[ad_1]
آش سماق یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که با استفاده از برنج، سماق، گوشت و سبزی تهیه میشود. با طرز تهیه آش سماق اصفهانی آشنا شوید.
گاهی اوقات حتی صحبت کردن درباره برخی غذاها هوس انگیز است، آش هم از این دست غذاهاست که حرف زدن درباره آن یا حتی دیدن عکسی از آن، آب از لب و لوچه آدم سرازیر میکند.
آش سماق یکی از غذاهای سنتی و محلی ایرانی است که با استفاده از برنج، گوشت، سبزی و سماق تهیه میشود. این غذا در شهرهای اصفهان، همدان، تویسرکان، نهاوند و خرم آباد به روشهای متفاوتی تهیه میشود و در مواد اولیه باهم متفاوت هستند.
خواص سماق چیست؟ (آشنایی با فواید و خواص دارویی سماق)
در نوع همدانی این آش انواع حبوبات مانند نخود و لوبیا سفید تهیه میشود.
در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه آش سماق اصفهانی را به شما آموزش دهیم که نسبت به نوع همدانی سبکتر و سادهتر است.
مواد لازم برای تهیه آش سماق اصفهان:
برنج نیمدانه | 200 گرم |
سماق خشک | 500 گرم |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
سبزی خردشده (تره، جعفری، ترخون، گشنیز،کمی نعناع) | 1 کیلوگرم |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |

طرز تهیه آش سماق اصفهان:برای تهیه آش سماق اصفهانی ابتدا باید برنج را خیس کنید و بعد کمی بجوشانید.
سماق را نیز حدود 1 ساعت داخل آب قرار دهید تا خوب خیس بخورد.
سبزیها را کاملا پاک کرده و بشویید و سپس خرد کنید. سبزی هرچه ریز تر باشد بهتر است.
وقتی برنج داخل قابلمه پخته و کمی نرم شد، سبزیهای خردشده را درون قابلمه بریزید.
گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید.
گوشت را به صورت کوفته قلقلیهای کوچک به اندازه یک گردو در بیاورید.
کوفته ریزهها را در روغن سرخ کنید و بعد آنها را در آش بریزید تا کوفتهها خوب پخته شوند.
سماق خیس خورده را از صافی پارچهای رد کنید و فشار دهید تا آب سماق قرمز خوشرنگ از آن خارج شود.
آب سماق را داخل آش بریزید.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش خوب بجوشد و جا بیفتد.
آش را درون ظرف سرو کشیده و با پیازداغ باقی مانده و در صورت تمایل نعناع داغ تزیین و سرو کنید.
آش سماق ترش و خوشمزه شما آماده است. این آش طعم بینظیری دارد و برای طرفداران غذاهای ترش یک گزینه عالی محسوب میشود.
چند نکته درباره تهیه آش سماق اصفهان:
- اگر این آش را داخل قابلمه آلومینیومی یا لعابی بپزید خوشرنگتر میشود.
- در صورتی که به سماق خوشهای دسترسی دارید از آن استفاده کنید در غیر این صورت، پودر سماق معمولی نیز مناسب خواهد بود.
- اگر آش سماق را با آرد بپزید زودتر پخته میشود.
- با این مقدار مواد اولیه میتوانید برای 7-8 نفر آش تهیه کنید.
امیدواریم از این دستور پخت استفاده لازم را ببرید و این آش خوشمزه و متفاوت را تهیه کرده و از طعم ان لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی ستاره
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طرز تهیه آش ماش یا شله قلمکار محلی اصفهانطرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه محلی اصفهانآش، انواع آش، حلیم، انواع حلیم، آموزش پخت آشآش،آش رشته،آش دوغ،آش شلغم،آش جو،اش رشته فرنگی،اش کشک،انواع اش،اش رشته،اش گوجه طرز تهیه ترشی، طرز تهیه ترشی بندری آکاطرز تهیه ترشیترشی بادمجانترشی بندریطرز تهیه ترشی کلم قرمزطرز تهیه ترشی مخلوططرز خورشت سماق طرز تهیه خورشت ترشه سماق خورشت …خورشت ترشه سماق سینه مرغ عدد سبزی خورشت گرم پیاز عدد لوبیا قرمز فنجانطرز تهیه ی غذای محلی اگر می خواهید با طرز تهیه ی غذاهایی خوش مزه از نقاط مختلف کشورمان آشنا شوید، به شما طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات طرز تهیه سوپ جو با شیر مناسب برای سرما خوردگیآشنایی با روش تهیه آش شولی غذای محلی یزدهمشهری آنلاین آش شولی یکی از آشهای یزدی است که در حین سادگی، خوشمزه نیز هست در اصل آشپزی آش ها آشپزی آش ها آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و مللطرز تهیه کباب کوبیده مرغ با طعمی متفاوت مواد …آشپزینمک به میزان لازم سیر ۱ تا ۲ حبه پیاز ۱ عدد رنده شده و ۲ عدد حلقه شده سماق قرمز اصفهان میوه ها و خوراکی هااصفهان میوه ها و خوراکی ها این وبلاگ پایگاهی است برای گردهم آمدن ، آشنایی ، تبادل طرز تهیه آش ماش یا شله قلمکار محلی اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه محلی اصفهان آش، انواع آش، حلیم، انواع حلیم، آموزش پخت آش آش،آش رشته،آش دوغ،آش شلغم،آش جو،اش رشته فرنگی،اش کشک،انواع اش،اش رشته،اش گوجه،انواع پیش طرز تهیه ترشی، طرز تهیه ترشی بندری آکا طرز تهیه ترشیترشی بادمجانترشی بندریطرز تهیه ترشی کلم قرمزطرز تهیه ترشی مخلوططرز تهیه خورشت سماق طرز تهیه خورشت ترشه سماق خورشت محلی مازندران خورشت ترشه سماق سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های طرز تهیه ی غذای محلی اگر می خواهید با طرز تهیه ی غذاهایی خوش مزه از نقاط مختلف کشورمان آشنا شوید، به شما توصیه می طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات سوپ سبزیجات طرز تهیه ابتدا جو را شسته و چند ساعت با آب گرم خیس کنید و بعد با مقداری آب و عصاره آشنایی با روش تهیه آش شولی غذای محلی یزد همشهری آنلاین آش شولی یکی از آشهای یزدی است که در حین سادگی، خوشمزه نیز هست در اصل چاشنی آشپزی آش ها آشپزی آش ها آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل اصفهان میوه ها و خوراکی ها اصفهان میوه ها و خوراکی ها این وبلاگ پایگاهی است برای گردهم آمدن ، آشنایی ، تبادل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با طعمی متفاوت مواد لازم ساتین آشپزی نمک به میزان لازم سیر ۱ تا ۲ حبه پیاز ۱ عدد رنده شده و ۲ عدد حلقه شده سماق قرمز ۱ قاشق طرز تهیه آش سماق
لینک منبع :طرز تهیه آش سماق اصفهان
طرز تهیه آش سماق (اصفهان) | ایران کوک
https://irancook.ir/04/24/طرز-تهیه-آش-سماق-اصفهان-2/20630/Cachedآش سماق اصفهان. طرز تهیه: قبل از شروع آشپزی سماق را در آب قرار دهید.( این کار را
تقریبا 1 ساعت قبل از شروع کار انجام دهید.) برنج را در مقدار کمی آب بجوشانید.
آشپزی - آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان )
groohashpazi.blogfa.com/post-433.aspxCachedطرز تهیه. اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته میشود ولی اگر خرده برنج باشد باید
اول برنج را بار کنیم. برنج که پخته شد سبزی را که قبلا شسته و خرد کردهایم در آن ...
آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان ) - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/8908.htmlCached
Similarسماق,آش سماق,غذای محلی استان اصفهان,آش سماق تویسرکان,آش سماق اصفهان,روش پخت
آش سماق,طرز تهیه آش سماق,دستور پخت آش سماق.
طرز تهیه آش سماق اصفهان | ستاره
setare.com/fa/news/8521/طرز-تهیه-آش-سماق-اصفهانCached9 ژانویه 2017 ... آش سماق یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که با استفاده از برنج، سماق، گوشت و
سبزی تهیه میشود. با طرز تهیه آش سماق اصفهانی آشنا شوید.
آشنایی با روش تهیه آش سماق - غذای محلی اصفهان - همشهری آنلاین
hamshahrionline.ir/details/166647Cached
Similar17 آوریل 2012 ... همشهری آنلاین: آش سماق یکی از چندین غذای محلی استان اصفهان است. با طرز تهیه آن
آشنا شوید.
طرز تهیه آش سماق اصفهان - پرشین وی
persianv.com/ashpazi/طرز-تهیه-آش-سماق-اصفهان.htmlCached8 نوامبر 2013 ... طرز تهیه اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته میشود، ولی اگر خرده برنج باشد باید
اول برنج را بپزیم. برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد ...
طرز تهیه آش سماق اصفهان - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-آش-سماق-اصفهانCached
Similar5 نوامبر 2013 ... مواد لازم برای پخت این آش عبارتند از: آرد برنج یا برنج خرد کرده (۲۰۰ گرم)- سماق
خشک (نیم کیلو)- گوشت چرخ کرده (۲۵۰ گرم)- سبزی (۱ کیلو)- پیاز ...
طرز تهیه آش سماق اصفهان - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/302478/طرز-تهیه-آش-سماق-اصفهانCached
Similar4 نوامبر 2013 ... طرز تهیه آش سماق اصفهان. اگر آش سماق را با آرد بپزیم ، زود پخته می شود ، ولی اگر
خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم. برنج که پخت ، سبزی را ...
لذت آشپزی با هانی شف - آش سماق (غذای محلی اصفهان)
hanichef.blogfa.com/post/199Cached2 فوریه 2012 ... سماق خشک: نیم کیلو. گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم. سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون،
گشنیز و کمی نعناع): 1 کیلو. پیاز. طرز تهیه: برنج رو گذاشتم ...
طرز تهیه آش سماق اصفهان - ستاره | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/31195973
9 ژانویه 2017 ... آش سماق یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که با استفاده از برنج، سماق، گوشت و
سبزی تهیه میشود. با طرز تهیه آش سماق اصفهانی آشنا شوید.
پنجشنبه 12 مرداد 1396 ساعت 23:52