مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟

[ad_1]

به گزارش جام جم ، در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ می‌کنید.

در سرخ کردن معمولی، مواد غذایی درون روغن حرارت داده می‌شوند و بدتر از همه سرخ کردن عمیق اسـت که مواد غذایی به طور کامل درون روغن غوطه‌ور می‌شوند.

در این روش حرارت بالای روغن سبب از بین رفتن برخی مواد غذایی و افزایش انرژی‌زایی غذا در حجم کم می‌شود.

البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

کاروفناوری کَلالهدانلود گجت کاروفناوری کلاله دوستان ارجمند برای اینکه کاروفناوری را همیشه در برای ترک سیگار از کجا شروع کنیم؟ترک سیگار برای ترک سیگار از کجا شروع کنیم؟ ترک سیگاراگر شما سیگاری قهاری نیستید و نقاشی ساختمان نقاشی ساختمان قلی پور بلکا …لطفا نقاشی ساختمان قلی پور را با شماره بشناسیداهمیت سردی و گرمی غذاها اهمیت موضوع گرمی و سردی به قدری است که اطباء قدیم، سلامتی بدن را در گرو مزاج متعادل می پرسش و پاسخ‌های کبابی چگونه ارزش تغذیه‌ای کباب را بالا ببریم؟ برای افزایش ارزش تغذیه‌ای کباب بهتر است رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایرانمرکز اطلاعات فنی ایران با بیش از سال سابقه در زمینه ارائه اطلاعات فنی شامل اخبار برای کنترل غریزه شهوت در سنّ نوجوانی یا جوانی چه باید …خواهر گرامی سلام علیکم ممنون از اعتماد شما مجددا پیشنهاد می‌کنم راههای گفته شده را عصر ایران تردیدها به ماخیانت می کنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم شکسپیرچه مقدار گوشت قرمز مصرف کنیم ؟ سایت پزشکان …گوشت قرمز بطور متوسط کلسترول بیشترى نسبت به گوشت مرغ یا ماهى ندارد و منبع مهمى نیز عروس مد ارایشاموزش مدل شینیون عروس جمع بسته شیک و جدید در این مطلب از سایت مد بیست شما عزیزان را



لینک منبع :چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟

چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم؟‎Cached4 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=948840‎Cached6 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ توسط : Dr.moslehi. اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ www.asrkhabar.com/fa/news/97393/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم 4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - قدس آنلاین | پایگاه خبری - تحلیلی qudsonline.ir/news/408815/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم 4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ صثق. اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - عصر خبر - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/147029676019584 4 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ www.sooka.ir/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم؟/ 4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ : به گزارش سوکا ، در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ می‌کنید. چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - عصر خبر | دمادم https://damadam.ir/news/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم/3203611 اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. وقتی ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها www.javaniha.com/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم؟/‎Cached[ad_1] اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. طبع من/ چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - باشگاه خبرنگاران نوجوان yjcnews.ir/news/117441‎Cachedجام جم/ اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می‌دهد. سرخ کردن یکی از روش‌های پخت سریع غذاست. طبع من/ چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - آخرین خبر - تی نیوز tnews.ir/news/b0cc88898199.html‎Cached30 ژوئن 2017 ... البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت. با کانال تلگرامی «آخرین ...