند.


5.حالا لوزی‌های بریده شده را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند و سپس آن‌ها را به سینی فر که از قبل با ورقه‌های تمیز پخت (یا کاغذ روغنی) پوشانده شده‌اند منتقل کنید. بین لوزی‌ها حداقل 2.5 سانتی‌متر فاصله بگذارید. حالا دوباره آن‌ها را 10 دقیقه فریز کنید تا سفت شوند. و سپس 20 تا 23 دقیقه آن‌ها را بپزید تا طلائی شوند. شیرینی‌ها را بیرون بی‌آورید و اجازه دهید 5 دقیقه بیرون بمانند و روی کاغذ روغنی‌ها خنک شوند، سپس روی آن شکر بپاشید. قبل از این‌که آن‌ها را با کاردک از روی کاغذ بلند کنید باید صبر کنید تا کامل خنک شوند (مربا ممکن است موجب چسبناک شدن آن‌ها بشود).


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

آموزش خانه داری ، نکات خانه داری مفید سایت خانه داری خانه داری و تزئیناتخانه داری وخلاقیتخانه داری و آشپزیخانه داری در هتلخانه داری هتل کیک کره ای ~ کارگاه آشپزسازیزرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید من ایندفعه به خاطر آقای شوهر که کیک ها رو کم شیرین کی می شود بچه ها را کتک زد؟ آکاتوصیه هایی که قبل از پدر شدن باید آویزه گوش تان کنید آکاایران پدران و دختران جفت های چهار ستاره مانده به صبحگل آقا؛ مهدی حجوانی نویسنده و پژوهش‌گر ادبیات کودک و نوجوان به‌تازگی کتابی را با نام آموزش خانه داری ، نکات خانه داری مفید سایت خانه داری، آکا خانه داری و تزئیناتخانه داری وخلاقیتخانه داری و آشپزیخانه داری در هتلخانه داری هتلخانه کیک کره ای ~ کارگاه آشپزسازی زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید من ایندفعه به خاطر آقای شوهر که کیک ها رو کم شیرین دوست کی می شود بچه ها را کتک زد؟ آکا هر یک از شیوه های به ظاهر موثر تنبیه که خواهر، دوست یا همسایه شما از آنها استفاده می کنند چهار ستاره مانده به صبح گل آقا؛ مهدی حجوانی نویسنده و پژوهش‌گر ادبیات کودک و نوجوان به‌تازگی کتابی را با نام



لینک منبع :خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا

Images for خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../خوشمزه-های-کوچولو-و-بامزه-با-ماندگاری-بالا‎Cachedخوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا. این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند. این شیرینی‌ها را می‌توانید از سه روز قبل آماده ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - کمونه kamooneh.com/fa/news/.../خوشمزه-های-کوچولو-و-بامزه-با-ماندگاری-بالا 5 ژانویه 2017 ... این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند. این شیرینی‌ها را می‌توانید از سه روز قبل آماده کنید و در دمای اتاق نگهداری ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - خبرلند khabarland.com/news/.../خوشمزه-های-کوچولو-و-بامزه-با-ماندگاری-بالا‎Cached4 ژانویه 2017 ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند. این شیرینی‌ها را می‌توانید از ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - کمونه | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/30954335 5 ژانویه 2017 ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا. مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از ... هرلحظه، خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا harlahze.com/اخبار-خواندنی/خوشمزه-های-کوچولو-و-بامزه-با-ماندگاری-بالا این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند این شیرینی ها را می توانید از سه روز قبل آماده کنید و در دمای اتاق نگهداری کنید. خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - مجله تفریحی تازه نیوز www.tazenews.com/cookery/خوشمزه-های-کوچولو-و-بامزه،-با-ماندگاری/ 4 ژانویه 2017 ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا. وب سایت پارسه گرد: این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند. خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - دانلود و نمایش ویدیو www.airvideo.ir/.../خوشمزه_های_کوچولو_و_بامزه،_با_ماندگاری_بالا‎Cachedخوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا. دانلود علی کوچولو و غذای خوشمزه · دانلود آهنگ ترانه علی کوچولو و غذای خوشمزه موسیقی نماهنگ کودک · دانلود دختر کوچولو دوست ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - دانلود فیلم www.mevia.ir/ch/خوشمزه_های_کوچولو_و_بامزه،_با_ماندگاری_بالا‎Cachedدانلود علی کوچولو و غذای خوشمزه دانلود ترانه کودکانه اتل متل (علی کوچولو و غذای خوشمزه) ،صبح که یه روز علی کوچولو/خوابیده بود خواب می‌دید/یه گربه ‌گفت: میو میو!/ میهن مگ - خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا https://mihanmag.com/.../خوشمزه_های_کوچولو_و_بامزه،_با_ماندگاری_بالا‎Cached4 ژانویه 2017 ... میهن مگ - وب سایت پارسه گرد: این شیرینی های خوشمزه لوزی شکل دسر خوبی برای پذیرایی از میهمانان هستند. این شیرینی‌ها را می‌توانید از سه روز قبل ... خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا - تی نیوز tnews.ir/news/150777391230.html خوشمزه های کوچولو و بامزه، با ماندگاری بالا. دریافت خبر : چهار‌شنبه 15 دی 1395 ساعت 18:27. مجله اینترنتی ندا آنلاین: وب سایت پارسه گرد: این شیرینی های خوشمزه ...